Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de bugünkü menümü yazayım ...

Sabah :

- 1 yumurta
- Lor peyniri

Öğle :

- Maden suyu

Akşam :

- Tavuk ızgara
- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su

$page1.webp$page.webp$page.webp$cats.webp

Yorumuda siz yapın artık.

Aradaki farkı görünce şok yaşadım. :17:

kızlar menüyü yazıp çıkacağım bugün daha uğruyamam
sabah-
-2 yumurta-
-biraz peynir
-yarım bardak süt
-öğle-
-4 yk yoğurtlu makarna
-1 kaseye yakın yeşil mercimek çorbası

-akşam
-tavuk ızgara
-yoğurt

sıvı bolca içiyorum
spor yarım saat yürürüz yine akşam
Afiyet olsun Gülçin.Ben makarnayı görmedim :1:

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm. Hepinizi çoook özledim. Nasılsın kızlar?
Hilal, Melek, Ebru, Hatice, Funda, ismini hatırlayamadıklarım ve yeni gelen tüm arkadaşlara merhaba diyorum.
Hoşgeldin Betülcüm.Moreller süper sanırım.Güzel tatil yapmışsın.
MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

1 kase çorba
2 yk kuşbaşı et (Pilavüstüydü, pilavını almadım.)
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 tane portakal

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Sabah :

- 1 yumurta
- Lor peyniri

Öğle :

- Maden suyu

Akşam :

- Tavuk ızgara
- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su

standart Hilal menüsü :1: iki öğün az yemek :1:

OFFF dünyalar kadar fark var.Maşallah canım sana.TEBRİKLER.

01/05/2012 msj sayimi

Ladyline 26
Eski bir masal 25
Tadli 13
Uzayim 11
Chika 2

aysecig 0
muti 0
turta 0
Reyhan abla 0
Ayse 0

Son düzenleme:
Ebru'cum nasıl bir göbeğin varmış öyle maşallahhhh diyorum çok ama çook zayıflamışsınn ..

Sorma canım yaaaa. Görünce şok oldum o fotoğrafları. Kendimden utandım. Aslında ilk fotoğrafta göbeğimin o kadar çok görünmesinde şişlikte vardı ama yinede şuan çok kötü göründü bana. Anladınız dimi sabahki mesajımda ne demek istediğimi :26:

Afiyet olsun Gülçin.Ben makarnayı görmedim :1:

Hoşgeldin Betülcüm.Moreller süper sanırım.Güzel tatil yapmışsın.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

standart Hilal menüsü :1: iki öğün az yemek :1:

OFFF dünyalar kadar fark var.Maşallah canım sana.TEBRİKLER.

Çok teşekkürler canım. Gerçekten güzel şeyler başarmışım :nazar:

01/05/2012 msj sayimi

Ladyline 26
Eski bir masal 25
Tadli 13
Uzayim 11
Chika 2

aysecig 0
muti 0
turta 0
Reyhan abla 0
Ayse 0

Ellerine sağlık Gönül'cüm.

Kızlar mesaj sayılarını unutmayın bu hafta sorun olabilir bakın ..
Bu arada meleklerin bilgisayarı olmuştu ne oldu ki ?

Melek'in nicki bugün aşağıda göründü bir ara. Sonra hiç bişey yazmadan kayboldu.

Sabah :

- 1 yumurta
- Lor peyniri

Öğle :

- Maden suyu

Akşam :

- Tavuk ızgara
- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

resmimi yükledim canım :1:

Ama canım yaaaa sende çok zayıfsın maşallah sana. Daha nerenden vermeye çalışıyorsun. Kilolarının az az gitmesinin sebebi belli oldu. Hele o bowlingteki resmin çok ince. Ne zaman çekildi bunlar?

Ama canım yaaaa sende çok zayıfsın maşallah sana. Daha nerenden vermeye çalışıyorsun. Kilolarının az az gitmesinin sebebi belli oldu. Hele o bowlingteki resmin çok ince. Ne zaman çekildi bunlar?
Teşekkür ederim canım da zayıf falan değilim.Resimlerin biri 23 nisan,bowling 25 nisan.

Sorma canım yaaaa. Görünce şok oldum o fotoğrafları. Kendimden utandım. Aslında ilk fotoğrafta göbeğimin o kadar çok görünmesinde şişlikte vardı ama yinede şuan çok kötü göründü bana. Anladınız dimi sabahki mesajımda ne demek istediğimi :26:

Melek'in nicki bugün aşağıda göründü bir ara. Sonra hiç bişey yazmadan kayboldu.

Hakikaten Ebru'cum anladım yani şu halinle dünya kadar fark var azimli hatun işte ..

Ben de gördüm bir ara ama yazmadı ..

resmimi yükledim canım :1:

Kuzum cidden sen neredenden kilo vermeye çalışıyorsun senin hiç bir şeyin yok ki cidden hiç bir şey yalnız.
Boyun kaçtı senin ?

Teşekkür ederim canım da zayıf falan değilim.Resimlerin biri 23 nisan,bowling 25 nisan.

O zaman benim gözlerim yanlış görüyor. Hilal'de benimle aynı fikirde. Ayrıca Hilal'inde hiç bişeyi yok. Ayşe, sen ve Hilal gerçekten yeterince zayıfsınız bence.

Hakikaten Ebru'cum anladım yani şu halinle dünya kadar fark var azimli hatun işte ..

Ben de gördüm bir ara ama yazmadı ..

Kuzum cidden sen neredenden kilo vermeye çalışıyorsun senin hiç bir şeyin yok ki cidden hiç bir şey yalnız.
Boyun kaçtı senin ?
boyum 170cm.Ya arkadaşlar böyle demeyin 66,6 kg olduğumu unutmayın.zayıf falan değilim .

O zaman benim gözlerim yanlış görüyor. Hilal'de benimle aynı fikirde. Ayrıca Hilal'inde hiç bişeyi yok. Ayşe, sen ve Hilal gerçekten yeterince zayıfsınız bence.

Canım benim biraz basenlerim kaldı, Ayşe'nin de rahatsız edici bir şeyi yok bence, ama basenlerinin biraz daha incelmesini istemesini anlıyorum fakat Haticede cidden hiç bir fazlalık göremiyorum ben ..

boyum 170cm.Ya arkadaşlar böyle demeyin 66,6 kg olduğumu unutmayın.zayıf falan değilim .

Canım benim de boyum 170 57 kiloyum ve bu fotoğraflarda benden zayıf gözüktüğünü düşünüyorum belki kilosunu belli etmeyen insanlardansındır, ya da fotoğraflarda zayıf çıkmışım falan dersen anlarım ama bu göründüğüm şekilde fiziğin harika ..

Back
X