Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Leslie ile 5 mil yürüdümmm :21:

vay vay vaay tebrikler :nazar:

Tamam canım not aldım. Ellerine sağlık.

Ohh ne güzel. Yarında ben bol spor yapacağım. Biliyorsunuz bu yıl 23 Nisan TRT şenlikleri Konya'da. Çocuk ülkesi açmışlar. Yarın oraya kızımı götüreceğim. Ve 23 özel program galasına davetiye ayarladım oraya arkasından pinhani konseri var. Anlayacağınız sabah çıkıp gün boyu gezeceğiz. Güzel spor olacak.:8:

Canlarım ben şimdi çıkıyorum. Malum misafirim var ilgileneyim biraz. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum hepinizi :16:

Tabii ilgilen sen misafirinle biz buralardayiz, yarin icin simdiden iyi eglenceler, geceniz iyi olsun ..

Bende cikayim artik arkadastan kitap almistim "Dusuncenin gucu" James Allen in okumaya baslayim,
iyi geceler herkese :3:

Ohh ne güzel. Yarında ben bol spor yapacağım. Biliyorsunuz bu yıl 23 Nisan TRT şenlikleri Konya'da. Çocuk ülkesi açmışlar. Yarın oraya kızımı götüreceğim. Ve 23 özel program galasına davetiye ayarladım oraya arkasından pinhani konseri var. Anlayacağınız sabah çıkıp gün boyu gezeceğiz. Güzel spor olacak.:8:

Canlarım ben şimdi çıkıyorum. Malum misafirim var ilgileneyim biraz. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum hepinizi :16:

Ohh ne güzel eğlen bol bol Ebru'cum görüşürüzz ..

vay vay vaay tebrikler :nazar:

Aştım kendimi dimi :1:

Gelelim zurnanin zurt dedigi yere :27::27:

Hilal: Bu hafta menulerin hosuma gitti, onceden kus kadar yerdin simdi gene iyi terfi ettin
bu sekilde devam et masallah kacamak krizlerinde olmadi bu hafta, farkinda misn kacamak yonunden bu hafta ikimizde dizgindik
gelecek hafta nasil olur bilemem :60:

Muti: menulerin guzel yalniz bazen cok az geliyor bana
wc sorunun varsa benim onerim ogunlerine cig sebze eklemenden yana olur, protein agirlikli beslenebilirsin ama saf pro yapma
vucudunu o kadar kasma, hem alinan kalorilerin enerjiye donusmesi icin bir miktarda karbonhidrat almak gerekli
bunlarida sebzelerden edinebilirsin ...

Turta: kiz bu hafta sporunu azalticaktin sen naptin bakiyim, gene gittin demi,
kilonda fark gormek istersen bana gore yuruyus gibi hafif sporlari dene, bu arada benim regl im bitti seninki bitmedi mi hala ?

Ebru: masallah sen gayet istikrarli gidiyorsun vucudun isin sirrini cozdu bildigin gibi yola aynen devam :13:

Ayse: yeni oldugun icin net yorum yapamicam ama bana gore gayet iyi menulerin ..

Hatice: Kilo vermen sekteye ugrasada masallah sen istikrarli gidiyorsun sporunla menulerinle kacamaksiz haftalarinla tam nnazarliksin bana gore :nazar:

Kendime gelecek olursam ins bu haftaki performansimi haftayada sergilerim, spor konusunda iyice tembellestim birazda
spor eklesem cok guzel olacak :nazar:

Var mi unuttugum biri ??:44:

Hadi bakalim sizin de bireysel yorumlarinizi bekliyoruz kizceler :12::12:

:60: ay baby benimki o zaman baslama asamasındaydı daha baslamamıstı :60: yani yarın biter anca. spor olayına da gelince tamam kilo vermek istiyorum ama benim için önemli olan vücudumun sıkılaşması o zaman zaten kilo vermiş gibi gözükecegüüm ondan sporumu cok da hafifletmek istemiyorum eninde sonunda gene 60lara düşücem sonucta ben ki bu hafta eminim güzel sonuc alacagım kas da bir yere kadar sonucta ben bodyciler gibi 20 30 kilo agırlıkla calısmıyorum en fazla 4 kilo yani yapacagı max kas nedir ki vücudumun :60:

Tebrik ediyorum canım harikasın. :46:

Harikayız takım olarak yaaaaaaaaa :16:

Ellerine sağlık canım.

Teşekkürler Hilal'cim.

Hilal'deki karışıklık sana geçmiş :9:

Afiyet olsun Melek'cim. Çok güzel olmuş.

