Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm
sabah:domates salatalık sahanda yumurta peynir 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen 1 kase nesfit 1 tane şeftali
akşam tavuk haşllama salata ayran
(akşam eşim dondurma almış dayanamadım yedim ama pişmanım pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum cezamı haffletir belki)
3 litre su
1 bardak bitki çayı

menü çok güzel canım keşke dondurma yemeseydin cezanı ebru verir artık

merhabalar..........:9::54:
nasılsınız arkadaşalr.......:9::16:
ben idare edeim eşimin hala görevi bitmedi ah istanbul ne ettin sen ya.......:ssz:
sıkıntıdan çiko dondurma hak getire ama sporuda bırakmıyorum..:8:canım sıkılıyor akşam akşam ev temizliyorum.:27:yalnız vakitte geçmiyor..of fo..:14:
h2o buharlı temizleyici aldım..ve gerçekten muhteşem bir ürünmüş..halı koltuk duvarlar yerler heryer pırıl pırıl oldu..ve çok kısa sürede bu işleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz..:21:

kbra23 11
bilgen35 22
mersinli42 16
laydline 45
gurbet_dmr 7

mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlarımızın dikkatine saat 16.00 ya kadar geçerli olacak o saate kadar billdirilmeyen mesajlar 0 olarak hanenize yazılacaktır.
yanlışsam düzeltin :)

benim mesaj sayım 11 canım ...

günaydın kızlar hayırlı bir gün geçirmemiz dileğiyle...

Günaydın canım hoşgeldin.

amin ebrucum çok sağol

Bilgen'cim böyle benim yaptığım gibi toplu olarak alıntı yapabilirsen çok daha iyi olur canım. Bide bişeylere cevap verirken mutlaka alıntı yap olur mu?

dünkü menüm
(akşam eşim dondurma almış dayanamadım yedim ama pişmanım pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum cezamı haffletir belki)
3 litre su
1 bardak bitki çayı

Afiyet olsun canım dondurma haricinde güzel olmuş menün. Cezanı kendin beğen bakalım. Yasemin sende dondurma yemiştin unuttuk sana ceza vermeyi sende ceza beğen lütfen.

kbra23 11
bilgen35 22
mersinli42 16
laydline 45
gurbet_dmr 7

mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlarımızın dikkatine saat 16.00 ya kadar geçerli olacak o saate kadar billdirilmeyen mesajlar 0 olarak hanenize yazılacaktır.
yanlışsam düzeltin :)

Nermin'cim yanlış anlamışsın canım. En geç sen 16:00 ya kadar yayınlayacaksın. Mesaj atmayanlar her an bildirebilir. Not alacağım. Ama bildirmeyenler 0 geçecek.

ben idare edeim eşimin hala görevi bitmedi ah istanbul ne ettin sen ya.......:ssz:
sıkıntıdan çiko dondurma hak getire ama sporuda bırakmıyorum..:8:canım sıkılıyor akşam akşam ev temizliyorum.:27:yalnız vakitte geçmiyor..of fo..:14:
h2o buharlı temizleyici aldım..ve gerçekten muhteşem bir ürünmüş..halı koltuk duvarlar yerler heryer pırıl pırıl oldu..ve çok kısa sürede bu işleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz..:21:

Derya'cım hoşgeldin canım. Kötü olmuş eşinin görevi ve senide çok etkilemiş sanırım. Şu buharlı temizleyiciyi nerden aldın? Kaça aldın ve gerçekten işe yarıyor mu? Benim krem rengi koltuklarım var ve bıktım artık onları silmekten.

dünkü menüm
3 litre su
1 bardak bitki çayı
ebru yakında bizim yüzümüzden dondurmaları piyasadan kaldırtacak:9:

hoşgeldin.canın sıkılıyorsa buyurgel bacım,bizim evede bir el at:1:

Bilgen'cim böyle benim yaptığım gibi toplu olarak alıntı yapabilirsen çok daha iyi olur canım. Bide bişeylere cevap verirken mutlaka alıntı yap olur mu?

Afiyet olsun canım dondurma haricinde güzel olmuş menün. Cezanı kendin beğen bakalım. Yasemin sende dondurma yemiştin unuttuk sana ceza vermeyi sende ceza beğen lütfen.

Nermin'cim yanlış anlamışsın canım. En geç sen 16:00 ya kadar yayınlayacaksın. Mesaj atmayanlar her an bildirebilir. Not alacağım. Ama bildirmeyenler 0 geçecek.

