Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya ilk cocuk bir de erkek olunca daha zor herhalde
biz annemizle rahat konusuyoruz sonucta

of ya boyle konusunca da benim zayiflamam lazimmmm :(

Aynen öyle biz de de tek erkek hatta sülalede ilk evlenecek kişi bu versiyonda.

Kesinlikle bir an önce zayıfla Betül'cüm hiç yoktu bu durum bir anda çıktı bak biz de eğer vermemiş olsam şimdi yanmıştım.
Siz de söylersiniz birden yapalım derler stres yaparsın sonra.

Aynen öyle biz de de tek erkek hatta sülalede ilk evlenecek kişi bu versiyonda.

Kesinlikle bir an önce zayıfla Betül'cüm hiç yoktu bu durum bir anda çıktı bak biz de eğer vermemiş olsam şimdi yanmıştım.
Siz de söylersiniz birden yapalım derler stres yaparsın sonra.

ben Dukan a basliycam yine muhtemelen ya
birakinca kolay aliniyor diyorlar ama ben izine ciktim baya yedigim donemler fln oldu ama cok az aldim

en azindan 20 gun falan yapsam baya iyi olur

kızlar menümü yazıp msj atıp yatıcam..yarın okuma bayramımız var,çok telaşlı bi gün olacak..
sabah
dukan börek bi parça
peynir
1 haş.yumurta

öğle
taze fasulye
yoğu
dukan ekmek

akşam
balık
salata
1 parça dukan kek

az önce salatalık yedim..

ben Dukan a basliycam yine muhtemelen ya
birakinca kolay aliniyor diyorlar ama ben izine ciktim baya yedigim donemler fln oldu ama cok az aldim

en azindan 20 gun falan yapsam baya iyi olur

Canım tam olarak dukan yapmamıştın ki sen kaçamaklı protein ağırlıklı bir beslenmeydi sadece kitabını okudum eğer ortasında bırakırsan muhtemelen alırsın ama devam edip güzelce kaçamaksız tüm evreleri tamamlarsan almazsın.

Canım tam olarak dukan yapmamıştın ki sen kaçamaklı protein ağırlıklı bir beslenmeydi sadece kitabını okudum eğer ortasında bırakırsan muhtemelen alırsın ama devam edip güzelce kaçamaksız tüm evreleri tamamlarsan almazsın.

ayy cok guldum Hilal bu yazdigini okuyunca dogru benimki tam dukan olamamisti
olsun yine de baya iyi gelmisti bana
simdi de onu yapsam bile yeter hem benimkini birakinca almiyorsun :D:D

ayy cok guldum Hilal bu yazdigini okuyunca dogru benimki tam dukan olamamisti
olsun yine de baya iyi gelmisti bana
simdi de onu yapsam bile yeter hem benimkini birakinca almiyorsun :D:D

:60::60: Haksız mıyım ama betül'cüm ..

Bir de şunu göz önünde bulundur lütfen bıraktığın kilo da etkiliyor kilo alıp almamanı.
Mesela bildiğim kadarıyla senin 2-3 kg almış halin zaten uzun süre durduğun bünyenin alışık olduğu bir kilo bu dediğini hedefine ulaştığında yaparsan sonuç farklı olabilir.

:60::60: Haksız mıyım ama betül'cüm ..

Bir de şunu göz önünde bulundur lütfen bıraktığın kilo da etkiliyor kilo alıp almamanı.
Mesela bildiğim kadarıyla senin 2-3 kg almış halin zaten uzun süre durduğun bünyenin alışık olduğu bir kilo bu dediğini hedefine ulaştığında yaparsan sonuç farklı olabilir.

Evet diyorsun hilal hatta direk su anki kiloma bunyem acayip aliskin..
Neyse bakalim yapicaz bir seyler

Ve iyi gceler herkese ben de cikiyorymm

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 1 bardak süt

Ara :

- Sade türk kahvesi

Ara :

- Tadına bakmak için parmak ucu kadar dukan ekmek

Akşam :

- Dukan mantımsı bir şey

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
- Maden suyu içmedim ama içeceğim.

