Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar beni bu saatte görmeye pek alışık değilsiniz biliyorum :)eşim kızım uyudu bende perdenin yıkanması bekliyorum.akşam üzeri alışverişe gittik kızım ekmek yiyecem dedi ay bir sevindim sormayın biraz yedi üstüne birde soluksuz meyve suyu içtiki görmeliydiniz çok şükür atlattık sanırım rahatsızlığını allah kimsenin evladına çekilmez acılar vermesin inşallah...

Nerminn gecmis olsunn
Bir an once daha da İyilesir ins kuzun

Ebru sikma caninii
İs yerlerinde elimizde olmadan boyle olaylarla karsilasabiliyoruz
Bir suru insanla calisiyoruz, karsilasiyoruz sonucta
Sen takma, yapman gerekenleri yapmaya calis baskalarina aldirma, degmez

Ebru ben en son kactim yaa kafam bulandi iyice :1:

Bu arada albume resim ekledim:))
Yarin giyecegim tunigi koydum
Siyah pantolon, bordo salla giyecegimm

Ben kolay kolay canımı sıkmam kızlar ama bu kez haksızlık yapıldığı için çok üzüldüm ve kırıldım. Hayırlısı bakalım diyorum.

Betül'cüm çok güzel tuniğin güle güle giy. Yarın yine fotoğraf çektir. Çok yakışmış sana.

merhaba kızlar beni bu saatte görmeye pek alışık değilsiniz biliyorum :)eşim kızım uyudu bende perdenin yıkanması bekliyorum.akşam üzeri alışverişe gittik kızım ekmek yiyecem dedi ay bir sevindim sormayın biraz yedi üstüne birde soluksuz meyve suyu içtiki görmeliydiniz çok şükür atlattık sanırım rahatsızlığını allah kimsenin evladına çekilmez acılar vermesin inşallah...

Çok sevindim canım yaaaaa. Nasıl belli olmuş senin konuşmandan bile. İnşallah biran önce daha da düzelir bebişin. :16:

Kızlar yaaa bugün alışverişe gittiğimiz yerde birden arabanın biri yanmaya başladı. Resmen araba alev alev yandı. Arabada bir karı koca kadının saçlarını zor söndürdüler. Elleri yanmış kadının. Sonra itfaiye geldi. Ambulans geldi. Çok kötüydü yaaaa allah kimseye vermesin. Allahtan kanıdın yüzüne hiç bişey olmamış. Allah korumuş. Ama resmen şok geçiriyordu.

Son düzenleme:
Ebrucum derece icin degil de
Diyelim ki bu cuma ayni ciktim, haftaya bir kilo verdim
Listeye haftaya girersem yuzdem 300 gr lik olcak 3e bolunecegi icin

O yuzden dedim.

amin canım.bugün akşam 20.30'a kadar hastanedeydik ve oğlumun o halini gördükçe kahroldum.yaklaşık bir saat oldu uyuyalı.kaç gündür uyuyamıyor.kuzum.kızımıda eşimin teyzesine verdin.bu gece orda kalacak.
Menün güzel olmuş ortim ama artık senin menülere biraz spor eklemek lazım. Sıkılaşmadan olmuyor bu iş.

Haşlanmış mısır olmamış canım. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Kan şekerini birden yükseltiyor ve vücut onu dengelemek için insülin salgılıyor çok miktarda. Bir süre sonra yine açlık duymaya başlıyorsun sırf insülin salgılanmasından dolayı. O yüzden patates, mısır, bezelye gibi masum görünen yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor.

Menün beyaz ekmeklerin ve kepekli bisküvilerin haricinde güzel olmuş. Tatlı krizlerini tarçınlı süt ile geçirebilirsin Zeynep'cim. Yada birkaç parça kuru meyve yiyerek. Aklında olsun.

Menün hiç olmamış Kübra. Bu gezi senin diyete hiç yaramadı. Çok az yemişsin. Afiyet olsun yinede.

Zeynep sana gerekli uyarıyı yapmış zaten sende yazmışsın. İyi kötü bir şekilde yazmamız gerekiyor ki birbirimizi uyarıp motive edelim.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Evle işin arası eğer 30 dk sürüyorsa bence sen hiç minübüs kullanma Seda'cım. Süper spor olur sana.

