Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Betül'cüm çiçekleri çok dikkat çekici ama küçük olsa da öyle çiçek ister miyim bilemedim .
Çiçeksiz de çok basit olur sanırım ..

İlki çok aşırı abiye geldi ama 2.bence de hoş sade bir şey mesela turtanın gösterdiği mavi renginde bu model.

dogru diyorsun Hilal cicekleri sevmediysen, ciceksiz de basit olur.
diktircek misin Hilal
hazir bakacaksan zaten denerken denerken kafana yatar bir model
dikterceksen de simdiden guvenebilecegin guzel bir terzi bak

Hmm tamam o zaman Hatice'cim göğüslerim sorun olmayacak.
Off ya ben seçemeyecekmişim gibi hissettim şimdiden.

Bir de kızlar ben küçük bir şey istiyorum nişan için onda böyle şeyler giyilir dimi ?
Canım gönlünden ne geçiyorsa onu giy.Sonra içinde kalmasın.Sizin en mutlu günlerinizden biri, hayalini kurduğun gibi yap.Öpüyorum sizi ve kaçıyorum.:16:

dogru diyorsun Hilal cicekleri sevmediysen, ciceksiz de basit olur.
diktircek misin Hilal
hazir bakacaksan zaten denerken denerken kafana yatar bir model
dikterceksen de simdiden guvenebilecegin guzel bir terzi bak

Mecburen hazır olacak Betül'cüm.
Zaman kısıtlı olacak dikilecek zaman zor, hadi dikti diyelim son ana yetişecek bir de içime sinmeyebilir aslında diktirmeyi tercih ederdim.

Hmm tamam o zaman Hatice'cim göğüslerim sorun olmayacak.
Off ya ben seçemeyecekmişim gibi hissettim şimdiden.

Bir de kızlar ben küçük bir şey istiyorum nişan için onda böyle şeyler giyilir dimi ?

giyilir canim ya
dedigin gibi cok abiye bir sey istemiyorsun zaten
hem aslinda bu tip seylerde -meli - mali lari bir kenara birakip istedgimiz gibi yapmaliyiz her seyi :)

hmmm nişan içinmiş. içine nasıl siniyorsa öyle al, öyle giyin hilalcim.zaten aşırı abiye istemiyorsun, bence de doğru olanı yapıyorsun en azında kaldırıp dolapta beklemez yıllarca böylece başka yerlerde giyebilirsin

evet çok uzun ve aşırı zayıf iskelet resmen sarı elbiseli kız:1:

mavi elbise de sadece omzundaki gül mü çiçek mi neyse onu sevmedim. o olmasa daha güzel olurdu.hilalcim nerde giyeceksin ki.bence mavi elbise o gülü çıkarınca çok abiye değil.tabi nerde giyeceğinde önemli

Ayşe'cim biliyorsun hiç bir şey net değil ama bana kalsa evde veya küçük bir cafede olsun çok kişi istemiyorum.
Ben de tekrar baktım da rüzgar da gibi çekilmiş fotoğraf sanırım ondan öyle geldi bana.
Bir de renkten olabilir aslında onun açık mavisi çok sade çok cici olur dimi ?

Bana sarı kızdan daha güzel olur dimi :51:

Canım gönlünden ne geçiyorsa onu giy.Sonra içinde kalmasın.Sizin en mutlu günlerinizden biri, hayalini kurduğun gibi yap.Öpüyorum sizi ve kaçıyorum.:16:

Teşekkür ederim canımm ..

Ayşe'cim biliyorsun hiç bir şey net değil ama bana kalsa evde veya küçük bir cafede olsun çok kişi istemiyorum.
Ben de tekrar baktım da rüzgar da gibi çekilmiş fotoğraf sanırım ondan öyle geldi bana.
Bir de renkten olabilir aslında onun açık mavisi çok sade çok cici olur dimi ?

