Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar oyuncaklarım nasıl :1:
Şimdi geldi sevdiceğim yollamış evlenmeden beni büyütmeye çalışıyor sanırım :60:

$IMG0630A.webp

allah bağışlasın oğlunu nihal.yakınmışız seninle bendee gaziantepteyim.benim kızım da 2 yaşında ve çok mızmız herşeye ağlıyor dışarı çıktığımızda yaygara koparır hep. 2. kolay kolay düşünülmüyor. hehe ne yalan söleyeyim çocuk büyütmek zor iş allah yardımcımız olsun.

teşekkürler:) anteptesin demek:) beklerim buralara zaten 1 saatlik yol gelmişsindir gerçi daha öncede buraya:) benim kuzenimde nizipte örtmen antepe bi kaç gitmişliim var imam bişeyli (adını unuttum) bi yerde yemek yemiştim çok tıklım tıklım bi yerdi:) Allah seninde kızına uzuun hayrlı sağlıklı ömürler versin:)

Hilal'cim bu arada aklımda ne zamandır unutuyorum hep yazmayı. Senin avatarada bayıldım. Günün anlam ve önemini iyi vurgulamış :9:

Teşekkür ederim Ebru'cumm :16:

YA aslinda olmayacagini ben de tahmin ediyordum/biliyordum ama yedim 1 dilim
Bir daha yememeye caliscam
Dukan iyi guzel de su krep ekmek ozel yapma olayi beni bozuyo:))

Simdi de cocuklar beslenme yapiyor ben de yogurt yiycem nane biber de katayim

Bir de ekmekleri ne kadar olsa da normal ekmek gibi olmuyor ama krebini beğeniyorum ben.
Afiyet olsun ..

teşekkürler:) anteptesin demek:) beklerim buralara zaten 1 saatlik yol gelmişsindir gerçi daha öncede buraya:) benim kuzenimde nizipte örtmen antepe bi kaç gitmişliim var imam bişeyli (adını unuttum) bi yerde yemek yemiştim çok tıklım tıklım bi yerdi:) Allah seninde kızına uzuun hayrlı sağlıklı ömürler versin:)

Gittiğimiz şehirelerde direk yemek yediğimiz yerleri hatırlıyoruz dimi :60:
Aynı bennn :1:

Bu arada dun mesaj sayisini unutmiyim unutmiyim dedim yine unutmusum
20 benimki not alir msn hilal

Bu diğerine göre harika olmuş :9: Sevimli hiç değilse.

Ben düşünüyorum artık Nermin'cim allah izin verirse :9:[/QUO

ikincinin vakti geldi diyorsan sana şapka çıkartırım ancak:)benim kızım çok nazlı herşeye ağlıyor kendi deddiği olsun istiyor sürekli yaramazlık peşinde
kızdığımda canı yandığında içleniyor ağlayamıyor nefessiz kalıyor kaç defa korkuttu öyle ne yalan söleyeyim halada korkuyorum 2. ye cesaretim yok halimde yok zaten yardımcı olanda yok herkes uzak zor yani.aman yazarken bile gözüm doluyor ya allahtan hayırlısı olur inş.

YA aslinda olmayacagini ben de tahmin ediyordum/biliyordum ama yedim 1 dilim
Bir daha yememeye caliscam
Dukan iyi guzel de su krep ekmek ozel yapma olayi beni bozuyo:))

Simdi de cocuklar beslenme yapiyor ben de yogurt yiycem nane biber de katayim

Senin yaptığın pastaların yanında bence daha kolay , krep ve ekmek yapmak. Bence bugün böyle olsun yarın başla dukana.

Kızlar oyuncaklarım nasıl :1:
Şimdi geldi sevdiceğim yollamış evlenmeden beni büyütmeye çalışıyor sanırım :60:

Eki Görüntüle 417832

Bence çok şekerler. Biran önce evlenin artıkta kargocular kazanmasın. Zengin ettiniz adamları :9:

Son düzenleme:

çok istiyorum gitmeyi aslında balıklı gölü falan merak ediyorum da bizimki pek oralı olmuyor anlayacağın :) antepinde yemesi meşurdur zaten çok yer varda ben pek bilmem 4 senede ancak öğrenmeye başladım buraları pek alışamadımda aslında :)

ikincinin vakti geldi diyorsan sana şapka çıkartırım ancak:)benim kızım çok nazlı herşeye ağlıyor kendi deddiği olsun istiyor sürekli yaramazlık peşinde
kızdığımda canı yandığında içleniyor ağlayamıyor nefessiz kalıyor kaç defa korkuttu öyle ne yalan söleyeyim halada korkuyorum 2. ye cesaretim yok halimde yok zaten yardımcı olanda yok herkes uzak zor yani.aman yazarken bile gözüm doluyor ya allahtan hayırlısı olur inş.

