Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MERHABALAR..nasılsınız..?

Selam Derya'cım iyidir sen nasılsın

Olan olmuş artık Betül'cüm. Bundan sonrakilere dikkat et biraz olur mu?

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün. Ahhh ahhh ben günde 2 saat spor yapabilsem şimdiye kalıp sabun gibi erimiştim :60:

Hoşgeldin Derya'cım. Biz iyiyiz sende ne var ne yok?

saol cnm :1: günde 1 saat yürüsen de sana yeter bence ama cocuk olunca zor oluyordur tabi vakit bulmak işten sonra.

bence yediklerin cok az canım birden bu kadar kısarsan cok sağlıksız olur verdigin kilolar artı bu kadar ac kalmakla ilerleyen günlerde spor yapamazsın zaten. madem 3 öğün yapıyorsun bence öğünlerden birini güzel yapman gerekir ki akşama çok acıkmayasın :26::26:

Aslında bende öyle düşündüm başta turtim, ama baktım 1 tane öğünde bile olsa fazla yediğim zaman ipin ucunu kaçırıyorum, en iyisi 3 öğün diye düşündüm ve bu diyet de geçen sene yaptığımda çok iyi gelmişti ne acıktım ne de halsiz düştüm, ( stok sağlam olduğu içindi sanırım :1::1: 99 kiloydum o diyeti yaparken çünkü :1:) günde 1 saat turbo jam yapıyodum o zaman da, bari bunu yapıyım dedim yine..
Ama bakalım tabi gidişat kötü olursa farklı bi beslenmeye dönerim. Deneme tahtası oldum iyice :19:

Ebru'cum daha iyiyim artık ..
Yalnız bu durumlarda bir kere daha iyiki ben bu çocuğu sevmişim dedim.
BU durumlarda bile düşündüğü tek şey bendim..

ne güzel..şanslısın o zaman hilalcim.allah bozmasın inşallah..

HArikasın Reyhan abla.
Goji beryi sevdin mi ?

ehehe bundan bi hafta önce 'o asortik şey de ne ?'diyodum sana dimi..valla ben sevdim.yerken canım hangi meyveyi çekiyosa onu hayal ediyoum:33:
bi de dediğin gibi kabızlık sorunuma da iyi geldi.saol canım..sen söyleyince gittim aktara varmış aldım.kilosu 70 tl.pahalı ama az yeniyo zaten.

[

bence yediklerin cok az canım birden bu kadar kısarsan cok sağlıksız olur verdigin kilolar artı bu kadar ac kalmakla ilerleyen günlerde spor yapamazsın zaten. madem 3 öğün yapıyorsun bence öğünlerden birini güzel yapman gerekir ki akşama çok acıkmayasın :26::26:

aynı fikirdeyim.yeme düzenimizi ve spor düzenimizi geçici düşünmemeliyiz.ömür boyu uygulayabileceğimiz bi beslenme ve spor benimsemeliyiz.yoksa bugün yeme ver,sonra ye al.yazık bu bünyeleree..:27:

70 tl mi?
Pahaliymis gercektenn :O:53:
valla öyle.5 tlik aldım.günde bi kaşık ben bi kaşık annem yiyiyo..
haa bu arada annemde bugün 6.gününde dukanın 1.5 kg verdi.iki üç gündür veremedi.bu sabah oturmuş ağlıyo..' bu kadar gayret ederde bi gramcık bile veremez mi insan 'diye..:1::1::1:
dedim anne vucut savunmaya geçiyo..hee diyo benimki zaten hemen geçervermemek için..ehehe

stresten olabilir hilalim ama senin sürekli oluyor bu sanırsam düşük tansiyon sorunun da olabilir sık sık kontrol et bence tansiyonunu gün içerisinde

Tansiyon aletim yok turtam muhtemelen onunla da alakası var stres de etkiledi heralde ama şimdi biraz ayaklandım etraf berbattı kalktım toparladım biraz.

benimde menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
salatalık
zeytin

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az fındık - badem

akşam
özel soslu davuk
yogurt

spor: 2 saat

Afiyet olsun turtam.

buda benim menüm..:)))
sabah
1 yumurta
yarım domates
yarım salatalık
2 parmak peynir..
2 dilim çok tahıllı ekmek..
ara
10 badem..1 çay bardağı süt..
öğle

5 çilek
2 kaşık yulaf kepeği
3 kaşık yy yağlı yoğurt.
1 çay kaşığı tarçın..
akşam..
5 kaşık etli taze fasulye
3 kaşık yoğurt
yarım salatalık
yarım domates..
su 2.5 litre spor yok..

Afiyet olsun Derya'cım dolu dolu olmuş ..

Ebru'cum daha iyiyim artık ..
Yalnız bu durumlarda bir kere daha iyiki ben bu çocuğu sevmişim dedim.
BU durumlarda bile düşündüğü tek şey bendim..

ne güzel..şanslısın o zaman hilalcim.allah bozmasın inşallah..

HArikasın Reyhan abla.
Goji beryi sevdin mi ?

ehehe bundan bi hafta önce 'o asortik şey de ne ?'diyodum sana dimi..valla ben sevdim.yerken canım hangi meyveyi çekiyosa onu hayal ediyoum:33:
bi de dediğin gibi kabızlık sorunuma da iyi geldi.saol canım..sen söyleyince gittim aktara varmış aldım.kilosu 70 tl.pahalı ama az yeniyo zaten.

[

Sen de başladın dimi asortik şeylereee .. :38:

valla öyle.5 tlik aldım.günde bi kaşık ben bi kaşık annem yiyiyo..
haa bu arada annemde bugün 6.gününde dukanın 1.5 kg verdi.iki üç gündür veremedi.bu sabah oturmuş ağlıyo..' bu kadar gayret ederde bi gramcık bile veremez mi insan 'diye..:1::1::1:
dedim anne vucut savunmaya geçiyo..hee diyo benimki zaten hemen geçervermemek için..ehehe

Ayy ya yaşlı kadın daha zordur onun diyet yapması ..
Bu arada ben de dukanın kitabını aldım sonunda.

