Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese.
Bende ne yazık ki değişiklik yok.Geçen hafta cuma 66,4 tüm.Cumartesi tartıldığımda 66,2 çıkmıştım.Bu hafta 65 e ineceğime emindim ama hüsrana uğradım.Belim 2 cm incelmiş ama kilo kaybı yok.:14:
GEÇEN HAFTA:66,4
BU HAFTA:66,4
GİDEN :000000........:14::14:
önemli olan gözle görülen fark incelme haticecim hiç moralini bozma aynen devam et

arkadaşlar ben yine aynıyım 70.0 kg:(

adet oldum bir .bi de yaptığım kaçamak yüzünden oldu bu..ama bu hafta çok düzgün olacak menülerim söz..
hafatya daha iyi olur ablacım,üzülme
merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım:nazar::52:
nasıl mutluyum inanamam .. hakikaten boğazı kısınca oluyor muş:))))))
dukan seviyorum senii:46:
harikasın cnm tebrikler...
günaydın bayanlar.hayırlı cumalar.
kilomu bildireyim bende 97.400 idim bugün itibariyle 95.200 olmuşum :) ne mutlu kilo veriyorum diyene

çok güzel kg vermişsiniz tebrikler...

:16:Günaydın 13. takımın çıtır hatunları:16:

Bu hafta yine ilk bildirim benden gelsin

Geçen hafta : 69,3 kg

:46:Bu hafta : 68 kg:46:

:nazar:Giden : 1,3 kg:nazar:

:46::46::46::46::46:
:46: ebrucum tebrikler takıma geldiğimden beri verdiğin en fazla kg oldu bu 1,3 harikasın

Son düzenleme:
gelelim bana bende incelme var ama hafta çok kg kaybı yok.regl çok uzun sürdü 10 gün oldu gecen hafta bir arkadaşın yaptığı şeye çok üzülmüştüm+ tayin stresi derken regl bitmek bilmedi,onunda etkisi var sanırım.ama incelmeyi kendimde fark ettiğim içn takılmıyorum tartıdaki rakama hatta son resmimi ekleyeim sizde görün:1:
gecen hafta 63,2
bu hafta 62,9

Kilo bildirimim

Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr

:14: Bu hafta neredeyse bisey yemedim 300 gr cik gitmis nasil olur ki, sporun etkisinin oldugunu dusunuyorum siz ne dersiniz ?

Kilo bildirimim

Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr

:14: Bu hafta neredeyse bisey yemedim 300 gr cik gitmis nasil olur ki, sporun etkisinin oldugunu dusunuyorum siz ne dersiniz ?
valla gönülcüm vücut bir bilmece napıp nettiğini çözemiyoruz..sen yolunda aynen ilerle gülüm, eli mahkum yakmak zorunda kalaqcak yağları:52:

Tartilip geldiimm :))
Yuzumde guluyor:))

Gecen haftaki 62.7
Bu hafta 61.4 :32:

İzne ciktigimda 62.2 ydim
Artik listeye gireyim de bu hafta verecegim kiloda haftalara bolunmesin :1:

Supersin ebru cum tebrik ederim seni:46::46:

günaydıııııııııııın bebekler nerdesiniz yaaaaa hadi gelin kilo bildirimi yapın merak ediyorum :60: ben 2 hafta boyunca listede olmicam izinliyim malum ondan tartılmıycam dedim iki hafta kendi kendime şimcik sizin kiloları merak ediyorum :60:

Cadiii seniiiii :29::29::16:

Günaydın :) ben aranıza yeni katıldığm için kilomda sadece 100gr azalma var ama oda bi başlangıç :)

Hic yoktan iyidir :) tebrik ederim ..

günaydın..bu hafta çok sıkıntılı geçti.
.Hilalcim en heycanlı anında yanında olamdım..son durum nedir..?
ve kilom 59 ne diyet ne dikkat hiç bişey yapamdım..:((
öğleden sonra geleceğim inşallah..

Uzulme derya cim tekrar toparlayacagina inaniyorum ..

adet oldum bir .bi de yaptığım kaçamak yüzünden oldu bu..ama bu hafta çok düzgün olacak menülerim söz..

Dukan la iyi gidiyordun reyhan ablacigim dedign gibin reglle kacamagin etkisidir uzulme dyete devam ..

