Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2 hafta deneme sürem var ama umarım devam edebilirm.2 yaşında bir kızım var ondan zaman kaldıkça yazmaya çalışacağım. bugün genelde coğunuzun canı sıkkın galiba.bazı durumlarda hiçbirşey istediğimz gibi gelişmeyebiliyor malesef .allah can beden sağlığı versin öncelikle gerisde zmanla düzelir inşallah.haftasonu yokum pazartesi yazarım kendinize iyi bakın az yiyin çok su için :)

yorumlarınız için sağolun kızlar.annemlerde değilim evdeyim ama esimle gerekmedikçe konuşmuyoruz.soğuk rüzgarlar var aramızda malesef.dua ediyorum bol bol.Hilal senin konunu tam anlayamadım ama üzülme,herşey hakkında hayırlı olsun.kilo veren herkesi tebrik ederim cicisler

Allah yardımcın olsun Melek'cim. Umarım biran önce düzelir herşey.

teşekkür ederim gayet net bir şekilde anladım ve bir aksilik olmadığı sürece sizlerle beraber olacağım.

Hoşgeldin canım. Birazcık kendinden bahseder misin?

merhaba, ben cocostar :16:

kilomun 68,25 olduğundan emin olabilirsin arkadaşım. ama sorun değil 68,3 olarak da girilebilir sıkıntı değil bunlar

O zaman güzel bir tartın varmış canım. Ama dikkat ettiysen 68,3 e değil 68,2 ye yuvarladım ben. Yani bir zararın olmadı. Yüzden yükseldi.

3 MAYIS
SABAH
Peynirli dukan krep (1 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta,2 kaşık yoğurt)
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık,salça,peynir,az yumurta

ARA1 kase erik
1 avuç leblebi ile karışık üzüm

AKŞAMPatlıcan salatası
1 kase yoğurt

4MAYIS

SABAH
Haşlanmış yumurta
Dukan ekmek
Peynir,zeytin
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık
Salça,zeytin

AKŞAM
1 kase kayısılı,müslili yoğurt
Zeytinli küçük dukan ekmek

ARA1 avuç ceviz(canım çekti)

5 MAYIS
SABAH
Dukan krep(kaşarlı)
Domates,salatalık,zeytin
Yeşil çay

ÖĞLE
Sütlü kahve
4 kayısı

AKŞAM
Tavuk
Salata
1 kase yoğurt

SPORUM

[TABLE="width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Jillian Michaels 30 days
[/TD]
[TD]Yürüyüş+Koşu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 dk
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

6 MAYIS
SABAH
2 küçük dukan ekmek
Domates,salatalık
Soğanlı lor peyniri kavurması
Eşimin böreğinin ucundan tadına baktım

ÖĞLEN
Sütlü kahve
4 kayısı
1 elma

AKŞAM
Az ızgara tavuk
Nesfit

7 MAYIS
SABAH
Kaşarlı dukan krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
1 avuç leblebi üzüm

ÖĞLEN
Kayısılı yoğurt

AKŞAM
3parça pirzola
Yoğurt

SPOR 100mekik,100 yanbel hareketi,100 twester, 30 dk Jillian michaels

8 mayıs
SABAH
Kaşarlı dukan krep
Çok az biber kavurması
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
Kayısılı yoğurt

ARA
Biraz leblebi üzüm(1 avuca yakın)
AKŞAM
5 IZGARA köfte
1 kase yoğurt

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]JİLLİAN MİCHAELS
[/TD]
[TD]BASKET
[/TD]
[TD]YANBEL
[/TD]
[TD]GÖĞÜS
HAREKETİ

[/TD]
[TD]TWESTER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 DK
[/TD]
[TD]30-40 dk. arası
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
9 MAYIS
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta,zeytin

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Yarım tabaktan biraz fazla piyaz(yağsız)
Yarım kase yoğurt

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]Jillian Michaels
[/TD]
[TD]Koşu bandında
Yürüyüş

[/TD]
[TD]Sopalı
hareket

[/TD]
[TD]Yan Bel
Hareketi

[/TD]
[TD]Göğüs
Hareketi

[/TD]
[TD]Twester
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 dk
[/TD]
[TD]45 dk
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

10 MAYIS
SABAH
Dukan krep
Menemen,peynir
Yeşil çay

ARA
Kahve

ÖĞLEN
2 dilim ekmek
Domates,salatalık
Zeytin,peynir,salça

AKŞAM
Yemeğin içinden 3küçük köfte
Piyaz
Yarım dilim ekmek

EBRU,HİLAL ve arkadaşlar eleştrileri bekliyorum.Canım çok sıkılıyor ben neyi yanlış yapıyorum offffffffffff.

