Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

..[/I][/B]

Nasıl yaptın Reyhan abla pizzayı ?
Afiyet olsun gayet güzel olmuş.
Yatak hareketleri demek :30:

2 kişilik pizza
hamuru için
1 yumurta+1 y.akı
3 kaşık yulaf
2 kaşık yoort
4 kaşık süttozu ben koymadım
1 çay kaşığı karbonat.

yağlı kağıda yayıp pişirdim
kızarınca çıkarıp 1 kaşık domates püresi az salçayı seyreltip üstüne yaydım..istediğim malzemeleri üstüne koyup fırınladım ..hakkaten yumurtadan sıkılmıştım.iyi geldi..[/QUOTE]

Teşekkür ederim Reyhan abla bunun ölçülerini yarı yarıya yapsam kuru mu olur ki hamuru ..
Ben de yarın yapsam iyi olur aslında..

tayin haberiniz hayrlıs ile geleyd....beklemek zordur bilrim..azda kalmış..

İnşallah Derya'cım inşallah şu belirsizlikler beni çok yordu ..

iyi aksamalr kizlar,bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi
beyaz peynir
saltalik

ara
1 kuru incir
2 kuru hurma

ögle
bir porsiyon sulu köfte
4-5 aci biber tursusu
2 dilim protein ekmegi

aksam
ispanak,yogurt,salata
50 gr Cape bektaşi üzümü
4 cilek

2 tatli kasigi ajvar sosu( evde kendim yaptim tadina tuzuna bakarken oldu 2 tatli kasigi )

2 litre su
bir kupa yesil cay

30 dk jilian

Afiyet olsun gayet güzel olmuş menün Mumu'cum ..

2 kişilik pizza
hamuru için
1 yumurta+1 y.akı
3 kaşık yulaf
2 kaşık yoort
4 kaşık süttozu ben koymadım
1 çay kaşığı karbonat.

yağlı kağıda yayıp pişirdim
kızarınca çıkarıp 1 kaşık domates püresi az salçayı seyreltip üstüne yaydım..istediğim malzemeleri üstüne koyup fırınladım ..hakkaten yumurtadan sıkılmıştım.iyi geldi..

Teşekkür ederim Reyhan abla bunun ölçülerini yarı yarıya yapsam kuru mu olur ki hamuru ..
Ben de yarın yapsam iyi olur aslında..

İnşallah Derya'cım inşallah şu belirsizlikler beni çok yordu ..
[/QUOTE]

düşünem düşündükçe olumsuzluklarda aklına hucum eder..bak çıtır prenses oldun maşallah hedefe az kaldı güzel şeylere odaklan..:34:başarına sevgine kendine..şarkı söyle müzik dinle bol temiz hava almaya bak..kaç gün kalmış relax ol..:16:

tesekür ederim canim..

esim sagolsun almis kac paket cikolata gelmis ,gebersemde yiyemem zaten :1::1:

eşler zaten hep sabotajcı rolündeler..:41::22:yeme yeme zamanında yeterince yedin tadınıda biliyorsun istediğin kiloya indiğinde ödül olarak yersin..:34:
bir ara benim eşimde getirirdi..çiko neysede tatlı alır gelir kendisi bir tane zor yer gerisi bana kalırdı ..:52::60:

buda benim menüm..:)))
sabah
1 yumurta
yarım domates
yarım salatalık
2 parmak peynir..
2 dilim çok tahıllı ekmek..
ara
10 badem..1 çay bardağı süt..
öğle

5 çilek
2 kaşık yulaf kepeği
3 kaşık yy yağlı yoğurt.
1 çay kaşığı tarçın..
akşam..
5 kaşık etli taze fasulye
3 kaşık yoğurt
yarım salatalık
yarım domates..
su 2.5 litre spor yok..

