Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hellllllllllo bebekler napaysunuzzzzz benlerimi aldırdım lokal anestezi yaptılar aldılar ama cok korktum ilk basta Allahtan doktor cok iyi bir doktordu cok rahatlattı beni espriler falan yaptı ama aksam aldıklarından biri kanadı bandını degistirdim umarım bişey olmamıstır korkuyorum da yarın kontrole gidicem dikişlerime falan bakıcak yüzüm şişti botokslu hatunlar gibiyim istesemde yemek yiyemiyorum zaten iki tanesi dudagımın üstündeydi çünkü ağzımı oynatamıyorum su anda :60: :60: size bir bakayım dedimdi cok agrım var simcük çıkıcam o yüzden gecmise de cok bakamadım

geçmiş olsun güzel etli bayan zaten güzelmişsin iyice güzelleştin yani maşallah :)

Betül sen deyince biraz göz atayım dedim elbiselere de ..
Bunun farklı rengi nasıl olur ?

Eki Görüntüle 417064

hilalciğim bu elbisenin modeli güzel ama bencede fazla kafanı karıştırma.bende çok bakmıştım böyle modellere sonra 1 günde dolaşırken gördüm aşık oldum aldım yani sende öle olursun. hem üstüne deneyerek daha rahat bulursun içine siner. ne güzel heyecan şimdi var ya bu günleri kıymetini bil gönlünün istediği her şeyi yap al aklın kalmasın sonra geri dönüşü olmuyor :)sevdiğine kavuşuyorsun o ayrı bir güzellik tabi ama yinede evlilik öncesi herşey daha bir güzel oluyor:)

[
annem aramız iyi olduğu zaman destek veriyo ama kötü olduğunda beni en çok kıran insan oluyo alay ediyo hakaret ediyor ve bu beni çok yıpratıyor laserlerle çatlaklar düzelir diye duydum zayıfladıktan sonra ilk iş bu sorunu çözücem sana hilal abla dememi istermisin aramızda kaç yaş var?[/QUOTE]

hoşgeldin zeliş.ne güzel daha genceciksin inşallah beraber üstesinden geliriz kiloların.bu dalga geçme meseleri benimde canımı sıkmıştır hep halada sıkar yani kime ne oluyorsa.doğum yaptığımda bende 107 ye çıkmıştım hatta 108 önceleri anlamadım sonra baktım millet kilo almışsın şişmişsin demeye başlayınca dedim noluyor ya tuhaf tuhaf bakışlar kilo sormalar hep böylemiydin demeler insanları boğazlayasım geliyordu valla.şu an 95 e doğru gidiyorum ve zayıfladıkça kendime güven gelmeye başladı hele buraya katıldıktan sonra inşallah birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırız canım.

[
bu arada ben çok kötüyüm hala geçmedi başım midem de bulanıyor öğürme hissi var.yalnızlık çok kötü böyle durumlarda. eşim bir kaç saate kadar ağrı kesici getirecek.uzak bir yerde şimdi:43:[/QUOTE]

dikkat et kendine .yalnızlığın aileden uzak olmanın ne demek olduğunu bilirim.bende öyleyim ne yazıkki bir derdin olsa hasta olsan ne gelenin var ne de gidenin çok zoruma gidiyor inan ama ne yapalım sağlık olsun diyoruz her seferinde allah canımıza zeval vermesin.

öğlen saati kimse olmuyor hep gece geliyorsunuz yetişemiyorum hızınıza sonra ya neyse nesfit yiyen varmı aranızda deneyeyim mi. birde ben lahana suyu içmeye başladım daha öncede denemiştim bakalım ne olacak.

Tunaydiin herkese
Sabah annemle hastaneye gittik daha erken yazamadim

Dukana basladim bugun
Bir sey sorcam ama
Gunde 1 dilim tahilli ekmek yesek ne olur
Olmaz mi

öğlen saati kimse olmuyor hep gece geliyorsunuz yetişemiyorum hızınıza sonra ya neyse nesfit yiyen varmı aranızda deneyeyim mi. birde ben lahana suyu içmeye başladım daha öncede denemiştim bakalım ne olacak.

lahana suyunu ben de denemiştim de içememiştim sonradan cok cirkin tadı ya ben kiraz sapı suyu içiyorum şimdi ödeme birebir bence ac karnına ictin mi direk wc ye cıkarıyor.

kızlar menümü yazıp msj atıp yatıcam..yarın okuma bayramımız var,çok telaşlı bi gün olacak..
sabah
dukan börek bi parça
peynir
1 haş.yumurta

öğle
taze fasulye
yoğu
dukan ekmek

akşam
balık
salata
1 parça dukan kek

az önce salatalık yedim..
Afiyet olsun.Güzel olmuş.

