şimdi. ben davet edildim ama kabul edildim mi? bu zayıflama yarışmasın nasıl yürüyor bayaa bi açıklama okumaya çalıştım ama yeterli oldu mu bilmiyorum.. mesela 5. takımla kardesmişiz:)
ben anlatıyım en iyisi:
sene 98-99 13-14 yasındaydım ergenliğe giren niyal Allah ne verdiyse yedi ve o zaman 60 kilo oldu lise sonda 75 üniversite hayatında hep 65 civarı oldu... evlenirken 70 evliliğimin ilk 3 ayında hiç ama hiç görmediğim83ü gördüm rejim yapayım derkeeen hamile kaldımmm... 94-95 kiloyla doğuma gittim eve gelip 10 gün sonra tartıldığımda 82ydim... mucizevi di mi:) neyse gecenlerde memlekete gittim 85 oldum (sanırım tuvalete cıkamama sorunsalından) geri eve geldim şimdi 82.2 bakalım zayıflar mıyım? tabi lise itibarıyla okadar çok laf yedim ki.. unutmadan bir dönem 55 olmustum çok super aylardı Allahım tekrar yaşat hayırlısıyla:)
kayınvalidem en son bu etek bana bol al sen giy dediğinde dedimki bu nedir?

ben ne olmusumda herkes bana tır muamelesi yapıyor? e kocamın yanınada yakısmak isterim heeepsinden önce bel fıtığımdan ötürü 15-20 kilo vermeliyim.. (ki dr bana 65 kiloyken bi 10 kilo ver demişti vakti zamanında...)
ben başladım, hepimiz zayıflarız biliyorum:)
p.s.:meyveli soda içtim çok mu kötü ettim?:18: