Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasilsiniz kizlar, ben hic iyi degilim discim vardi varolan dolguyu bosalltti icini oydu uyusturup etmeden
canim cok yandi :5:

Olanlari anlattim..
icini bosallttik sonra filmini cekti yogun iltihap varmis, antibiyotik verdi on gun kullan iltihap dagilirsa
yeni dolgu yapicaz dagilmazsa dsini cekicez dei :5::5::5:
Allah im bir aydir ne cektim ben bu disten yaaa agri kesicilerle duruyorum nasil is
sorun ne anlayamadim sabhatan beri kivraniyorum
ins duzelir dua edin nolur,
aksama kadar yattim hicbir is yapmadim sudan baska bisey yemedim icmedim ...

3-4 gune agrinin gecmesi lazimmis ins gecer duanizi eksik etmeyin,
iyi geceler dilerim ..:54::54:

geçmiş olsun canım geçer antibiyotik kullanınca 2 - 3 güne merak etme

Son düzenleme:
Nasilsiniz kizlar, ben hic iyi degilim discim vardi varolan dolguyu bosalltti icini oydu uyusturup etmeden

Olanlari anlattim..
icini bosallttik sonra filmini cekti yogun iltihap varmis, antibiyotik verdi on gun kullan iltihap dagilirsa
Allah im bir aydir ne cektim ben bu disten yaaa agri kesicilerle duruyorum nasil is

üzüldüm..çok geçmiş olsun gönülcüm..

kızlar çok iyi hissdiyorum kendimi yaa.
tam 2 haftam bitti dukanda.ve ben 6.3 kg verdim.bi de kabızlık olmasa daha fazla verirdim ama bu kadara da :27: allah bereket versin

geçmiş olsun canım geçer antibiyotik kullanınca 2 - 3 güne merak etme

iNSALLahh turtisim agzindan bal damliyor :16:

neden kimse yokkkkk uleeeeeeeeeeeeeeeen ben de kaçıyorum o zaman spora çok sıkıldım görüşürük bebekler

keyifli sporlar turtam ..:124:

üzüldüm..çok geçmiş olsun gönülcüm..

Tesekkur ederim reyhan abla, yatmadan agri kesici almistim
gece agridan uyandim ama Allah a sukur suan daha iyiyim ...

kızlar çok iyi hissdiyorum kendimi yaa.
tam 2 haftam bitti dukanda.ve ben 6.3 kg verdim.bi de kabızlık olmasa daha fazla verirdim ama bu kadara da :27: allah bereket versin

Masalllaaaaahhhhh reyhaaan ablaciiiiim masalllaaaahhh sanaaa :52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Olanlari anlattim..

cok gecmis olsun canim,ins düzelrisin bi an önce..

hepinize günaydin kizlar

Selam kızlaaaarrr..
Kızımı sallıyorum şu ann, uyusun da siipor yapıcam :1::8:

kolay gelsin canim,bende sporumu yaptim dusumu aldim simdi yesil cayimi iciyorum,ufaklik uyudu büyük oglum 40 derece atesle yatiyo ,düsmüyo atesi ama simdi terlemeye basladi sanirim düsmeye basladi ates yarin yine doktora götürücem,antibiyotigede basladik ama niye düsmüyo ates anlamadim.

kolay gelsin canim,bende sporumu yaptim dusumu aldim simdi yesil cayimi iciyorum,ufaklik uyudu büyük oglum 40 derece atesle yatiyo ,düsmüyo atesi ama simdi terlemeye basladi sanirim düsmeye basladi ates yarin yine doktora götürücem,antibiyotigede basladik ama niye düsmüyo ates anlamadim.

Aaaa kıyamam canım ya.. İnşallah iyi olur bi an önce.. Çocuklar hasta olunca hiç kıyamıyorum ben :16:
Kızım uyannıkken yapamıyorum spor falan ya, etrafımda dolanıyo, bacaklarıma tırmanmaya çalışıyo, bende boks moks fln yapıyorum korkuyorum çarpıcam diye :1::1:

Kızım uyudu sonunda, yourt için de sütümü kaynattım, şimdi spor zamanııııı....
Sonra görüşürüz, kimse yok zaten sanırsam :1:

Aaaa kıyamam canım ya.. İnşallah iyi olur bi an önce.. Çocuklar hasta olunca hiç kıyamıyorum ben :16:
Kızım uyannıkken yapamıyorum spor falan ya, etrafımda dolanıyo, bacaklarıma tırmanmaya çalışıyo, bende boks moks fln yapıyorum korkuyorum çarpıcam diye :1::1:

benimkilerin bi zarari yok caok sükür ben yaparken seyrediyolar beni :)

atesi simdilik düstü sükür,ins cikmaz bi daha

Topigimiz bombos kalmis ayyy :26:

Mumu cum oglun nasil ins daha iyidir, gecmis olsun canim ..