Canım benim ben senin menülerinde sadece sütlü kahvenin problem yarattığını düşünüyorum. Birde dikkatimi çekiyor uzun zamandır. Sanırım okulda olduğun için öyle besleniyorsun ama öğle yemeklerin hep atıştırma tarzında yemek değil yani. Birazda proteine ağırlık versen. Mesela imkanın varsa 2-3 gün dukan'ın atağını yapsana. Ayrıca sporun normalden fazla zaten. Sen bir hırsla hergün spor yapacağım yazmışın ama burdaki sporum bence asıl amacı kalori harcamak. Başka şekilde de kalori harcamaya çalış.

Allah yardımcın olsun Melek'cim. Umarım biran önce düzelir herşey.
Canım benim ben senin menülerinde sadece sütlü kahvenin problem yarattığını düşünüyorum. Birde dikkatimi çekiyor uzun zamandır. Sanırım okulda olduğun için öyle besleniyorsun ama öğle yemeklerin hep atıştırma tarzında yemek değil yani. Birazda proteine ağırlık versen. Mesela imkanın varsa 2-3 gün dukan'ın atağını yapsana. Ayrıca sporun normalden fazla zaten. Sen bir hırsla hergün spor yapacağım yazmışın ama burdaki sporum bence asıl amacı kalori harcamak. Başka şekilde de kalori harcamaya çalış.
Canım bugünden itibaren yapabilirsem tamamen sütlü kahveyi çıkaracağım.Eşimle de konuşuyoruz o sürekli süt ürünleri tüketmeme takmış durumda.En azından bir hafta çok az yemeye çalış diyor.Sürekli başını yiyorum onun yazık :1: Bu hafta 2 gün akşam yemeği 7 ye kalmıştı.
Öğlenleri okuldayım arkadaşlarla özellikle bu hafta hep kahvaltı tarzı yedik. Yemek yapıp götürmek zor geliyor ama birşeyler düşünmeliyim. Bir ara protein ağırlıklı beslenmiş ve öğlenleride kaynamış yumurta veya yoğurt yemiştim akşamları sadece et türü.Acaba yine öyle mi yapsam:44:Dukanın atağı sanırım öyle oluyor değil mi?

iyiyim Haticecim sağol.herşey daha iyi olsun istiyorum ama sabrımın son noktasındayim.Rabbime olan dayanağımda olmasa,çoktan bitmiştim.
sen nasılsın?

Derya,altta ismini gördüm.sakıncası yoksa özelden bana telini yazar misin?seninle konuşmak istiyorum da...

iyiyim Haticecim sağol.herşey daha iyi olsun istiyorum ama sabrımın son noktasındayim.Rabbime olan dayanağımda olmasa,çoktan bitmiştim.
sen nasılsın?

Derya,altta ismini gördüm.sakıncası yoksa özelden bana telini yazar misin?seninle konuşmak istiyorum da...
İyiyim canım teşekkürler.Daha öncede böyle bir durumunuz oldu mu? yoksa ilk mi? Hepimizin duaları en kısa süree sorunlarınızı halletmeniz .İnşallah düzelir artık.

sağol canım teşekkür ederim.daha önce böyle büyük bir problem olmadı aramızda.ama şu 2 haftadır düzelmedi aramız.bu süre sonunda ya çok iyi olacağız yada tamamen kopacağız gibi :-( aslında bir anda vazgecerim diye düşündüğümüz şeylerden kolayca vazgeçemiyormusuz :-(

Canım bugünden itibaren yapabilirsem tamamen sütlü kahveyi çıkaracağım.Eşimle de konuşuyoruz o sürekli süt ürünleri tüketmeme takmış durumda.En azından bir hafta çok az yemeye çalış diyor.Sürekli başını yiyorum onun yazık :1: Bu hafta 2 gün akşam yemeği 7 ye kalmıştı.
Öğlenleri okuldayım arkadaşlarla özellikle bu hafta hep kahvaltı tarzı yedik. Yemek yapıp götürmek zor geliyor ama birşeyler düşünmeliyim. Bir ara protein ağırlıklı beslenmiş ve öğlenleride kaynamış yumurta veya yoğurt yemiştim akşamları sadece et türü.Acaba yine öyle mi yapsam:44:Dukanın atağı sanırım öyle oluyor değil mi?

Bencede canım sen bu söylediklerini yap. Ama sütlü kahveyi tamamen çıkar menülerinden. Bu arada günler uzadığı için akşam yemeği için 7 çok geç değil ama daha erken yersen senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

sağol canım teşekkür ederim.daha önce böyle büyük bir problem olmadı aramızda.ama şu 2 haftadır düzelmedi aramız.bu süre sonunda ya çok iyi olacağız yada tamamen kopacağız gibi :-( aslında bir anda vazgecerim diye düşündüğümüz şeylerden kolayca vazgeçemiyormusuz :-(

Daha önceki bir problem vardı Melek'cim sanırım bu onun devamı gibi. Böyle olması bile aranızı soğutur. Şöyle otur güzel bir düşün. Eğer gerçekten yüreğinde hala eşine karşı sevgi ve aşk varsa problem neyse çözmeye çalış. Eğer içindeki duygular farklıysa zaten bu saatten sonra istesende düzeltmen zor olur.

