Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Melek'cim numaranı Betül'e verdim, bugün akşam Bursa'ya dönüyorlarmış. Yarın ordaymış.

Pil al hemen tartına :9:

Bu arada Betül'ün bugün Bursa'da olması lazım? Bi sorayım bakalım. İnşallah kilo almamışsındır. Evdeki durumların düzelmesinede çok sevindim. Sürekli gelebileceksin artık dimi?
valla almıs olabilirim,acayip yiyordum çünkü :1:

büyük ihtimal gelirim.. yalnız evi tasırsam ne olur bilmiyorum :44:
o yüzdende biraz beklesem mi diyorum.. ramazandada ev tasıyamam herhalde... yine 1.5 ay var...
Melek'cim numaranı Betül'e verdim, bugün akşam Bursa'ya dönüyorlarmış. Yarın ordaymış.

iyi madem :1: ararsa görüşürüz... :21:

Bu arada kilo aldıysan eğer listeye girmen için birazcık bekleyelim. Hem biraz daha adapte olmuş olursun diyet işine, motivasyonun düzelir. Hemde listenin gidişatı belli olur. Yaz dönemi olduğu için izne ayrılan çok kişi var. Birçoğuda kısa süreli gitti. 12 kişiden fazlada olmuyor sanırım takımlar ama yinede danışırım Püsküüt'e. İnşallah sorun çıkmaz.

zaten hemen girmek istemiyuorum. dediğin gibi önce, motivasyonumu saglamam lazım.. buraya 1 2 hafta girerim ama listede olmam. böylece gidişata göre ayarlarız...

Bu arada kilo aldıysan eğer listeye girmen için birazcık bekleyelim. Hem biraz daha adapte olmuş olursun diyet işine, motivasyonun düzelir. Hemde listenin gidişatı belli olur. Yaz dönemi olduğu için izne ayrılan çok kişi var. Birçoğuda kısa süreli gitti. 12 kişiden fazlada olmuyor sanırım takımlar ama yinede danışırım Püsküüt'e. İnşallah sorun çıkmaz.

valla almıs olabilirim,acayip yiyordum çünkü :1:

büyük ihtimal gelirim.. yalnız evi tasırsam ne olur bilmiyorum :44:
o yüzdende biraz beklesem mi diyorum.. ramazandada ev tasıyamam herhalde... yine 1.5 ay var...

iyi madem :1: ararsa görüşürüz... :21:

Duruma bir bakalım, ama yine burda ol ayrılma artık bi yerlere. Bırakınca insan soğuyor diyetten felan. Sonradan disipline girmesi daha zor oluyor.

Duruma bir bakalım, ama yine burda ol ayrılma artık bi yerlere. Bırakınca insan soğuyor diyetten felan. Sonradan disipline girmesi daha zor oluyor.

evet ya.. ben normalde kahvaltıda 2 dilim ekmek yerdim. şimdi neredeyse 1 ekmek yiyorum :60:
diyorum ki, nasıl doyuyormusum 2 dilim ekmekle?
ama iş beyinde bitiyor.. 1 kere yaptıysam bir daha yapabilirim...
yarın pil alayım bakayım kiloma.. sonra buralarda olurum ama listede olmam...

evet ya.. ben normalde kahvaltıda 2 dilim ekmek yerdim. şimdi neredeyse 1 ekmek yiyorum :60:
diyorum ki, nasıl doyuyormusum 2 dilim ekmekle?
ama iş beyinde bitiyor.. 1 kere yaptıysam bir daha yapabilirim...
yarın pil alayım bakayım kiloma.. sonra buralarda olurum ama listede olmam...

Hadi yaaaa cidden yiyormusun bir tane ekmek :53:

Senin marketçiler yaşayacak yine :9: Bencede sen yaparsın ama biraz zaman lazım alışmak için. Ben geçenlerde Adana'ya gittim bir hafta. Sonra zor düzeldim. Yeni yeni kendime geliyorum. Bende merak ediyorum senin kilonu. Tartıl biran önce. Dediğin gibi buralarda ol ayrılma artık.

