Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi iyi mezuniyetin geç olur (kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm :60: )Temmuza kadar beraber oluruz :60: Beni yalnız bırakmayın .Ben Ebrununda kanına gireyimde azcık çikolata falan yesin.Temmuzda tatile beraber gideriz.Tatil dönüşü bakalım neler olacak:44:.

ben burda olurum temmuza böyük ihtimalle bu döt anca erir :60: :60:

Canım kötü örnek olmak istemiyorum ama 4 tane franbuazlı pasta.
4 tane ekler.
3 tane tavuk göğsü.
1 tane tiramisu.
7-8 porsiyon börek
2 paket büyük cips
2 beyaz ekmek
4 tane kinder
1 kilo erik
6-7 tane çiğköfte dürüm
15 tane midye dolma .. Aklıma gelenler bu sadece ..
İnşallah canım bir tayin haberini alalım zaten zamanı var o sırada kilolarımızı hep beraber hallederiz.

maşallahhhhhhh hilalime tosun koycam adını bu hafta bunlarla artı çıkarsan :60: :60:

Yarın sizi birden hayal kırıklığına uğratmamak için itiraf ettim şimdiden belki hatırlamadığım şeyler de vardır.
Sevdiceğim beni ne zannedip yollamış o kadar şeyi onu da anlamadım :1:
Her şeyi serdim önüme oturdum hem konuştum hem yedim bazılarında ağladım falan ama rahatladım.
Söz veriyoruz size bu haftadan sonra kesinlikle böyle bir şey olmayacak ani bir şok ile oldu hepsi.

hahah sevdicegin senin tam olarak ihtiyacın olan seyi yollamıs hilalim o durumda :1: :1:

7 mayıs 2012 mesaj sayıları
UcukMavi :4
Tadli :6
Uzayim:9
Ladyline:13
Eski bir masal :23
Chika:13
aysecig:?
elmalıturta:8
Mumu:14
Angelic2:6
betüld:6
uçukmavi:4

8 mayıs 2012 mesaj sayıları
Ladyline:9
Eski bir masal :20
Chika:2
elmalıturta:13
Angelic2:5
betüld:?
uçukmavi:?

ellerine saglık ablacım

Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman:16:

Beraber eritiriz canım.:60:

inş. erirler canım :60: bu yaz mini etek ve şort giymek istiyorum artııııııııkkkkkkkkkkkkk :8::8: en azından gecen yazdan 10 kilo azım ona seviniyorum :60: :60:

Kızlar bilgisayarımı bozdum her şey üst üste geldi çok mutsuzum arkadaşınkinden yazıyorum şimdi.
Sevdiceğim yarın alır yenisini yolarım diyor ama ne gerek var şimdi masrafa.
İnşallah düzelir de gerek kalmaz ..

7 mayıs 2012 mesaj sayıları
UcukMavi :4
Ladyline:13
Eski bir masal :23
Chika:13
elmalıturta:8
Angelic2:6
betüld:6
uçukmavi:4

8 mayıs 2012 mesaj sayıları
Ladyline:9
Eski bir masal :20
Chika:2
elmalıturta:13
Angelic2:5
betüld:?
uçukmavi:?

Eline sağlık reyhan abla ..

hilal pardon da ne kadar bi sürede tükettin bunnarı sen?:53::53:

Geçen cumadan bu yana reyhan abla ..

iyiyim gülüm..anamla beraber parayı proteine yatırıyoz habire napalım..

sen de yüreğini ferah tut..ve dua okumanı tavsiye ederim çok iyi gelecek inanıyorum..salavat-ı tefriciye böyle durumlarda çok iyi geliyo insana.

Dua ediyorum bol bol başka yapacak bir şey de yok ama çok stresliyim ..

Ben 8 mayis gunu girememistim
0 bbenm

Hilal yazdiklarini okuyunca inan hic sasirmadim
Cunku kendimden biliyorum ne kadar zayifalasak da midemiz kuculse de sen de deli gibi yiyebilen insanlardansin
Ben de oyleyim
Hele ki cok buyuk bir moral bozuklugunda..

Tramvaydan 3 durak erken indim yuruyor sumdi yavas yavas ama olsun

Aynen öyle Betül inan yedikçe midem çok kötü oldu ağrılar girdi ona rağmen maden suyu içip biraz rahatlatıp devam ettim ..

reyhan abla 13 olması lazım 8 indeki mjs sayım acelem vardı topiğe yazmıştım o yüzden.

yarın 4 sene nerede yaşayacağım belli olacak çok karışığım ve heyecandan çok korkuyorum hayal kırıklığına uğrmaktan hep hayırlısını istedim Allahtan inş. hayırlı olur:18:

Not aldım canım ben.
İnşallah istediğimiz gibi olur ya heyecandan çok korku ve telaş kaldı bende de ..

