Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok gevezeler çünkü vır vır vır vırr :1::1::1::1:
:27::52:
herkese selam :16:

modemim bozulduğu için gelemedim bu gün düzeldi ve ben bu gün diyetisyene gittim ama almadılar doktor sırası doluymuş yarın tekrar gelin dendi annemde gerek yok kızım 2 sene önce baktık hiç bi sağlık sorunun yok ayrıca o zaman uzman bi doktora gittik şimdi burdaki doktor belliki ilgilenmiyo zaten sende vermeye başladın ramazan geliyo bu sıcakta bi daha gelmeyelim dedi bende doğal olarak hak verdim ona yani doktor işi kaldı yine

2 gündür hiç kaçamak yapmadım menülerimi hatırlamıyorum ama yapmadım yani :1:

3

2 sene önce gitmişin ya kuzu 2 sene oldukça uzun zaman..ama sanırım son karar verilmiş...
yapabilirsen hergün 5 mil leslie yap 7 den sonra çok acıkırsan süt ve meyve yemek kaydı ile 1 ayda çok nefis kilo verirsin bebiş.:9:.

hoş geldin nasılsın..sorunlar bitti inşallah ..Rabbim tekrarını yaşatmasın..
nasılsın?ebru seni geçti :9:(azcuk gaza gel diye yazıyorum :34:)

hoşbulduk.. derya bir anlatsam neler neler yasadım,evi bile terkettim bi ara...
ama su an iyiyiz,Allah bozmasın.Faceye resim bile attım :60: :21:

evet ya,ebru beni geçti.
bende en azından su anlık hedef 65 olayım diyorum. 69 olmusum. 1 kilo almısın işte..
veririm inş.
hoşgeldin.65 e az kaldı heralde ne güzel inşallah verirsin ramazanda güzel güzel:)

hoşbulduk gurbetcim...
gecen ramazanda 5 kilo vermiştim,inş. yine veririm... :21:

hoş geldin nasılsın..sorunlar bitti inşallah ..Rabbim tekrarını yaşatmasın..
nasılsın?ebru seni geçti :9:(azcuk gaza gel diye yazıyorum :34:)

evet ya,ebru beni geçti.
bende en azından su anlık hedef 65 olayım diyorum. 69 olmusum. 1 kilo almısın işte..
veririm inş.
hoşgeldin.65 e az kaldı heralde ne güzel inşallah verirsin ramazanda güzel güzel:)

hoşbulduk gurbetcim...

evet ya,ebru beni geçti.
veririm inş.

hoşbulduk gurbetcim...

şükür maşallah diyelim.:nazar::nazar:.
bence ara verdiğin için ilk iki hafta sıkı tut ki ramazan geldi daha hızlı verirsin diyorum..:12:

Ya hedefim 50 ama ben 55 te bitireyim diyorum, boyum kısa zaten.. iyice cocuk gibi kalırım 50 ile :1:

Deryacım hemende begenmişsin resmimi conem :54:

evet boy az olunca kilo verdikçe kayboluyor insan ..:27:
efet beğendümmmmmm..güzeller canummmmmmmmm..

Bana bak.. 5 lerin kenarından bile gecmedim daha, 55, 50 yi konusuyorum :1:

neyse Ramazana gardımı aldım..
Ama ramazanda kadar bütün hırslarımı cıkarıcam :60:

Öğrencilerimi perşembe günü pikniğe götürecegiz ve cuma günü ramazan ile birlikte bende baslayacagım inş.
Gazam mübarek ola.... :24:

selam kizlarr

ooo baya kalabaliksinizzz hayirdire pazar pazar

ya son yazdigim mesajdan baktim abbooouuuuwwww 24 sayfa yazismissiniz..kadin kismi iste hehe..
hoş geldin ablacım geleli baya olmuş ama ben selam vermeden geçmiyim dedim :27:
kızlar , cuma akşamı ceren hatun izin vermedi biraz huysuzdu nete girdim, okudum ama cevap yazamadan çıktım !.
cumartesi sabah cereni kadıköyde özel bi hastaneye götürdük çocuk nefrolojisi uzmanına saat 8:30 gibi evden çıktık malum köprü trafiği olur diye , öğleden sonra da kilyosa eşimin teyzesine geçtik internetlerinde arıza vardı , giremedim nete!
bu akşam üzeri döndük , evi temizledim filan , cereni yıkadım cırcır olmuş hatun onunla uğraştım , yemek yedik filan derken ancak bakabildim nete yaa kusura bakmayın!..
merak etmişsiniz beni , haber veremedim size :34:
geçmiş olsun çok üzüldüm kızın için dişlerinde sorun var galiba kardeşimdede vardı çok zor :29:
ay aşkolsun şukufeeeee seni nasıl unuturum yanii :60: :60:
:60: :60:
secillll bile bende hosgeldiniz dedim ama görmediniz,,sonra demeyin ha soguk nevale fln :)

funda kiiiizzzz hosgeldin..bak bende mustakbel kayinvaliden olabilirim ama benim oglan seni beyenirmi bilmiyorum hehehe

yaaa arkadaslar ben yarinda Warner Bros Movie Parka gidicem..simdi belli oldu..aslinda cok sevdigim muthis eglenceli bir park ama hesapta olmayan seyler beni bazen geriyo..kizim zaten gidicekti ama oglumda cok istiyor..onu yalniz gönderemem bende gitmek zorundayim .. .ertesi gunde zaten yola cikicaz..biliyorum beni cok ozliyceksiniz..cok sikilicaksiniz bensiz ..farkindayim ama accik dolasip genel kültürümüzü gelistirelim:)
iyi eğlencelerrr :32.
modem bozuldu felan dedi, cumartesinin listelerinide yayınlamadı. Yarın gelirsen Zeliş'cim listeyi yapmayı unutma canım. Hatırlatayım dedim aklımdayken :9:
bu mesajı görmeden paylaştım zaten :82:
burdaaaaaaaaaaaaaayııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm :66:
Yolculugum basladı :)
iyi yolculuklar canım benim yerimede eğlen :16:
hiç sorma daha deneme sürem var haftam dolmadı ama 9. takımdayım kardeş takımımızda 8. takım ordada herkes uyuyo :52::52: ettim valla bakıyorum kimse yok bişe yazıyorum cevap yok isssyeeeaaaannnn didim bende :27::27: bişi dicem ama aramızda kalsın sizin kaptanınız varya benden sona kimleri aldııı kimleriii ama canı sağolsun gözüm yok :4::4::4::4:
sen zaten takımdan gibi oldun ablacım boş ver :16:
hiçbirşey yiemiyor canım ya sütü bile gece uykusunun arasında zorla veriyiorum.keşke yese denemediğim yöntem kalmadı birşey değse ağzına basbas bağırıyor.1 kaç gğn daha böyle gider sanırım

geçmiş olsun :5:

canım epeydir bakmıyordum sayfaya.ziraat bankası benim bildiğim bankalar caddesinde var.orasıda sana tarif ettiğim lokantanın karşı caddesinde.istasyondam merkeze giderken hastane var.oranın bahçesinde atm olabilir.sanki orda atm vardı gibi hatırlıyorum.

kübra kardeşimin hikayesini izledim,çok duygusaldı:(

Canım buldum merkezde evt
O fılm muhtsm ztn ya ben bastan sona agladmmm :(

Back
X