Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hakkaten biz evlensek acaip matrak şeyler çıkar ortaya çünkü o evlendiginde hani şu internete bir resim düşmüştü ya damat gelinin üstünde saçından çekerek poz verriyor falan öyle bir foto istiyormuş ee ben de asansörde nikah istiyorum sonucu ne olacak cok merak ediyorum yani :60: :60:

evet sizin bencede öyle olacak gibime geliyor ama oda bir degisiklik bence :1: :60:

:60::60: Ayy turtam cidden senin evliliğin çok eğlenceli olur bence dee ..

Çok güzel gidiyorsun turtam da senin ekmek miktarın fazla olmazdı ters etkilemez inşallah ..

sanmam hilalim yaw akşam yiycek bişi bulamadım o yogurt yarım kase sebze de 4 5 taneydi dedim bari ekmek yiyeyim yoksa cok acıkıcam yavastan hareketlerede basladım yazmıyorum ama bacaklara ayakta yapabilcem hareketleri falan yapıyorum arada bakalım ne olacak :1:

sanmam hilalim yaw akşam yiycek bişi bulamadım o yogurt yarım kase sebze de 4 5 taneydi dedim bari ekmek yiyeyim yoksa cok acıkıcam yavastan hareketlerede basladım yazmıyorum ama bacaklara ayakta yapabilcem hareketleri falan yapıyorum arada bakalım ne olacak :1:

Hadi bakalım turtam inşallah uzun süre sonra tartıya çıkınca gözlerin böyle açılacakk :53:

Problem mi var canım aranızda aynı evin içinde küs olunca en çok sen etkilenirsin o yüzden kendini düşünüp yapma hiç ..
Kolay gelsin Zeliş'cim ..

ewt ablacım sürekli küsüzdür sinirlendiği an kalbimi çok kırıyo en çokda kilomla ilgili hakaret ediyo bnde bu yüzden konuşmuyorum

ewt ablacım sürekli küsüzdür sinirlendiği an kalbimi çok kırıyo en çokda kilomla ilgili hakaret ediyo bnde bu yüzden konuşmuyorum

Ahh canım benim ben de çok yaşardım problemler anlıyorum seni ama sen sıkma canını o incecik halin herkese en güzel cevap olacak ..

yeah! ben geldim:) daha doğrusu bilgisayar yeni geldi bende yeni girebildim. bugün sabah 79.4ü gördüm sonunda:21::21::21:

sabah kayısı yedim 3-4 tane ayran ictim yulaflı hurmalı krep tarzı yağsız iğrenç birşey yaptım onu yedim:27:

öğlen köfte salata daha doğrusu öğlen sayılmaz 3-4 arası yedim.

bu kadar:):51:

şimdi sıra geçmişe bakmaya:32:

pardon dilim sürçmüş başarıcam :D

İşte böyle Zelişcim hadi görelim seni şöyle selvi boyun ince belinle istediğin üniversitenin kampüsünde salınrıkenn ..

yeah! ben geldim:) daha doğrusu bilgisayar yeni geldi bende yeni girebildim. bugün sabah 79.4ü gördüm sonunda:21::21::21:

sabah kayısı yedim 3-4 tane ayran ictim yulaflı hurmalı krep tarzı yağsız iğrenç birşey yaptım onu yedim:27:

öğlen köfte salata daha doğrusu öğlen sayılmaz 3-4 arası yedim.

bu kadar:):51:

şimdi sıra geçmişe bakmaya:32:

Ohh ne güzel bir sonuç görmüşsün tebrik ederim seni Nihal ..
Menün de değilik ama güzel olmuş.
Kız hurmanı krep nasıl bir şey ..

Hatice'cim çok güzel ya çok hoşuma gitti bunu hatıra olarak hep saklayacağımm :17:
Gerçekten çok beğendimm ..
Ama tabiki abur cubur gibi bir açıklama yapmayacağım takımımızı sonunculuğa düşürmeyeliimmm dimii ?
Ahh stres mutluluk heyecan bir taraftan endişe gerginlik tüm duygular birikkip anderalin hormonumu arttırıyor bence.
Cidden nabzımı ölçüyorum da otururken 130un altına düşmüyor ona veriyorum tamamenn ..
Bu arada mezuniyet haftamda 1. olmamızı çook istiyorummm :17:
benim için ayrı bir dikkat eder misin bu haftaaa :16:

arkadaşım alın bizi gruba bak yavaşlamadan kilo vermem:) bi birincilik görelim:):34:

arkadaşım alın bizi gruba bak yavaşlamadan kilo vermem:) bi birincilik görelim:):34:

Bu hafta listedesiniz Nihal'cim ama birincilik istiyorum banane ona göreee :1:

yemin ederim aynı fikirdeyim!

Kuzum dünkü menümü görmediniz ondan hak veriyorum yoruma o yediklerimden sonra bugün tok uyandım :1:

Bu hafta listedesiniz Nihal'cim ama birincilik istiyorum banane ona göreee :1:

Kuzum dünkü menümü görmediniz ondan hak veriyorum yoruma o yediklerimden sonra bugün tok uyandım :1:

awww! tamam biraz daha dikkat edeyim o zaman:) benim kocişkoda rejimde ya eve geldi 82.8 cıktı!(85lerdeydi) benim psikolocim yerlerde:27: sadece ekmek yemesini azalttı akşam ekmek hiç yemeden yemek yiyor.. gelde psikolojin bozulmasın!

Back
X