Merhaba kizlar
Bugun kimsenin keyfi pek yokmus
Gecmisi okudum,
Ayse ve Hİlal tayin yerleriniz hayirli olsun.
Arkadaslara katiliyorum ben de tekrar yazmiyim ayni seyleri..

Ama hilalcim bir sey sorcam, okulun ne olacak, aileler falan demissin ama okuldan hic bahsetmemissin?
Dondurmayi falan mi dusunuyorsun?
Bir de sevgilinin gitmeme durumunda neler olur? Oyle bir hakki var mi, istifa gibi mi oluyor?

Takim kaptanligi meselesine gelince ben bu isi Ebrunum cok iyi yapacagini dusunuyorum
En azindan burda kaldigi surece..
Sahsi fikrim bu yonde

Bugun niye girmedim bu saate kadar, onu da yazayim
Sabah okulda seminer vardi Almanyadan kardes okulumz geldi
Oraya gec kaldim aceleyle cikip hemen taksiye atladim
Sonra da seminer ogrenciler derken hic vakit bulamadim
Kilomu da zaten anlamis degilim
Dun aksam sbah kac cikacagimi tahminen gormek icin tartildim 62.4 cikmis ve cok sevinmistum
Bu sabah ise 62.8 ciktim
Anlayan varsa beri gelsin

Merhaba kizlar
Bugun kimsenin keyfi pek yokmus
Gecmisi okudum,
Ayse ve Hİlal tayin yerleriniz hayirli olsun.
Arkadaslara katiliyorum ben de tekrar yazmiyim ayni seyleri..

Ama hilalcim bir sey sorcam, okulun ne olacak, aileler falan demissin ama okuldan hic bahsetmemissin?
Dondurmayi falan mi dusunuyorsun?
Bir de sevgilinin gitmeme durumunda neler olur? Oyle bir hakki var mi, istifa gibi mi oluyor?

Takim kaptanligi meselesine gelince ben bu isi Ebrunum cok iyi yapacagini dusunuyorum
En azindan burda kaldigi surece..
Sahsi fikrim bu yonde

Bugun niye girmedim bu saate kadar, onu da yazayim
Sabah okulda seminer vardi Almanyadan kardes okulumz geldi
Oraya gec kaldim aceleyle cikip hemen taksiye atladim
Sonra da seminer ogrenciler derken hic vakit bulamadim
Kilomu da zaten anlamis degilim
Dun aksam sbah kac cikacagimi tahminen gormek icin tartildim 62.4 cikmis ve cok sevinmistum
Bu sabah ise 62.8 ciktim
Anlayan varsa beri gelsin

Hoşgeldin canım.

Moral bozukluğu konusunda çok haklısın. Kimsenin keyfi kalmadı bugün. Kaptanlık düşüncen için çok teşekkür ederim :16:

Kilo konusunda çok haklısın çünki ben en son salı akşam tartıldığımda 69,3 çıkmıştım. Cumaya çok daha az çıkacağımı sanırken yine aynı kiloda çıktım. İlginç bir durum. Yarın sabah tekrardan tartıl bi bakayım. Belki daha farklı bir sonuç çıkacak.

Hoşgeldin canım.

Moral bozukluğu konusunda çok haklısın. Kimsenin keyfi kalmadı bugün. Kaptanlık düşüncen için çok teşekkür ederim :16:

Kilo konusunda çok haklısın çünki ben en son salı akşam tartıldığımda 69,3 çıkmıştım. Cumaya çok daha az çıkacağımı sanırken yine aynı kiloda çıktım. İlginç bir durum. Yarın sabah tekrardan tartıl bi bakayım. Belki daha farklı bir sonuç çıkacak.

Evet dedigin gibi yarin tekrar tartilayim bakiyim sonuc nasil olcak:))
Kizlar ben simdi sevgilimle buluscam taksime geldim
Opuyorum hepinizi

*** 13. Takım 256. Etap ***etap beşincisi:71:

angelic2 ( 71.6 / 70.0 / 1.6 / 2.23% )
Chika ( 92.0 /90.1 /1.9 /2.07 % )
Elmaliturta: ( 65.2 / 65.1 / 0.1 / 0.15 %)
Eski_bir_masal : ( 56.5 /56.4 /0.1 / 0.18 % )
LaydLiNe: ( 69.8 / 69.3 / 0.5 / 0.72% )
Mumu85: ( 72.9 /72.1 /0.8 /1.10 % ) 1. takıma transfer oldu.
TadLi : ( 57.3 / 57.6 /-0.3 / -0.52 % )
UcukMavi ( 63.2 / 63.2 / 0.0 / 0.0 %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.4 / 0.2 / 0.30 % )

13. Takım Ortalaması : 0.69 %

Bu hafta 5. olduk kızlar. Geçen haftaya göre daha iyi bir sonuç ama biz takım olarak ilk üçten çıkmayan bir takımdık. Umarım bundan sonraki haftalarda yine aynı performansı yakalayabiliriz.

