Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

artık sıra bende öğrencilik ve küçüklük torpilleri bana kaldı:)

şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ugraştım ama yapamadım

artık sıra bende öğrencilik ve küçüklük torpilleri bana kaldı:)

şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ugraştım ama yapamadım

En azından ye diye ısrar etmiyorlar değil mi canım ?
Hmm lazer gibi bir yöntemle olabilir tabi ben daha çok kendin yapabileceğin şeyleri düşünmüştüm.
Yok zelişcim deme abla falan 21 yaşındayım ben 5 yaş var.
Yalnız takımın en küçüğü bendim ya şimdi nasıl küçüklük nazımı yapacağımm ..

hmm torpiller bana kaldı:)ayrıca öğrencilikde var:)
şu kilo çizelgelerini nsl yapyorsunuz denedim ama olmadı:/

-Funda gecmis olsun

- hilal renge karar vermek cok zor ya
Ama model olarak birincisini begendim ama ikincisi hosuma gitmedi

Ben de surekli elbiselere bakiniyorum
Bir de hilalcim nasil bir nisan olur
Evde yapilan bir nisanla , bir salonda veya acik havada olcak nisan ayni elbiseleri kaldiramaz

ay onu benim annem de yapardı dalag gecerdi ama büyük ihtimalle onalr dalga gecince hırs yapıp kilo vericegimizi düşünüyorlar aksine tam tersi oluyor ne zaman ki annem benim yogun baskılarım sonucu kiloma karısmamaya absladı ben o zaman kilo vermeye basladım sen de takma canım annen eminim seni hırslandırmak adına öyle konusuyordur ben catlak olusmasın diye bebe yagı kullanıyorum her banyo sonrası ama olusmusuna bir çözüm olur mu bilemem dene istersen

annemle konuştum özür diliyor ama kızdığı an tekrar aynı şeyleri yapıyor ite bu yüzden 1 aydır konuşmuyorum
bebe yağını hiç denemedim ama bundan sonra kullanıcam

-Funda gecmis olsun

Evde yapilan bir nisanla , bir salonda veya acik havada olcak nisan ayni elbiseleri kaldiramaz

tesekkürler betülcüm

annemle konuştum özür diliyor ama kızdığı an tekrar aynı şeyleri yapıyor ite bu yüzden 1 aydır konuşmuyorum
bebe yağını hiç denemedim ama bundan sonra kullanıcam

olsun canım takma sen ya kilo vermene odaklan ki oda sen kilo verdikçe söylediklerine pişman olur daha söylemez zaten

benimde amacım bu onu pişman ettirmek inş zayıflıyım kise bana laf edemycek:)

bu renkle cok bi abiye gibi durur sanki hilalim yaw yada gri olabilir ama hani parlak gri olmayabilir böyle maviye bakan griler olur ya oda güzel olabilir bak

Öyle mi olur turtam tamam o zaman elendi kesinlikle abiye tarzı dursun istemiyorum ..
Nasıl bir renk ya canlandıramadım turtam.

hmm torpiller bana kaldı:)ayrıca öğrencilikde var:)
şu kilo çizelgelerini nsl yapyorsunuz denedim ama olmadı:/

Hoşlanmadım ben bu durumdan :60:
Kaçıncı sınıftasın Zeliş ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpwKQCF/weight.png

Al canım yaptım ben sana..

-Funda gecmis olsun

Ayy Betül'cüm dur ben yeni modeller ekleyeyim.
Ne kadar az kişiyle yapılabilir bu nişan ?
Oldukça az kişi olsun istiyorum.

lise 3teyim mezuniyete kadar (seneye) zayıflycam:)

$svs.webp
$imagesööln.webp
$imageshfn.webp
Eki Görüntüle 417107

Bunlar nasıl kızlar ?
Şu son modelin kumaşı farklı olması lazım abiye olmasın diye.

lise 3teyim mezuniyete kadar (seneye) zayıflycam:)

Zayıfla tabiki üniversiteye başlarken tam bir çıtır olursun hem önceden bu kilo derdiyle uğraştığından çoğu kişi gibi üniversite zamanında kilo almazsın.