Hadi yaaaa cidden yiyormusun bir tane ekmek :53:

Senin marketçiler yaşayacak yine :9: Bencede sen yaparsın ama biraz zaman lazım alışmak için. Ben geçenlerde Adana'ya gittim bir hafta. Sonra zor düzeldim. Yeni yeni kendime geliyorum. Bende merak ediyorum senin kilonu. Tartıl biran önce. Dediğin gibi buralarda ol ayrılma artık.

valla bugün 1 ekmek yedim :1:
dedim son gün, iyice yiyeyim :60:

benim eylülde kpss de var, belki listeye girmem. ama kilo vermek için buralarda olurum.. ders calısmam lazım cünkü :18:

valla bugün 1 ekmek yedim :1:
dedim son gün, iyice yiyeyim :60:

benim eylülde kpss de var, belki listeye girmem. ama kilo vermek için buralarda olurum.. ders calısmam lazım cünkü :18:

Allahım yaaaaa son gün sanki oruç tutacak :60: Ama haftaya tutacağız zaten :9: Tamamdır o zaman canım. KPSS konusunda haklısın. Sen yine burda ol diyetine devam et ama sorumluluğun olmasın. Özlem'de geldi bir ara mezun olmak istiyorum dedi ve gitti. Belki sen KPSS ye kadar hedefe ulaşırsın girince listeye direkt mezun olursun. Oda güzel olur.

Neyse ben cıkayım şimdi..
Mukabelem var.. görüşürüz yine ebrucum.. :54:

Tamam canım görüşürüz. :3:

kizlarrrrrr ben kölne gidiyoruuuummmmm....skateboard ve bisiklet dunya sampiyonasi varrrrr..yiiihuuuuuuuuuuu

yarin sabah yada gece yarisi görüsürüüüzzzzz

kizlarrrrrr ben kölne gidiyoruuuummmmm....skateboard ve bisiklet dunya sampiyonasi varrrrr..yiiihuuuuuuuuuuu

Ayy ne güzel iyi eğlenceler Ferhan'cım :3:

Bugünn Çok Sessiz Sakin Burası ya :26::26: ferhanda gitti gevezelik yapamıommmkiiiii :30::30::30:

Maalesef cumartesileri herkes bir yerlere kayboluyor. Daha hiç uğramayanlar var bu saate kadar. Bende ufak tefek iş yapmaya çalışıyorum ama çok tembelim yaaaaa :4::47:

Allahım yaaaaa son gün sanki oruç tutacak :60: Ama haftaya tutacağız zaten :9: Tamamdır o zaman canım. KPSS konusunda haklısın. Sen yine burda ol diyetine devam et ama sorumluluğun olmasın. Özlem'de geldi bir ara mezun olmak istiyorum dedi ve gitti. Belki sen KPSS ye kadar hedefe ulaşırsın girince listeye direkt mezun olursun. Oda güzel olur.

Tamam canım görüşürüz. :3:

Tamam Ebru.. Ben diyet için buralarda olurum ama dediğin gibi sorumlulugum olmasın...
Çünkü ders, yaz kursu,Ramazan,mukabele derken asırı ugramayabilirim...
Yinede buraya ne yazdıgını, ne yaptıgını falan yazmak iyi motive oluyor benim için...

Son gün tabi, gittim şimdi 2 paket cips aldım,yiyimde rahatlayayım :60:
yarından itibaren ,en azından bayrama kadar tam gaz gitmem lazım... :24:

Son düzenleme:
Kolay gelsin canım bende film falan izliyorum bugün yerimden kalkasım yok :1:

Benimde yokta mecburen yapmaya çalışıyorum. :9:

Tamam Ebru.. Ben diyet için buralarda olurum ama dediğin gibi sorumlulugum olmasın...
Çünkü ders, yaz kursu,Ramazan,mukabele derken asırı ugramayabilirim...
Yinede buraya ne yazdıgını, ne yaptıgını falan yazmak iyi motive oluyor benim için...

