Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasildi o mantimsi sey :1: afiyet olsun canim .. (kizlar bu siralar var bir aksilik simdide laptop un enter tusu calismiyor :53:)

Hosgeldin Gonul ben, bu arada takimin en minigisin hilal papucun dama duy beni :1:

Nasıldı nasıldı ..
Şimdicik dukan krebi yaptım kare kare kestim üstüne kıymayı döktüm sonrada sarımsaklı yoğurtla salça ..

BAnaneee yaaa atmayın benim pabucumu dama :14:

Bugun uc kilodan katmer yaptim tahinli, hashasli ve yagli disimin agrisi bi yandan halsizlik bi yandan cok yoruldum, menumu yazip cikacagim, gecmisin tamaminida okuyamadim ..

KAtmer nasıl bir şey Gönül?

Menum: kahvalti : sahanda yumurta yogurt aksam: tavuk yogurt sivi 2 lt su, bir fincan yesil cay (msj sekli icin kusura kalmayin enter tusumda sorun var yarin halletmeye caliscam ..)

Afiyet olsun dişinden dolayı böyle sanırım değil mi ?

buarada bugün tavuk salata diyetine geri başlıyorum.. çok iyi gelmiş sanırım bugun yine aynı yerde saydırıorum. bakalım cumaya 79 gorucem mi?

Hadi bakalım inşallah göreceksin ..

merhaba hanımlar.yarım saattir geçmiş okuyorum beynim bulandı aklımda tutayım diye:)

Alıntı yaparsan o şekilde olmaz Nermin ..

hilalciğim bu elbisenin modeli güzel ama bencede fazla kafanı karıştırma.bende çok bakmıştım böyle modellere sonra 1 günde dolaşırken gördüm aşık oldum aldım yani sende öle olursun. hem üstüne deneyerek daha rahat bulursun içine siner. ne güzel heyecan şimdi var ya bu günleri kıymetini bil gönlünün istediği her şeyi yap al aklın kalmasın sonra geri dönüşü olmuyor :)sevdiğine kavuşuyorsun o ayrı bir güzellik tabi ama yinede evlilik öncesi herşey daha bir güzel oluyor:)

Ben de bu modeli çok beğendim Nermin aklım bunda kaldı bunun mavisi çok şeker olmaz mı ?
Ama bakacağım bakalım ..

öğlen saati kimse olmuyor hep gece geliyorsunuz yetişemiyorum hızınıza sonra ya neyse nesfit yiyen varmı aranızda deneyeyim mi. birde ben lahana suyu içmeye başladım daha öncede denemiştim bakalım ne olacak.

Ebru kullanıyor nesfiti ..

Tunaydiin herkese
Sabah annemle hastaneye gittik daha erken yazamadim

Dukana basladim bugun
Bir sey sorcam ama
Gunde 1 dilim tahilli ekmek yesek ne olur
Olmaz mi

HAyırdır Betül bir şey yok dimi ?
Dukan da yiyemiyoruz ..

15 MAYIS Mesaj sayıları

Eski_bir_masal : 76

Elmaliturta : 13

UcukMavi : 11

LaydLiNe : 10

Gurbet_dmr : 8

angelic2 : 3

UZAYIM : 0

Betuld : 0

Chika : 0

TadLi : 0

Niyal : 0

Zaum : 0

Eline sağlık Ebru'm ..
BUgün nasılsın gittin mi işe ?

Selam kızlarr..
Ayyy geçmişi okumanın sonuna kadar dayanamadım msj yazmak içinnn.. Hillaaaaalllll nişan için elbise modeli falan bakıyosunn, çok sevindim yaaa :52::52::52:
Özelden bi adres atıcam sana şimdi, yabancı bi site, Nedime'ler için elbise modelleri var yüzlerce, istediğin renge göre de arama yapabiliyosun, ordan sade ve güzel bi model bulabilirsin diye düşünüyorum, heyecan yaptımm :1:

Bakıyorum bakalım Eda'cım ama korka korka bakıyorum :1:

Ayy çok teşekkür ederim inceleyeyim bakalım neler bulacağımm :1:

??? ama ama ama ben hiç mi message yazmamısım:(( oyyy başşımaa gelenlerrr:) nasıl olur ya? dün sankim yazdım ama ben? utandım ama şimdi

Ebru açıklamasını yapmış Nihal'cim ..

