Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım samsun,manisa,manisa alaşehir,burdur,amasya,balıkesir,konya,gökçeada,sivas yazdık canım

melekcim inş. düzelirsiniz biran önce cnm,özledik seni:5:

Ben Konya'dayım Ayşe'cim biliyorsun dimi? Samsun'u, Manisa'yı biliyorum güzel yerler. Balıkesir ve gökçeada görmesemde güzel olur diye tahmin ediyorum. Ama sivas ve Konya çıksın istemem. Konya büyük ve güzel bir şehir ama ben sevemedim gitti bir türlü. Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Bu arada tercihlerin hepsi idare eder bence çok kötü olan bir yer yok. Senin gönlünden neresi geçiyor?

Yurtta da kimseyle pek samimi değilim o yüzden istemek istemedim.
Açmayı deneme hatasını yaptım ama bakalım.
Bu mouse kısmı var ya oraya döküldü aslında ama çok da azdı nasıl bu kadar etkili oldu anlamadım bir de maden suyu bazik özellikte sanırım ondan da tedirgin oldun.

Bencede canım kızları dinle bişey yapma. Sonuçta çok az dökülmüş. İnşallah sabaha bişeyi kalmaz.

Sizin tercihlerin arasında neler var Hilal'cim?

bacak hareketi olarak ne yaptın hilalim ??

fön tut kurut pc'yi o zaman

TUrtam yan yatıyorum bacağımı kırıp indir kaldır yapıyorum basenlere çok faydalıymış ..

Fönüm yok ki ..

Ben Konya'dayım Ayşe'cim biliyorsun dimi? Samsun'u, Manisa'yı biliyorum güzel yerler. Balıkesir ve gökçeada görmesemde güzel olur diye tahmin ediyorum. Ama sivas ve Konya çıksın istemem. Konya büyük ve güzel bir şehir ama ben sevemedim gitti bir türlü. Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Bu arada tercihlerin hepsi idare eder bence çok kötü olan bir yer yok. Senin gönlünden neresi geçiyor?

Bencede canım kızları dinle bişey yapma. Sonuçta çok az dökülmüş. İnşallah sabaha bişeyi kalmaz.

Sizin tercihlerin arasında neler var Hilal'cim?

Bekleyeceğim bakalım Ebru'cum ..

Ankara, Gökçe ada, Edirne Ebru'cum bizim ..

TUrtam yan yatıyorum bacağımı kırıp indir kaldır yapıyorum basenlere çok faydalıymış ..

Fönüm yok ki ..

Peki Ankara'ya yakın hiç bir yer yokmuydu? Çünki Ankara olmazsa diğer ikisi çok uzak Ankara'ya.

Hilal'cim neyi farkettim biliyormusun toplam kiloda seni 100 gramla geçmişim :9::9:

Peki Ankara'ya yakın hiç bir yer yokmuydu? Çünki Ankara olmazsa diğer ikisi çok uzak Ankara'ya.

Yok canım ya ne yazık ki tankçıların bu sene tayin yerleri o kadar azdı ki çoğu doğuya yakın yerler erzurum diyarbakır tarzı, işte trakya kıbrıs falan vardı mecburen böyle yaptık.
Ankara çıkarsa problem yok Edirne çıkarsa okulu oraya aldırma düşüncem var gökçe ada çıkarsa tamamen muallak ..

Yok canım ya ne yazık ki tankçıların bu sene tayin yerleri o kadar azdı ki çoğu doğuya yakın yerler erzurum diyarbakır tarzı, işte trakya kıbrıs falan vardı mecburen böyle yaptık.
Ankara çıkarsa problem yok Edirne çıkarsa okulu oraya aldırma düşüncem var gökçe ada çıkarsa tamamen muallak ..

O zaman inşallah Ankara çıkarda kurtulursunuz bütün dertlerden. Diğerlerini düşünme bile.

Kızlar ben çıkıyorum .Umarım YARIN TARTIDA EKSİLERİ FAZLASIYLA GÖRÜRÜZ.Ayşe ve Hilal Hakkınıza hayırlısı olsun.İnşallah istediğiniz yere tainler çıkar. :16:HERKESE İYİ GECELER:16:
:16:

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum .Umarım YARIN TARTIDA EKSİLERİ FAZLASIYLA GÖRÜRÜZ.Ayşe ve Hilal Hakkınıza hayırlısı olsun.İnşallah istediğiniz yere tainler çıkar. :16:HERKESE İYİ GECELER:16:

İyi geceler canım. Umarım hepimiz çok güzel sonuçlar alırız yarın :16:

Fönüm yok ki ..

evet o hareket basenelre cok faydalı da 400 nasıl yapıyorsun kız ben en fazla tek bacagımı 100 yapabiliyorum cok agrıyor bacagım sonra :52::52:

Fönüm yok ki ..

inş.. cnm sanada iyi gecelerrrrrrr :9::9::9::9:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit

Öğle

1 tabak karışık sebzeli tavuk + et (İsmini bilmiyorum tuhaf bir yemekti)
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek

Ara

Birazcık leblebi

Akşam

1 kase sütlü nesfit
1 tane köfte (Akşam yemeğinin tadına baktım olmuş mu diye):9:

2 litre su

Back
X