Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya mesaj sayımızı biz mı bildiriyoruz sayarak mı yoksa profilde falan görünüyo mu ayrıca k.bakmayin günümün yarısından çoğu okulda geçtiği için konuya dahil olamıyorum :)
çok istiyorum gitmeyi aslında balıklı gölü falan merak ediyorum da bizimki pek oralı olmuyor anlayacağın :) antepinde yemesi meşurdur zaten çok yer varda ben pek bilmem 4 senede ancak öğrenmeye başladım buraları pek alışamadımda aslında :)
Gittiğimiz şehirelerde direk yemek yediğimiz yerleri hatırlıyoruz dimi
Aynı bennn![]()
:) yaw bekle sen simdiki arabamı satıyorum agustosta inşallah yeni arabamı alcam zaten antep git gel rekor denemesi yapıcam yeni arabamla o arada senide alırım gezeriz urfayı:)
bugün suana kadar yediklerim:)
sabah ceyrrek tavuk haslama + salata
4 bardak ayran:))
dukan işe yarıyor arkadaşlar :)) bugün tartıda biraz daha indğimi gördüm 3. günümdeyim
sabah : 2yumurta 1 bardak süt(yarımyağlı) ,üç minik çatal peynir
öğle Takuk ızgara (yağsız),yoğurt
ara(saat 16:30 ) tavuk ızgara ,yoğurt
akşam : yağsız ton balığı yemeyi planlıyorum hatta bişe yemesem de olur 17:00 den sonra
booll su , form çayı
![]()
![]()
sağol canım ya çok naziksin :)şimdiden hayırlı olsun diyeyim.ne güzel araba altında oh gez dur valla.ben zamanında kendime güvenip ehliyet almadım pişman oldum. şimdi eşim sağolsun arabayı kullanmayı öğretiyor bayağı güzel bir iş yani öğrendimde iyiyim :) iş ehliyete kaldı o da kızla şimdilik zor görünüyor.
çok guzelmiş listen afiyet olsun ama ton balıkını bence salatayla ye iice tok tutsun
sendemi dukan diyeti yapıyorsun benim pek aklım yatmadı bu dukana ya :)iyi herhalde genelde herkes yapıyor da
ayran su niyetinemi gidiyor :)
tam zamanı aslında inşallah hayırlısyla olur kızının kardeşi ya da kardeşleri:) kızı hep nazlandırma diyorlar ama gerçekten nazlandırmıyorum hayır demesini biliyorum ağlasın diyorum hani canı yanacağına öğrensin yok susmuyor gene susmuyor bu defa sinirleniyorum bağırıyorum artık annemde diyor hiç bağırma sana çekmiş kızın sende böleydin diye3 yaşına kadar geçer diyor bekliyorum bakalım inşallah geçer.
Ya mesaj sayımızı biz mı bildiriyoruz sayarak mı yoksa profilde falan görünüyo mu ayrıca k.bakmayin günümün yarısından çoğu okulda geçtiği için konuya dahil olamıyorum :)
dukan işe yarıyor arkadaşlar :)) bugün tartıda biraz daha indğimi gördüm 3. günümdeyim
sabah : 2yumurta 1 bardak süt(yarımyağlı) ,üç minik çatal peynir
öğle Takuk ızgara (yağsız),yoğurt
ara(saat 16:30 ) tavuk ızgara ,yoğurt
akşam : yağsız ton balığı yemeyi planlıyorum hatta bişe yemesem de olur 17:00 den sonra
booll su , form çayı
![]()
![]()
canım az yemiyormusun ? ara ara yağsız yoğurt fln ye çok ta aç kalma yanii
![]()
şu an saf protein diyetinin 3. günü 2 gün daha protein harici bişe almamam gerek sonra protein+sebze bakalımo zman alırım dediğin gibi canım :)
![]()