Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptancım seni canı gönülden tebrik ediyorum bazen bişi anlatmaya gerek kalmadan motive olunabiliyo fotoğraflarından onlardan biri çok güzel olmuşsun çok daha gençleşmişsin. azmin gücü bu istek irade bu. hepimize örnek olsun ilk foto ile son foto arasında dağlar kadar fark var helal olsun

yaa evet öyleyimdir :37::37:
yok kız tatile gidicez yaa nezamandır misafirlerim de vardı , yavaş yavaş yapayım dedim ütülerimi , hatta bavula koyayım dedim ufaktan !..
naaparsın erkek milleti başka işlerle uğraşır , biz bayanlar da bavuldur , ayrıntıları düşün , çocuğu hazırla , kendini hazırla vs.. :34::32::8:

Ayyy ben kocama kıyamam o zaman. Benim eşim ev işlerine bile yardım eder. Bende daha adama kızacak yer ararım. Cadıyım resmen. Maşallah benim kocişime:16::nazar:

günaydın ebru.sadece bu hafta için benim başka bir önerim var.imsak saatina baktıysan gece 3 gibi.yani 2 gibi kalkılacak sahura.o saatte tuvalet olayı olmaz:17:yani tartılınca çok bir eksilme olmaz ,bence.isteyenler perşembe sabah tartılıp ,cuma bildirse uygun olur mu?tekrar belirteyim sadece bu hafta.haftaya perşembe iftardan önce tartılırız. olmaz mı?

O zaman Zeynep'cim onuda deneyelim. Not alalım bir kenara. Hangisinde daha az çıkarsak onu yazarız bildirime :34:

Yok canım büyük konuşmayayımda İsraile gidipte askerlik yapmam oralarda. İsteyen gelir yerleşir İstanbul'a :1::1:

Geçmiş olsun canım :34: Çok zor olmuş herşey senin için, ama inanki bu zorluklar bizi herşeyden daha kuvvetli yapıyor.

Var tabiki :9::9: ben ekledim seni :24::32:

Seni de ekledim Ebru:1: Yaseminden anlarsın, devamı soyadım ondan buraya yazmıyorum tatlım:34:

Heheheheh kelebekler hep kalsın o zamna orda canım:9::9::9::9:

Sabahın beşinde uyanıp sağa sola baktım:1::1::1: o uyanın sesi senden mi geliyordu yoksa Kübra:32::9::54:

Heheheheh ben yolda oluyom 8.43 de, mesai 9 da başlıyoooooo:10::10:

Günaydın mersinli42, canım ya ben senin ismini unuttum:17::17: yada sen yazdın ben kaçırdım:17::17: böyle mersinli yazınca kendimi bir tuhaf hissediyorum:1::1::1:

Günaydın Ebru :)) Bence iftardan önce güzel olur tartı. Tek korkum ramazanda ben kilo alıyorum, menuleri nasıl yapacağız ki:2::5:

Günaydın Neslihan :54:

Herkese günaydınnnnn:16::16::16:

İlk bikaç gün deneriz. Ona göre ayarlarız menüleri ama yine aynı düzen gidecek. Sahur yine kahvaltı şeklinde ağır olmayacak bir şekilde yapılacak. İftarıda yine protein ağırlıklı ve doyurucu bi şekilde yapmaya çalışırız. Yatana kadar da bol su içeriz. Yine ayarlarız menüleri inşallah.

Sabah
Yarım simit, şekersiz kremasız kahve

Öğlen: Et döner, yanında yeşillik, ayran

akşam: 1 tabak türlü (patatesleri ayıklandı:) ), yarım kase yoğurt

veeeeee haftanın ilk ve bu ayın son kaçamağı tonturmaaaaa:1::1::1::1:

Menün dondurma haricinde güzel olmuş. Afiyet olsun canım.

kaptancım seni canı gönülden tebrik ediyorum bazen bişi anlatmaya gerek kalmadan motive olunabiliyo fotoğraflarından onlardan biri çok güzel olmuşsun çok daha gençleşmişsin. azmin gücü bu istek irade bu. hepimize örnek olsun ilk foto ile son foto arasında dağlar kadar fark var helal olsun

Çok teşekkürler Nurgül'cüm istiyorum ki herkes benim gibi başarabilsin. Eğer ben başarabildiysem diğerleride yapabilir. İnşallah takımdaki herkes beni örnek alıp biran önce istedikleri kilolara ulaşır. Burda tek yapmaya çalıştığım şey motivasyon. Umarım işe yarıyordur. Şuan o eski fotoğraflara baktıkça kendimden utanıyorum. Ama şuanki halimlede gurur duyuyorum.

çok kötü bir gece geçirdim arkadaşlar.çocuklar sabah altıydı ve hala ağlıyorlardı.oğlum öksürüyon.saat 06:30 gibi yattım.10:00'da uyandım kahvaltı derken yeni giribildim.

iyi günler arkadaşlar gününüz güzel geçsin

Günaydın canım hoşgeldin:16:

çok kötü bir gece geçirdim arkadaşlar.çocuklar sabah altıydı ve hala ağlıyorlardı.oğlum öksürüyon.saat 06:30 gibi yattım.10:00'da uyandım kahvaltı derken yeni giribildim.

Geçmiş olsun canım yaaa zor gerçekten çocuk bakmak. Allah sana iki katı kolaylık versin.

Herkes nereye kayboldu birden yaaaaaaaa:44:
spor yaptım kaptanım.bir duş alıp geliyorum.

iyi günler arkadaşlar gününüz güzel geçsin
wellcome wellcome:1:
çok çok geçmiş olsun canım.
günaydın kızlar hayırlı bir gün geçirmemiz dileğiyle...
günaydıııııııııııııııııııııııın.
bu arada yasemin adım zeynep:1:

geçmiş olsun canım ya allah şifalar versin.çok zor ya benim kızım çok şükür bugün biraz daha iyi çocuklar hasta olmasa herşeye razıyım

dünkü menüm
sabah:domates salatalık sahanda yumurta peynir 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen 1 kase nesfit 1 tane şeftali
akşam tavuk haşllama salata ayran
(akşam eşim dondurma almış dayanamadım yedim ama pişmanım pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum cezamı haffletir belki)
3 litre su
1 bardak bitki çayı

kbra23 11
bilgen35 22
mersinli42 16
laydline 45
gurbet_dmr 7

mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlarımızın dikkatine saat 16.00 ya kadar geçerli olacak o saate kadar billdirilmeyen mesajlar 0 olarak hanenize yazılacaktır.
yanlışsam düzeltin :)

Back
X