Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ve menüm..
sabah 1 bardak tarçınlı su..
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
2 dilim çok tahıllı kızarmış ekmek..
3 zeytin.
yarım domates yarım salatalık..
ara
10 badem
1 bardak mate çayı
öğle
bir bardak kefir
söğüş tavuk göğsü
1 adet yeşil biber..
akşam
tavuk salata
1 bardak ayran..
şimdide 1 bardak mate çayımı içtim..
masaj aletiyle masaj yaptır sabah 15 dk kadar birde akşam yapıcam..:34:
su 2.5 litre..
Afiyet olsun güzel olmuş.

ve menüm..
sabah 1 bardak tarçınlı su..
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
2 dilim çok tahıllı kızarmış ekmek..
3 zeytin.
yarım domates yarım salatalık..
ara
10 badem
1 bardak mate çayı
öğle
bir bardak kefir
söğüş tavuk göğsü
1 adet yeşil biber..
akşam
tavuk salata
1 bardak ayran..
şimdide 1 bardak mate çayımı içtim..
masaj aletiyle masaj yaptır sabah 15 dk kadar birde akşam yapıcam..:34:
su 2.5 litre..

Maşallah Derya'cım gayet iyi olmuş protein ağırlıklı gitmende korumanda yardımcı oluyordur ..

MErhaba kizlar

Aksam yemegi yemedim daha ama ne yiyecegimi biliyorum yazayim menumu:))

Saat 11de

1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytinden omlet
1 dilim kasar
Domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi

Saat 19da

Yogurt
Salata
1 dilim ekmek

QUOTE=ysfmir;24520127]evet özellikle kaçırdığınız günün ertesi böyle beslenince kilo korunuyor..birde Hilalim erken yemek yemek ve su çok önemli..[/QUOTE]

Aynen öyle Derya'cım bu hafta ben de hiç diyet yapamadım ama yeme saatime ve suyuma dikkat ettim koruyabildim mi gerçekten merak ediyorum.

Suyu yeterince içmemek artık maddeler vücuttan atılamadığından kilo verimini durdururmuş zaten ..

Kızlar bu arada ben tuzu hiç sevmem oldum olası yemeği ben yapıyorsam atmam içine yiyen ilave etsin derim.
Bugün okudum da kan basıncı zaten düşükse tuz tüketilmediğinde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi yaparmış acaba ondan mı oluyor benim ?

Kızlar bu arada ben tuzu hiç sevmem oldum olası yemeği ben yapıyorsam atmam içine yiyen ilave etsin derim.
Bugün okudum da kan basıncı zaten düşükse tuz tüketilmediğinde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi yaparmış acaba ondan mı oluyor benim ?

belki de, senin zaten psikolojik olarak hassas bir bünyen var, onunla birlşince belki etki ediyordur.

Hadi yaaa.. Maşallah, Allah bağışlasın...
Ya insan kızmaya da kıyamıyo ki ya, ben kızıma kızınca çok kötü oluyorum, o anlamıyo bile kızdığımı ama içimden of bile desem vicdanım sızlıyo sonra :16:
Hep çöpün kapağını kaldırıyo sürekli, geçen gün yine açtı içine uzattı elini bende korksun die çöpün kapağına vurdum böyle fiske attım yani parmağımla,biraz ses çıksın die, az ses çıktı ama beklemiyodu ya öyle bişeyi, yavrum bi zıpladı korkudan geldi bacağıma sarıldı, yapan benim yine gelip bana sarılıyo ördek, gece yatınca düşünüp ağladım salak gibi :1::16:

aynen öyle canim,ama ne kadar vicdanim sizlasada bazen sabirlar yetmiyor iste

Olabilir Hilal. Benim de tansiyonum normalde çok düşüktür ordan biliyorum.

yapicam yapmasinada canim,dozunu ayarlayana kadar yandim,gercekten cok fazla tatli yapiyo

Ayarlarsın onu da Mumu'cum ya zamanla ..

Olabilir Hilal. Benim de tansiyonum normalde çok düşüktür ordan biliyorum.