Yeni gelen arkadaşlar için ben bir kere daha açıklamamı yapayım.
KIzlar her gün 00.00'dan 00.00'a kadar olan mesajları özelle o gün hangi arkadaş liste yapacaksa ona mesaj atıyoruz ( Nihal ve Nermin öğrendi ama Zeliş okur bu kısmı.)
Ne kadar mesaj atarsanız atın deneme haftası sonunda ben elimdeki o listeye ve genel olarak gözlemlediğim menülerin yazılıp yazılmaması diğer menülere yorum yapılıp yapılmamasına göre alıyorum
O yüzden lütfen kendi menülerimizi yazıp bırakmayalım birbirimizin menülerine de yorum yapalım sonuçta hiç birimiz her şeyi tam bilmiyoruz bu eleştrilerle öğreneceğimiz şeyler var elbet.

Nasıldı nasıldı ..
Şimdicik dukan krebi yaptım kare kare kestim üstüne kıymayı döktüm sonrada sarımsaklı yoğurtla salça ..

Ebru açıklamasını yapmış Nihal'cim ..

evet hemen saymaya calıştım yolladımdaaa... o nasıl birşey yaaa krep üstüne kıyma sarımsaklı yourt salca!!! Allahım sen mideme sabır ver nassıl canım cekti anlatamam:35:

Eda'cımmm :16:
ÖZelden mesaja tamadım ama harikasın modellere bakıyorum fazlasını inceleyeceğim ama önce yazayım dedim modeller kesinlikle tam istediğim tarzlar sade kibar hoş.
Renkleri seçebiliyorum herşeyini görebiliyorum mükemmel.
BAyıldım resmen.
Tek sorunum bunları ben türkiyede bulamayacağım durayım bakalım şu tamam deme işi olsun da annemin terzi bir tanıdığı vardı, neredeyse akrabalardan tüm evlenenlerin gelinliklerini abiyelerini o dikmişti. Benim için hızlandırır belki ..

Ama ama ama hepsi dukann :60:

Kızlar bugün tartıldım ve 55li rakaları görmüş bulunmaktayım üstüne dün gece regl olmama rağmennn ..

ÖZelden mesaja tamadım ama harikasın modellere bakıyorum fazlasını inceleyeceğim ama önce yazayım dedim modeller kesinlikle tam istediğim tarzlar sade kibar hoş.
BAyıldım resmen.
Tek sorunum bunları ben türkiyede bulamayacağım durayım bakalım şu tamam deme işi olsun da annemin terzi bir tanıdığı vardı, neredeyse akrabalardan tüm evlenenlerin gelinliklerini abiyelerini o dikmişti. Benim için hızlandırır belki ..

Hilal bir şey diyim mi? hiiç internetten bakma bence cık bi güzel kızalaya falan git o soysal iş hanına gelinlikçilerin oralarda çok orjinal seyler cıkabiliyor. he diktircem diyorsan bide kumaş alcaksan izmir caddesindeydi sanırım hala duruosa bursa kumaş pazarından kendin al. yaşına şifon uçuş uçuş şeyler gider haberin olsun ten renginden haberim yok ama turkuaz nar çiçeki favorim:) yada hürrem yeşili dedikleri türbe yeşilide olur:))

Hilal bir şey diyim mi? hiiç internetten bakma bence cık bi güzel kızalaya falan git o soysal iş hanına gelinlikçilerin oralarda çok orjinal seyler cıkabiliyor. he diktircem diyorsan bide kumaş alcaksan izmir caddesindeydi sanırım hala duruosa bursa kumaş pazarından kendin al. yaşına şifon uçuş uçuş şeyler gider haberin olsun ten renginden haberim yok ama turkuaz nar çiçeki favorim:) yada hürrem yeşili dedikleri türbe yeşilide olur:))

Canım baz şeyler netleşmeden çıkıp dışarıdan bakmak istemiyorum dün sitelerden de bakmamaya karar vermiştim ama Eda öyle bir site yolladı ki şu an kendimden geçmiş durumdayım.
Beyaz tenliyim fazlasıyla dediğin renkler muhtemelen gayet güzel duracaktır.

