Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok teşekkürler Turticim. Sanada şimdiden geçmiş olsun. Umarım zor bir operasyon olmaz. Gerçi zor olmadığını biliyorum ama stres yapma sakın.

Çok teşekkürler Hilal'cim. Benim içimden bir ses herşeyin yolunda gideceğini söylüyor. Umarım hiç bir problem çıkmadan bu iş halledilir.

Afiyet olsun Hatice'cim. Menülerinde kahveyi görmeyince ayrı bir mutlu oluyorum ben. Harikasın. Sporunda öyle :nazar:

Hilal'cim abaratma bence. Zaten BMI yerlerde geziyor senin. Eminim bu halinle hem nişan elbisesi, hem de gelinlik süper olacak. Çok zayıf oluncada güzel olacaksın diye bir kaide yok. Lütfen 55 son olsun. Yoksa kormaya başlayacağım senden hastalandın mı diye.

Afiyet olsun canım. Zero haricinde menün çok güzel. Bu günlerde senin zero artmaya başladı. Her menüde var.

Ayy ablam benim yaaaaa. Allah yardımcın olsun. Zor durumlar umarım biran önce düzelir herşey. Çocukların dertleriyle uğraşmak zor.

Afiyet olsun ablacım harika bir menü olmuş. Tostuda takma kafana arada bir olur.

saol canımmm inş.

Turtam 100'er setli yapıyorum eğer çok yorulursam sonlara doğru 50'ye iniyorum sevdiceğim telefonda sayıyor bazen ..
Tartılma tartılma iyi yapıyorsun ben yarın tartılmayı düşünüyorum :17:
İzinli mi yazsak aynı mı seni acaba ..

HAtice'cim o yoğunlukta bile biliyorum sevdiceğim hemen otur bir yerde karnımızı doyuralım aç kalma diyecek bana elime çikolataları tutuşturacak ama dedim bak bu dönemde yapma ben yiyecek olursam sen durdur tamam dedi bakalım .
Nişan elbisesi dar olursa basenim çıkmasın diye ikna ettim :1:
Yok canım eline ne tutuşturursa tutuştursun.O yoğunlukta yemek yemeyi unutacaksın.Bu kadar dert etme.Sen böyle süpersin zaten.Fazlasına gerek yok.Yoğun günler seni bekliyor iyice halsiz düşme.

ay bugün baya bi canım sıkkın benim kızlar yaa..
100 tl yi okulda düşürmüşüm.:( hırkamın cebine koymuştum ..
kızımın öğretmeniyle bi konuda bi türlü anlaşamıyoruz ona da çok canım sıkıldı..
oğlum sınava girecek ama aylardır dersaneye uğramıyo kitap kapağı açmıyo.ex eşimle hergün problem yaşıyoruz çocuklarla ilgil..ayy bugün göçtüm hakkaten ben..
Paranın kaybolması ayrı dert,çocuklar ayrı dert.Umarım yarın parayı bulan getirir.Oğlunla da inşallah bir yerde karara varırsınız.

menümü yazayım bari
yürüyüş ve parkta hareketler

sabah
dukan krep
peynir

öğle
peynir, yoğurt

akşam
tavuk
yoğurt
dukan ekmek
bi de bu akşam kızımın okuldan kalan tostunun kalanını yedim.neden yedim bilmiyorum ama yedim işte..

Afiyet olsun.
Afiyet olsun Hatice'cim. Menülerinde kahveyi görmeyince ayrı bir mutlu oluyorum ben. Harikasın. Sporunda öyle :nazar:
Teşekkürler canım :16:

Son düzenleme:
Kİzlar naber
Sabah ogleb aksam 3 kere ugrayabildum bugun
Hic birinde pek bir hareketlilik yoktu :)

Yorumlara gelelim,

- hilal ben sana bir kere yazmistim di mi radyasyon magduru diye:))
Uzun sure telefonda konustuktan sonra git hemen elini yuzunu kollaruni falan yika su aliyor diyorlar.
Bir de hilal benim bir arkadasim evlebirken cok zauifladi simdi bir suru kilo almis
Aslinda su anki normal kilosu ama o evlenince incecikk olayimm diye abartmisti biraz
O telasi gcince normal kilosuna geri dondu simdi onum gozune kotu geliyor morali bozuk

- hatice ne kadar cok spor yapmissin oyle.. Masallah :nazar:

-reyhan abla anne olmak cok zor bir sey ya, Allah kolayluk versin

Kızlar bende çıkıyorum artık iyice kötüleştim. İlaç içtim az önce. Hepinize iyi geceler öpüyorum kocaman :16:

Unutmayın bugün mesajlar bana atılıyor.