Bugün netleştirdim bu konuyu yazın zaten daha çok düşer normalde abur cubur fast food falan yerdim tuzu oradan karşılayınca çok dönmüyordu tabi şimdi onları da yemeyince çok etkilemiş demek .

bugünkü menümüde yazayim

sabah
2 dilim cavdar
birini üstüne krem peynir
digerinin yarimd dilim,kasar
5 zeytin
salatalik
1 kuru incir

ara
1 elma

ögle
bir tabak bulgurlu kabak yemegi
2 dilim protein ekmegi
salata
yogurt

ara
1 havuc

1 saat sonra
biraz findik ve ceviz ( cok degil)

aksam
yarim kase flakes( sekersizdi bende süte azcik tatlandirici kattim)
bir tabak kabak yemegi
yogurt
bir dilim cavdar

2 litre su
bir kupa yesil cay

30 dk jillian

Ayarlarsın onu da Mumu'cum ya zamanla ..

Bugün netleştirdim bu konuyu yazın zaten daha çok düşer normalde abur cubur fast food falan yerdim tuzu oradan karşılayınca çok dönmüyordu tabi şimdi onları da yemeyince çok etkilemiş demek .
Canım ondandır.Beni arkadaşlarım da eşimde iyi bilir.Özellikle dışarıda gezince ben kesinlikle bir tuzlu ayran içerim.Üniversitede adım çıkmıştı :1:Caddede yürürken ben illa bir ayran içerdim ki şuanda da hep böyle.Tansiyonum çok düşük senin gibi.Hatta ben özellikle şerbetli tatlıların tansiyonu daha da düşürdüğünü düşünüyorum.Başımdan böyle bir olayda geçti.Sen dikkat et.Genelde düşük tansiyon pek sorun yaratmaz derler ama çok düşünce de sıkıntı oluyor.

bugünkü menümüde yazayim

sabah
2 dilim cavdar
5 zeytin
salatalik
1 kuru incir

ara
1 elma

ögle
2 dilim protein ekmegi
salata
yogurt

ara
1 havuc

1 saat sonra

aksam
bir tabak kabak yemegi
yogurt
bir dilim cavdar

2 litre su
bir kupa yesil cay

30 dk jillian

Mumu'cum krem peynir ve kaşar peyniri çok tüketmemeni tavsiye ederim yağ oranları çok yüksek, menün dolu dolu olduğundan ufak ayrıntılar önemli.
Bugünkü menün bana çok fazla geldi.
Bulgur pilavı havuç elma incir, kuruyemiş hepsi yenilecek şeyler ama hepsi birden olunca çok olmuş.

Eda'cım ne kadar hassas olduğunu biliyorum bu konuda, eski zamanlarda daha yatakta dönemiyorken bir kere telefona bakmıştın sanırım düşmüştü kızın kaç gün üzülmüştün bak nasıl etkilendiysem unutmamışım ..

Evet yaa, bak hatırlattın yine nasıl düşmüştü yaa :43::17:
Geçenlerde odadan çıktım diye arkamdan ağlayıp kendini yere attı, eşim odadaydı, burnunu vurmuş, buru kanadı..Beni düşünebiliyo musun, günlerce rüyama girdi o sahne.. :43:

Mumu'cum krem peynir ve kaşar peyniri çok tüketmemeni tavsiye ederim yağ oranları çok yüksek, menün dolu dolu olduğundan ufak ayrıntılar önemli.
Bugünkü menün bana çok fazla geldi.
Bulgur pilavı havuç elma incir, kuruyemiş hepsi yenilecek şeyler ama hepsi birden olunca çok olmuş.

canim krem peynirim yag orani 100 13 dü kasarda yarim dilimdi zaten ,bide bulgur pilavi yemedimki kabak yemginin icne koydum bulguru :)

bugünkü menümüde yazayim

sabah
2 dilim cavdar
5 zeytin
salatalik
1 kuru incir

ara
1 elma

ögle
2 dilim protein ekmegi
salata
yogurt

ara
1 havuc

1 saat sonra

aksam
bir tabak kabak yemegi
yogurt
bir dilim cavdar

2 litre su
bir kupa yesil cay

30 dk jillian
Bulgurlu kabak ile ekmek çok olmamış mı? Biraz dengelemen gerekiyor sanırım.Ayrıca mumucum sen kaç kg dın.Boy? unuttum da.sana da bir kilo tickeri yapalım.

Back
X