Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr pazar günü hem alışveriş yapayım dedim hemde gelinlik bakayım dedim gelinliği 1400 tl ye satılık olarak anlaştım kına kıyafetide içindesaat 1den akşam 6ya kadar yürüdümm avmleri gezdim bakındım alışveriş yaptım kendime pantolonla üstüne mini elbise aldım
bikaç parça ....baya yorulmuştum....
dünde işyerinden eve kadar yürüdümm otobüsle 15 dk tutan yolu yürüyerek 1.20dkda bitirdimşuan heryerim ağrıyooooo 66dan aşağı inmessem artıkkk bilemiyorummm
![]()
merhaba canlar
ben dün törende bir yorulmuşum ancak bu sabah kendime gelebildim.yağmur mu yağacak derken bu seferde güneş çarptı bizi.ama güzel bir yorgunlıktu.1.sınıf öğrencilerim öyle güzel küçük gelinler ,damatlar olmuşlardı ki.çok ta güzel yaptılar danslarını.gelince
dün müdür bey tören sonrası yemek hazırlatmış bize güme gitti benim diyet.
ben bu dukanı yapmak istiyorum kızlar.içimde böyle bi heyecan var.ama çok soru sorup sıkmak istemiyorum kimseyi.
saol Hilalcim bıkmadan cevap veriyosun bana ama sınavların var senin.kıyamıyorum..dukan yapan diğer arkadaşlar sizden de fikir ve yardım lütfen...
arkadaşımız cvplamışş en güzel şekilde zaten....benim dolapta daha önce aldığım etinin yulaf ezmesi var.ondan ekmek yapabilirmiyim arkadaşlar ve bunun günlük ölçüsü iki yemek kaşığı mı olcaktı?
siz yulaf kepeğini marketten mi alıyosunuz hangi marka oluyo?
bugün dukana başlarsam ben kilom 76 ,on gün mü atak devresi yapıcam?sebze ve meyve yemicem bu on gün zarfında ..sonra bi gün sebze et bi gün sadece et yiyeceğim değilmi?
ya yazarken sorarken de sıkılıyorum kusura bakmayın ama yapmak istiyorum bu diyeti.
bir de mesajlarımızı kendimiz sayıp o gün görevli olan arkadaşımıza özel mesajla bildiricez değilmi?ydoğru mu anlamışım?
off bu kadar soru yeter..
çıkarın kağıtları yazılı yapıcam![]()
günadin kizlar,oglanlari biraktim geldim kahvaltimi yaptim,biraz oyalanip disciye gidicem dolgu yapilacak böggkk hic sevmiyom yaaaaaaaa
arkadaşımız cvplamışş en güzel şekilde zaten....
afiyet olaaa ve şincikten geçmiş olsunn![]()
İyi spor olmuş senin için. Kilo verirsin merak etme.kızlarrr pazar günü hem alışveriş yapayım dedim hemde gelinlik bakayım dedim gelinliği 1400 tl ye satılık olarak anlaştım kına kıyafetide içindesaat 1den akşam 6ya kadar yürüdümm avmleri gezdim bakındım alışveriş yaptım kendime pantolonla üstüne mini elbise aldım
dünde işyerinden eve kadar yürüdümm otobüsle 15 dk tutan yolu yürüyerek 1.20dkda bitirdimşuan heryerim ağrıyooooo 66dan aşağı inmessem artıkkk bilemiyorummm
![]()
Günaydın. Geçmiş olsun.günadin kizlar,oglanlari biraktim geldim kahvaltimi yaptim,biraz oyalanip disciye gidicem dolgu yapilacak böggkk hic sevmiyom yaaaaaaaa
Günaydın. Geçmiş olsun.Gunaydin kizlar nabersiniz, disciye gitmeden bir bakiyim dedim![]()
canim yulaf ezmesi kullanilmiyor dukanda yulaf kepegi olmasi sarti ve bu diyetin olmassa olmazi yulaf kepegi,nerden bulabilecegin konuusnda diger arkadasalr yardimci olacaktir sana,ben türkiyede yasamadigim icin bilemiyorum.
senin kilon icin 10 gün atak cok fazla en fazla 5 gün yapmalisin,atakda sadece yagsiz et,balik,süt,yogurt,yumurta,1,5 kasik yulaf kepegi, ayrica cok olammak kaydila kuru sogan ve salatalik tursusu yiyebilirsin,tatlandirici kullanabilrisin,diyet boyunca cola zero gibi icecekler icebilrisin( sagliksiz oldugu icin icmesen daha iyi tabi) bu diyette yag cok önemli hersey yagsiz olmak zorunda yag orani 100 gr 2 yi asmamali ayrica bu diyetle ilgili tarifleri olan bir blog var cok cestili tarifleri var ordan faydalanabilrisin linki kopyaliyorum asagiya
dukan diyeti tariflerim
seyirede kisaca deginecek olursak atakta yedigin herseyi seyirdede yiyebiliyorsun buna ek olarak sebzeler geliyor ve yulaf kepegi 2 kasiga cikiyor sebzelerdende havuc patates bezelye haric,,seyir nasil yapacagin sana kalmis ama en rahati1+1 yapiliypr bir gün saf protein aliyosun diger gün sebze ekliyorsun ,suan aklima gelenler bunlar takildigin birsey olursa cekinmeden sorabilrisin
İyi spor olmuş senin için. Kilo verirsin merak etme.
Günaydın. Geçmiş olsun.
Günaydın. Geçmiş olsun.
tesekür ederim,oh ne güzel tadini cikar :).HERKESE SEVGİ DOLU GÜNAYYDINLARRRRR.
Bugün bize tatil.
ayy mumucum çok teşekkür ederim canım yaa sevindirik oldum ilgin için..bu arada adın ne tatlım..
günadin kizlar,oglanlari biraktim geldim kahvaltimi yaptim,biraz oyalanip disciye gidicem dolgu yapilacak böggkk hic sevmiyom yaaaaaaaa
Gunaydin kizlar nabersiniz, disciye gitmeden bir bakiyim dedim![]()
aynen o ses o çıkan koku ıyykk..
benide en cok rahatsiz eden igne ya igneyi vurunca cok girenc oluyo agiz tadi bögkk öhüü 30 dk sonra gidiyom :)
hiç düşünme bunları başka şeyler düşün relax ol canım..geçmiş olsun..
merhaba canlar
ben dün törende bir yorulmuşum ancak bu sabah kendime gelebildim.yağmur mu yağacak derken bu seferde güneş çarptı bizi.ama güzel bir yorgunlıktu.1.sınıf öğrencilerim öyle güzel küçük gelinler ,damatlar olmuşlardı ki.çok ta güzel yaptılar danslarını.gelince
dün müdür bey tören sonrası yemek hazırlatmış bize güme gitti benim diyet.
ben bu dukanı yapmak istiyorum kızlar.içimde böyle bi heyecan var.ama çok soru sorup sıkmak istemiyorum kimseyi.
saol Hilalcim bıkmadan cevap veriyosun bana ama sınavların var senin.kıyamıyorum..dukan yapan diğer arkadaşlar sizden de fikir ve yardım lütfen...
kızlarrr pazar günü hem alışveriş yapayım dedim hemde gelinlik bakayım dedim gelinliği 1400 tl ye satılık olarak anlaştım kına kıyafetide içindesaat 1den akşam 6ya kadar yürüdümm avmleri gezdim bakındım alışveriş yaptım kendime pantolonla üstüne mini elbise aldım
![]()