Aslında benim tansiyonum çabuk düşer canım geçen sene doktor şaşırmıştı hatta sen nasıl ayakta duruyorsun bı kilo ile diye, belki olabililir ama hiç baktırmadım tansiyona ..

Biraz daha iyiyim bakalın Gönül'cüm ama normaldir ya o kadarı da değil mi tepetaklak oldum ..

Olabilir Ebru'cum şu stresi atsam iyi olacak sanırım ..

Gideyim Eda'cım o zaman bir duş alayım biraz dinleneyim iyi gelir umarım ..
Teşekkür ederimm :38:

Başım çok dönüyor bugün neden anlamadım ama ..
Çok şiddetli değil dönmesi ama sürekli dönüyor resmen kalkamıyorum ayağa :26:

Canım benim gerçekten çok sevindim, mesajı gördüm ama o an kafamı toparlayıp hesap yapamayacaktım sonra bakarım dedim ama halletmişsin bile :16:

Ben bildiriyorum o zaman püsküüte ..
Hallederim heralde diye umuyorum dediğim gibi düşünecek halim hiç yoktu.

Bu arada burada neler olduğunu yazmayayım ama çok ciddi anlamda bozdum diyetimi.
Hiç düşünemedim.
Bir de sevdiceğim ne bulursa göndermiş yemek iyi gelir diye.
YArından itibaren 4 gün atakla devam edeceğim ..

hayrdır sorunmu var Hilalcim?şimdi nasılsın..?

menüm
kalkınca dukanın önerdiği yatak hareketleri(yannış anlaşılmasın göbek karın eritmeyle ilgili:) yürüyüş, parkta aletlerle jimnastik..
kahvaltı

dukan pizza(kendi yaptığım sucukla yaptım ..süper oldu çok tavsiye ederim..)
çay

öğle
mantar fırında
yoğurt

akşam
yoğurtlu biber
körili tavuk
çoban salata
1 bardak zero

şimdi de form ve bögürtlenli çay

hayrdır sorunmu var Hilalcim?şimdi nasılsın..?

Derya'cım önümüzdeki cuma tayinler açıklanacak ya geçen cuma haber geldi sevdiceğime tayinci değilsin diye tabi ben kaç gündür çok üzüldüm, ağladım falan bugün de bütün gün başım döndü bazen hafifliyor dönmesi kalkıyorum bazen ayağa bile kalkamıyorum ama tamamen hiç geçmedi ..

menüm
kalkınca dukanın önerdiği yatak hareketleri(yannış anlaşılmasın göbek karın eritmeyle ilgili:) yürüyüş, parkta aletlerle jimnastik..
kahvaltı

dukan pizza(kendi yaptığım sucukla yaptım ..süper oldu çok tavsiye ederim..)
çay

öğle
mantar fırında
yoğurt

akşam
yoğurtlu biber
körili tavuk
çoban salata
1 bardak zero

şimdi de form ve bögürtlenli çay

Nasıl yaptın Reyhan abla pizzayı ?
Afiyet olsun gayet güzel olmuş.
Yatak hareketleri demek :30:

Derya'cım önümüzdeki cuma tayinler açıklanacak ya geçen cuma haber geldi sevdiceğime tayinci değilsin diye tabi ben kaç gündür çok üzüldüm, ağladım falan bugün de bütün gün başım döndü bazen hafifliyor dönmesi kalkıyorum bazen ayağa bile kalkamıyorum ama tamamen hiç geçmedi ..

: [/I][/B]

üzüntü sana gelmiyor biliyorsun.. besmele fatiha oku ve bunu sürekli tekrarla
BEN HUZUR İÇERİSİNDEYİM. YAŞAMAK VE NEŞELİ OLMAK İYİ VE TEHLİKESİZ BİR ŞEY..

üzüntü sana gelmiyor biliyorsun.. besmele fatiha oku ve bunu sürekli tekrarla
BEN HUZUR İÇERİSİNDEYİM. YAŞAMAK VE NEŞELİ OLMAK İYİ VE TEHLİKESİZ BİR ŞEY..

Aynen öyle Derya'cım üzüldüğüm anda vücudum bir yerden patlak veriyor.
Teşekkür ederim ağzımdan düşürmeyeceğim :38:

..[/I][/B]

Nasıl yaptın Reyhan abla pizzayı ?
Afiyet olsun gayet güzel olmuş.
Yatak hareketleri demek :30:
[/QUOTE]

2 kişilik pizza
hamuru için
1 yumurta+1 y.akı
3 kaşık yulaf
2 kaşık yoort
4 kaşık süttozu ben koymadım
1 çay kaşığı karbonat.

yağlı kağıda yayıp pişirdim
kızarınca çıkarıp 1 kaşık domates püresi az salçayı seyreltip üstüne yaydım..istediğim malzemeleri üstüne koyup fırınladım ..hakkaten yumurtadan sıkılmıştım.iyi geldi..

iyi aksamalr kizlar,bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi
beyaz peynir
saltalik

ara
1 kuru incir
2 kuru hurma

ögle
bir porsiyon sulu köfte
4-5 aci biber tursusu
2 dilim protein ekmegi

aksam
ispanak,yogurt,salata
50 gr Cape bektaşi üzümü
4 cilek

2 tatli kasigi ajvar sosu( evde kendim yaptim tadina tuzuna bakarken oldu 2 tatli kasigi )

2 litre su
bir kupa yesil cay

30 dk jilian

Back
X