Afiyet olsun Derya'cım süper olmuş menün.

menüm
kalkınca dukanın önerdiği yatak hareketleri(yannış anlaşılmasın göbek karın eritmeyle ilgili:) yürüyüş, parkta aletlerle jimnastik..
kahvaltı

dukan pizza(kendi yaptığım sucukla yaptım ..süper oldu çok tavsiye ederim..)
çay

öğle
mantar fırında
yoğurt

akşam
yoğurtlu biber
körili tavuk
çoban salata
1 bardak zero

şimdi de form ve bögürtlenli çay

Afiyet olsun ablacım. Güzel olmuş menün. Bikaç gündür menünde form çayı dikkatimi çekiyor. Form çayı sürekli kullanıldığı zaman sıkıntı yaratıyor. Onun yerine yeşil çay içsen daha iyi olur bence.

iyi aksamalr kizlar,bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi
beyaz peynir
saltalik

ara
1 kuru incir
2 kuru hurma

ögle
bir porsiyon sulu köfte
4-5 aci biber tursusu
2 dilim protein ekmegi

aksam
ispanak,yogurt,salata
50 gr Cape bektaşi üzümü
4 cilek

2 tatli kasigi ajvar sosu( evde kendim yaptim tadina tuzuna bakarken oldu 2 tatli kasigi )

2 litre su
bir kupa yesil cay

30 dk jilian

Afiyet olsun canım. ajvar sosu ne demek? Bide çilek akşam olmasaymış daha iyi olurmuş. Yinede güzel bir menü tebrik ediyorum seni.

tesekür ederim canim..

esim sagolsun almis kac paket cikolata gelmis ,gebersemde yiyemem zaten :1::1:

Aman haaaa yeme sakın. Bizim dolaptada bir paket duruyor ama Allah'a şükür bende tık yok :60::60:

düşünem düşündükçe olumsuzluklarda aklına hucum eder..bak çıtır prenses oldun maşallah hedefe az kaldı güzel şeylere odaklan..:34:başarına sevgine kendine..şarkı söyle müzik dinle bol temiz hava almaya bak..kaç gün kalmış relax ol..:16:

Sonuç olsun da cuma günü yeter Derya'cım ..
Bekliyoruz bakalım ne kaldı şurada ..

eşler zaten hep sabotajcı rolündeler..:41::22:yeme yeme zamanında yeterince yedin tadınıda biliyorsun istediğin kiloya indiğinde ödül olarak yersin..:34:
bir ara benim eşimde getirirdi..çiko neysede tatlı alır gelir kendisi bir tane zor yer gerisi bana kalırdı ..:52::60:

Ayy benimkisi uzaktan bile yetişiyor :50:
Moralim bozuk diye 2 kocaman poşet tatlı yolladı bana ya

Sonuç olsun da cuma günü yeter Derya'cım ..
Bekliyoruz bakalım ne kaldı şurada ..

Ayy benimkisi uzaktan bile yetişiyor :50:
Moralim bozuk diye 2 kocaman poşet tatlı yolladı bana ya

bak ya moralsizlikle yeme nediye bağlanttılanır ki?..kilo alma sebebi..:20:yemeyeydin diyeceğimde hüpletmişsin 4 gün pro yapacağım dediğine göre..:9:

bak ya moralsizlikle yeme nediye bağlanttılanır ki?..kilo alma sebebi..:20:yemeyeydin diyeceğimde hüpletmişsin 4 gün pro yapacağım dediğine göre..:9:

Hüplettim valla Derya'cım halimi bir görseydin bir taraftan ağlıyorum göz yaşlarım pastalara karışıyor ağzıma yüzüme bulaştı diğer taraftan telefonla konuşuyorum kimse görmedi Allahtan .. :17:

Hüplettim valla Derya'cım halimi bir görseydin bir taraftan ağlıyorum göz yaşlarım pastalara karışıyor ağzıma yüzüme bulaştı diğer taraftan telefonla konuşuyorum kimse görmedi Allahtan .. :17:

afiyet olsun da ağlamadan yiyedin ya..kendini bukadar hırpalama canım ..bu kadar sevilirken neden sevgisizmiş gibi yanlız ve acı dolu hissediyorsun..:50:

afiyet olsun da ağlamadan yiyedin ya..kendini bukadar hırpalama canım ..bu kadar sevilirken neden sevgisizmiş gibi yanlız ve acı dolu hissediyorsun..:50:

Derya'cım o kadar zamandır bu anı bekliyoruz tayin çıkacak diye adamlar tayinci değilsin deyince tepetaklak olduk dedik ne yapacağız bir 1 yıl daha bekleyemeyiz ki diye ..

Derya'cım o kadar zamandır bu anı bekliyoruz tayin çıkacak diye adamlar tayinci değilsin deyince tepetaklak olduk dedik ne yapacağız bir 1 yıl daha bekleyemeyiz ki diye ..

kendinizce haklı olablirsiniz ama evren olması gerekeni yapıyor önemli olan unutma hayr-lısı olandır..evrak istemişler yazmışsın..bizde baştan belli olur ve evrağı 3 ay önce yazar verirsin ama askeriyde ne nasıl işler bilemiyorum..:50:

kendinizce haklı olablirsiniz ama evren olması gerekeni yapıyor önemli olan unutma hayr-lısı olandır..evrak istemişler yazmışsın..bizde baştan belli olur ve evrağı 3 ay önce yazar verirsin ama askeriyde ne nasıl işler bilemiyorum..:50:

Normalde son anda olmazmış ama inanıyorum bugün çok telafi edeceklerine problemi.
Derya'cım ben şimdilik çıkıyorum sevdiceğim arıyorr

yok canim benimde tatliara karsi daha direncliyimdir ama cikolata ah o cikolata :)
Afiyet olsun Derya'cım süper olmuş menün.

Afiyet olsun ablacım. Güzel olmuş menün. Bikaç gündür menünde form çayı dikkatimi çekiyor. Form çayı sürekli kullanıldığı zaman sıkıntı yaratıyor. Onun yerine yeşil çay içsen daha iyi olur bence.

Afiyet olsun canım. ajvar sosu ne demek? Bide çilek akşam olmasaymış daha iyi olurmuş. Yinede güzel bir menü tebrik ediyorum seni.

Aman haaaa yeme sakın. Bizim dolaptada bir paket duruyor ama Allah'a şükür bende tık yok :60::60:

caim ajvar sosusnu bende hic bimiyordum kkda gruplari okurken birinin menüsünde gördüm sonra merak ettim aldim cok güzel geldi banada sonra icindekilere baktim ,patlican ,kirmizi etli biber,sirke sarimsak bide zeytinyagi tuz var dedim evdede yapilir bu sonuc olarak yaptim oldu :) tabi hazirin katki maddesinden dolayi tadi daha güzel ama ev yapimi gibiside yok :)

aksam yedim yemesinede canim zaten 18.30 da yedim cok problem olacagini sanmiyorum bide yeemgi yedikten sonra doymadim yemekte salatada bitmisti :1: yine 4 taneyle durabildigime sükrediyorum kendimi tutmasam gittiydi yarim kilo cilek :)

canım içmessem problem yaşıyorum.poşeti çok az tutuyorum suda.yeşilçayda içiyorum ama sadece böbreklerimi çalıştırıyor.

canım içmessem problem yaşıyorum.poşeti çok az tutuyorum suda.yeşilçayda içiyorum ama sadece böbreklerimi çalıştırıyor.

Bende o yüzden söyledim zaten. Barsakların çaya alışıyor ve çay olmadan tuvalete çıkamıyorsun bir süre sonra. O yüzden çok içme. Sabah kalktığın zaman ayakta bir bardak su iç. O çok işe yarıyor. Banada kızlar tavsiye etmişti. Birde ılık sütü dene. Ama form çayını azalt lütfen. Yararından çok zararı oluyor.

Back
X