Senin menülerde harika turticim. Ama neden kilo veremiyorsun anlamadım gitti?

durmadan kilo al ver al ver vücudumun dengesi şaştı bence ebrum yaw çünkü bundan 3 ay önce 61 kiloydum sonra sıkıntıdan yiyince 69 lara cıktım simdi son bir aydır toparlamaya ugrasıyorum metabolizmam anca kendine geliyor sanırım bu hafta umutluyum amma kendimden akşam ara ögünlerini en gec 8 de yiyorum artık ki bugün yapmadım onu da :24::24:

ii geceler iyi eglenceler canımm

Bende cikayim artik arkadastan kitap almistim "Dusuncenin gucu" James Allen in okumaya baslayim,
iyi geceler herkese :3:

sanada iyi gecelerrrr tadluum

MENÜM

Sabah

1 kase kısır
Domates

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon et yemeği
2 dilim kepek ekmeği

Ara

1 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar

ebrucum evet karıştırmışım isimleri:9:

yarın sevgilim geliyor ve önümüzdeki 4 gün geç saate de olsa eve gelebilecek:31::32:

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDINLAR
Arkadaşlar dün eve geç geldik giremedim. şimdide öğrencilerimizi sinemaya götürmeye gideceğiz.:16::16: akşam kaçta gelirim bilmem. gelemezsem haberiniz olsun.

Canlarım bugün anlaşılan kimsenin geleceği yok. Bende çıkıyorum artık. Çocuk ülkesine gideceğiz dün söylediğim gibi. Bugün konyada hava kapalı inşallah bir sorun olmaz. Akşam büyük ihtimal uğrarım. Öpüyorum hepinizi :16:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 yumurta
- Minicik peynir

Öğle :

- 1 kase dukan irmik tatlısı

Ara :

- 1 kase dukan meyve çaylı jöle

Akşam :

- 7-8 köfte
- 2-3 parça dünden kalan tavuk

Sıvı :

- 2 litre su
- Bitki çaylarını gece içerim bir de maden suyu içerim

Spor :

- O da gece 5 mil yaparım heralde ama yapınca yazarım tekrar.

Akşamı birazdan yiyeceğim ama yazayım şimdiden menümü ..

Sabah :

- 1 dukan krep
- Yarım domates
- 1 yumurta
- Bir parça peynir

( Dürüm yaptım bunlardan )

Ara :

- Maden suyu

Akşam :

- HArdal soslu tavuk
- Yoğurtlu lahana salatası
- Dukan tiramisuu :17:

Sıvı :

- 2 litre kadar su

Spor :

- Akşam yapacağım bunu ama leslie ile 3-4 mil düşünüyorum.
ooo Afiyet olsun.

benim menüm

sabah
2 yumurtadan peynirli omlet

öğlen sonu

dukan ıslak hamburger:21:
1 bardak ayran

akşama yemem bişey bu yulaf kepeği ok tutuyor gerçekten
Afiyet olsun Ayşe.

Kızlar ben otobüs terminaline kayınvalidemi almaya gidiyorum. Akşam yine uğramaya çalışırım ama sanırım biraz yoğun olacağım. Öpüyorum hepinizi. :16:
Gözünaydın canım.

Bugun kahwaltiya gidecektik, 11 de gidicektik ne olur ne olmaz diye hafif kahwaltimi yaptim ben
erken kalktigim icin acikmistimda zaten :1:

Gittigim yerde masayi oyle bi donatmislar ki
kiymali pidelerden patates kizartmalarina kadar :1:
Hadi ye ye ye diyorlar kizlar kusura bakmayin diyetteyim yiyemem dedim
pideyi cok sewerim uzatiyorlar nuh dedim peygamber demedim yani onuda yemedim :60:

Sonra nescafe ikraminin yaninda kekler cikulatali biskuviler sekerlemeler valla agzima zirnik koymadim :nazar::nazar::16:
valla gurur duyyorum bu halimden :32:
Tebrikler canım. çok iradeli olduk ya. Sadece yemekte de değil normal yaşantımızda da iradeli olmaya başladık gibi geliyor.

Menum:

Kahwalti

2 siyah zeytin
sahanda bir dilim pastirmali ve azcik peynirli yumurta
Maydonoz
1 bardak portakal suyu

Ara:
1 kuru incir

Aksam
Eki Görüntüle 396342
Su 3 lt
3 fincan yesil cay
1 maden suyu
2 bardak nescafe
Afiyet olsun Gönül. güzel olmuş.

Kızlar 2. olmuşuz tebrik ederim hepinizi ..
1. olan takım 8. takım yeni açıldı ve üyeler yeni olduğundan normal olarak kilo ortalamaları çok yüksek o yüzden bizim 2. liğimiz gayet iyi ..
Tebrikler arkadaşlar.İnşallah böyle devam ederiz.:46:

Back
X