- 13 Mayıs 2012
- 1.360
- 0
- 66
geç kalmışım özür dilerimKızlar size zahmet olacak ama Zeliş yok daha ortalarda. Ayın 14 ünün mesajlarını yeniden bana gönderirmisiniz? Gönderirseniz sevinirim. Listeyi ben yapayım bari. Bugün ki mesajlarda gurbet_dmr (Nermin) e atılacak. Hatırlatayım istedim.

afiyet olsunMENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
1 kase çorba
6 tane misketten biraz büyük köfte
2 dilim kepek ekmek
Akşam
1 küçük tabak tavuk sote
Birazcık közlenmiş kırmızı biber
1 bardak ayran
2,5 litre su bugün 3 litre olur büyük ihtimal
Bisiklet süreceğim birazdan.
Bu arada dün akşam çıktık eşimle yaklaşık 5-6 km bisiklet sürdük.

çok ayıp benim yaşım böyle şeylere uymuyoHehheehehhe biraz karışık kendisiaslen rus ama kendisi israilde yaşıyor
zeki , çalışkan , karizmatik, 33 yaşında ve bizim müdürümüz (ayrıca diğer tüm ülkelerin) ; en çok üstüm olmasına takılıyorum yoksa çoktan yelkenleri suya indirirdim
hehheheh ben mutlu olunca kilo veriyorum ya, hehehehehh umarım hep böyle devam eder
Ama bu sefer cidden bir kıvılcım çaktı, elektirik elektrik diyolar ya hayatımda ilk kez oldu bu yafuu, gerçekten varmış
![]()

maşallah spora bakbenim de bugunkü menümm
sabah
2 dilim bugday ekmegi
peynir
zeytin
1 bardak sütlü nescafe
öğle
özel soslu davuk
1 dilim ekmek
akşam
yogurt
sporu abarttım bugün
1 saat bisiklet
110 tane mekik
450 yan bel hareketi
250 basen hareketi
40 iç bacak hareketi
dumbellarla kol çalışması
daha ne yapcam uleeen![]()
![]()

Benimde var yine LAydLiNe olarak aratırsanız Funda sende takip et beniGerçi çok kullanmıyorum ama olsun
Menün güzelolmuş canım afiyet olsun.
ne kadar çok twitercı varmış burda benimde var ama uzun süredir girmedim şimdi twit aşkım depreştikızlar bugünkü menüm ;
kahvaltı
1 yumurta
1 küçük probiyotik yoğurt
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 köfte
2-3 kaşık salata
1 bardak ayran
ara
5-6 erik
akşam
1 kase müslili yoğurt
2 lt su , 1 fincan yeşil çay. birazdan spor ve ütü yapıcam. gidiyorum kızlar sonra dönerim :))![]()

afiyet olsun canım gezide güzel bi menüKahvaltı : 1 haslanmıs yumurta 1 sekersız cay
Ogle: kebab beyaz ekmek vardı ekmeksız yedım ve salata
Aksam : 5 adet yaprak sarması ( baska Yok tu bsemeyve suyu.
Telefon cekemedgnden gıremedm gecmıse bakacm :)

hadi kübra kazan altını hep beraber bi ziyafet çekelimTrende 2tane kıtap verdıler gezının 3.gunu bu kıtaplardn test olck kazanana ceyrek altn .. Alacmmm ben :)

Benden de 13. takımın bütün çıtırlarına kocaman günaydın. (Günaydının kocamanı nasıl oluyorsa artık) Güzel ve huzurlu bir gün diliyorum.
Bide şöyle bişey sorayım. Bugün salı. İnşallah perşembe akşamı sahura kalkacağız. Cuma günü bildirim günü. Yani cuma kalktığımızda oruç tutanlar sahur yemiş olacak. Ben şöyle düşünüyorum aksini düşünen olursa her türlü fikire açığız. İlk cumaya geldiği için oruç tutacaklar sahura kalktıklarında yemekten önce tartılsınlar ve o kilosunu bildirsinler. Ondan sonraki haftada perşembe günü iftarı yapmadan tartılır cuma sabahı sonuç yazarız. O daha çok işimize gelir. Oruç tutmayanlarda yine eski düzen cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapabilirler. Anlaşılmayan bir yer varsa sorabilirsiniz? Dediğim gibi her türlü fikrede açığız.
güzel fikir ablacım herkes için en iyiysi olur :128:
benim msj sayım 2mesaj sayısı
yaseminyaso 15
kbra23 11
bilgen35 22
mersinli42 16
laydline 45
gurbet_dmr 7
mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlarımızın dikkatine saat 16.00 ya kadar geçerli olacak o saate kadar billdirilmeyen mesajlar 0 olarak hanenize yazılacaktır.
yanlışsam düzeltin :)

napabilirim ablacım elimden başka bi şey gelmez leslieyi sevmedim ben ama
2 sene önce gitmişin ya kuzu 2 sene oldukça uzun zaman..ama sanırım son karar verilmiş...
yapabilirsen hergün 5 mil leslie yap 7 den sonra çok acıkırsan süt ve meyve yemek kaydı ile 1 ayda çok nefis kilo verirsin bebiş..

hoşbulduk.. derya bir anlatsam neler neler yasadım,evi bile terkettim bi ara...
ama su an iyiyiz,Allah bozmasın.Faceye resim bile attım![]()
evet ya,ebru beni geçti.
bende en azından su anlık hedef 65 olayım diyorum. 69 olmusum. 1 kilo almısın işte..
veririm inş.
hoşbulduk gurbetcim...
gecen ramazanda 5 kilo vermiştim,inş. yine veririm...![]()
ne güzel ablacım inş hep mutlu olursun