Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo veren arkadaslari bende tebrik ediyorum, benim gibi veremeyen arti ustune alanlarda uzulmesin, yilmaaakk yokkkk yola devammm :47::47::47:
Hirs yaptim smdi :51:

Ucukmavi cim uzulme hakkinizda hayirlisi bu'ymus demekki hem edirne istanbul a da yakin ne guzel gider gider gezersiniz :12:
Hilal cim senin durumuna bende uzulmedim degil sizin olayiniz daha farkli evlilik vs olaylarindan ne diyebilirim ki
vardir bundada bir hayir sikmamaya calis canini ..

Turtam regl olcam goguslerim sis belimde bacaklarimda fena agrilar var arti cikmamin bir sebebide bu olabilir mi:44:
Dediginz gibi artik menulerime sporu da eklemem lazim haklisiniz ebrucum :31:

Benim durumum tam yorumsuz dimi ..
Off sinirden gülmeye başladım hadi bakalım ne olacak.

Ebru'cum bundan sonraki tayin yerleri inan hiç takılmıyordum aile götürülebilecek bir yer olsun biz her yerde oluruz beraber problem olmaz diyorduk ama bu seneki çok önemliydi ..
Çok saol Ebru'cum baktım ben de Eda'nın yuvarlamasıyla benim yüzdem de hata vardı onu da düzelttim problem yok çok teşekkür ederim.

*** 13. Takım 256. Etap ***

angelic2 ( 71.6 / 70.0 / 1.6 / 2.23% )
Chika ( 92.0 /90.1 /1.9 /2.07 % )
Elmaliturta: ( 65.2 / 65.1 / 0.1 / 0.15 %)
Eski_bir_masal : ( 56.5 /56.4 /0.1 / 0.18 % )
LaydLiNe: ( 69.8 / 69.3 / 0.5 / 0.72% )
Mumu85: ( 72.9 /72.1 /0.8 /1.10 % )
TadLi : ( 57.3 / 57.6 /-0.3 / -0.52 % )
UcukMavi ( 63.2 / 63.2 / 0.0 / 0.0 %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.4 / 0.2 / 0.30 % )

13. Takım Ortalaması : 0.69

Ellerine sağlık canım. O hatalarda nazar olsun. Nede olsa ilk listem :9: Tayin yerleri hakkında dememiştim o sözü. Evlilik ve ileriki hayatınız hakkında söylemiştim. Umarım bundan sonra çok sorun yaşamazsınız. :16:

ağlama Hilal hakkınızda hayrlısı..sen ağlıyor üzülüyorsun ama çevrendeki evrensel enerji tam tersini söylüyor..rahat ve geniş bir enerji akışı oluşmuş..UNUTMAYALIM RABBİM HERŞEYİ GÖREN VE BİLENDİR..şu an size ters gibi görünün ilerde çok şükür ya meğer bu daha hayrlıymış dedittirebilir..:34:

nedir bu enerji olayi,gercekten cok merak etmeye basladim ya :)

Ayşe'cim üzüldüm tayin yerinize canım o kadar hazırladıktan sonra kendini zor ama Edirne tarafı yine çok kötü değil ..

Bir kötü haber de ben vereyim kızlar.
Bize de tercih dışı olarak kıbrıs çıktı, saat 6 dan beri ağlamakla meşgulum, Türkiyede olsa her yer olsun problem değil demiştim en kötü ihtimali düşünürken de tercihlerimizden biriydi.
Ne yapacağız şimdi bakalım biz evlilik için en erken 1 sene en geç 2 sene beklemeyi düşünüyorduk şimdi kıbrıs olunca biz evlilik çıkarmak zorunda kalabiliriz sonbahara.
O zaman da ortalık karışacak iyice aileler bak o zaman cümbüşe sen.
Geçenlerde burada da konuşmuştuk kıskançlığını falan bir kenara koydum çok umrumda değil ama hiç beklemiyorduk uff öyle işte ..

Kilom da 56.4 ( muhtemelen 6dan beri ağladığından su kaybettim de eksi çıktım. )

tatlım ağlama yazık o güzel gözlerine..bi kaç sene sonra kendinde gülümseyerek anacaksın bu günlerini..

Ellerine sağlık canım. O hatalarda nazar olsun. Nede olsa ilk listem :9: Tayin yerleri hakkında dememiştim o sözü. Evlilik ve ileriki hayatınız hakkında söylemiştim. Umarım bundan sonra çok sorun yaşamazsınız. :16:

Raporla beraber olmasa sen onu da yapmazdın Ebru'm ..
İnşallah biraz daha yolunda gider her şey diyorum ama şöyle bir düşündüm geçen gün bizim ilişkimizin başladığı günden beri dışarıdan olan etmenlerde 2 seçenek varsa hep kötüsü olmuş, hatta bizim için özel o zamana kadar uygulanmayan kurallar falan geldi o yüzden artık şans konusunda hiç güvenmiyorum bize ancak kendi çabalarımızla giden şeyler, ilişkimiz falan ..

tatlım ağlama yazık o güzel gözlerine..bi kaç sene sonra kendinde gülümseyerek anacaksın bu günlerini..