:54:82.2 suan 80.1 cıktım tartıda:( 79u goremedim:( ne yazıkki tuvalet problemi yaşıyorum:( neyse bunada şükür diyip

Günaydınlar herkeseeeee:)

ps:harf düzeltmem çıktı bakalım begene tıklayabilirsem düzelmiştir benim sayfa:)

Kayda deger guzel kilo vermissin nihal haftayada 79 u gorursun sikma bu kadar cancagzini tebrik ederim seni ..

merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım:nazar::52:

Vallahi super kilo vermissin tebrik ederim seni :nazar::nazar:

kilomu bildireyim bende 97.400 idim bugün itibariyle 95.200 olmuşum :) ne mutlu kilo veriyorum diyene

Supersin gurbetcim tebrik ederim senide ..

Gecen haftaki 62.7

tebrik ederim canım güzel kg vermişsin

Kilo bildirimim

Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr

sporun etkisi olablir cnm hemen bozma moralini.

Disimden dolayi dunki menumu bildirememistim onuda yazayim hemen ..

Oglen

2 orta haslanmis yumurta
2 kasik yogurt

Aksam

Doner eti
1-2 isirik ekmek (onuda zorla yedim hap alacagim icin)

Su 1 lt
1 kupa seftali cayi

Ebruu seninle ayni kiloyu vermis olduk bu hafta :))
Haftaya da boyle devam etsek ikimiz de ne sahane oluurr:16:

Günaydın herkese.
Bende ne yazık ki değişiklik yok.Geçen hafta cuma 66,4 tüm.Cumartesi tartıldığımda 66,2 çıkmıştım.Bu hafta 65 e ineceğime emindim ama hüsrana uğradım.Belim 2 cm incelmiş ama kilo kaybı yok.:14:

Canim incelme varsa hemen sikma canini belli ki skilasiyorsun ondan kilon sabit gorunuyordur ..

Ben daha yeni kalktim hemen sizi okudum
Tartilcam birazdan heyecanliyim
61.5 veya altinda cikayimm insallah :))

Hadi tartilda gel bende merak ettim :1:

kahvaltımı yapayım minik kızım beni bekliyor sonra görüşürüz hanımlar

Afiyet olsun gurbet gorusuruz :3:

gelelim bana bende incelme var ama hafta çok kg kaybı yok.regl çok uzun sürdü 10 gün oldu gecen hafta bir arkadaşın yaptığı şeye çok üzülmüştüm+ tayin stresi derken regl bitmek bilmedi,onunda etkisi var sanırım.ama incelmeyi kendimde fark ettiğim içn takılmıyorum tartıdaki rakama hatta son resmimi ekleyeim sizde görün:1:
gecen hafta 63,2
bu hafta 62,9

Onemli olan incelme zaten tebrik ederim canim ..

valla gönülcüm vücut bir bilmece napıp nettiğini çözemiyoruz..sen yolunda aynen ilerle gülüm, eli mahkum yakmak zorunda kalaqcak yağları:52:

Aynen oyle ablacim bazen cok sasiriyorum ..Gerci hem regl im hemde wc ye cikamadim bugun oyle tartildim ..

Gecen haftaki 62.7

Hadi gozun aydin betulcum, listeyede girersin tebrik ederim ..

Canım çok çok tebrik ederim seni:nazar::nazar:.Çok güzel kilo vermişsin darısı benim başıma :14:

Günaydın :) ben aranıza yeni katıldığm için kilomda sadece 100gr azalma var ama oda bi başlangıç :)
Maşallah canım sana da.Bu başlangıç olsun birşey olmaz zamanla çok verirsin.

:54:82.2 suan 80.1 cıktım tartıda:( 79u goremedim:( ne yazıkki tuvalet problemi yaşıyorum:( neyse bunada şükür diyip

Günaydınlar herkeseeeee:)

ps:harf düzeltmem çıktı bakalım begene tıklayabilirsem düzelmiştir benim sayfa:)
Nihal sonuçta 2,1kg vermişsin.Daha ne olsun.Tebrikler.

Bu hafta duraksadın sanırım,haftaya daha verirsin.

Maşallah ya o ne öyle.Bir haftada 3,6 kg.Valla süpersiniz.
Seni de tebrik ederim.Kilolar çok güzel verilmiş.

