Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi geceler demeye geldim, yarin cok yogun gececek benim icin ama girmeye calisirim insallah,
bugun kayseri ketesi yaptim ve kendime dukan pogaca, diyet kurabiyecikler tadina bakmadm
yarin tadina bakar degerlendrmemi yaparim ins, hadi iyi geceler herkese ..

İyi geceler Gönül'cüm.

Kızlar bende çıkıyorum iyi geceler herkese :16:

Selam kızlar.. Dün ve bugün doğru dürüst giremedim, kusura bakmayın.:17:
Arada baktım okudum bugün ama cevap yazacak ne halim ne de moralim vardı.
Biraz canım sıkkın umarım anlarsınız, yarın da okula gidicem dönüşte yazarım inşallah.

Bugünkü menümü de yazıyım unutmadan..

Sabah
Kızımın tabakta bıraktığı 2 tatlı kaşığı süt-bisküvi

Öğle
Yarım kupa sütlü neskafe

Akşam,
3 tane köfte
1 bardak zero

su: 1,5 lt kadar
2 tane sade maden suyu
Bide toplam 3-4 saat temizlik yaptım.

Biliyorum saçma bi menü oldu ama, bunları yemem bile bi mucize, akşamdan moralim kötü baya..
Neyse, belki uyuyabilirim, size iyi geceler kızlar.

oy ooy kıyamam..ne güzel sevinçler dimi bunlar.ne güzel anlar..
annesi o zamanı gelince kendi kalkacak sen bişi yapma akışına bırak sadece minik parmağından tut ve tadını çıkar:)
evet reyhan abla çok tatlı bir heyecan kızımın bu anlarını unutmuşum evde yürümedi bıraktım ama bugün ilk fırsatta yine parka götüreceğim bakalım ne yapacak çok merak ediyorum

Sabah

Öğle
Yarım kupa sütlü neskafe

Akşam,
3 tane köfte
1 bardak zero

2 tane sade maden suyu

Biliyorum saçma bi menü oldu ama, bunları yemem bile bi mucize, akşamdan moralim kötü baya..

sıkma canını tatlım ya hersey olacağına varıyo benim moral de çok sıkkın artık kendimi o kadar sıkıştırılmış ve zorunda hissediyorum yada hissettiriliyorum ki ama takma salla gitsin kendine edersin boşver canını sıkan elbet birgün canı sıkılacak unutma:34:

herkese günaydın kızlar kalktım şimdi kahvaltımı yapıyorum spor yapıyım diyordum ama canım hiç istemiyo kendimi zorlamayacağım

Selam kızlar.. Dün ve bugün doğru dürüst giremedim, kusura bakmayın.:17:
Arada baktım okudum bugün ama cevap yazacak ne halim ne de moralim vardı.
Biraz canım sıkkın umarım anlarsınız, yarın da okula gidicem dönüşte yazarım inşallah.

Umarım biran önce düzelir canını sıkan herneyse.

Sabah

Öğle
Yarım kupa sütlü neskafe

Akşam,
3 tane köfte
1 bardak zero

2 tane sade maden suyu

Menünün sende farkındasın. Bişey demeye gerek yok. Ama herneyse takma bu kadar. Oluruna bırak. Kendiliğinden yoluna girecektir.

ay kızlar ya mutiden de haber yok iyidir umarım

Melek bir ara uğradı canım. İnterneti yokmuş. Ama bir sorun yok sanırım.

:16:herkese günaydınlar:16:
:16::16::16:

Günaydın canım. :16:

:16:herkese günaydınlar:16:
:16::16::16:

Umarım biran önce düzelir canını sıkan herneyse.

Menünün sende farkındasın. Bişey demeye gerek yok. Ama herneyse takma bu kadar. Oluruna bırak. Kendiliğinden yoluna girecektir.

Melek bir ara uğradı canım. İnterneti yokmuş. Ama bir sorun yok sanırım.

günaydın kızlar
demek ben görmemişim eb<ru meleğin geldiğini saol

ben de sabah 7 de kalktım bir saat yürüdüm geldim..bu sabah yorgunum biraz ben de.kahvaltı ettim şimdi.
annemde başladı birza daha yumuşatılmış dukan diyetine.inşallah iyi olur.
şimdi pazara gidicez. ordanda okula ..öpüyorum hepinizi canlarım..

Sabah

Öğle
Yarım kupa sütlü neskafe

Akşam,
3 tane köfte
1 bardak zero

2 tane sade maden suyu

Canın neden sıkkın bilmiyorum ama morelini bozmamaya çalış canım.Kızgınlığın,üzüntünün ardından bakıyoruz ki ne yaptıysak kendimize yapmışız.Dikkat et kendine.

Günaydın Ebrucum:16:

günaydın kızlar
demek ben görmemişim eb<ru meleğin geldiğini saol
Günaydın Gülçin.

Sağolun kızlar geçicek elbet ama herşey geçse de söylenen sözler asılı kalıyo insanın hafızasında. Gün içinde kendini bi şekilde teselli edip herşey geçti diyosun akşam olup da bir araya gelince yine aklına geliyo insanın, yakın hissedemiyosun kendini ona o anda. Bu ilk değil tabi bazen benim bazen onun hatalarıydı, önceleri nasıl bilincin gerisine atıldıysa bu da atılıcak ama hep aklına gelicek insanın ara ara. Neyse... Arada aşk olmasa çekilmez de işte :) Seviyom eşşeği :)):17:

Sağolun kızlar geçicek elbet ama herşey geçse de söylenen sözler asılı kalıyo insanın hafızasında. Gün içinde kendini bi şekilde teselli edip herşey geçti diyosun akşam olup da bir araya gelince yine aklına geliyo insanın, yakın hissedemiyosun kendini ona o anda. Bu ilk değil tabi bazen benim bazen onun hatalarıydı, önceleri nasıl bilincin gerisine atıldıysa bu da atılıcak ama hep aklına gelicek insanın ara ara. Neyse... Arada aşk olmasa çekilmez de işte :) Seviyom eşşeği :)):17:

Hayırlısı olsun canım. Sen sıkma canını aşk varsa zaten arada bilinç altında da kalmaz merak etme. Umarım biran önce düzelir sorunlar.

Kızlar yaaa dün akşam eski fotoğraflarıma bakarken bi tuhaf oldum utandım kendimden. Geçen yaz tatilindeki fotoğraflarım o kadar kötü ki arkadan resmen sumo güreşçilerine benziyorum. O zamanlar o kadar çirkin görünmüyordu benim gözüme sanırım zayıfladıktan sonra böyle düşünmeye başladım. Ama iyiki zayıflamaya karar vermişim çünki görüntüm hiç hoş değilmiş. :17:

Kızlar bu öğlen neler yedim sormayın
hayatımda hersey iyi moral bozulacak bir durumum yok çok şükür
ama herseye herkese sinirleniyorum çocuklara bile kızıyorum durduk yere ve öğlen de yemeği çok kaçırdım
yediklerim 4 yk yoğurtlu makarna
1 kaseye yakın yeşil mercimek çorbası

inanın kızlar kendimi zor tuttum yesem daha aklımdan geçenler bal ,çikolata ve lokumdu estafurtövbe çektim elime bir maden suyu aldım mutfaktan kaçtım:5:

Back
X