Bana sarı kızdan daha güzel olur dimi :51:

Teşekkür ederim canımm ..

tabi canım sana çok çok daha güzel olur hilalcim çok zarif bir model.kg nasıl insana yakışmıyorsa aşırı zayıflıkta yakışmıyor işte elbise yakışmamış kıza,kendini göstermemiş.

bak beğenir misin bilmiyorum ama ben çok beğendim modelini rengini tam benlik açık değil rengi harika
$pembeelbisemodelleri.webp

Mecburen hazır olacak Betül'cüm.
Zaman kısıtlı olacak dikilecek zaman zor, hadi dikti diyelim son ana yetişecek bir de içime sinmeyebilir aslında diktirmeyi tercih ederdim.

hazir bakacaksan hic netten resim bakip kafani bulandirma canim
vaktin olursa samimi bir arkadasinla git dene magazalardan bir gun

giyilir canim ya
dedigin gibi cok abiye bir sey istemiyorsun zaten
hem aslinda bu tip seylerde -meli - mali lari bir kenara birakip istedgimiz gibi yapmaliyiz her seyi :)

Benim aslında bu konularla ilgili özendiğim pek bir şey yok Betül'cüm.
Sadece abartmadan sade bir şey olsun bitsin istiyorum.
Belki netleşince o zaman gelince heveslenirim bilmiyorum ama şimdi sorsan ne nişan ne düğün bir nikah tamamdır derim.

hmmm nişan içinmiş. içine nasıl siniyorsa öyle al, öyle giyin hilalcim.zaten aşırı abiye istemiyorsun, bence de doğru olanı yapıyorsun en azında kaldırıp dolapta beklemez yıllarca böylece başka yerlerde giyebilirsin

Aynen öyle, bir de ben kendimi açıkçası abiye bir kıyafetle hayal edemiyorum hiç :26:

Benim aslında bu konularla ilgili özendiğim pek bir şey yok Betül'cüm.
Sadece abartmadan sade bir şey olsun bitsin istiyorum.
Belki netleşince o zaman gelince heveslenirim bilmiyorum ama şimdi sorsan ne nişan ne düğün bir nikah tamamdır derim.

Aynen öyle, bir de ben kendimi açıkçası abiye bir kıyafetle hayal edemiyorum hiç :26:

ya ben en ince ayrintisina kadar ozeniyorum
o yuzden senden cok heyecan yaptim simdiden :)

ben de sozde normal bir elbise giymeyi planliyorum
ama nisanda daha abiyemsi bir sey istiyorum, hayirlisi olsun hepimiz icin gonlumuzce insaallah :):16:

tabi canım sana çok çok daha güzel olur hilalcim çok zarif bir model.kg nasıl insana yakışmıyorsa aşırı zayıflıkta yakışmıyor işte elbise yakışmamış kıza,kendini göstermemiş.

bak beğenir misin bilmiyorum ama ben çok beğendim modelini rengini tam benlik açık değil rengi harika
Eki Görüntüle 417155

Ayşe'cim sanki yaşıma pek olmazmış gibi geldi ama rengi hoş aslında bu renk de olabilir.
Ben de aynı şekilde istiyorum açık bir şey olmasın, gösterdiğim modellerin üstü genelde açıktı ama başka bir şekli olabilir mi diye ya da bolero falan ..

hazir bakacaksan hic netten resim bakip kafani bulandirma canim
vaktin olursa samimi bir arkadasinla git dene magazalardan bir gun

Aklımda hiç bir şey olmayınca da mağazadakilerden hiç birini beğenemem ki ben :26:

ya ben en ince ayrintisina kadar ozeniyorum
o yuzden senden cok heyecan yaptim simdiden :)

ben de sozde normal bir elbise giymeyi planliyorum
ama nisanda daha abiyemsi bir sey istiyorum, hayirlisi olsun hepimiz icin gonlumuzce insaallah :):16:

Sanki sadece mecburen geçeceğimiz adımlar olduğundan güzel bir şey olsun istiyorum giyimim kuşamım falan ama olmasa olur tarzında ..