Ben bu kadarını yiyemezdim. Ayrıca benim şöyle bir özelliğim var ben mutsuzken yemek yemem kolay kolay. Ama mutluyken gözüm bişey görmez ama bukadarını asla yiyemem sanırım :9:

Bu arada yürüyüşün iyi olmuş. Temiz hava ohhh mis gibi. Şuan Konya'da yine yağmur var ve ben iki gündür spor yapamıyorum.

İhtimaller neresi Ayşe'cim? Umarım hakkında hayırlısı olur.

Benimkisi insan üstüydü farkındayım ama sevdiceğim beni ne olarak görüyor ona da takılmadım değil :1:

hilal ne kadar çok yemişsin ya :1:
ben giremiyorum ama arada bakıyorum.eşimle aram çok kötü.dua edin kızlar.kendimi iyice saldı bende.ama kilo almadım :-)

Meleği bile buraya çekti yediklerim :1:
Canım annenlerde misin şimdi ?

canım samsun,manisa,manisa alaşehir,burdur,amasya,balıkesir,konya,gökçeada,sivas yazdık canım

melekcim inş. düzelirsiniz biran önce cnm,özledik seni:5:

Balıkesir veya gökçeada çok iyi duruyor Ayşe'cim ..

bu gece uyku da tutmaz seni hilalim

hakkaten yani gecen hafta bende işe yaradı hilalim biliyorsun :60: :60:

Ayy ne uykusu turtam oturup duracağım bütün gece dukanı okurum sevdiceğim uyuyunca artık :1:

hilalllllll son 9 saat:52::52::52::52:

Ayy biz hemen öğrenemeyiz heralde o saatte ama belli de olmaz tabi ..
Eşin hemen öğrenecek mi canım ?

maşallahhhhhhh hilalime tosun koycam adını bu hafta bunlarla artı çıkarsan :60: :60:

O zaman şimdiden koy yazarken fark ettim de bu yediklerime artı çıkmamam mümkün değil kii ..

hahah sevdicegin senin tam olarak ihtiyacın olan seyi yollamıs hilalim o durumda :1: :1:

Kİlo alayım diye her şeyi yapıyor bizimki :1:

bulunduğu yerde öğrenme imkanı yok hilalcim ama arkadaşları bakar inş. erkenden bildiriler yoksa bizde daha geç öğrenebilriz

:46:Alkışlıyorum Hilalcim seni.:1: Yapmışsındır ama ben yine de söyleyeyim.Fişe takmamışsıznır zaten.Saç kurutma makinesi ile kuruttun mu?

Kurutma makinası saça zarar veriyor diye getirmemiştim o da arkadaşımın da yok yapamadık ondan aslında ben denedim açmayı ama belli bir noktaya kadar açılıp kilitleniyor ..

Kurutma makinası saça zarar veriyor diye getirmemiştim o da arkadaşımın da yok yapamadık ondan aslında ben denedim açmayı ama belli bir noktaya kadar açılıp kilitleniyor ..
Canım açma sakın.Maden suyu içine girdiyse eloktronik yerlere zarar verebilir.İyice kurusa birşey kalmaz.Birilerinden saç kurutma makinesi bulup iyice kurut bence ve bir süre kapalı kurusun.Sonra birşeyi kalmaz,iyileşir :1:

Gece ilerleyen saatlerde de olmazsa içini açacağım bakalım.
Zaten gece olmazsa olmayacaktır kendiliğinden olmayacaktır, garantisi doldu, şimdi servise götürmem kendisi yani her şekilde olmayacak en azından içini açıp şansımı denerim ..

Canım açma sakın.Maden suyu içine girdiyse eloktronik yerlere zarar verebilir.İyice kurusa birşey kalmaz.Birilerinden saç kurutma makinesi bulup iyice kurut bence ve bir süre kapalı kurusun.Sonra birşeyi kalmaz,iyileşir :1:

Yurtta da kimseyle pek samimi değilim o yüzden istemek istemedim.
Açmayı deneme hatasını yaptım ama bakalım.
Bu mouse kısmı var ya oraya döküldü aslında ama çok da azdı nasıl bu kadar etkili oldu anlamadım bir de maden suyu bazik özellikte sanırım ondan da tedirgin oldun.

Yurtta da kimseyle pek samimi değilim o yüzden istemek istemedim.
Açmayı deneme hatasını yaptım ama bakalım.
Bu mouse kısmı var ya oraya döküldü aslında ama çok da azdı nasıl bu kadar etkili oldu anlamadım bir de maden suyu bazik özellikte sanırım ondan da tedirgin oldun.
Oluyor işte.Sen sıcak bir yere bırak kurusun.İçini açma bence belki daha çok zarar görür.Kuruyunca düzelir birşey kalmaz.

Back
X