İnşallah Reyhan ablam o günleri de görürüm ..

sen naaptın hangi diyeti yapmaya karar verdin?

ben suan kafama göre takiliyorum ablam,sadece seker tatli abur cubur yememye yeminliyim :) ayin 25 de diyetisene gidiyorum bakalim o ne diycek bana aslidna söylecekleri herseyi biliyorum ama uygulamada problem yasiyorum :)

hilalcim ,paylasim alanina 1.takim kaptani araniyor,ben olabilrim yazdim,burdanda aciklayayimda yalnis anlamayin beni,benim sizlerle ilgili hic bi sorunum yok sadece biraz daha sorumluluk almak istiyorum,böylelile kendimi daha fazla kontrol edecegimi düsünüyorum

Ayşe'cim üzüldüm tayin yerinize canım o kadar hazırladıktan sonra kendini zor ama Edirne tarafı yine çok kötü değil ..

Bize de tercih dışı olarak kıbrıs çıktı, saat 6 dan beri ağlamakla meşgulum, Türkiyede olsa her yer olsun problem değil demiştim en kötü ihtimali düşünürken de tercihlerimizden biriydi.
Ne yapacağız şimdi bakalım biz evlilik için en erken 1 sene en geç 2 sene beklemeyi düşünüyorduk şimdi kıbrıs olunca biz evlilik çıkarmak zorunda kalabiliriz sonbahara.
Geçenlerde burada da konuşmuştuk kıskançlığını falan bir kenara koydum çok umrumda değil ama hiç beklemiyorduk uff öyle işte ..

Kilom da 56.4 ( muhtemelen 6dan beri ağladığından su kaybettim de eksi çıktım. )

hilalcim biz alıştık artık canım nerde olsayaşıyoruz buymuş hayırlısı napalım annem,babam içn üzüldüm annem çok ağladı uzak olduğu için evlendiğimden beri hep uzak yerlerdeyim.ailem içn üzüldüm.

hilalcim o gün konuştuğumuzda da demiştim ya kıbrıs tercih dışı geliyor genelde herkese,yazana da anında çıkıyor diğer tercihlere bakmadan.sizin içinde hayırlısı böyleymiş hiç ağlayıp üzülme ufukta evlilik var demekki.eğer evlenip gidersen eşinle 2 sen balayı yaparsın işte tadını çıkarırsın tatlım hayrlısı olsun

2 kilo vermissin nerdeyse ,daha ne olsun :)

90'larda gezerken daha çok bekliyordum, ama sadece 3 gün spor yapabildim bu hafta.. ondan diye düşünüyorum, çünkü ben suyu biraz fazla içiyim bde yarım saat bile olsa spor yapiyim ertesi güne direkt 700-800 gr eksik çıkıyorum. ama olmadı bu hafta. Olsun buna da şükür..

Canım çok üzüldüm, en istemediğiniz yer çıkmış bi de.. Ama bende burası için hayırlı olacakmış gibi düşünüyorum, içime öyle doğdu nedense. Aileler konusunu da bu kadar dert etme, gerçekten her şey olacağına varıyor. Eğer kısmetinizde bu yıl birleşmek varsa, Allah ailelerinize de farklı bir bakış açısı sunar ben inanıyorum. Benim babam ve annem askerlik yapmamış damat hayatta istemeyiz derdi hep, bende kayınvalideyle aynı apartmanda bile oturmam derdim. Ama eşim daha askerliğini yapmadı, tecilli hala, ve kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. :) Ve bu olmazların hepsi, tanışmamız söz nişan düğün hepsi 1,5 sene içinde oldu. Nolur sıkma canını :16::16::16:

kizlar ben gecen sene cok zor seyler yasadim ve bu yasadiklarimdan sonra ,herseyde bi hayir olduguna cok fazla inaniyorum artik,Rabbim bunu bana birebir gösterdi,her zaman yanimizda oldugnu bizi hic yalniz birakmadigini birebir yasadim ben,o yüzden hic üzmeyin tatli caninizi inanin herseyde ama herseyde var bir hayir

hilalcim ,paylasim alanina 1.takim kaptani araniyor,ben olabilrim yazdim,burdanda aciklayayimda yalnis anlamayin beni,benim sizlerle ilgili hic bi sorunum yok sadece biraz daha sorumluluk almak istiyorum,böylelile kendimi daha fazla kontrol edecegimi düsünüyorum

Ben zaten şunun şurasında 1 ay sonra mezun olacaktım sürekli kim kaptan olabilir diye gözüm takımda ama hakkında hayırlısı olsun kararına saygı duyarım ..

