Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olabilir valla.Yarından itibaren çıkarayım:34:

Hayıııııırrrrrrrr mezun olmayınnnnnn.Bende varım.Siz hedefleri düşürün :34: Ne kadar bencilim ama.Temmuz 1 tatile çııkıyoruz inşallah.Gerçi milli eğitim bakanının temmuz 15 yapma niyeti var ama neyse inşallah olmaz.Ben o zamana kadar buradayım.Hedefime ulaşacağımı sanmıyorum ama eylül 1 yine burada olurum.O yüzden en azından temmuza kadar mezun olmayın lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.

Afiyet olsun canım da inşallah şu dişin geçer de rahatlarsın.

Biz zaten mezun olunca tam olarak gitmeyiz sanırım. En azından benimde koruma dönemim olacak. Yani bir süre daha burdayım. Sende acele edersen yetişirsin bize :34:

Reyhan ablacım sanırım unuttun sen listeleri hazırlamayı. İki günün listeside yayınlanmadı hala. :26:

Kızlar şuan dışarda hava o kadar kötü ki anlatamam. Yaklaşık yarım saattir deli gibi yağmur yağıyor ve öyle bir gökgürültüsü oluyor ki anlatamam. Ben bile korktum yani. Nerdeyse apartman sallanıyordu. Ben çıkıyorum artık. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman :16:

onun yerine bulgur pilavı yesene turtam ..

Duygusal açlık da gerçekten en zoru ya ..

öyle yapcam artık hilalim ya normal pirince tamamen elveda :60:

Kızlar bu arada ben tuzu hiç sevmem oldum olası yemeği ben yapıyorsam atmam içine yiyen ilave etsin derim.
Bugün okudum da kan basıncı zaten düşükse tuz tüketilmediğinde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi yaparmış acaba ondan mı oluyor benim ?

olabilir hilalim vücudun tuzada ihtiyacı var sonucta tuz tansiyonu yükselten birşey malum eksin aldın mı birde normalde de düşük tansiyonun varsa öyle olabilir

Afiyet olsun Hatice'cim. Diyorum ki acaba senin şu kilo verememendeki problem sütlü kahvemi? Bu haftadan sonra menülerinden çıkartsana bakalım nasıl olacak. Onlarsız menün daha güzel görünür bence.

Bence susadığını hissettiğin anda içeceksin. Yemek öncesi, sonrası, yemek arası hiç farketmez.

5 gün atak çok olur Hilal'cim. Ayrıca kolanın light ıda zararlı bence.

Onun yerine bir dilim ekmek yesen bence daha mantıklı olurdu. Güzel olmuş menün afiyet olsun canım.

Yemesen bile olurmuş yani :9:

evet canum yaa daha da yemicem çok merak etmiştim ama birşeye benzemiyormuş zatüü

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon karışık sebzeli et yemeği
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Birazcık leblebi

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay

ayy ebrucumcum ben de bu hafta kilo veremezsem çünkü hep bu zamanlarda takılırım ben menümü değiştirip yemegi öğlen yiyip akşamı senin gibi nesfitle falan yapmayı düşünüyorum bakalım bende işe yarayacak mı hem hafif olur akşam :26::26:

Menum:

Kahvalti
menemen
1 dilim ekmek

Oglen
1 kase corba

Aksam
Sut

Hicbisey canim istemedi disimin agrisindan kac agri kesici ictim
faydasi olmadi, 10 gun nasil gececek bilmiyorum, normal sartlarda 3_4 gunden azalmasi lazim dedi ama bakalim ..

ayy ben az cekmedim o agrıyı gecmiyor istedigin kadar agrı kesici iç ama merak etme canım antibiyotigini düzenli alınca 3 en geç 4 güne geçer ama bitirene kadar al antibiyotigi gecti diye bırakma

Son düzenleme:
:8:SPORUMU GURURLA SUNARIM :1::1::8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş
[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı
hareket
[/TD]
[TD="align: center"]Yan Bel
Hareketi
[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs
Hareketi
[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:8:
..