Benim kızım 6 yaşında Nermin'cim. Artık geldi bence 2. cinin zamanı. Bazen geç bile kaldığımı düşünüyorum. Ama bence kızını bu kadar nazlama yoksa hep öyle gider. Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Bende senin gibi yalnızım. Kızım 3,5 aylıktan itibaren hep kreşte kaldı. Sen yine şanslısın çalışmıyorsun kendi çocuğuna bakıyorsun. Ben çalışıyorumda. 2. çocuk zor olacak biliyorum ama kızımında bir kardeşe ihtiyacı var. Hatta bana kalsa 3 çocuğum olmasını istiyorum. Ama bakalım hayırlısı. Belki ikiz olur :9:

yaw böyle şeylere bayılırım yaaaa!!!:34: aferim ona:) eşimde bana cıkarkene benim boyumda timsah almıştı:) benimki daha duygusalmış caaanım:))

Ben şirinlere bayılıyorum canım kızlar çok iyi bilir :1:
Önceden bir sürü minyatür oyuncağını almıştı peluşunu çok arayıp bulamamıştık vardı da hep o küçük şirine kadar biraz büyüğünü bulunca hemen atlamış :1:

Not alıyorum Betül'cüm ..

Bence çok şekerler. Biran önce evlenin artıkta kargocular kazanmasın. Zengin ettiniz adamları :9:

Bence de bence de :1:
Hem tek başıma oynayamıyorum beraber oynarız :60:
Annem hazır mısın evliliğe diye sormuştu geçen ne desem ki :1:

Benim kızım 6 yaşında Nermin'cim. Artık geldi bence 2. cinin zamanı. Bazen geç bile kaldığımı düşünüyorum. Ama bence kızını bu kadar nazlama yoksa hep öyle gider. Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Bende senin gibi yalnızım. Kızım 3,5 aylıktan itibaren hep kreşte kaldı. Sen yine şanslısın çalışmıyorsun kendi çocuğuna bakıyorsun. Ben çalışıyorumda. 2. çocuk zor olacak biliyorum ama kızımında bir kardeşe ihtiyacı var. Hatta bana kalsa 3 çocuğum olmasını istiyorum. Ama bakalım hayırlısı. Belki ikiz olur :9:

tam zamanı aslında inşallah hayırlısyla olur kızının kardeşi ya da kardeşleri:) kızı hep nazlandırma diyorlar ama gerçekten nazlandırmıyorum hayır demesini biliyorum ağlasın diyorum hani canı yanacağına öğrensin yok susmuyor gene susmuyor bu defa sinirleniyorum bağırıyorum artık annemde diyor hiç bağırma sana çekmiş kızın sende böleydin diye:( 3 yaşına kadar geçer diyor bekliyorum bakalım inşallah geçer.

merhaba Edacım bende Nihal:) bende urfadayım evliyim 6aylık bir oğlum var.. (ay aklıma gelmişken dün akşam oğluş cok uğraştırdı eşime dedim 2. cocuk ne zaman? oda dediki bana 5 yıl müsade et:)) çok güldümdü :9:))
bu benim fiks avatarım eskidende takıldığım forumlarda bunu kullanıyordum ama değiştireyim bari yakında göz fotomun olduğu bi avatarım var onu koyayım:)

Allah bağışlasın oğlunu canım. Benim eşimde arada takıldığımda aynı şeyi söylüyo, "ya yıllar sonra yada hiç" :1: Neyinden yorulduysa, herşeyi biz yapıyoz :53::1:

Avatarın da çok şeker olmuş kedicik.. :16:

anne OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim... esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!.
Ağlattın beni Hilalcim yaaa :5::5::5:
Allah herkesin evladını kendine bağışlasın, isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah. İstemeyene de vermesin ama ya, çocuklara yazık oluyo :5:

Ağlattın beni Hilalcim yaaa :5::5::5:
Allah herkesin evladını kendine bağışlasın, isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah. İstemeyene de vermesin ama ya, çocuklara yazık oluyo :5:

Aynen öyle herkese gönlüne göre nasip etsin.
üzüşüyorum o kadar anne olmak için uğraşan kadın varken çocukların yüzüne bile bakmayan kişiler anne oluyor ya zaman zaman.
Hatta bir fotoğraf paylaşacağım bak.

$574764_10150940512056056_320274676055_9520778_21954895_n.webp

Back
X