Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hiç beğenmedim hilalcim bu elbiseyi özellikle etek kısmını bide rengini

kıbrısı geneli olsa iyi hilalcim çevrendekilerde açık olacak TR ye göre. 2 elbise güzel ama bel kısmı otursa ordan sonra başlasa etek kısmı daha hoş olur.gögüs kısmından başlayınca hayli geniş gösteriyor hamillelik gibi

bu arada ben çok kötüyüm hala geçmedi başım midem de bulanıyor öğürme hissi var.yalnızlık çok kötü böyle durumlarda. eşim bir kaç saate kadar ağrı kesici getirecek.uzak bir yerde şimdi:43:

gecmis olsun canım böyle durumlarda en iyisi agrı kesicileri zulalamak bizim de burda sağlık ocagı uzak bize o yüzden her gittigimde benim karneye en az 2 agrı kesici yazdırıyorum :30::30:

Ayy turtam çok teşekkür ederim gerçekten çok şirin bunlar işte aynen bu tarzda şeyler istiyoruma ma uzun olacak.
Aslında 2.nin modeli çok şeker duruyor.
Uzun olanın rengi de güzel o modelde en sağdakinin rengi de olabilir belki ama sanırım maviye bayıldımm ..

ben de mavi rengi cok severim hilalim sana da yakısır bence bu tonlar

Hiç anlamam bu tarz kıyafetlerden artık bana yol göstereceksiniz Ayşe'cim ..

Geçmiş olsun canım senin neden oldu ki yediklerini faland üşündün mü bir.
Gerçekten yalnızlık kötü kızından dolayı yatamamak daha da kötü.

ne için elbise hilalim ben onu kaçırdım yalnız.ben pek taşlı tuşlu abartılı elbiseleri sevmiyorum assolist kıyafeti gibi olanları:27:

saat 5 gibi başladı şimdi artı iyice sanırım stresten oldu.kızım acayip huysuz 2 gündür ve inatlaşıyor benimle evi savaş alanına çevirdi. bende ona kızmamak için kendimi sıkıyorum içime atıyorum, sanırım başıma vurdu oda

Son düzenleme:
ne için elbise hilalim ben onu kaçırdım yalnız.ben pek taşlı tuşlu abartılı elbiseleri sevmiyorum assolist kıyafeti gibi olanları:27:

Ben de öyle durmasın istiyorum sade bir şey olsun diyorum şimdi evet dedirtirsek babama bunun derdi olacak Betül söyleyince aklıma geldi bakındım öyle :1:

hellllllllllo bebekler napaysunuzzzzz benlerimi aldırdım lokal anestezi yaptılar aldılar ama cok korktum ilk basta Allahtan doktor cok iyi bir doktordu cok rahatlattı beni espriler falan yaptı ama aksam aldıklarından biri kanadı bandını degistirdim umarım bişey olmamıstır korkuyorum da yarın kontrole gidicem dikişlerime falan bakıcak yüzüm şişti botokslu hatunlar gibiyim istesemde yemek yiyemiyorum zaten iki tanesi dudagımın üstündeydi çünkü ağzımı oynatamıyorum su anda :60: :60: size bir bakayım dedimdi cok agrım var simcük çıkıcam o yüzden gecmise de cok bakamadım
Benlerden kurtuldun artık ne güzel.Geçmiş olsun canım.Botoksta nasıl olmuştur ama.En azından denemiş oldun :60: Neyse işin şakası şişliklerin,dikişlerin iyileşsin çok güzel olur.

Eki Görüntüle 417106
Eki Görüntüle 417105
Eki Görüntüle 417104
Eki Görüntüle 417107

Bunlar nasıl kızlar ?
Şu son modelin kumaşı farklı olması lazım abiye olmasın diye.
1. kıyafet çok güzelmiş.Göğüs kısmı düz olanları seviyorum ben.Göğüs arasında kesim olanları sevmiyorum.Göğüs arası gözüken güzel durmuyor gibi geliyor. ona dikkat et canım. Kıyafetleri denemeye başlayınca fikrin daha çok değişir zaten .:16:

Ben de öyle durmasın istiyorum sade bir şey olsun diyorum şimdi evet dedirtirsek babama bunun derdi olacak Betül söyleyince aklıma geldi bakındım öyle :1:

:) gece gece aklina girdim kizin
ama bak bak, bakmadan olmuyor bu isler :))

ben de sana bir elbise gostereyim simdi bakalim begenecek misin :)

:21::8:SPORUM:8::21:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]150[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:24::24::24:
sporumu aksatmayınca keyfim erine geliyor
.:21::21:.