Olanlari anlattim..

Çok geçmiş olsun Gönül.Demekki ilk baştan beri dişteki sinirleri tam olarak temizlememişler.Ben aynı dişe 3 kez dolgu yaptırıp sinirlerini temizletmiştim.Çok kötü ağrıdan yanağımı ısırıyordum yara olmuştu.İltihap insin iyice sinirleri temizlesinler de ben yine söylüyorum kaplama yaptırmanı öneririm.

gönülcüm çok geçmiş olsun cnm inş. düzelir

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet

akşam
dukan hamburger
domates
yeşil soğan
zero

ara
dukan dondurma
Afiyet olsun Ayşe güzel olmuş.

msj sayım 13 kızlar.yarın eşim evde ben yokum.bu afat tayin haftası çok yoğunum ve karışım valla.cuma günü arkadaşlar gelecek çoğu tayinci kutlama yapacağız inş.artık kutlama mı olur moral düzeltme mi olur kısmet.hayırlısı olsun bakalım
İnşallah taininiz istediğiniz yere çıkarda kutlama olur canım.

Geçmiş olsun canım.Maşallah sporda erkenden yapılmış.Bende birazdan yaparım.

benimkilerin bi zarari yok caok sükür ben yaparken seyrediyolar beni :)

atesi simdilik düstü sükür,ins cikmaz bi daha

Kızım 14 aylık, ve 5 dk yerinde durmuyo, evde sürekli anne ördek ve yavrusu gibi dolaşıyoruz, 2 kardeş olunca daha kolaydır belki.. Ya da seninkiler uslu sanırım bnmki biraz canavar :1:
Inşallah ateşi çıkmaz bi daha kuzunun canım..

Afiyet olsun Ebru'cum simitin yarısını da birisine vermişsin galiba iyi olmuş ..

Teşekkürler Hilal'cim simidin kalan yarısınıda bugün yedim :9:

menümü yazayım hemen

bu sabah sadece yatak hareketleri yaptım:27::27:yürüyüşe zaman yoktu..
sabah
dukan pizza(1 kaşık kepekle)
çay

öğle
kağıtta istavrit
1 bardak zero

ara
bir parça peynir,5' i bir yerde çay

akşam
yogurtlu dukan iskender(kalan bir kaşık kepek hakkımı da burda kullandım)
kıymalı yumurta(sadece akıyla yapılmış)

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün.

:60: :60: ondan yanlış anlaşılmasın diyor ya her yaptıgında :60: :60: olsun ver kiloları reyhan ablacım bul bir tane hıhh ne yalnız debelencen yaa alalalalla :1:

Alemsin sen turti yaaaaaa :60::60:

:8:SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]JİLLİAN MİCHAELS
[/TD]
[TD="align: center"]BASKET
[/TD]
[TD="align: center"]YANBEL
[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS
HAREKETİ

[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 DK
[/TD]
[TD="align: center"]30-40 dk. arası
[/TD]
[TD="align: center"]100
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:3:Çok yoruldum.Ben bir duş alıp uyuyacağım.Herkese İyi GECELER:16::16:

Maşallah maşallah yaa ben senin gibi spor yapsam sanırım şimdiye çıp çıtır olurdum :9:

Olanlari anlattim..

Geçmiş olsun tatlım yaaaa umarım düzelir biran önce.

gönülcüm çok geçmiş olsun cnm inş. düzelir

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet

akşam
dukan hamburger
domates
yeşil soğan
zero

ara
dukan dondurma

Afiyet olsun Ayşe'cim. Sen inşallah bu hafta güzel kilo vermiş olacaksın.

Son düzenleme:
Maşallah maşallah yaa ben senin gibi spor yapsam sanırım şimdiye çıp çıtır olurdum :9:
Sağol Ebrucum da hergün böyle spor yapsam bende zayıflarım sanırım :1: Hergün yapamıyorum veya bir kısmını yapıyorum.Bakalım bu hafta ne olacak.Veremezssem gidip bir yerden atacağım kendimi :9::1:

Back
X