hilalcim biz alıştık artık canım nerde olsayaşıyoruz buymuş hayırlısı napalım annem,babam içn üzüldüm annem çok ağladı uzak olduğu için evlendiğimden beri hep uzak yerlerdeyim.ailem içn üzüldüm.

hilalcim o gün konuştuğumuzda da demiştim ya kıbrıs tercih dışı geliyor genelde herkese,yazana da anında çıkıyor diğer tercihlere bakmadan.sizin içinde hayırlısı böyleymiş hiç ağlayıp üzülme ufukta evlilik var demekki.eğer evlenip gidersen eşinle 2 sen balayı yaparsın işte tadını çıkarırsın tatlım hayrlısı olsun

Canım benim ya tabi sürekli uzaktasın onlarda haklı, kıbrıs elazığ edirne.
ailen nereden ?

Biliyorum Ayşe'cim ama ne biliyim hiç beklememiştik çok şaşırdık yalnız bu sene sanırım tercih dışı tercihler çok olmuş fark ettin mi ?
Evlilik bilmiyorum ya gerçekten ailelerde öyle böyle sorunlara yol açmayacak işte bu konu iki taraf da ağzımızı açtırmıyordu okul bitmeden olmaz diye ama başka ihtimalimiz yoksa ne yapacağız ki.
BU evlenme arifesini de sorunlu olarak hatırlamak istemiyorum hiç ..

Ben zaten şunun şurasında 1 ay sonra mezun olacaktım sürekli kim kaptan olabilir diye gözüm takımda ama hakkında hayırlısı olsun kararına saygı duyarım ..

Canım benim ya tabi sürekli uzaktasın onlarda haklı, kıbrıs elazığ edirne.
ailen nereden ?

Biliyorum Ayşe'cim ama ne biliyim hiç beklememiştik çok şaşırdık yalnız bu sene sanırım tercih dışı tercihler çok olmuş fark ettin mi ?
Evlilik bilmiyorum ya gerçekten ailelerde öyle böyle sorunlara yol açmayacak işte bu konu iki taraf da ağzımızı açtırmıyordu okul bitmeden olmaz diye ama başka ihtimalimiz yoksa ne yapacağız ki.
BU evlenme arifesini de sorunlu olarak hatırlamak istemiyorum hiç ..

canim burda kaptan olmayi hic düsünmedim ben,benden önce diger arkadasalrin hakki diye,onlarin emekleri cok bu takimda cünkü.

Canım çok üzüldüm, en istemediğiniz yer çıkmış bi de.. Ama bende burası için hayırlı olacakmış gibi düşünüyorum, içime öyle doğdu nedense. Aileler konusunu da bu kadar dert etme, gerçekten her şey olacağına varıyor. Eğer kısmetinizde bu yıl birleşmek varsa, Allah ailelerinize de farklı bir bakış açısı sunar ben inanıyorum. Benim babam ve annem askerlik yapmamış damat hayatta istemeyiz derdi hep, bende kayınvalideyle aynı apartmanda bile oturmam derdim. Ama eşim daha askerliğini yapmadı, tecilli hala, ve kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. :) Ve bu olmazların hepsi, tanışmamız söz nişan düğün hepsi 1,5 sene içinde oldu. Nolur sıkma canını :16::16::16:

Eda'cım ya inşallah iyiki sizler varsınız.
Şimdi sevdiceğimle konuşsam ikimizde çıkmazda kaldık ben ağladıkça o iyice tıkanıyor dedim sen git bir şeyler yemeye çalış.
Buraya attım kendimi rahatlıyorum sizlerle konuştukça.
Öyle dimi belki de bir anda bir şeyler kolaylaşır.
Hem kıbrıs olması belki ailelerin bakış açısını da değiştirir ..

Eda'cım ya inşallah iyiki sizler varsınız.
Şimdi sevdiceğimle konuşsam ikimizde çıkmazda kaldık ben ağladıkça o iyice tıkanıyor dedim sen git bir şeyler yemeye çalış.
Buraya attım kendimi rahatlıyorum sizlerle konuştukça.
Öyle dimi belki de bir anda bir şeyler kolaylaşır.
Hem kıbrıs olması belki ailelerin bakış açısını da değiştirir ..

Bence aileler konusunda bu kadar kaygılanma, evet onlar hep bizim iyiliğimiz için uğraşıyorlar ve düşünüyorlar kendilerince, ama aksini düşünseler bile, sizi mutlu edecek şeyin birkaç sene daha ayrı kalmaktansa hemen evlenip tayin yerine beraber gitmek olduğunu anladıklarında, sizi üzmeyeceklerdir diye düşünüyorum.:31:
Hem uçukmavi'nin de dediği gibi iyi yanından bak, 2 sene balayı yaparsanız işte. :16:
İnşallah herşey hayırlısı ne ise öyle olur canım.

Back
X