Biz zaten mezun olunca tam olarak gitmeyiz sanırım. En azından benimde koruma dönemim olacak. Yani bir süre daha burdayım. Sende acele edersen yetişirsin bize :34:
Valla Ebrucum acele etmenin bir yöntemi varsa yapayım.Yemeği tamamen mi bıraksam ne :1: :60:Senin 6 kgmın kalmış.Bende Temmuza kadar o kadar versem başka birşey istemem.
Kızlar şuan dışarda hava o kadar kötü ki anlatamam. Yaklaşık yarım saattir deli gibi yağmur yağıyor ve öyle bir gökgürültüsü oluyor ki anlatamam. Ben bile korktum yani. Nerdeyse apartman sallanıyordu. Ben çıkıyorum artık. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman :16:
İyi geceler canım.

İnşallah bir an önce geçer ağrın Gönül ..
Ağrı kesici falan fayda etmiyordur dimi?

iNSALlah hilal cim dis agrisi gercekten cok kotu yaa..
Birde korkuyorum iltihap vucuda dagilir diye, oyle bir agryor zonkluyor ki kulaklarmda bogazimda boynumda hissediyorum :14:
Agri kesicilerin de cok faydasi olmuyor iste ..

Ayyy kıyamam ben sana yaaaaa. Antibiyotik kullanmaya başladın yaaa dediği gibi bikaç güne kalmaz azalır ağrın.

[/B][/I][/COLOR]

Insallah ebru cum insallah :5:

ayy ben az cekmedim o agrıyı gecmiyor istedigin kadar agrı kesici iç ama merak etme canım antibiyotigini düzenli alınca 3 en geç 4 güne geçer ama bitirene kadar al antibiyotigi gecti diye bırakma

Yok canim birakir miyim hic on gun boyunca alcam ins etkisi olurda disimi cektirmek zorunda kalmam ..

[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
Yürüyüş
[/TD]
hareket
[/TD]
Hareketi
[/TD]
Hareketi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

..

Masallah canim, spordaki azmine hayranim :nazar::nazar::nazar:

Geç kalınca böyle oldu tabii ki kimse kalmamış.
:16::16:UĞRAYAN OLURSA İYİ GECELEEEEEEEEEERRRRRRRR:16::16:
:16::16::16:

Valla Ebrucum acele etmenin bir yöntemi varsa yapayım.Yemeği tamamen mi bıraksam ne :1: :60:Senin 6 kgmın kalmış.Bende Temmuza kadar o kadar versem başka birşey istemem.

İyi geceler canım.

İnşallah canım ama bence sen verirsin 6 kiloyu hiç merak etme. Ama biran önce şu sütlü kahveyi bir çıkar bakalım menünden nasıl etkileyecek.

:16: Günaydın Takımımın güzel ve çıtır hatunları :16:
:12: Mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize :12:

Gunaydiin kizlarr, dunki msj sayilari chika ya mi atiliyor cok takip edemedim ?

Masallah canim, spordaki azmine hayranim :nazar::nazar::nazar:
Teşekkürler Gönülcüm.:16:

İnşallah canım ama bence sen verirsin 6 kiloyu hiç merak etme. Ama biran önce şu sütlü kahveyi bir çıkar bakalım menünden nasıl etkileyecek.

İnşallah canım inşallah.Sütlü kahveyi bırakmak zor biraz ,yeni bir içecek çeşidi bulmam lazım.Okulda sürekli çay çekilmiyor.:17:Az önce azıcık süt koyduğum kahveyi içtim ama ikindi saatinde birdaha asla kahve süt vb. içmeyeceğim.Dün çok rahatsız oldum.

:16: Günaydın Takımımın güzel ve çıtır hatunları :16:
:12: Mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize :12:

günaydın kızlarrr
:16:Günayydınlar kızlar :16:

:16:HERKESE GÜNAYYDIIIIIIIINNNNNNNNNNN:16:

Teşekkürler Gönülcüm.:16:

İnşallah canım inşallah.Sütlü kahveyi bırakmak zor biraz ,yeni bir içecek çeşidi bulmam lazım.Okulda sürekli çay çekilmiyor.:17:Az önce azıcık süt koyduğum kahveyi içtim ama ikindi saatinde birdaha asla kahve süt vb. içmeyeceğim.Dün çok rahatsız oldum.