Ben hemen kendi öz eleştirimi yapıyorum. Bu hafta sporuma önceki haftalardan daha çok dikkat ettim ama süreklilik sağlayamadım. İklim ve hava şartları nedeniyle. Şimdiye kadar hiç durmadan kilo verdiğim içinde menülerimde bir hata olduğun sanmıyorum. Bu hafta sporuma daha fazla ağırlık verip haftaya daha iyi bir sonuç almak istiyorum.

Evet dedigin gibi yarin tekrar tartilayim bakiyim sonuc nasil olcak:))
Kizlar ben simdi sevgilimle buluscam taksime geldim
Opuyorum hepinizi

İyi eğlenceler canım. Akşam yemeğini kaçırma sakın. Unutma ufukta nişan var :9:

Gruptaki herkes aynı , herkeste bir morel bozukluğu var ya kilodan yada tainden.Bize nazar mı değdi ne :44:.Dua falan okuyalım biraz düzelelim.
3 gündür başım ağrıyor ve arada dönüyor,regleden beri aynı.Kan değerlerim mi düştü ne.Zaten bende akdeniz anemisi var kan değerlerim hep düşüktür.Neyse Allah daha büyük rahatsızlık vermesin.İnşallah bir dahaki hafta bomba gibi oluruz.

MENÜM

Sabah

4,5 tane köfte
(Köfteyi akşam yiyemediğim için sabah yemek zorunda kaldım):9:
Domates, Salatalık

Öğle

1 porsiyon islim kebabı
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara

1 avuçtan biraz fazla leblebi

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay

Gruptaki herkes aynı , herkeste bir morel bozukluğu var ya kilodan yada tainden.Bize nazar mı değdi ne :44:.Dua falan okuyalım biraz düzelelim.
3 gündür başım ağrıyor ve arada dönüyor,regleden beri aynı.Kan değerlerim mi düştü ne.Zaten bende akdeniz anemisi var kan değerlerim hep düşüktür.Neyse Allah daha büyük rahatsızlık vermesin.İnşallah bir dahaki hafta bomba gibi oluruz.

Haklısın canım yaaaa. Umarım biran önce herkesin morali düzelir. Çünki bütün ekip etkileniyor bu tür moral bozukluklarından. Sende ihmal etme kendini tahlillerini yenilettir bakalım . Belki diyet kaynaklı bazı farklı sonuçlar olabilir. Geçmiş olsun bu arada. İnşallah dediğin gibi düzeliriz artık.

melekcim inş. düzelir herşey canım.

arkadaşlar biraz önce gittiler,hala leyla gibiyim.hilalcim kaptanlığı seve seve yapardım ama taşınıyorum,yoğun bir süreç beni bekliyor.

MENÜM

Sabah

4,5 tane köfte
(Köfteyi akşam yiyemediğim için sabah yemek zorunda kaldım):9:
Domates, Salatalık

Öğle

1 porsiyon islim kebabı
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara

1 avuçtan biraz fazla leblebi

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay
Sabah sabah köfte ha.Canın çok çekmiş sanırım:1:Akşam yemekten daha iyidir tabi.Güzel yemekler yemişsin afiyet şeker olsun.

Sabah sabah köfte ha.Canın çok çekmiş sanırım:1:Akşam yemekten daha iyidir tabi.Güzel yemekler yemişsin afiyet şeker olsun.

Canım ben akşam işten gelince evde hazır yemek olmuyor birgün önceden yemek yapmayı sevmiyorum. Bu nedenle ben hemen nesfitle doyuruyorum karnımı. Hem hafif oluyor hemde hoşuma gidiyor. Sonra eşime ve kızıma yemek hazırlıyorum. Genelde hoşuma giden bir yemek yapıyorsam ertesi gün yemeye çalışıyorum. Sen beni bilmiyosun daha bir ara sabah sabah kısır yiyordum :9:

MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Çok az biber kavurması
Peynir
Yeşil çay

ÖĞLEN
2 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Peynir,zeytin,salça

ARA
1 tabak çilek :16:(Öğrencim toplamışta getirmiş :16:)

AKŞAM
Peynirli dukan krep
Domates,salatalık
Yeşilçay
(Ekmek türünü çok yemişim bugün :( )

Son düzenleme:
Back
X