Menum: kahvalti : sahanda yumurta yogurt aksam: tavuk yogurt sivi 2 lt su, bir fincan yesil cay (msj sekli icin kusura kalmayin enter tusumda sorun var yarin halletmeye caliscam ..)
Afiyet olsun Gönülcüm.

15 MAYIS Mesaj sayıları

Eski_bir_masal : 76

Elmaliturta : 13

UcukMavi : 11

LaydLiNe : 10

Gurbet_dmr : 8

angelic2 : 3

UZAYIM : 0

Betuld : 0

Chika : 0

TadLi : 0

Niyal : 0

Zaum : 0

Son düzenleme:
Selam kızlarr..
Ayyy geçmişi okumanın sonuna kadar dayanamadım msj yazmak içinnn.. Hillaaaaalllll nişan için elbise modeli falan bakıyosunn, çok sevindim yaaa :52::52::52:
Özelden bi adres atıcam sana şimdi, yabancı bi site, Nedime'ler için elbise modelleri var yüzlerce, istediğin renge göre de arama yapabiliyosun, ordan sade ve güzel bi model bulabilirsin diye düşünüyorum, heyecan yaptımm :1:

15 MAYIS Mesaj sayıları

Eski_bir_masal : 76

Elmaliturta : 13

UcukMavi : 11

LaydLiNe : 10

Gurbet_dmr : 8

angelic2 : 3

UZAYIM : 0
Betuld : 0

Chika : 0

TadLi : 0

Niyal : 0

??? ama ama ama ben hiç mi message yazmamısım:(( oyyy başşımaa gelenlerrr:) nasıl olur ya? dün sankim yazdım ama ben? utandım ama şimdi

geç oldu ama geçmiş olsun... etin çok güzel ne yaw??? hannibal gibi korktum:)) buarada bende ensemde bi beni aldırcam yazın owwww yowww tırstımm..
bide ebru yani ladyline iyileşti mi?

P.S.: arkadaşlarım beğenemiyorum begene tıklıyorum sayfada hata veriyor ayrıca karakter düzeltme alanımda yok ne renk verebiliyorum nede yazılarımı kalınlastırabiliorum:((( smileleri bile elimle giriyorum neden olduunu bilen var mı?:52:

Burdayım ben Nihal'cim. Şimdi biraz daha iyiyim. Teşekkürler ilgin için. Bende şuan bir sorun yok beğenebiliyorum da diğer işlemleride yapabiliyorum.

Canım ben nesfit kullanıyorum. Yaklaşık 2-3 haftadır genelde akşam yemeği yerine bir kase sütlü nesfit tüketiyorum. Ne kadar etkisi var bilmiyorum ama ben seviyorum nesfiti.

Tunaydiin herkese
Sabah annemle hastaneye gittik daha erken yazamadim

Dukana basladim bugun
Bir sey sorcam ama
Gunde 1 dilim tahilli ekmek yesek ne olur
Olmaz mi

Hayır canım maaalesef olmaz ekmek. 1,5 kaşık yulaf kepeği hakkın var sadece atakta.

??? ama ama ama ben hiç mi message yazmamısım:(( oyyy başşımaa gelenlerrr:) nasıl olur ya? dün sankim yazdım ama ben? utandım ama şimdi

Nihal'cim günlük yazdığın mesajları sayacaksın ve o gün listeyi kim yapıyorsa ona mesaj atacaksın. Bide senin deneme haftan mesaj sayımları daha önemli. Şimdi geriye dönük Pazartesi ve salı gününün mesajların say ve yaz canım şu kadar mesaj diye Hilal not alsın.

hmm deneme aşamasındayız diye mi acaba biz 0 gösteriliyoruz???

Canım bide geçmişi okumuyorsun sanırım çünki dünki mesaj sayımlarının altına ben not düşmüştüm özellikle senin için.

Burdayım ben Nihal'cim. Şimdi biraz daha iyiyim. Teşekkürler ilgin için. Bende şuan bir sorun yok beğenebiliyorum da diğer işlemleride yapabiliyorum.

Nihal'cim günlük yazdığın mesajları sayacaksın ve o gün listeyi kim yapıyorsa ona mesaj atacaksın. Bide senin deneme haftan mesaj sayımları daha önemli. Şimdi geriye dönük Pazartesi ve salı gününün mesajların say ve yaz canım şu kadar mesaj diye Hilal not alsın.

iyi olmana sewindim.. şimdi daha daha bi utandım:(( :17: tımam sayıp hilale msj atıyım:46:

Back
X