:16:Günayydınlar kızlar :16:

:16:HERKESE GÜNAYYDIIIIIIIINNNNNNNNNNN:16:

ben de sütlü kahveden vazgeçemiyorum valla hayatımın en önemli şeyi gibi :60: :60: çogüzel ya bir de kafeinsiz kahve ile içiyorum ama ben normakl kahveden tat olarak bir farkı yok daha saglıklıymıs öle diyiler bilemiyorum en azından bagımlılık yapmaz :52::52:

Hayıııııırrrrrrrr mezun olmayınnnnnn.Bende varım.Siz hedefleri düşürün :34: Ne kadar bencilim ama.Temmuz 1 tatile çııkıyoruz inşallah.Gerçi milli eğitim bakanının temmuz 15 yapma niyeti var ama neyse inşallah olmaz.Ben o zamana kadar buradayım.Hedefime ulaşacağımı sanmıyorum ama eylül 1 yine burada olurum.O yüzden en azından temmuza kadar mezun olmayın lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn.

Aman 55 az olur sana dedi herkes şimdi hedefini düşürün diyor yahu :60:
Ben tam havaya girmiştim.
Benim durumum belli değil canım ama sevdiceğim gelene kadar buralarda olurum ..

Tamam ben de sizinle beraber bitiriyorum
Bu hafta kac cikicam ben bakalim:))

Hadi bakalım .
Bu arada mesaj sayılarını atıyorsun dimi Betül'cüm o sayılara göre alacağım listeye bak ..

Reyhan ablacım sanırım unuttun sen listeleri hazırlamayı. İki günün listeside yayınlanmadı hala. :26:

Dün girmedi de galiba değil mi Reyhan abla ?
BU haftada eksik olmasın da listemiz ..

[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels
[/TD]
Yürüyüş
[/TD]
hareket
[/TD]
Hareketi
[/TD]
Hareketi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

..

Yine harikasın HAtice ..

Kıyamam ya daha ne yapacağım desene sen de haklısın ..

iNSALlah hilal cim dis agrisi gercekten cok kotu yaa..
Birde korkuyorum iltihap vucuda dagilir diye, oyle bir agryor zonkluyor ki kulaklarmda bogazimda boynumda hissediyorum :14:
Agri kesicilerin de cok faydasi olmuyor iste ..

Allah korusun canım ama antibiyotik kullanınca yayılmaz heralde ..

Gunaydiin kizlarr, dunki msj sayilari chika ya mi atiliyor cok takip edemedim ?

Evet Gönül'cüm chikaya atılıyor ..

Kızlar öyle rüyalar gördüm ki bugün off yani ..

Hayatta en çok korktuğum tıbbi şeylerdendir lavman, lavman yapıyorlardı bana sabah uyanmamla tuvalete gitmem de bir oldu hiç direk koşmazdım :17:

Sonra diyorlar ki tayin sonuçları belli olacak ama ama önce şu tepelik yeri koşarak çıkacaksın bir sürü de insan var ben nasıl koşuyorum anlatamam size ilk önce ben varıyorum sonra orada uçurum gibi bir şey var ve 2 tane kalın halat buradan geçmelisin diyorlar ellerinle ipi kavrayarak o sırada telefonum varmış cebimde çalıyor ne olur bakayım diyorum olmaz diyorlar açamıyorum ama telefona bakacağım diye geçemiyorum da sonra telefonu birine veriyorum geçiyorum karşıya bir kızla konuşuyoruz sevdiceğimin tayini Ankaraya çıkmış artık yanıma gelecek beraber olacağız diye anlatıyorum.
Ama telefon konuşmasını yapamadım nereden öğrendim bilmiyorum.

Şu gün de bir geçsin hayırlısıyla ..

Back
X