Son gün tabi, gittim şimdi 2 paket cips aldım,yiyimde rahatlayayım :60:
yarından itibaren ,en azından bayrama kadar tam gaz gitmem lazım... :24:

Allahım yaaaa son gün diye yapılır mı kız böyle, tam dayaklıksın. :9:

Aferin Kübra'cım, tebrik ediyorum seni :46::nazar:

Teşekkürler Seçil'cim, inşallah seninlede derece yapacağız :16:

Afiyet olsun Zeliş'cim menün güzel olmuş canım. Sen pilav deyince bende pirinç pilavı zannettim. Ayrıca sadece pilav yedin diye anladım öyle bir yazmışsın ki, bulgur pilavı yiyebilirsin arada öğle yemeklerinde. Tamamen yanlış anlaşılma var ortada. Bi daha pilav yazarken belirt tamam mı canım? Ayrıca geçmişe bakmaya gitmişsin ama baktın mı bakmadın mı anlamadım? Orda senin için bişeyler yazmıştım. Umarım okumuşsundur. :34:

Nasıldı derken Zeynep'cim? Tam olarak anlalyamadım soruyu?:44:

Beyaz ekmek ve makarna dışında menün çok güzel olmuş. Sanırım makarnanında tadına bakmışsın. Ama geçen gün okuduğum bir yazıda bu kadarcıktan bişey olmaz diye tadına baktığımız yiyecekler şu kalori sayım olayına göre birleştirildiğinde kilo verilmesini engelliyormuş. Çünki toplamda alınan kalori sayısı çoğalıyormuş. O nedenle küçük parçalarımıza bile dikkat etmemiz lazım kilo vermeye çalışırken. Kızdığımdan değil ama aklınızda olsun diye söyledim.

Öncelikle tebrik ediyorum seni Zeliş'cim. Aferin :nazar::46: Sonra pilav meselesine gelelim yukarda açıkladım bunun yanıtını. Tamamen yanlış anlaşılma, bende bilerek ve farkında olarak yedim çünki yemeğe iş yüzünden çok geç kaldım ve hem kurt gibi acıkmıştım, hemde yemek çok hoşuma gitmedi. Azar azar ikisinden de yedim.

Sporun çok güzel olmuş tebrik ediyorum Ferhan :46:

Afiyet olsun Seda. İlginç bir sopr sayılır seninkiside. Ama dikkat et, varis olma. Topuklu ayakkabılar uzun süreli kullanımlarda bence çok zararlı, topuklu sever birisi olarak söylüyorum :9:

Benim eşimde şuan diyet yapıyor ama öyle çok kararlı değil, birazda ben sıkıyorum onu yeme, bunu yeme diye. Erkekler hem daha kolay kilo veriyor, hemde daha iradeli yapıyorla bu işi. Kadınların işi daha zor.

Bu gösterdiğin renk bence kızıl canım. Orta kestaneyle alakası yok. Yanlışmı ekledin acaba resmi? Yada bana mı farklı renk görünüyor?
tamam ablacım yanlış anlaşılma olmuş :17:

ama ben tüm geçmişe baktım benim hakkındaki yorumunu görmedim :44:
***13. TAKIM 265. ETAP ***

Takım içi grup dereceleri

1. Kbra23 / mersinli42 (162.8/160 / 2.8/ %1.72 ) :65::65::62::nazar:

2. LAydLiNe / nesdii28 (134.3/ 132.7/1.6 / % 1.19)

3. akashha / yasmin yaso (156.7/155.3/1.4 / % 0.89 )

4. pia / UZAYIM ( 131.1/130.2 /0.9 / %0.69 )

5. betuld / zaum (159.1/158.2 /0.9 / %0.57 )

(Funda izinli olduğu için Nermin'le ikisini eklemdim.)

ama bu haksızlık benim ortim yok :5:
Selam kızancıklarım... :32:
Nasılsınız ya?Eskilerden pek kimse kalmamış sanki :1:
hoşgeldin melek ablaa :16:

iyi eğlenceler :3:

meraba millet.pazara gittim,geldim.yanıyor ortalık.arabanın termometresi 38 i gösteriyordu.ev serinmiş bizim meğer.dışarı çıkanın aklı yok.

Back
X