Bugün daha iyiyim Hilal'cim, İşe geldim ama birazdan yine çıkarım sanırım.

Kızlar bugün tartıldım ve 55li rakaları görmüş bulunmaktayım üstüne dün gece regl olmama rağmennn ..

Demek ki regl tarihlerimiz yine aşağı yukarı aynı. Bu arada tebrik ediyorum seni 55 gördüğün için. Sözünü hatırlatırım. :9:

anne OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim... esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!.

BAyıldım resmen.

Eğer mağazalarda aradığın şeyi bulamazsan diye yolladım Hilalcim, hani kafana göre bişey bulamazsan, diktirmeyi düşünürsen en azından kafanda bi model olur, bende çok beğenmiştim o siteyi, kaydetmişim yer imlerine, sana kısmetmiş bak :34: İnşallah işe yarar.

Aaaa çok sevindimm, ne güzel yaa en son 2003-2004te fln 51-55 arasıydım, Allahıııımmm o günler yine gelir mi kiiiiiii :5:

Eğer mağazalarda aradığın şeyi bulamazsan diye yolladım Hilalcim, hani kafana göre bişey bulamazsan, diktirmeyi düşünürsen en azından kafanda bi model olur, bende çok beğenmiştim o siteyi, kaydetmişim yer imlerine, sana kısmetmiş bak :34: İnşallah işe yarar.

Aaaa çok sevindimm, ne güzel yaa en son 2003-2004te fln 51-55 arasıydım, Allahıııımmm o günler yine gelir mi kiiiiiii :5:

Öyle böyle beğenmedim, dün burada da demiştim diktirme düşüncem yoktu açıkçası ama bunları gördükten sonra dedim şu işi bir halledelim babamdan net cevap alalım olursa terzi işini halletmeye çalışacağım.
Bir şey soracağım en erken ne kadar da diker terziler bunu hani tanıdık falan olup bekletmeme şansı olursa.

Eda'cım siz görmüşsünüz bu kiloları bedeninizin hafızasında var o yüzden kesinlikle ineceğinize inanıyorum.
Ben böyle bir kiloyu hatırlayamayan bir insan olarak indiysem ooo ..

Nihalcim sen geçnliğinde görmüşsün yine ben en son ilkokulda falanımdır sanırım.
Lisede olmadığıma eminim yani ..

hiiiii!!! :53: gençliğim mi? orta yaşa ne zaman geçtim bennnn!! 27 yaşındayım daha yauw! bismillah!

e tabi 20sinde olunca insan 27ye böyle bakıyor:) hilal 27 yaşına gel beni hatırla inşallah:))

+ beyaz tenliymişsin sana herşey yakışır:)

55mi of yaa bende istiyorum:(

Olursun canım olursunn ..

hiiiii!!! :53: gençliğim mi? orta yaşa ne zaman geçtim bennnn!! 27 yaşındayım daha yauw! bismillah!

e tabi 20sinde olunca insan 27ye böyle bakıyor:) hilal 27 yaşına gel beni hatırla inşallah:))

+ beyaz tenliymişsin sana herşey yakışır:)

Ayy çook utandım valla çok utandım :17:
Gerçekten orta yaş falan diye ifade etmek istememiştim hani geçmiş yıllar diye şey ettim hani ben lisede görmüş olsam gençliğimde diyecektim o kadar uff ne diyeceğimi bilemedim ki kız adınızla hitap ediyorum işte demek ki büyük görmüyorum sizi :17:

Kızlar herkes anladı dimi mesaj sayım olayını. Özellikle Nihal, Nermin ve Zeliha. Hilal'cim şuan liste bende yok sen tekrardan bir listeyi yazar mısın? Arkadaşlar not alsın.

Not : Bu arada Hilal'cim benim mesajım arada kaynadı. 55 i gördün. Sözünü hatırladın dimi?

Back
X