Derya'cım hoşgeldin canım. Kötü olmuş eşinin görevi ve senide çok etkilemiş sanırım. Şu buharlı temizleyiciyi nerden aldın? Kaça aldın ve gerçekten işe yarıyor mu? Benim krem rengi koltuklarım var ve bıktım artık onları silmekten.

evet mesaj olayını yanlış anlamışım bende bilmiş bilmiş yazıyorum yani:) tamam olayı anladım şimdi :)
valla kızlar dondurma hesapta yoktu eşim almış dedim bu ne sana aldım diyo birde dayanamadım havada acayip sıcak zaten iyi geldi ne yalan söleyeyim:) evde olmazsa aramıyrum illa gidip alayım demem ama oluncada dayanamıyorum ya:) cezama gelince bugün camları sileceğim perdeller yıkanacak vaktim olursa üstüne birde bisiklete bineyim olmazmı?

tamam ebru.ben pc özürlüyüm.toplu alıntı nasıl yapılıyor.

Selam kızlar,

Benden de 13. takımın bütün çıtırlarına kocaman günaydın. (Günaydının kocamanı nasıl oluyorsa artık :60::60:) Güzel ve huzurlu bir gün diliyorum.

Bide şöyle bişey sorayım. Bugün salı. İnşallah perşembe akşamı sahura kalkacağız. Cuma günü bildirim günü. Yani cuma kalktığımızda oruç tutanlar sahur yemiş olacak. Ben şöyle düşünüyorum aksini düşünen olursa her türlü fikire açığız. İlk cumaya geldiği için oruç tutacaklar sahura kalktıklarında yemekten önce tartılsınlar ve o kilosunu bildirsinler. Ondan sonraki haftada perşembe günü iftarı yapmadan tartılır cuma sabahı sonuç yazarız. O daha çok işimize gelir. Oruç tutmayanlarda yine eski düzen cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapabilirler. Anlaşılmayan bir yer varsa sorabilirsiniz? Dediğim gibi her türlü fikrede açığız.

Bence en mantıklısı böyle canım...

Kızlar geçen sene ben bu oruç işini haftasonları tutup, haftaiçi tutmama şeklinde yapmıştım. Ama bu sene öyle dengesiz davranmak istemiyorum. Kilo verme açısından da çok bozar beni. İnşallah tutabilirim her gün..

Sabah
Yarım simit, şekersiz kremasız kahve

Öğlen: Et döner, yanında yeşillik, ayran

akşam: 1 tabak türlü (patatesleri ayıklandı:) ), yarım kase yoğurt

veeeeee haftanın ilk ve bu ayın son kaçamağı tonturmaaaaa:1::1::1::1:

Afiyet olsun canım. Döner için ne diyorlar acaba merak ettim :) Bugun öğle yemeğinde döner var bizde de, daha yemedim :) Yemesem mi acaba...

Selam kızlar,

Kızlar geçen sene ben bu oruç işini haftasonları tutup, haftaiçi tutmama şeklinde yapmıştım. Ama bu sene öyle dengesiz davranmak istemiyorum. Kilo verme açısından da çok bozar beni. İnşallah tutabilirim her gün..

Afiyet olsun canım. Döner için ne diyorlar acaba merak ettim :) Bugun öğle yemeğinde döner var bizde de, daha yemedim :) Yemesem mi acaba...

Pilav yada ekmek yoksa, yağsız kısımlarını yediğinde normal et gibi canım. Ben yanında bol yeşillik istiyorum marul maydonoz roka gibi.

Selam kızlar,

ben hazır poşet dondurulmuşunu alıyorum,salata ve kepek ekmekle yiyorum,et sonuçta.(8)

Son düzenleme:
tamam ebru.ben pc özürlüyüm.toplu alıntı nasıl yapılıyor.

En altta alıntı ile cevapla yazıyor yyaaa onun yanındaki kutucuğa işaret koyacaksın. Cevaplarını yazarken Quote lerin arasına yazacasın. istediğin kadar işaret koyabilirsin.

Selam kızlar,

Bence yiyebilirsin dönerin bir sakıncası yok kızlarda söylemiş ama ekmeğini yememen gerekir.

Sizî ozledmM
:)))

Bizde seni özledik kuzucuk keyfini çıkart gezinin. :16:

En altta alıntı ile cevapla yazıyor yyaaa onun yanındaki kutucuğa işaret koyacaksın. Cevaplarını yazarken Quote lerin arasına yazacasın. istediğin kadar işaret koyabilirsin.

teşekkür ederim ebru sizide yoruyorum

Bence yiyebilirsin dönerin bir sakıncası yok kızlarda söylemiş ama ekmeğini yememen gerekir.

Cuma günleri grupların listeleri yayınlanıyor, Cuma yani :34:

kübranın çeyrek altın yarışması vardı onu sordum canım

bi önce yanlış yere yazmışım ama anladım canım

Back
X