Kızlar bende çıkıyorum artık iyice kötüleştim. İlaç içtim az önce. Hepinize iyi geceler öpüyorum kocaman :16:

Cik Ebru da dinlen iyice
İyi olursun insallah bir an once
İyi geceler

bugun sabah aç karnına 81.5 cıktım cok ama cok sewindim:)) ayrıca günün menusunu hemeeenn veriyorm:
sabah salata + haslanmıs tavuk gösünün ceyregi
öğlen salata + haslanmıs tavuk göğsü:))
aksam sehriye corbasına kalan tavuk gogsunu tiftikleyip yedim:)
ayrıca kayınvalideminnn muhteşemmm kazan kebabınıda yemedım:) 1 bardak normal sekersiz cay + 1 kupa yesil cay 2 lt su:) yatmadan 2 bardak daa su iceris:)) öpüyorum hepiciinizi

ay bugün baya bi canım sıkkın benim kızlar yaa..
100 tl yi okulda düşürmüşüm.:( hırkamın cebine koymuştum ..
kızımın öğretmeniyle bi konuda bi türlü anlaşamıyoruz ona da çok canım sıkıldı..
oğlum sınava girecek ama aylardır dersaneye uğramıyo kitap kapağı açmıyo.ex eşimle hergün problem yaşıyoruz çocuklarla ilgil..ayy bugün göçtüm hakkaten ben..

Her şey üst üste geldi desene reyhan abla.
Neden öyle yaptığını söylemiyor mu ne yapmayı düşünüyormuş ?

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız bakalım..
hilalcim sen geldin ama birşey demeden gittin bende merak edip peşinden geldim :)

Ece'cim canım sıkıldı yazmıştın bir ara baktığımda ne olduğunu merak etmiştim yazdın mı diye.

menümü yazayım bari
yürüyüş ve parkta hareketler

sabah
dukan krep
peynir

öğle
peynir, yoğurt

akşam
tavuk
yoğurt
dukan ekmek
bi de bu akşam kızımın okuldan kalan tostunun kalanını yedim.neden yedim bilmiyorum ama yedim işte..

Tost olmasa iyi olurmuş reyhan abla.

Çok teşekkürler Hilal'cim. Benim içimden bir ses herşeyin yolunda gideceğini söylüyor. Umarım hiç bir problem çıkmadan bu iş halledilir.

Hilal'cim abaratma bence. Zaten BMI yerlerde geziyor senin. Eminim bu halinle hem nişan elbisesi, hem de gelinlik süper olacak. Çok zayıf oluncada güzel olacaksın diye bir kaide yok. Lütfen 55 son olsun. Yoksa kormaya başlayacağım senden hastalandın mı diye.

Hislerin kuvvetli midir Ebru'cum inan öyle olmasını çok istiyorum ..

Tamam tamam kızmayın zayıflamıyorum daha fazla :1:

hmmmm ay bilemedim ki hilalim 2 hafta izin alsam mı diye düşündüm bende bugün gene giricem tabide sadece bu aralar tartılmak istemiyorum bir iki hafta cünkü ne zaman tartılsam 100 gr bile fazla cıksam moralim bozuluyor oda beni kötü etkiliyor :47::47: en iyisi 2 hafta izin alayım ben 2 haftadan sonraki cuma gireyim listeye

Tamam turtam izinli yazalım o zaman ..

Yok canım eline ne tutuşturursa tutuştursun.O yoğunlukta yemek yemeyi unutacaksın.Bu kadar dert etme.Sen böyle süpersin zaten.Fazlasına gerek yok.Yoğun günler seni bekliyor iyice halsiz düşme.

Tamam Hatice'cim o zaman abartmaya gerek yok.
Evlenince kilo almaktan korkuyordum sevdiceğimin ilk sözlerinden biri evleneceğim bir örnek eşofman takımı alalım da yürüyüş yaparız düzenli eve de koşu bandı alalım :60:

:16::16::16:HeRKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN EMİ:16::16::16:
:16::16::16:

İyi gecelerrr ..

Kİzlar naber
Sabah ogleb aksam 3 kere ugrayabildum bugun
Hic birinde pek bir hareketlilik yoktu :)

Yorumlara gelelim,

- hilal ben sana bir kere yazmistim di mi radyasyon magduru diye:))
Uzun sure telefonda konustuktan sonra git hemen elini yuzunu kollaruni falan yika su aliyor diyorlar.
Bir de hilal benim bir arkadasim evlebirken cok zauifladi simdi bir suru kilo almis
Aslinda su anki normal kilosu ama o evlenince incecikk olayimm diye abartmisti biraz
O telasi gcince normal kilosuna geri dondu simdi onum gozune kotu geliyor morali bozuk

- hatice ne kadar cok spor yapmissin oyle.. Masallah :nazar:

-reyhan abla anne olmak cok zor bir sey ya, Allah kolayluk versin

Hatırlıyorum Betül'cüm tamam o zaman yıkayayım konuştuktan sonra da hangi birinde yıkayayım gece bile uyanıp konuşuyoruz bazen :1:
Ben bu hallerde kalayım o zaman evlenince alırım diye tedirgindim ama o tedirginliğim gitti düzenli spor programı yapıyor şimdiden bizimkisi bir de istediğimiz gibi olursa evde denize sıfır olacak sabahın köründe kalkar yüzerim artık.

