Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet Reyhan öğretmenim. Bu hafta tüm takımların içinde bireysel olarak en çok kilo veren kişisin.TEBRİKLER.

ayyy çok sevindim yaa..aferin bana o zaman.ben aldığım bu gazla 60 ın altına inerim..süpper oldu bu..:21::21::21::21:
dukan kitabında atak haftasında amacın çok kilo verilip motive olmak olduğunu sölüyo..ama böle topiklerden bahsetmiyo.asıl motivasyon burda..geeellll..
çok mutlu oldum sizleri çok seviyorum..

Gunaydinlar, dun islerim oldugundan girip menumu bildirememistim ..

Menum:
Kahwalti
Sahanda peynirli yumurta
bol yesillik
bir bardak sut

Ara
Kivi
2 cilek

Aksam
Tavuklu salata
Ayran

yESIL cay 2 fncan
Su 2.5 lt
1 fncan form cay

2 saat kadar yuruyus

:21::21::21::21:ben şimdi yürüyüşe gidiyorum canlarım..

gelince görüşürüz ..
:21::21::21::21:

Birlikte yuruyuse ckalim ama senin yuruyus parkurunda Reyhan ablacim sahil kenarinda oohhhhh mis gibi :16:
Bende cikmak istiyorum ama hawa yagmurlu ve tek basima gitmek istemiyorum ..:50:

ayyy çok sevindim yaa..aferin bana o zaman.ben aldığım bu gazla 60 ın altına inerim..süpper oldu bu..:21::21::21::21:
dukan kitabında atak haftasında amacın çok kilo verilip motive olmak olduğunu sölüyo..ama böle topiklerden bahsetmiyo.asıl motivasyon burda..geeellll..
çok mutlu oldum sizleri çok seviyorum..

Dukan pierre bey e soyleyelim motivasyon amacli bizim topigimizin etkisinide eklesin ablacim :1::1:
Bu arada bireysel brinciligini tebrik ederim ins boyle guzel devam edersin :nazar:

Menum:
Kahwalti
Sahanda peynirli yumurta
bol yesillik
bir bardak sut

Ara
Kivi
2 cilek

Aksam
Tavuklu salata
Ayran

yESIL cay 2 fncan
Su 2.5 lt
1 fncan form cay

2 saat kadar yuruyus
Maaşallah Gönülcüm sporunda menünde çok güzel:nazar:

günaydın herkese

Menum:
Kahwalti
Sahanda peynirli yumurta
bol yesillik
bir bardak sut

Ara
Kivi
2 cilek

Aksam
Tavuklu salata
Ayran

yESIL cay 2 fncan
Su 2.5 lt
1 fncan form cay

2 saat kadar yuruyus

afiyet olsun çok güzel gönülcüm

MeNumu yazaym

Sabah
1 dilim peynir
2 kasik yogurt
1 dilim ekmek uzerine salca

Ogle
Tavuklu salata
Ayran

Aksam
1 kase corba
1 lahmacun

1 lolipop :p

Afiyet olsun Betül'cüm. Menünün olmayan kısımlarını zaten biliyosun. Yeni uyum sağlamaya başladın diye şimdilik bişey yok ama uzun zamandır şeytan göstermiyoruz, haberin ola :9:

eheh teşekkür ederim canım,beni siz var ettiniz..sizin sıcak karşılamanız öyle motive etti ki 10 gündür beni yapabildim bunu..hakkaten çok sevinçliyim.
hadi yaa yazı mı yazmam gerekiyo..oluur yazarım.. ben burda okuduklarımla verdim o kiloyu.benim de bi faydam olursa ne mutlu bana..

Ablacım bir sorun çıktı. Sen daha önce başka bir grupta yarışmışsın. Bu nedenle hesaplamanda hata varmış. Ve maalesef birinciliğin iptal olmuş. Hilal gelsin konuşalım bu konuyu. Sen şimdilik bişey yazma olur mu?

:16:günaydınlaaaaarrr:16:
:16:

Günaydın canım :16:

Masallah ya ne guzel ben daha yataktayim geri uyuycam hatta:))

Rüyamda yazıyorum de bariiii tekrar yatacaksında ne işin var kız burda :60:

Menum:
Kahwalti
Sahanda peynirli yumurta
bol yesillik
bir bardak sut

Ara
Kivi
2 cilek

Aksam
Tavuklu salata
Ayran

yESIL cay 2 fncan
Su 2.5 lt
1 fncan form cay

2 saat kadar yuruyus

Afiyet olsun Gönül'cüm güzel olmuş menün.

