Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ne düşünüyorsunuz ?

$12.webp

$Adsız.webp

$ssz.webp

$svx.webp

Ya mesaj sayımızı biz mı bildiriyoruz sayarak mı yoksa profilde falan görünüyo mu ayrıca k.bakmayin günümün yarısından çoğu okulda geçtiği için konuya dahil olamıyorum :)

Ya mesaj sayımızı biz mı bildiriyoruz sayarak mı yoksa profilde falan görünüyo mu ayrıca k.bakmayin günümün yarısından çoğu okulda geçtiği için konuya dahil olamıyorum :)

Evet herkes kendisi bekliyorum Zeliş.
Forum takipten yazdığım mesajlar bölümünden sayabilirsin.

Bu listeye göre özel mesaj yolluyorsun

16 - 17 Mayıs : Mumu85 ( burada bana )
18 - 19 Mayıs : Tadli
21 - 22 Mayıs : UcukMavi
23 - 24 Mayıs : Uzayım

çok istiyorum gitmeyi aslında balıklı gölü falan merak ediyorum da bizimki pek oralı olmuyor anlayacağın :) antepinde yemesi meşurdur zaten çok yer varda ben pek bilmem 4 senede ancak öğrenmeye başladım buraları pek alışamadımda aslında :)

:) yaw bekle sen simdiki arabamı satıyorum agustosta inşallah yeni arabamı alcam zaten antep git gel rekor denemesi yapıcam yeni arabamla o arada senide alırım gezeriz urfayı:)

:) yaw bekle sen simdiki arabamı satıyorum agustosta inşallah yeni arabamı alcam zaten antep git gel rekor denemesi yapıcam yeni arabamla o arada senide alırım gezeriz urfayı:)

sağol canım ya çok naziksin :)şimdiden hayırlı olsun diyeyim.ne güzel araba altında oh gez dur valla.ben zamanında kendime güvenip ehliyet almadım pişman oldum. şimdi eşim sağolsun arabayı kullanmayı öğretiyor bayağı güzel bir iş yani öğrendimde iyiyim :) iş ehliyete kaldı o da kızla şimdilik zor görünüyor.

dukan işe yarıyor arkadaşlar :)) bugün tartıda biraz daha indğimi gördüm 3. günümdeyim
sabah : 2yumurta 1 bardak süt(yarımyağlı) ,üç minik çatal peynir
öğle Takuk ızgara (yağsız),yoğurt
ara(saat 16:30 ) tavuk ızgara ,yoğurt
akşam : yağsız ton balığı yemeyi planlıyorum hatta bişe yemesem de olur 17:00 den sonra

booll su , form çayı :46::46:

weight.png
:46:

dukan işe yarıyor arkadaşlar :)) bugün tartıda biraz daha indğimi gördüm 3. günümdeyim
akşam : yağsız ton balığı yemeyi planlıyorum hatta bişe yemesem de olur 17:00 den sonra

weight.png

çok guzelmiş listen afiyet olsun ama ton balıkını bence salatayla ye iice tok tutsun

sağol canım ya çok naziksin :)şimdiden hayırlı olsun diyeyim.ne güzel araba altında oh gez dur valla.ben zamanında kendime güvenip ehliyet almadım pişman oldum. şimdi eşim sağolsun arabayı kullanmayı öğretiyor bayağı güzel bir iş yani öğrendimde iyiyim :) iş ehliyete kaldı o da kızla şimdilik zor görünüyor.

yaw ben sewgiliyken eşim ne guzel ögretiyordu neyse ewlendik araba aldık bana aboww kocam oldu trafik öğretici canawarı.. bir baırıodu bana anlatamam. o arabayı sattık otomatik aldık:)) yani eşin öğretiorsa ne kadarrrr sanslısın anlatamam kocadan hoca olmas derler ama:)):34:
ehliyet al en yakın zamanda ardında guzel bi otomatik vites ohhh gelip gideriz antep urfa:51:

Menümü yazayım kızlar ..

Sabah :

- 2 yumurta ile lor peynirli yumurta
- 1 dilim dukan ekmeği

Ara :

- Sade türk kahvesi

Akşam :

- Dukan pizza
- 1 bardak ayran

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

- Regl nedeniyle kapalıyız :1:

tam zamanı aslında inşallah hayırlısyla olur kızının kardeşi ya da kardeşleri:) kızı hep nazlandırma diyorlar ama gerçekten nazlandırmıyorum hayır demesini biliyorum ağlasın diyorum hani canı yanacağına öğrensin yok susmuyor gene susmuyor bu defa sinirleniyorum bağırıyorum artık annemde diyor hiç bağırma sana çekmiş kızın sende böleydin diye:( 3 yaşına kadar geçer diyor bekliyorum bakalım inşallah geçer.

İnşallah canım. Ben o konuda çok şanslıyımdır. Kızımın maşallahı var.

Hilal'cim ben bu üçüne bayıldım. Hem modeller güzel hem de renkler.

Mesaj yazarken başlık yazan yere mesaj numarasını yazarsan benim gibi unutmazsın mesaj sayını.Sonradan saymak zor oluyor.

weight.png

Mrb. Canım hoşgeldin. Eğer kaçırmadıysam bizim takımdan değilsin. Kendini tanıtır mısın? Biraz meraklıyımdır da :9:

Son düzenleme:
Back
X