Dikkat et kendine Ebru'cum ..
Görüşürüz ..
Bu arada biz aynı zamanlarda regl olmuyormuyduk :26:

bugun sabah aç karnına 81.5 cıktım cok ama cok sewindim:)) ayrıca günün menusunu hemeeenn veriyorm:
ayrıca kayınvalideminnn muhteşemmm kazan kebabınıda yemedım:) 1 bardak normal sekersiz cay + 1 kupa yesil cay 2 lt su:) yatmadan 2 bardak daa su iceris:)) öpüyorum hepiciinizi

Afiyet olsun ..

Guzel olmus Nihal afiyet olsun

Ben sabah yazmistim ne yiyecegimi
Tastamam aynisi olmasa da uydum

Sabah
Menemen
1 dilim peynir
2 dilim karisik tahilli ekmek

Ogle
Biberli naneli yogurt

Aksam
Tavuklu salata
1 isirik pizza( sevgilim karsinda yerken cabim cekti bir kere isirdim)

Bir de turk kahvesi

Ben sabah yazmistim ne yiyecegimi
Tastamam aynisi olmasa da uydum

Sabah
Menemen
1 dilim peynir
2 dilim karisik tahilli ekmek

Ogle
Biberli naneli yogurt

Aksam
Tavuklu salata
1 isirik pizza( sevgilim karsinda yerken cabim cekti bir kere isirdim)

Bir de turk kahvesi

Afiyet olsun Betül bir ısırıktan bir şey olmaz ..

İyi geceler herkesee cikiyorum artik
50 mekkigi mi cekip uyuycam
Yarin gorusuruzzz

Her şey üst üste geldi desene reyhan abla.
Neden öyle yaptığını söylemiyor mu ne yapmayı düşünüyormuş ?

Ece'cim canım sıkıldı yazmıştın bir ara baktığımda ne olduğunu merak etmiştim yazdın mı diye.

Tost olmasa iyi olurmuş reyhan abla.

Hislerin kuvvetli midir Ebru'cum inan öyle olmasını çok istiyorum ..

Tamam tamam kızmayın zayıflamıyorum daha fazla :1:

Tamam turtam izinli yazalım o zaman ..

Tamam Hatice'cim o zaman abartmaya gerek yok.
Evlenince kilo almaktan korkuyordum sevdiceğimin ilk sözlerinden biri evleneceğim bir örnek eşofman takımı alalım da yürüyüş yaparız düzenli eve de koşu bandı alalım :60:

İyi gecelerrr ..

Hatırlıyorum Betül'cüm tamam o zaman yıkayayım konuştuktan sonra da hangi birinde yıkayayım gece bile uyanıp konuşuyoruz bazen :1:
Ben bu hallerde kalayım o zaman evlenince alırım diye tedirgindim ama o tedirginliğim gitti düzenli spor programı yapıyor şimdiden bizimkisi bir de istediğimiz gibi olursa evde denize sıfır olacak sabahın köründe kalkar yüzerim artık.

Dikkat et kendine Ebru'cum ..
Görüşürüz ..
Bu arada biz aynı zamanlarda regl olmuyormuyduk :26:

Afiyet olsun ..

saol hilalimmm :10::7::7:

ip atlamak cok yararlıymıs özelliklede bacaklar için bende ip atlamak istiyorum amma alt katımdakiler bu sefer bizi kesin mahkemeye verir o zaman :60:

yaw olur mu 65 kiloluk halinle bişicik olmaz.. hem iki ayağını aynı anda kaldırmadan atlarsan ses olmuyor. ayrıca ben bacak değil karın bölgemden şikayetçiyim.. elma şekeri gibim bişiim yani:(( twister umarım belimi inceltir...

saat 12yi gecti herkeşler yattı sanırım:) neyse zuzular menulere baktım harika :) arada kaçamaklar iştah kabartıcı:) eşim hadeee diyor bu yuzden bende kaççaaarrr. tatli ruyalar :)

yaw olur mu 65 kiloluk halinle bişicik olmaz.. hem iki ayağını aynı anda kaldırmadan atlarsan ses olmuyor. ayrıca ben bacak değil karın bölgemden şikayetçiyim.. elma şekeri gibim bişiim yani:(( twister umarım belimi inceltir...

twister özellikle de simit dedigimiz çıkıntılar içüün çok yararlı düzenli yaparsan işe yarar

saat 12yi gecti herkeşler yattı sanırım:) neyse zuzular menulere baktım harika :) arada kaçamaklar iştah kabartıcı:) eşim hadeee diyor bu yuzden bende kaççaaarrr. tatli ruyalar :)

iyi geceler sanadaa

Back
X