Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olsun Ebru'cum en azından kapanmadı biz sorumluluğu devrettik inşallah herkes için iyi olur ..

Atamıyorum ki uğraşıyorum ama kalbim küt küt atıyor hadi gelsin yarın diye sevdiceğim de yolda bu sıralarda hep yolda zaten o yol yorgunluğu ile uyur da şimdi gece ben ne olacağım bakalım :1:
Kendimi herşeye hazırladım kötü olursa canım sıkılır ama öldüm bittim olmayacağım kötü ihtimallerde neler yapabilriiz hepsini konuştuk bir şekilde olacak elbet ..

Buna çok sevindim işte. Kötü ihtimalleri konuşup hallettiyseniz eğer gerisi hikaye. Umarım hiç gerek kalmaz onlarada en güzel sonucu alırsınız.

Hilal naptın sen? Şakamı yapıyosun ciddimisin? :53::53::53::52::52::52::47::47:

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
Sen böyle şeyler yapmazdın ya.Hani yemişsinir dedim ama biraz fazla olmuş.Neyse sen telafi edersin zaten.

Yarın sizi birden hayal kırıklığına uğratmamak için itiraf ettim şimdiden belki hatırlamadığım şeyler de vardır.
Sevdiceğim beni ne zannedip yollamış o kadar şeyi onu da anlamadım :1:
Her şeyi serdim önüme oturdum hem konuştum hem yedim bazılarında ağladım falan ama rahatladım.
Söz veriyoruz size bu haftadan sonra kesinlikle böyle bir şey olmayacak ani bir şok ile oldu hepsi.

Buna çok sevindim işte. Kötü ihtimalleri konuşup hallettiyseniz eğer gerisi hikaye. Umarım hiç gerek kalmaz onlarada en güzel sonucu alırsınız.

İnşallah canım istediğimiz gibi olur ama olmazsa da biz ayrılamayız ki ona göre iyi kötü bir şey yapacağız ne yapayım ya çok seviyorum ben bu çocuğu :69:

Canım kötü örnek olmak istemiyorum ama 4 tane franbuazlı pasta.
4 tane ekler.
3 tane tavuk göğsü.
1 tane tiramisu.
7-8 porsiyon börek
2 paket büyük cips
2 beyaz ekmek
4 tane kinder
1 kilo erik
6-7 tane çiğköfte dürüm
15 tane midye dolma .. Aklıma gelenler bu sadece ..
İnşallah canım bir tayin haberini alalım zaten zamanı var o sırada kilolarımızı hep beraber hallederiz.

hilalcim normal yediklerin o moral bozukluğuyla bir şekilde bastırman gerekiyordu böyle oldu inş. istediğiniz gibi olur tayininiz sen de erken kutlama yapmış sayarsın kendini canım

hilalcim normal yediklerin o moral bozukluğuyla bir şekilde bastırman gerekiyordu böyle oldu inş. istediğiniz gibi olur tayininiz sen de erken kutlama yapmış sayarsın kendini canım

Kendim olsam bastırırdım aklıma gelmezdi de yemek Ayşe'cim ama birden gelince hepsi önüme bastıramadım işte.
İnşallah erken kutlama olur dediğin gibi hadi bakalım hayırlı olsunn ..

7 mayıs 2012 mesaj sayıları
UcukMavi :4
Tadli :6
Uzayim:9
Ladyline:13
Eski bir masal :23
Chika:13
aysecig:?
elmalıturta:8
Mumu:14
Angelic2:6
betüld:6
uçukmavi:4

8 mayıs 2012 mesaj sayıları
Ladyline:9
Eski bir masal :20
Chika:2
elmalıturta:13
Angelic2:5
betüld:?
uçukmavi:?

Son düzenleme:
Ben 8 mayis gunu girememistim
0 bbenm

Hilal yazdiklarini okuyunca inan hic sasirmadim
Cunku kendimden biliyorum ne kadar zayifalasak da midemiz kuculse de sen de deli gibi yiyebilen insanlardansin
Ben de oyleyim
Hele ki cok buyuk bir moral bozuklugunda..

Tramvaydan 3 durak erken indim yuruyor sumdi yavas yavas ama olsun

reyhan abla 13 olması lazım 8 indeki mjs sayım acelem vardı topiğe yazmıştım o yüzden.

yarın 4 sene nerede yaşayacağım belli olacak çok karışığım ve heyecandan çok korkuyorum hayal kırıklığına uğrmaktan hep hayırlısını istedim Allahtan inş. hayırlı olur:18:

Ellerine sağlık ablacım.

Ben 8 mayis gunu girememistim
0 bbenm

Hilal yazdiklarini okuyunca inan hic sasirmadim
Cunku kendimden biliyorum ne kadar zayifalasak da midemiz kuculse de sen de deli gibi yiyebilen insanlardansin
Ben de oyleyim
Hele ki cok buyuk bir moral bozuklugunda..

Tramvaydan 3 durak erken indim yuruyor sumdi yavas yavas ama olsun

Ben bu kadarını yiyemezdim. Ayrıca benim şöyle bir özelliğim var ben mutsuzken yemek yemem kolay kolay. Ama mutluyken gözüm bişey görmez ama bukadarını asla yiyemem sanırım :9:

Bu arada yürüyüşün iyi olmuş. Temiz hava ohhh mis gibi. Şuan Konya'da yine yağmur var ve ben iki gündür spor yapamıyorum.

reyhan abla 13 olması lazım 8 indeki mjs sayım acelem vardı topiğe yazmıştım o yüzden.

yarın 4 sene nerede yaşayacağım belli olacak çok karışığım ve heyecandan çok korkuyorum hayal kırıklığına uğrmaktan hep hayırlısını istedim Allahtan inş. hayırlı olur:18:

İhtimaller neresi Ayşe'cim? Umarım hakkında hayırlısı olur.

hilal ne kadar çok yemişsin ya :1:
ben giremiyorum ama arada bakıyorum.eşimle aram çok kötü.dua edin kızlar.kendimi iyice saldı bende.ama kilo almadım :-)

ben giremiyorum ama arada bakıyorum.eşimle aram çok kötü.dua edin kızlar.kendimi iyice saldı bende.ama kilo almadım :-)

Melek hosgeldin
Ben de sen neden izine ciktin diye merak ediyordum
Hayirdir ins ya , niye bozdunuz aranizi, ciddi bir sey yoktur umaraim
İyi davranin birbirinize

Hakkında hayırlısı olsun Melek'cim. Umarım biran önce düzelir. Kilo alıp dönersen zaten seni ben naparım biliyomusun? Bu arada ben sana çok yaklaştım :9:

uçukmavi:

uçukmavi:13...
ayşecim mesajı düzenleyi bulamadım bi türlü böyle yazdım ben de.ben şimdi bu listeyi ayrıca hilale mesaj olarak mı göndericem kızçeler?

hayırlısı olsun ayşecim..

Ellerine sağlık ablacım.

saol ebrucum..

herşey olacağına varır üzme kendini..öfkeyle kararlar verme , sakin ol..

İnşallah istediğiniz bir yer çıkar.Nereleri tercih ettiniz?

Canım hala halledemediniz mi?Bu kadar uzun süre aranızın kötü olması seni yıpratmıştır.Düzelin artık.Sende özlettin kendini.Gülen,mutlu şen Melek geri gelsin artık.:16:

İnşallah istediğiniz bir yer çıkar.Nereleri tercih ettiniz?

Canım hala halledemediniz mi?Bu kadar uzun süre aranızın kötü olması seni yıpratmıştır.Düzelin artık.Sende özlettin kendini.Gülen,mutlu şen Melek geri gelsin artık.:16:

canım samsun,manisa,manisa alaşehir,burdur,amasya,balıkesir,konya,gökçeada,sivas yazdık canım

melekcim inş. düzelirsiniz biran önce cnm,özledik seni:5:

Ayy turtam ya göreceksin halimi.
Bir taraftan kk'ya bakıyorum bir taraftan temizlik yapıyorum sevdiceğim arıyor sık sık onunla konuşuyorum ama yok geçmiyor.
Bir de gecesi var bunun bakalım ..

bu gece uyku da tutmaz seni hilalim

Öyle deme kız cadı:1:.Allah korusun.Şimdi sende gece boyunca adrenalin tavan yapacak yarın 55 kg çıkacaksın :))) Sen bize lazımsın dikkat et kendine.

hakkaten yani gecen hafta bende işe yaradı hilalim biliyorsun :60: :60:

Back
X