Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nesfitçilere sorayım süt normal sütmü olacak lıht mı ben ikisinin ortasını aldım yani yarım yağlı:)
Menümü yazayım kızlar ..
Sabah :
- 2 yumurta ile lor peynirli yumurta
- 1 dilim dukan ekmeği
Ara :
- Sade türk kahvesi
Akşam :
- Dukan pizza
- 1 bardak ayran
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Regl nedeniyle kapalıyız![]()
yok dukan değil tavuk salata diyeti diyorus biz:) tavuk salata ayran 5 gun yapıp 2 gun ara 3 gun daha yapıormussun:) bi ark. bununla 15gunde 9 kilo vermiş
Güzel olmuş.avatarımı değiştirdim ama şimdilik bu kediş olcak yakında oricinıl bişey bulurum:)
Ebrucum ben dün mesaj atmayı unutmuşum15 MAYIS Mesaj sayıları
Eski_bir_masal : 76
Elmaliturta : 13
UcukMavi : 11
LaydLiNe : 10
Gurbet_dmr : 8
angelic2 : 3
UZAYIM : 0
Betuld : 0
Chika : 0
TadLi : 0
Niyal : 0
Zaum : 0
Maşallah maşallah.Ama ama ama hepsi dukann
Kızlar bugün tartıldım ve 55li rakaları görmüş bulunmaktayım üstüne dün gece regl olmama rağmennn ..
çok şekeeeerrrrKızlar oyuncaklarım nasıl
Şimdi geldi sevdiceğim yollamış evlenmeden beni büyütmeye çalışıyor sanırım
Eki Görüntüle 417832
Afiyet olsun canım.Yine çok güzel bir menü.Menümü yazayım kızlar ..
Sabah :
- 2 yumurta ile lor peynirli yumurta
- 1 dilim dukan ekmeği
Ara :
- Sade türk kahvesi
Akşam :
- Dukan pizza
- 1 bardak ayran
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Regl nedeniyle kapalıyız![]()
yaw ben sewgiliyken eşim ne guzel ögretiyordu neyse ewlendik araba aldık bana aboww kocam oldu trafik öğretici canawarı.. bir baırıodu bana anlatamam. o arabayı sattık otomatik aldık:)) yani eşin öğretiorsa ne kadarrrr sanslısın anlatamam kocadan hoca olmas derler ama:))
ehliyet al en yakın zamanda ardında guzel bi otomatik vites ohhh gelip gideriz antep urfa![]()
[]Nihal'cim böyle tek yönlü ve şok diyetler ilerde problem yaratıyor. Böyle diyetler yerine düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalış. Bir sürü zararı var böyle diyetlerin. Bana bak mesela ben bu 16 kiloyu sadece sağlıklı beslenerek verdim. Önemli olan bir anda çok vermek değil, verdikten sonra tekrar almamak bence.
Güzel olmuş.
Ebrucum ben dün mesaj atmayı unutmuşumHilalcim benim 12i.Not alır mısın.
çok şekeeeerrrr
Afiyet olsun canım.Yine çok güzel bir menü.
sevgili rütbelilerim bu hfata cuma listesine dahil olacakmıyız biz yeni katılanlar olarak
yok dukan değil tavuk salata diyeti diyorus biz:) tavuk salata ayran 5 gun yapıp 2 gun ara 3 gun daha yapıormussun:) bi ark. bununla 15gunde 9 kilo vermiş
Ebru'cum renklerini kendin ayarlayıp bakabiliyormuşsun öyle baktım bu renkleri beğendim artık elbise bakma olayını kapatıyorum zamanı tam gelince de fazlasına bakmadan bunlardan seçim yapmayı düşünüyorum.
doğrudur ama şok diyet mi oluyor simdi bu yaw:) şok diyet yapan arkım gunde sadece 3 patates yiyordu.. bi arkım 3 öğünde 3 kase corba falan... aslında haklısında sankı bunda proteindir k.hdrattır alıyoruz ya o yuzden şok gibi gelmedi..
çok guzelmiş listen afiyet olsun ama ton balıkını bence salatayla ye iice tok tutsun
Nerdeyse bir haftadır hergün başım ağrıyor.Bugün son derste başımda dönmeye başladı eve geldiğim gibi yattım,sızmışım resmen.Siz bu arada bayağ bir kaynatmışsınız.
Hilalcim elbiseleri çok beğendim.Dediğin gibi bir kesinleşsin kendini çarşıya atarsın.Giyip beğenmen daha önemli.Diktireceksen güvendiğin bir terziye götür,sonra sonuç sürpriz olmasın.Hazır alıp düzeltmeler yaptırmak daha mantıklı gibi.Yine de sen bilirsin.
Ebrucum iyi olduğuna sevindim.
Yeni arkadaşlarda bayağ bir kaynaşmış maşallah.Ben Hatice.
deneme süresini geçersek yani dimi anladım şimdi :)
neyse ben menümü yazayım eşim gelir birazdan yemek faslı var:)
sabah:aç karnına 1 bardak lahana suyu çeyrek simit yarım tam buğday ekmeği,salatalık domates.maydonoz.biber.çeyrek kk kadar peynir 1 tane haşlanmış yumurta şekersiz çay.
öğlen: yağsız tuzsuz patates salatası 1 tabak
ara: 1 elma 1 kayısı
ara:1 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı
akşam: aç karnına 1 bardak lahana suyu 1 kase nesfit
aktivite: 1 saat yürüyüş,20 dakika bisiklet,15 dakika hareket
2 litre su
Saat 6 olmadan ben yemeğimi yiyip geliyorum.![]()
hilalciğim toplam msj bununla 17 tmm canım.
herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere allaha emanet olun.
deneme süresini geçersek yani dimi anladım şimdi :)
neyse ben menümü yazayım eşim gelir birazdan yemek faslı var:)
sabah:aç karnına 1 bardak lahana suyu çeyrek simit yarım tam buğday ekmeği,salatalık domates.maydonoz.biber.çeyrek kk kadar peynir 1 tane haşlanmış yumurta şekersiz çay.
öğlen: yağsız tuzsuz patates salatası 1 tabak
ara: 1 elma 1 kayısı
ara:1 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı
akşam: aç karnına 1 bardak lahana suyu 1 kase nesfit
aktivite: 1 saat yürüyüş,20 dakika bisiklet,15 dakika hareket
2 litre su
hilalciğim toplam msj bununla 17 tmm canım.
herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere allaha emanet olun.
Nerdeyse bir haftadır hergün başım ağrıyor.Bugün son derste başımda dönmeye başladı eve geldiğim gibi yattım,sızmışım resmen.Siz bu arada bayağ bir kaynatmışsınız.
Hilalcim elbiseleri çok beğendim.Dediğin gibi bir kesinleşsin kendini çarşıya atarsın.Giyip beğenmen daha önemli.Diktireceksen güvendiğin bir terziye götür,sonra sonuç sürpriz olmasın.Hazır alıp düzeltmeler yaptırmak daha mantıklı gibi.Yine de sen bilirsin.
Ebrucum iyi olduğuna sevindim.
Yeni arkadaşlarda bayağ bir kaynaşmış maşallah.Ben Hatice.
ya ben sayfaya yeni üye olduğum için 100 mesajdan önce özel msj atamyorum oyüzden msj sayımı burdan vericem dün 13 msj yazmışım bgn 3 tane ama daha yazcm:)