Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam Ebru.. Ben diyet için buralarda olurum ama dediğin gibi sorumlulugum olmasın...
Çünkü ders, yaz kursu,Ramazan,mukabele derken asırı ugramayabilirim...
Yinede buraya ne yazdıgını, ne yaptıgını falan yazmak iyi motive oluyor benim için...

Son gün tabi, gittim şimdi 2 paket cips aldım,yiyimde rahatlayayım :60:
yarından itibaren ,en azından bayrama kadar tam gaz gitmem lazım... :24:

ama benim canım da cips istedi şşimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :5:

meraba millet.pazara gittim,geldim.yanıyor ortalık.arabanın termometresi 38 i gösteriyordu.ev serinmiş bizim meğer.dışarı çıkanın aklı yok.

Sanırım bugün tüm Türkiye'de hava çok sıcak. Allahtan benim evde serin oluyor. Dışarıya çıkmadım ama çok sıcakmış.

tamam ablacım yanlış anlaşılma olmuş :17:

ama ben tüm geçmişe baktım benim hakkındaki yorumunu görmedim :44:

ama bu haksızlık benim ortim yok :5:

hoşgeldin melek ablaa :16:

iyi eğlenceler :3:

Senin ortin yok ama maalesef eşleşmelerden sonra izne çıktı. Haftaya gelir o zaman daha iyi sonuç alırsınız.

ama benim canım da cips istedi şşimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :5:

Gör bak Melek takımıda başttan çıkartma son gün diye diye :9:

Hoşgeldin Nurgül'cüm nerde kaldın gözlerim yollarda kaldı :9::16:

Burasıda aşırı sıcakkk:43:

Hoşgeldin canımm
:16::35::35:

Evet yaaa sabah iyiydi Konya, şimdi evin içide sıcak olmaya başladı. Baş ağrısı yaptı bende bu sıcak. Zaten benim rutin cumartesi hastalığım varda, herkeste pazartesi sendromu olur bende cumartesi sendromu var. Hiç bir iş yapamadım ama düşünmekten sanki yapmış kadar çok yoruldum. :37::14:

slm arkadaşlar benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.sabah nöbetten çıktığım için yeni uyandım.ikizlerinde olmaması nedeni ile baya uyumuşum.günlük olarak yediklerimizi bildiriyoruz sanırım.hedefim 60 olabilmek ve buradan mezun olarak ayrılmak istiyorum.:16:

Evet yaaa sabah iyiydi Konya, şimdi evin içide sıcak olmaya başladı. Baş ağrısı yaptı bende bu sıcak. Zaten benim rutin cumartesi hastalığım varda, herkeste pazartesi sendromu olur bende cumartesi sendromu var. Hiç bir iş yapamadım ama düşünmekten sanki yapmış kadar çok yoruldum. :37::14:

Evde olduğun için öyle hissediyorsundur Çok tuhafsın ya tatil işte ne sıkıntı yapıyorsun
:1::1::1:
Sıcaklarda iş falan yapılmıyor ... Şimdi iyiyizde haftaya nolacak bakalım..
Saçlarımda siyah oldu resmen ... akar ama:43:

slm arkadaşlar benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.sabah nöbetten çıktığım için yeni uyandım.ikizlerinde olmaması nedeni ile baya uyumuşum.günlük olarak yediklerimizi bildiriyoruz sanırım.hedefim 60 olabilmek ve buradan mezun olarak ayrılmak istiyorum.:16:

Hoşgeldin canım. Sana hemen takım kurallarını yazayım.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimizyiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem dearkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımızolduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onlarınyazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmışolduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızınpaylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır kibu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımızvardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinliyazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirdediskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Güniçerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 haftadeneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üyediskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsatbuldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8.madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek kizorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum.Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiziçtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motiveettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakininyediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektensekarşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyenarkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünleriniyapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcıolunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimizarkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnızolmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksakimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Evde olduğun için öyle hissediyorsundur Çok tuhafsın ya tatil işte ne sıkıntı yapıyorsun
:1::1::1:
Sıcaklarda iş falan yapılmıyor ... Şimdi iyiyizde haftaya nolacak bakalım..
Saçlarımda siyah oldu resmen ... akar ama:43:

Ayy yok Kübra'cım yaaa hafta içi çok iş yapamıyorum evde, genelde akşamları dinleniyorum sadece yemek yapıp arada bir ortalığı topluyorum. Temizliğim hafta sonuna kalıyor ve sendrom başlıyor :9:

Çok tembelim çokkk :60::60:

Renk koyu görünmüyordu ama nasıl siyah oldu yıkadın kuruttunmu?