Benlerden kurtuldun artık ne güzel.Geçmiş olsun canım.Botoksta nasıl olmuştur ama.En azından denemiş oldun :60: Neyse işin şakası şişliklerin,dikişlerin iyileşsin çok güzel olur.

1. kıyafet çok güzelmiş.Göğüs kısmı düz olanları seviyorum ben.Göğüs arasında kesim olanları sevmiyorum.Göğüs arası gözüken güzel durmuyor gibi geliyor. ona dikkat et canım. Kıyafetleri denemeye başlayınca fikrin daha çok değişir zaten .:16:

:60: sorma cnm aynen öyle oldu inş. cnm kazasız belasız iyileşirler :1: :1:

Hatice'cim üstlerini fazla açık istemiyorum ama nasıl bir şey olur bilemedim.
Bir de benim göğüslerim küçük, küçük göğüse nasıl model gider ?

:) gece gece aklina girdim kizin
ama bak bak, bakmadan olmuyor bu isler :))

ben de sana bir elbise gostereyim simdi bakalim begenecek misin :)

Girdin valla 1:

Bakayım bakayım nasılmış ...

:21::8:SPORUM:8::21:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]150[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:24::24::24:
sporumu aksatmayınca keyfim erine geliyor
.:21::21:.

Çok güzel olmuş canım maşallah ..

$IMG_1747.webp

hilal nasil bu
bence cok tatli
cicekleri biraz daha kucuk olabilir

Hatice'cim üstlerini fazla açık istemiyorum ama nasıl bir şey olur bilemedim.
Bir de benim göğüslerim küçük, küçük göğüse nasıl model gider ?
Canım gösterdiğin modellerde de genelde göğüs kısmı kendinden dolgulu,bir de sen görünüşe göre iç çamaşırı ile desteklersin.Göğüslerinin küçük olması avantaj zaten üstüne iyice oturursa çok güzel olur.:16:

Eki Görüntüle 417136

hilal nasil bu
bence cok tatli
cicekleri biraz daha kucuk olabilir

Betül'cüm çiçekleri çok dikkat çekici ama küçük olsa da öyle çiçek ister miyim bilemedim .
Çiçeksiz de çok basit olur sanırım ..

Eki Görüntüle 417137 Eki Görüntüle 417138

benim beğendiğim modeller hilalcim.sarının rengi daha farklı olsa süper olurmuş modeli çok hoş

İlki çok aşırı abiye geldi ama 2.bence de hoş sade bir şey mesela turtanın gösterdiği mavi renginde bu model.

Kızlar ben çıkıyorum.Yarın için materyal yapmam lazım.Size iyi sohbetler.İYİ GECELEEEERRRR:16::16::16:

Canım gösterdiğin modellerde de genelde göğüs kısmı kendinden dolgulu,bir de sen görünüşe göre iç çamaşırı ile desteklersin.Göğüslerinin küçük olması avantaj zaten üstüne iyice oturursa çok güzel olur.:16:

Hmm tamam o zaman Hatice'cim göğüslerim sorun olmayacak.
Off ya ben seçemeyecekmişim gibi hissettim şimdiden.

Bir de kızlar ben küçük bir şey istiyorum nişan için onda böyle şeyler giyilir dimi ?

Burada 2. resimde kzıın boyu çok uzun olduğundan beli sopa gibi duruyor dimi duruşuylada alakalı sanki arkaya kaykılmış ?

evet çok uzun ve aşırı zayıf iskelet resmen sarı elbiseli kız:1:

mavi elbise de sadece omzundaki gül mü çiçek mi neyse onu sevmedim. o olmasa daha güzel olurdu.hilalcim nerde giyeceksin ki.bence mavi elbise o gülü çıkarınca çok abiye değil.tabi nerde giyeceğinde önemli

Back
X