Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım kızlar ..

sabah :

- 2 yumurta
- Lor peynir
- Ayran

Akşam :

- dukan lahmacun
- 1 bardak zero

sıvı :

- 2 litre su

Turtam bir hafta için izinli yazmayalım eğer regl haftayı da etkiler derse 2 hafta izinli yazalım veya bildirimde bulunma bildirimde bulunmadı olarak geçeriz.

Nazar değmesin Gülçin ..

Ayşe'ye atıyoruz mesajalrı ..
tamam canım saol

Ayy çok zor o göz alerjisi, göz gribi vs ..
Benim bir ara 15 gün falan sürmüştü mecburen çıkmam gerekiyor dışarıda.
Yolda insanlar vahh vahh gibisinden bakıyordu resmen niye ağlamış ki kızcağız diye ..
Etrafımdakiler ilk günlerde sürekli ne oldu iyi misin diye sorarlardı :1:
Sonra bir de bulaştırdım herkesee ..

Attım ben de biraz önce Ayşe'cim.
Haber yok dimi tayinlerden ?

Aman nasıl kızdın öyle hemen duydum geldim :1:

hiç sorma hilal fena kasınıyo sulanıyo ortalıkta öyle saçma sapan şekilde dolaşıyorum:1:

Kız hala var mı öyle cezalar neyse tek bacağım çalışmış olur diğerini de beklerden ileri geri götürürüm basmadan kas olur güzel :1:
Bak bak cezayı bile spor olarak değerlendiriyor :60: yok canım ya altı yıldır öğretmenim bir kere öyle ceza vermedim ama hala verenler var :53:

02/05/2012 msj sayimi

Ladyline 17
Eski bir masal 28
Tadli 0
Uzayim 27
Chika 0

aysecig 13
muti 0
turta 10
Reyhan abla 0
ucukmavi izinli

Bak bak cezayı bile spor olarak değerlendiriyor :60: yok canım ya altı yıldır öğretmenim bir kere öyle ceza vermedim ama hala verenler var :53:

Nasıl işlediyse bilinç altıma :1:
Akşam film falan izliyorum uzanıyorum ayaklarımı sürekli kalçalarıma doğru indirip kaldırıyorum hareket harekettir diye :1:

afiyet olsun çok güzel canım

Teşekkür ederim Ayşe'cimm ..

Menümü yazayım kızlar ..

sabah :

- 2 yumurta
- Lor peynir
- Ayran

Akşam :

- dukan lahmacun
- 1 bardak zero

sıvı :

- 2 litre su

güzel menüde çok az yiyorsun kız ..bu sabah doktorumda doktor vardı diyet sözüne çok kızıyorum böyle söylenince insanlar bir sonu olduğunu düşünüp bitince yeme düzenlerine geri dönüyorlar ve hop kilolar geri geliyor oysa bu yaşam tarzı olmalı dedi..yani bu şekil..hayat boyu böylemi beslenicen..:34:kuş doymaz bunlarla..:54:

Son düzenleme:

300 gramın üstüne seviniyorum artık Derya'cım ama bak zayıflıyorum az kaldı hedefimee ..

iyiyim canım çok şükür bu sıralarda sen nasılsın iyi misin ?

300 gr 300 grdır dimi ben hala 58-59 arası yım..ama bakalım yarın ne olucak bu hafta az daha dikkat ettim..:1:
ben yorgunum vede yoğunum..:34:

Back
X