Spor :

- Leslie ile 2 mil
- 600 bacak hareketi ( 1000'e tamamlayacağım )
Nasildi o mantimsi sey :1: afiyet olsun canim .. (kizlar bu siralar var bir aksilik simdide laptop un enter tusu calismiyor :53:)
iyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmek,domates,peynir,papatya çayı
öğlen: 5 tane sarma 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: yeşil çay,şekersiz türk kahvesi
akşam:tavuk haşlama bol sirkeli salata
ara:1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su.
aktivite: 30 dakika bisiklet 30 dakika yürüyüş 15 dakika hareket.
sarmalar disinda gayet iiyi afiyet olsun ..
Teşekkürler Nermin'cim. Bugün öğleden sonra duramadım izin aldım eve geldim. Yeni kalktım yataktan. Ateşimde çıktı bu arada. Birazdan ilaçlarımı içip yatacağım tekrar. Yarında kötü olursam rapor alcam mecburen.

Teşekkürler Gönül'cüm. Sen nasıl oldun düzeldin mi birazcık?

İnşallah bir yerden bulursun ablacım o parayı. Ben hep ona inanırım. Helal para geri dönüp dolaşıp bulur seni.
vallahi anlayamiyorum ben derya cim bu siralar var bende bir hal antibiyotigi alinca kendimi hic iyi hssetmiyorum ben bugunde dunkine yakin seyler oldu.. ve akil sir erdiremyorum ilk gun apse yapan disim iyi di ucuncu gunun sonunda tekrar agri yapmaya basladi suan bile zonkluyor mesela bu nasil is ya ?
MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

Birazcık sebzeli et yemeği
200 gram yoğurt
2 dilim tam budağ ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Su çok az oldu bugün 1,5 litre
Afiyet olsun ebrucugum ...

merhaba ben aranıza yeni katıldım aranızda en genç kişi benim galiba daha 16 yaşındayım ama 105 kgmım zayıflamayı aklıma koydum çünkü ailem bile benimle alay ediyor gençliğimi mahvetmek istemiyorum inş başarablrm

bu gün:
sabah: 1 kahve
öğlen:2 dilim ekmek biraz peynir ve domates +biir bardak meyve suyu
akşam:bir porsyon plw ve 2 parça tavuk

ara öğün yapamıyorum çünkü öğrenciyim sporda yaptım:)mutluym
Hosgeldin Gonul ben, bu arada takimin en minigisin hilal papucun dama duy beni :1:

hellllllllllo bebekler napaysunuzzzzz benlerimi aldırdım lokal anestezi yaptılar aldılar ama cok korktum ilk basta Allahtan doktor cok iyi bir doktordu cok rahatlattı beni espriler falan yaptı ama aksam aldıklarından biri kanadı bandını degistirdim umarım bişey olmamıstır korkuyorum da yarın kontrole gidicem dikişlerime falan bakıcak yüzüm şişti botokslu hatunlar gibiyim istesemde yemek yiyemiyorum zaten iki tanesi dudagımın üstündeydi çünkü ağzımı oynatamıyorum su anda :60: :60: size bir bakayım dedimdi cok agrım var simcük çıkıcam o yüzden gecmise de cok bakamadım

Oyy oy turtisimin bnleri de alinmis guzelligine guzellik katildi desene :nazar: bu arada gecmis olsun cnm dikisleri aldirmaya gittiginde artik doktorun isini bitirirsin :23:

Bugun uc kilodan katmer yaptim tahinli, hashasli ve yagli disimin agrisi bi yandan halsizlik bi yandan cok yoruldum, menumu yazip cikacagim, gecmisin tamaminida okuyamadim ..

Menum: kahvalti : sahanda yumurta yogurt aksam: tavuk yogurt sivi 2 lt su, bir fincan yesil cay (msj sekli icin kusura kalmayin enter tusumda sorun var yarin halletmeye caliscam ..)