Bak nasıl öğrenmiş, aferin sana :46:

Zeliş bak canım artık seni ciddi ciddi uyarıyorum. Menülerini düzeltip güzel kilo vermezsen çok kötü şeyler düşünüyorum senin hakkında. Artık bu diyet işini daha çok ciddiye alman lazım canım. Anlaştık mı? Senden sağlıklı ve güzel menüler bekliyorum. İçtiğin suyu yazmamışsın. Sporun yok. Bundan sonra hergün spor yapıp yazacaksın. Yine çok kızdırdın beni. :47:

Bilgen'cim menün dediğin gibi sağlıksız olmuş ama abartı olmamış. Ancak artık sağlık ve sağlıksız menüyü kendinde rahatça ayırt edebiliyorsun bu beni çok sevindirdi.

Ayy öyle deme canım yaaaa beni şikayet edende personel, hastasına öncelik tanımadım diye. Artık hastanelerde sağlık çalışanlarınında önceliği yok buna rağmen çok kötü bir sorun yaşadık. Ben hallettim olayı doktorum beni şikayet ettiler diye hastaya bakmadı. Olay iyice büyüdü. Üstüme yürüdü tehdit etti beni. Çok kötüydü anlayacağın. :47:

Keşke dediğim gibi yapsaydın hem adaptasyonun sağlanırdı. Sonuçta ikiye bölünmüş üçe bölünmüş önemi yok bence. Derece yapmayımı düşünüyorsun? Yinede sen bilirsin canım ama benim fikrim haftaya girmen listeye. Tartıyıda öyle yaparsın. İki şekilde de tartıl hangisinde eksik çıkarsan cuma sabah onu bildirirsin.
teşekkür ederim ebrucum.sizin sayenizde daha dikkatliyim.şuan açlıktan karnım guruldasada yemek yok.kavga olayıda gerçekten üzücü.bizimde yaşadığımız bir problem o.sağlık çalışanlarının hala öncelik hakkı olduğunu zannetmesi ve yaşanan kavgalar.sen haklı olduğun sürece herkes yanındadır.
Tesekkur ederiim
Giyilir di mi erkek tarafina giderken
Hep etek bluz olmasin dedim
Gerci daha 2. Gorusme :1:

ben görmedim ama bence pantalon giyilir.

Son düzenleme:
her halini görsünler ki sora ''biz seni böyle bilmezdik''gibilerinden cümleler kuramasınlar.

Tecrube iste
Hic aklima gelmeyem seyler bunlar ama oyle seyler soyleyeck aile degiller
Yine de dusunmek lazim ama tabi, sagol zeynepcim

Ebru sen de sagol
Begenmene sevindim
Yarin cekerim tabi yine, paylasirim sizinle de :16:

Kızlar yaaa bugün alışverişe gittiğimiz yerde birden arabanın biri yanmaya başladı. Resmen araba alev alev yandı. Arabada bir karı koca kadının saçlarını zor söndürdüler. Elleri yanmış kadının. Sonra itfaiye geldi. Ambulans geldi. Çok kötüydü yaaaa allah kimseye vermesin. Allahtan kanıdın yüzüne hiç bişey olmamış. Allah korumuş. Ama resmen şok geçiriyordu.
allah korusun bizleri ben yanmaktan ve boğulmuktan çok korkuyorum.
her halini görsünler ki sora ''biz seni böyle bilmezdik''gibilerinden cümleler kuramasınlar.

sana katılıyorum nermincim.

Ebrucum derece icin degil de
Diyelim ki bu cuma ayni ciktim, haftaya bir kilo verdim
Listeye haftaya girersem yuzdem 300 gr lik olcak 3e bolunecegi icin

O yuzden dedim.

Bu cuma aynı çıkarsan canım ikiye bölündüğü zaman eksi olmayacak mı? Hani listeyi daha kötü etkileyecek diye söyledim ben sana. Diğer türlü çok etkilemez çünki haftaya iki kişi daha var listeye hemde yeni girecekler. O arada seninki kaynar diye düşündüm. Takım ortalamasını çok etkilemez o zaman. Bu hafta ferhan'da izne ayrıldı. Kilo bildirmeyecek. Sende sabit kalır eksi çıkarsan yeni gelecek kimsede yok ortalamamız düşmesin diye düşündüm. Sen tartıl kilona göre birlikte karar verelim o zaman olur mu?