Hatice sen sanirim duraklamaya girdin
Ne kadar oldu baslayali tam bilmiyorum ama menulerin falan gayet guzel kilo vermemen icin baska bir sebep yok
Bozma moraljni sakin aynen devam
Sorma canım morelim çok bozuk.Çok sinir oluyorum.İncelme var ama kilo kaybı yok.Nedenini bir çözssem.OFFFF.Hani geçen hafta bi dondurma kaçamağı yaptım ama sporu da çok yaptım.:14:Neyse sağlık olsun bakalım.

önemli olan gözle görülen fark incelme haticecim hiç moralini bozma aynen devam et

hafatya daha iyi olur ablacım,üzülme
İnşallah Ayşecim.

gecen hafta 63,2
bu hafta 62,9
Canım tebrikler. İncelme olması evet çok güzel ama az da olsa kilo kaybetmekte güzel.Darısı benim başıma.

Kilo bildirimim

Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr

Tebrikle Gönülcüm.

Gecen haftaki 62.7

Tebrikler canım.

Kızlar dün akşam arkadaşlarla balık yemeye gittik.Ordan da okey oynadık derken 23:00 gibi eve geldim.Sonra çocuklara kocaman bir tepsi pasta yaptım derken giremedim.Şimdi ders arasındayım geçmişi de çok okuyamadım.Hilal ne yaptı.Eve bugün mü yarın mı gidecek.

regl oldugundan olabilirr ablacım ya normaldir.

teşekkür ederim ama ben 79.9 olsa razıydım:( tek üzüldüğüm nokta bu oldu. ayrıca bugün ve yarın misafirim var helede kayınvalideme sadece ekmek pilav yemiyorum demiştim o bile battı ye ye deyip durdu dünden beri bakalım iki gün boyunca ne gibi baskılara maruz kalacağım. şuan bende akşam bize geldi, canımcım sabah sabah kalkmış koltukları siliyor...ya çok cici benimki:)

haha oda güzelmiş valla şanslısın

tebrik ederim kızlaaaarrrrr :46::46::46::46::46::46:

Günaydın herkese.

önemli olan incelme zaten deli hatun kilona ne takıyorsun :60:

Gunaydiin
Ne guzel kilo vermeler bunlar boyle
Tebrik ederim herkesi

Hatice sen sanirim duraklamaya girdin
Ne kadar oldu baslayali tam bilmiyorum ama menulerin falan gayet guzel kilo vermemen icin baska bir sebep yok
Bozma moraljni sakin aynen devam

Turta nasil dayaniyorsun kiz tartilmadan :))

tartıyı görmemezlikten geliyorum valla baska türlü olmuyor :60:

Kilo bildirimim

Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr

spor yapmıyorsan ondan olabilir canum sen niye spor yapmıyorsun kız saglıkla alakalı bir sorunun falan mı var yoksa sporumu sevmiyorsun

Gecen haftaki 62.7

tebrik ederimm Betül :46::46:

Kizlar kendime dukan krebi yaptum
Arasina kasar koyup durum gibi sarip tost makinesine koydum
Super oldu super

Krebin kivamini biraz daha ince tutmayi ogrendigim zaman icine kofte/ et/ tavuk koyup kasar da koyup oyle urum yapicam:))

Hele bir de protein+sebze gunuyse icine renkli biberler de eklenir
Off ne guzel yenir:))

Hic diyette gibi hissetmedim kendimi kasarli rebimi yerken cok lezzetliydi:))

Kizlar kendime dukan krebi yaptum
Arasina kasar koyup durum gibi sarip tost makinesine koydum
Super oldu super

Krebin kivamini biraz daha ince tutmayi ogrendigim zaman icine kofte/ et/ tavuk koyup kasar da koyup oyle urum yapicam:))

Hele bir de protein+sebze gunuyse icine renkli biberler de eklenir
Off ne guzel yenir:))

Hic diyette gibi hissetmedim kendimi kasarli rebimi yerken cok lezzetliydi:))

afiyet olsun canım.ben sıkılıdım yulaf kepeğinin tadından artık ama yiyorum ekmek yerine mecburen

Kızlar dün akşam birden midem başladı çok kötü olunca bakamadım Tekrar ens on Ebru'nun pizzasını görmüştüm.
Bencd 150 mekik olmalı onun cezası.
Şİmdi hemencecik bir geçmişe bakıp geleyim.

Back
X