Ne güzel Betül'cüm ya inşallah gönlümüzce olur sen tüm ayrıntılarıyla tek tek ilgilenirsin eminim.
Var mı bu arada bir gelişme ?

benimki sifondu zar zor bulmuştum.boyundan bağlamalı sırtı açıktı.üstüne bolero diktirmiştim.ama şimdi secenek çok hilalcim istediğin gibi mutlaka bulursun. denemen sart askıda beğenmediğini üstünde beğenebilirsin.

Sanki sadece mecburen geçeceğimiz adımlar olduğundan güzel bir şey olsun istiyorum giyimim kuşamım falan ama olmasa olur tarzında ..

Ne güzel Betül'cüm ya inşallah gönlümüzce olur sen tüm ayrıntılarıyla tek tek ilgilenirsin eminim.
Var mı bu arada bir gelişme ?

yok canim ya daha soylemeye niyetlenmedik
haziranin ortasi gibi soyleriz diye dusundum

o kuzenine soylemisti zaten bilerek, halasinin ogluna, zira onun agzinda hic bakla islanmaz, muhtemelen kuzeni hemen soylemis annesi, o da sevgilimin annesine soylemis gecen diyormus yaza nisan sonra da dugun evlendiriyoruz seni diye :))

noldu hilalim.baban durumu kabul etti mi? hadi bakalım hayırlısı .Allah tüm sevenleri kavuştursun.
.

Reyhan abla annem babama söyledi direk tamam demedi tabi ki ama buradaki değerlendirmelerimiz sonucunda olumlu olacağına inandım ..

benimki sifondu zar zor bulmuştum.boyundan bağlamalı sırtı açıktı.üstüne bolero diktirmiştim.ama şimdi secenek çok hilalcim istediğin gibi mutlaka bulursun. denemen sart askıda beğenmediğini üstünde beğenebilirsin.

Hıh öyle olabilir işte Ayşe'cim yani açık olsa da bolero ile halledilebilecek bir model.
İnşallah bakalım ya biraz gezince beğeniriz bakalım bugün Emine de ağustos 15de gittik dedi zaman uzarsa çok iyi olacak yarın sorsun bakalım sevdiceğim.

yok canim ya daha soylemeye niyetlenmedik
haziranin ortasi gibi soyleriz diye dusundum

o kuzenine soylemisti zaten bilerek, halasinin ogluna, zira onun agzinda hic bakla islanmaz, muhtemelen kuzeni hemen soylemis annesi, o da sevgilimin annesine soylemis gecen diyormus yaza nisan sonra da dugun evlendiriyoruz seni diye :))

Hadi ya :1:
O ağzında bakla ıslanmayan kişiler işte bu zamanlar için biçilmiş kaftan.
Cidden söylemek çok zor bir şey.

Reyhan abla annem babama söyledi direk tamam demedi tabi ki ama buradaki değerlendirmelerimiz sonucunda olumlu olacağına inandım ..

Hıh öyle olabilir işte Ayşe'cim yani açık olsa da bolero ile halledilebilecek bir model.
İnşallah bakalım ya biraz gezince beğeniriz bakalım bugün Emine de ağustos 15de gittik dedi zaman uzarsa çok iyi olacak yarın sorsun bakalım sevdiceğim.

Hadi ya :1:
O ağzında bakla ıslanmayan kişiler işte bu zamanlar için biçilmiş kaftan.
Cidden söylemek çok zor bir şey.

ya ben soylerim cekinmem de
o ben soyleyemem diyor
bir gun yemekte ben evleniyorum diycem kacicam sonra masadan fln diyor :9:

Ayy canım kolay değil ki eğer ailesi ile şimdiye kadar böyle bir şeyi konuşmadıysa aile yapısı olarak hiç kolay değil.

ya ilk cocuk bir de erkek olunca daha zor herhalde
biz annemizle rahat konusuyoruz sonucta

of ya boyle konusunca da benim zayiflamam lazimmmm :(

Back
X