Ayy yok Kübra'cım yaaa hafta içi çok iş yapamıyorum evde, genelde akşamları dinleniyorum sadece yemek yapıp arada bir ortalığı topluyorum. Temizliğim hafta sonuna kalıyor ve sendrom başlıyor :9:

Çok tembelim çokkk :60::60:

Renk koyu görünmüyordu ama nasıl siyah oldu yıkadın kuruttunmu?

Çalışmak zor ozaman .. :) Allah kolaylıklar versinn..
Evet siyah oldu anlamadımm Ama geçen defa çikolata kahveye boyadım bayağı aktı .. ilk başta koyu tutuyor albüme resim atayım ..

Çalışmak zor ozaman .. :) Allah kolaylıklar versinn..
Evet siyah oldu anlamadımm Ama geçen defa çikolata kahveye boyadım bayağı aktı .. ilk başta koyu tutuyor albüme resim atayım ..

Aynen canım hem evde çalışıyorsun, hem işte. Ev hanımları çalışmayı istiyor, çalışanlarda evde kalmayı. Ama çalışmak gerçekten yoruyor insanı. Hadi at bakalım yeni rengine.

Aynen canım hem evde çalışıyorsun, hem işte. Ev hanımları çalışmayı istiyor, çalışanlarda evde kalmayı. Ama çalışmak gerçekten yoruyor insanı. Hadi at bakalım yeni rengine.

İleriki günlerimi düşündüm İnş atanabilirim de çalışırım .. attım canım

İleriki günlerimi düşündüm İnş atanabilirim de çalışırım .. attım canım

Baktım canım güzel olmuş ama resmen dediğin gibi siyah olmuş. Sen böylemi istiyordun? Ben daha açık olanını yakıştırmıştım sana.

Baktım canım güzel olmuş ama resmen dediğin gibi siyah olmuş. Sen böylemi istiyordun? Ben daha açık olanını yakıştırmıştım sana.
Bende açık istiyordum da .. Çok boyuyorm annem Kestaneye boya kendi saç rengin gelsin dedi.. fark görülmez falan diyip kandırdı beni. ama siyah istemiyordum dogal saçlarım kahve tonlarında .. Artık Böyle olsun napalım .. Çabuk akar saçımdan inş.
:17:

Bende açık istiyordum da .. Çok boyuyorm annem Kestaneye boya kendi saç rengin gelsin dedi.. fark görülmez falan diyip kandırdı beni. ama siyah istemiyordum dogal saçlarım kahve tonlarında .. Artık Böyle olsun napalım .. Çabuk akar saçımdan inş.
:17:

Sanada kahverengi tonları daha çok yakışır bence. Akar merak etme ama daha yaşında küçük çok sık boyama. İlerde nasıl olsa boyamak zorunda kalacaksın.

evet o yüzden boyamayacam artık kendi saçım gelsin :)

Bencede en mantıklısı bu. Bu arada ben önce sevmemiştim yaa yeni saçlarımı. Gören herkes çok beğedi ve bundan sonra kısa saç kullanmaya karar verdim :9: Dün yıkadıktan sonra saçlarım dalgalı olduğu için sadece köpükledim çıktım. Yıkaması ve kurulaması o kadar kolay ki, uzun saçıda seviyorum ama bakması zor oluyor.

Bilgen canım okudun mu kuralları? Sesin çıkmadı bi sorayım dedim. :44:

Bencede en mantıklısı bu. Bu arada ben önce sevmemiştim yaa yeni saçlarımı. Gören herkes çok beğedi ve bundan sonra kısa saç kullanmaya karar verdim :9: Dün yıkadıktan sonra saçlarım dalgalı olduğu için sadece köpükledim çıktım. Yıkaması ve kurulaması o kadar kolay ki, uzun saçıda seviyorum ama bakması zor oluyor.

Betülle çektirdiğiniz fotoda bende aşırı begendim saçlarınııı . uzun saç zor ... ama keşke banada yakışşa kısa saç çok iğrenç olyrm belki kiloluyum diye öyle geliyr zayıf olursam kısa kestirebilirim :)

Back
X