Ayrıca sevgili rakibem dün yazamadım sana işteydim. Bu hafta önce geçtim ama burun buruna gidiyoruz hala :9:

Genel bir hatırlatma yapmak istiyorum. :3:

Yarışmacıların bir çoğunda paylaşım alanındaki mesajlaşmaları okuma adeti yok ne yazık ki.. Dolayısı ile yarışma ile ilgili gelişmelerden, paylaşımlardan ya da fikir belirtmek isteyecekleri tartışmalardan uzak kalmış oluyorlar.

Bu durum Karar Defteri başlığımız için de geçerli. Yarışmanın kurallarını içeren bu başlıktaki maddeler de sizin önerilerinize her zaman açık. Başlığın en önemli maddelerini kapsayan mesaj tarafımdan düzenli olarak güncelleniyor. Dolayısı ile sadece son mesajı okumanız yeterli.

Lütfen bu iki konuya da abone olunuz ve mesajları güncel olarak takip ediniz.

Paylaşım Alanımız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Karar Defterimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Takım yönetim kadrosundan da her etap sonrası yayımladığım bilgi mesajını paylaşım alanından "zamanında" okumalarını ve kendi takımlarını ilgilendiren bir durum varsa geribildiirimde bulunmalarını rica ediyorum. Başlık, cumadan cumaya uğradığınız bir yer olmasın lütfen..

Hepinize sağlıklı ve keyifli zayıflamalar diliyorum. :71:

:16:Bendende kocaman bir günaydın:16:

:9:13. takımın çıtır hatunlarına:9:

:16::16::16:

255. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:

3.TAKIM
Listenizde yeni üye olarak belirtilen Cerensesil hakkında bilgi aktarıyorum.
Cerensesil daha önce de yarışmacımızdı. 170.etapta 110 kiloyla 14. takımda yarışırken, kendi isteğiyle ayrıldı.
Genel kuralımız itibari ile bir zamanlar bir şekilde yarışmacı olmuş olan arkadaşlarımız, geri döndüklerinde yarışmaya ilk girişteki kiloları baz alınır.
Bu nedenle de Cerensesil arkadaşımızın başlangıç bilgilerini 6 Ağustos 2010 ve 110 kilo olarak alıyorum. Bilginiz olsun.

6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta sıra 6.Takımdaydı.
Bildirim listelerini kontrol ettim.
Tebrik ediyorum. Hata yok. :46: :nazar:

13.TAKIM
Listenizde yeni üye olarak belirtilen angelic2 hakkında bilgi aktarıyorum.
angelic2 daha önce de yarışmacımızdı. 212. etapta 71,4 kiloyla 1. takımda yarışırken, geri dönmek üzere ayrıldı.
Karar defterinden alıntı yapıyorum:

Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir.

Hesaplamanız kurala uygun olmadığı için arkadaşımızın etap birinciliği geçersizdir. :53: :53: :53:

Hilal'cim bu püsküütün yazdığı mesaj. Daha çabuk dikkatini çeksin diye yazdım buraya.

Kızlar ben kahvaltımı yapıp dönüyorum hemen. :3:

Son düzenleme:
Turti seni twitterdan da takip etmek istiyorum bebiş. Nasıl bulcam seni ?:9:

ay ebrucumcum bulmussun sanirim mail geldi ama telden giriyorum simdi o yuzden kabul edemiyorum telden eve gidince kabul edicem :1:

Ellerine sağlık Hilal'cim...

İnşallah önemli birşey yoktur tatlım.

Afiyet olsun Turta'm. Çok güzel olmuş menün... Spora da:nazar:

Afiyet olsun Ayşe'cim. Dukan yapmaya başlamışsın Galiba değil mi?

Sizin de menünüzü çok beğendim. Bu arada ben Betül.

tesekkur ederim canimmmm

ay ebrucumcum bulmussun sanirim mail geldi ama telden giriyorum simdi o yuzden kabul edemiyorum telden eve gidince kabul edicem :1:

tesekkur ederim canimmmm

Evet canım buldum face hesabında varmış zaten. Ammada çok takipçin var bu arada :53::53:

bu arada herkeseeeeeeeeee gunaydiiiiiiiiin ben de kahvaltimi yaptim spora gidiyorum yoldayim :52::52:

Sanada günaydın canım afiyet olsun. İyi eğlenceler :3:

Günaydın canım.

Afiyet şeker olsun.Ben kahvaltımı 07:30 a yaptım:1:

Kolay gelsin turtam.Bende ilerleyen saatlerde sporumu yapacağım.

Sanada afiyet olsun canım. Bende normalde erken yapardım canım da son iki haftadır kendimi zorluyorum biraz daha uyuyup dinlenmek için. İyide oluyor. Zaten bugün sadece tembellik yapmak istiyorum. :9:

:24:04/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI:32:
UcukMavi : 13 :16:.
Tadli
:
6:16:
Uzayim :
16 :16:
betüld : 3:16:
Ladyline :26 :16:
Eski bir masal :?:44:
Chika :? :44:
aysecig :? :44: