Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlım baktım yeniden gerekli düzeltmeleri söyledim paylaşım alanında.

Reyhan ablanın derecesini görmemişler. Normalde bireyselde haftanın birincisi.

Bizimde 5. olmamız gerekirken 8. olarak yazmışlar. Prensesperi görmemmiş senin son düzeltmeni . Onun içinde uyarı yaptım umarım düzelir.

Aslında tam bakamadım iş yerinde listeye baksam görürdüm ama hata yapmazsın diye düşündüm. Ama hadi sen görmedin kimse dikkat etmedimi yaaaa. Onu merak ettim :9:

Cidden kimsenin de dikkatini çekmemiş.
Hadi hesaplama hatası yapıyordum da bu hafta aşmışım kendimi ..
Ama ben turtanın ortalamasını hesaplamıştım nereye yazdım ki :26:
Aynı sayfada eski haftaların hesaplamaları var oralara mı sokuşturdum ne yaptım .

Cidden kimsenin de dikkatini çekmemiş.
Hadi hesaplama hatası yapıyordum da bu hafta aşmışım kendimi ..
Ama ben turtanın ortalamasını hesaplamıştım nereye yazdım ki :26:
Aynı sayfada eski haftaların hesaplamaları var oralara mı sokuşturdum ne yaptım .

Çok tatlısın sen yaaaaa. Yerim bak ben seni :16:

Bidahakine özellikle kontrol edeceğim. Artık hata yapmazsın diye düşünmeyeceğim :9:

Bide bana diyorki o ilk liste sonrasına yazdım ben :27::52:

Çok tatlısın sen yaaaaa. Yerim bak ben seni :16:

Bidahakine özellikle kontrol edeceğim. Artık hata yapmazsın diye düşünmeyeceğim :9:

Bide bana diyorki o ilk liste sonrasına yazdım ben :27::52:

Cidden kendimden de o kadar eminim ki hiç konduramıyorum:60:

Düşünme sen hiç hata yapmamıştır diye her geçen gün artıyor hata oranım :1:

ben geldimmmm kaç gndür temizlik yapıyorum canlarım uğrayamadım kusura bakmayın ya ebrum kilo vermişiz süper bende 83 üm 400 gr vermişim bu ara biraz kopmuştum ama yine de vermişim.sizden ne haberler var

ben geldimmmm kaç gndür temizlik yapıyorum canlarım uğrayamadım kusura bakmayın ya ebrum kilo vermişiz süper bende 83 üm 400 gr vermişim bu ara biraz kopmuştum ama yine de vermişim.sizden ne haberler var

Hoşgeldin canım benim. Maşallah sanada. Aslında daha çok vermen lazım malum temizlik yapıyorsun ama artık bu haftadan sonra düzelir inşallah.

Bu arada ben 6 lı rakamları gördüm. En son 3 yıl önce görmüştüm bu rakamları. Çok mutlu oldum bugün.

Aşık şirine :9:

Bu arada az kaldı 55 e unutmadın dimi sözünü :9:

Unuturmuyum hiç Ebru'm ondan bu sıralarda bol bol içiyorum :1:

Hoşgeldin Aslı'cım ..
HAdi bakalım artık gitsin kilolarrr ..
Benim saflıklarımla uğraşıyoruz işte :1:

Kızlar bu arada ben rüyamda ne gördüm..
Bir sürü yeni üye davet etmişim hepsi gelmiş ama takımda yer yok izindeki arkadaşlar da geliyor ne yapacağım ki diye düşünüp duruyordum :1:
Sabah kullanıcı adlarını da hatırlıyordum da unutmuşum ..

Kızlar bu arada ben rüyamda ne gördüm..
Bir sürü yeni üye davet etmişim hepsi gelmiş ama takımda yer yok izindeki arkadaşlar da geliyor ne yapacağım ki diye düşünüp duruyordum :1:
Sabah kullanıcı adlarını da hatırlıyordum da unutmuşum ..

Hilal'cim bende bugün onu hesapladım. Gülçin girecek haftaya büyük ihtimal 11 olacağız. İki tanede Betül var girmek için bekleyen. Ceren izinde o da gelirse kalabalık olacağız. Toplam kaç kişi olmamız lazım?

Hilal'cim bende bugün onu hesapladım. Gülçin girecek haftaya büyük ihtimal 11 olacağız. İki tanede Betül var girmek için bekleyen. Ceren izinde o da gelirse kalabalık olacağız. Toplam kaç kişi olmamız lazım?

13 kişi olmamız gerekiyor Ebru'cum ama yeni üye almıyoruz sonuçta artık sonuçta zaten izine ayrılan arkadaşlar geldiklerinde yer olmama durumunu göz önünde bulundurmalılar.

Bütün izine çıkan arkadaşlar için yer bekletirsek bu sefer takım bomboş kalıyor.
Ama Ceren gelene kadar biz mezun oluruz heralde yer açılır.

Canlarım yaaaa bugün hep okudum yazdıklarınızı ama işte olduğum için sık sık cevap yazamadım. Bugün beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum. :16:

Menüm

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
Salata
İslim kebabının iki parça patlıcanı (Etini yemedim)
2 dilim kepek ekmek

Ara

Yarım simit

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre + 2 fincan yeşil çay

(Bu arada bugün suçluyum ben. Bir kaçamağım oldu ama burda söylemek istemiyorum. Onun haricinde
bugün söz verdim kendime bir daha asla kaçamak yok. Ve bu hafta en az 1 kilo verceğim inşallah):17::20::4::30:

13 kişi olmamız gerekiyor Ebru'cum ama yeni üye almıyoruz sonuçta artık sonuçta zaten izine ayrılan arkadaşlar geldiklerinde yer olmama durumunu göz önünde bulundurmalılar.

Bütün izine çıkan arkadaşlar için yer bekletirsek bu sefer takım bomboş kalıyor.
Ama Ceren gelene kadar biz mezun oluruz heralde yer açılır.

Haklısın canım. Ceren bir gitti tam gitti. Hiç uğramadı.

Kızlar ben eşimin yemeğini hazırlayıp geliyorum. Görüşürüz :16:

MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Dukan ekmek :1:
Peynir,zeytin
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık
Salça,zeytin

AKŞAM
1 kase kayısılı,müslili yoğurt
Zeytinli küçük dukan ekmek

ARA
1 avuç ceviz(canım çekti:16:)

Canlarım yaaaa bugün hep okudum yazdıklarınızı ama işte olduğum için sık sık cevap yazamadım. Bugün beni tebrik eden herkese teşekkür ediyorum. :16:

Menüm

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
Salata
2 dilim kepek ekmek

Ara

Yarım simit

Akşam

1 kase sütlü nesfit

(Bu arada bugün suçluyum ben. Bir kaçamağım oldu ama burda söylemek istemiyorum. Onun haricinde
bugün söz verdim kendime bir daha asla kaçamak yok. Ve bu hafta en az 1 kilo verceğim inşallah):17::20::4::30:

Afiyet olsun Ebru2cum ama sana hiç yakıştıramıyorum kaçamakları ..

Haklısın canım. Ceren bir gitti tam gitti. Hiç uğramadı.

Kızlar ben eşimin yemeğini hazırlayıp geliyorum. Görüşürüz :16:

Kolay gelsinn ..

MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Dukan ekmek :1:
Peynir,zeytin
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık
Salça,zeytin

AKŞAM
1 kase kayısılı,müslili yoğurt
Zeytinli küçük dukan ekmek

ARA
1 avuç ceviz(canım çekti:16:)

Afiyet olsun canım ..

Menüm

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
Salata
2 dilim kepek ekmek

Ara

Yarım simit

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun canım.Kaçamağı hakettin sen.:1: Afiyet olsun.

Ben de menümü yazayım ..

Sabah :

- Sucuklu yumurta

- Öğle :

- 1 fincan vişne aromalı türk kahvesi ( kabul ediyorum ne yapacağımı şaşırdım ama sevdim ben bu tadı )

Akşam :

- 2 tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

- Yarım saat roman havasında oynadım :660:

Ben de menümü yazayım ..

Sabah :

- Sucuklu yumurta

- Öğle :

- 1 fincan vişne aromalı türk kahvesi ( kabul ediyorum ne yapacağımı şaşırdım ama sevdim ben bu tadı )

Akşam :

- 2 tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

oooooohhhh 9-8 ritminde döktürdün yani :60::21: Afiyet olsun canım.

Ben de menümü yazayım ..

Sabah :

- Sucuklu yumurta

- Öğle :

Akşam :

- 2 tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

Ayyy gözümde canlandırdım da birden, nası güldüm yaaa.. :52::52:

Bende çok yapıyorum onu, müzik açıp kendi kendime bi tripler bişeyler nası oynuyorum ter dökmek için görüceksin, gören klip çekiyorum sanır. :32::32::32::1:

Back
X