Tecrube iste
Hic aklima gelmeyem seyler bunlar ama oyle seyler soyleyeck aile degiller
Yine de dusunmek lazim ama tabi, sagol zeynepcim

Ebru sen de sagol
Begenmene sevindim
Yarin cekerim tabi yine, paylasirim sizinle de :16:
insanlara çok güvenme.kimse dışarıdan göründüğü gibi olmuyor.evlendikten sonra insan neler görüyor,nelere şahit oluyor.

Allahım sen koru.ne kötü ya:ssz:
allah korusun bizleri ben yanmaktan ve boğulmuktan çok korkuyorum.

sana katılıyorum nermincim.
heheheheheh benim adım zeynep:33:

ebrucum ben kilomu yarın sabah bildirsem.cuma sabahı nöbetten çıkacağım için ödemim fazla oluyor ve yaklaşık 1 kg fazla çıkıyorum.cuma günü çıkan kilomuda yazarım size

Bu cuma aynı çıkarsan canım ikiye bölündüğü zaman eksi olmayacak mı? Hani listeyi daha kötü etkileyecek diye söyledim ben sana. Diğer türlü çok etkilemez çünki haftaya iki kişi daha var listeye hemde yeni girecekler. O arada seninki kaynar diye düşündüm. Takım ortalamasını çok etkilemez o zaman. Bu hafta ferhan'da izne ayrıldı. Kilo bildirmeyecek. Sende sabit kalır eksi çıkarsan yeni gelecek kimsede yok ortalamamız düşmesin diye düşündüm. Sen tartıl kilona göre birlikte karar verelim o zaman olur mu?

:1::1:
Ayni kalinca 2ye bolunup eksi mi cikar ki
Ben 0 ikiye bolununce yine sifir diye dusundumm

Bakariz ebrucum karar veririz duruma gore

Zeynep dogru soyluyorsun ama iyi dusunmekten baska yapacak bir sey yok
Mustakbel esim zaten hep etek giymemi istemez
Annesi de giyiyor pantolon kiz kardesi de
Yadirgancak bir sey degil ikimizin ailesinde de pabtolon giymek o yizden dedim:))

Kizlar ben simdilik cikiyorum
İyi geceler herkesee

ebrucum ben kilomu yarın sabah bildirsem.cuma sabahı nöbetten çıkacağım için ödemim fazla oluyor ve yaklaşık 1 kg fazla çıkıyorum.cuma günü çıkan kilomuda yazarım size

Bilgen'cim yarın sabah tartıl canım. Bir yere not al. Cuma sabahıda aynı şekilde tartıl. Hangisi daha az ise onu alırız tamam mı canım. Nöbetlerde de bol su içmeye çalış. Sabaha kadar uyumuyor musun? Yoksa arada kestiriyor musun? Nöbette.

kızlar ben yatıyorum.hepinizi öptüm.iyi uykular.

İyi geceler Zeynep'cim.

Yadirgancak bir sey degil ikimizin ailesinde de pabtolon giymek o yizden dedim:))

İyi geceler herkesee

Tamam canım görüşürüz yine bu konuyu ama sen tartılmayı unutma. Hem perşembe sabah hemde (yani perşembe gece) cuma sahurda . İyi geceler. İnşallah yarın senin için güzel bir gün olur. :16:

İyi geceler herkesee

iyi geceler betül.kıyafetin çok güzelmiş bence çok yakışır.

Kızlar herkese bir kez daha hatırlatıyorum yarın sabah kalktığınız zaman sanki cuma günüymüş gibi tartılıp bir kenara not alın lütfen. Oruç tutacaklar perşembe sahura kalktığı zaman yeniden tartılsınlar. Hangisi az ise onu alacağız cuma listesi için. Tutmayacaklar ise cuma sabahı tartılsınlar sadece.

Canlarım bende kaçıyorum artık. Yarın çok işim var. Herkese iyi geceler , tatlı rüyalar. Öpüldünüz kocaman. :16:

Back
X