Biraz önceki modele bu renk veya bu modelim etekleri bu kadar kabarık olmayan düz inen bir modeli de olabilir aslında ..

Eki Görüntüle 417079

ben hiç beğenmedim hilalcim bu elbiseyi özellikle etek kısmını bide rengini

Emine'cim biz ilk başta evlilik düşünmediğimizden çok dert ettik yoksa en ücra köşe olsa da dert etmem o konuda sıkıntı yok yalnız bir şey sormak istiyorum :17: Ben malum kıskanç bir insan olarak bu kıbrısın genelinde mi çok açık ?

Ben de Hilal Zelişcim.
Çatları gidermek iiçin bir çözüm olduğunu düşünmüyorum belki bir nebze kimyasal peelingle ama yeni çatlaklar oluşmasın diye bu dönemde mutlaka bebe yağı kullan sürekli.
Önemli olan o koruma dönemi işte o yüzden çok katı diyetler yapmanı tavsiye etmiyorum.
Aİlen destek veriyor mu kilo vermen konusunda?

Betül sen deyince biraz göz atayım dedim elbiselere de ..
Bunun farklı rengi nasıl olur ?

Eki Görüntüle 417064

kıbrısı geneli olsa iyi hilalcim çevrendekilerde açık olacak TR ye göre. 2 elbise güzel ama bel kısmı otursa ordan sonra başlasa etek kısmı daha hoş olur.gögüs kısmından başlayınca hayli geniş gösteriyor hamillelik gibi

bu arada ben çok kötüyüm hala geçmedi başım midem de bulanıyor öğürme hissi var.yalnızlık çok kötü böyle durumlarda. eşim bir kaç saate kadar ağrı kesici getirecek.uzak bir yerde şimdi:43:

hilalim model olarak degil de renk olarak bunlar da olabilir hani acık mavi tonlarında ya aslında 2. resimdeki model de güzelmiş de uzun olanı olabilir bak onun da çok şirinmiş bence

$9.webp$kokteyl-elbise.webp$mavi-abiye-elbise-modelleri-7.webp$sss.webp

Son düzenleme:
ben hiç beğenmedim hilalcim bu elbiseyi özellikle etek kısmını bide rengini

kıbrısı geneli olsa iyi hilalcim çevrendekilerde açık olacak TR ye göre. 2 elbise güzel ama bel kısmı otursa ordan sonra başlasa etek kısmı daha hoş olur.gögüs kısmından başlayınca hayli geniş gösteriyor hamillelik gibi

bu arada ben çok kötüyüm hala geçmedi başım midem de bulanıyor öğürme hissi var.yalnızlık çok kötü böyle durumlarda. eşim bir kaç saate kadar ağrı kesici getirecek.uzak bir yerde şimdi:43:

Hiç anlamam bu tarz kıyafetlerden artık bana yol göstereceksiniz Ayşe'cim ..

Geçmiş olsun canım senin neden oldu ki yediklerini faland üşündün mü bir.
Gerçekten yalnızlık kötü kızından dolayı yatamamak daha da kötü.

hilalim model olarak degil de renk olarak bunlar da olabilir hani acık mavi tonlarında ya aslında 2. resimdeki model de güzelmiş de uzun olanı olabilir bak onun da çok şirinmiş bence

Eki Görüntüle 417114 Eki Görüntüle 417115 Eki Görüntüle 417116 Eki Görüntüle 417117

Ayy turtam çok teşekkür ederim gerçekten çok şirin bunlar işte aynen bu tarzda şeyler istiyoruma ma uzun olacak.
Aslında 2.nin modeli çok şeker duruyor.
Uzun olanın rengi de güzel o modelde en sağdakinin rengi de olabilir belki ama sanırım maviye bayıldımm ..

Back
X