Ve iyi geceler dilyorum , yarin benim icin yogun bir gun olacak firsat yaratip gelmeye calisicam optum ..

effect041a.gif

merhaba ben aranıza yeni katıldım aranızda en genç kişi benim galiba daha 16 yaşındayım ama 105 kgmım zayıflamayı aklıma koydum çünkü ailem bile benimle alay ediyor gençliğimi mahvetmek istemiyorum inş başarablrm

bu gün:
sabah: 1 kahve
öğlen:2 dilim ekmek biraz peynir ve domates +biir bardak meyve suyu
akşam:bir porsyon plw ve 2 parça tavuk

ara öğün yapamıyorum çünkü öğrenciyim sporda yaptım:)mutluym

ya hoşgeldin canımda 16 yasındasınnnn... sabahları tek kahveyle metabolizmanı kalpte carpıntı seklinde canlandırmaaa! ayrıca muhakkak diyetisyene git. ama böyle düz listeleri verip hadi bunları ye gel diyen değil senin hormonlarına gunluk hayatına gore bi prog. hazrlayana git lütfen

bende tam onu anlatıyordum hilalim doktor bir ara bana etin cok güzel dedi kesmeye kıyamadı herhalde :60: :60: ay resmen diktigini herseyi böyle acısınıda degil de kendisini hissettim yani hiç acımadı ama cok sükür :41::41:

geç oldu ama geçmiş olsun... etin çok güzel ne yaw??? hannibal gibi korktum:)) buarada bende ensemde bi beni aldırcam yazın owwww yowww tırstımm..
bide ebru yani ladyline iyileşti mi?

P.S.: arkadaşlarım beğenemiyorum begene tıklıyorum sayfada hata veriyor ayrıca karakter düzeltme alanımda yok ne renk verebiliyorum nede yazılarımı kalınlastırabiliorum:((( smileleri bile elimle giriyorum neden olduunu bilen var mı?:52:

buarada bugün tavuk salata diyetine geri başlıyorum.. çok iyi gelmiş sanırım bugun yine aynı yerde saydırıorum. bakalım cumaya 79 gorucem mi?

Nasildi o mantimsi sey :1: afiyet olsun canim .. (kizlar bu siralar var bir aksilik simdide laptop un enter tusu calismiyor :53:)

vallahi anlayamiyorum ben derya cim bu siralar var bende bir hal antibiyotigi alinca kendimi hic iyi hssetmiyorum ben bugunde dunkine yakin seyler oldu.. ve akil sir erdiremyorum ilk gun apse yapan disim iyi di ucuncu gunun sonunda tekrar agri yapmaya basladi suan bile zonkluyor mesela bu nasil is ya ?

Hosgeldin Gonul ben, bu arada takimin en minigisin hilal papucun dama duy beni :1:

Oyy oy turtisimin bnleri de alinmis guzelligine guzellik katildi desene :nazar: bu arada gecmis olsun cnm dikisleri aldirmaya gittiginde artik doktorun isini bitirirsin :23:

saol tadlum :60: ayy senin hala mı dişin ağrıyor yaww gittin mi baska doktora hani baktırcaktın canum?

saol tadlum :60: ayy senin hala mı dişin ağrıyor yaww gittin mi baska doktora hani baktırcaktın canum?

geç oldu ama geçmiş olsun... etin çok güzel ne yaw??? hannibal gibi korktum:)) buarada bende ensemde bi beni aldırcam yazın owwww yowww tırstımm..
bide ebru yani ladyline iyileşti mi?

P.S.: arkadaşlarım beğenemiyorum begene tıklıyorum sayfada hata veriyor ayrıca karakter düzeltme alanımda yok ne renk verebiliyorum nede yazılarımı kalınlastırabiliorum:((( smileleri bile elimle giriyorum neden olduunu bilen var mı?:52:

teşekkür ederim ya ensedekini lazerlede alırlar ama benim yüzümdeydi ondan lazer yapılmadı :1: forumda sorun var ondan olabilir bende cok zor mesaj yazıyorum

Son düzenleme:
Back
X