Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim muhteşem menüm,:ssz:
sabah
domates,peynir,yeşil biber çeyrek bazlama,bir bardak çay

saat 10:30 gibi bir ayran içtim

saat 17:00 gibi hastanede çok acıktığım için bir simit

spor yok en kötüsü yapacak halim yok,1-1.5 lt arası su

lütfen yorum yaparken çok katı olmayın:18::18::18:

menü mü, hangi menü, ben kahvaltı gördüm sadece menü olarak :9:

merhaba kızlar beni bu saatte görmeye pek alışık değilsiniz biliyorum :)eşim kızım uyudu bende perdenin yıkanması bekliyorum.akşam üzeri alışverişe gittik kızım ekmek yiyecem dedi ay bir sevindim sormayın biraz yedi üstüne birde soluksuz meyve suyu içtiki görmeliydiniz çok şükür atlattık sanırım rahatsızlığını allah kimsenin evladına çekilmez acılar vermesin inşallah...

Çok geçmiş olsun canımmm

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Evle işin arası eğer 30 dk sürüyorsa bence sen hiç minübüs kullanma Seda'cım. Süper spor olur sana.

Benim işyerim değişiyor aslında, bazen ofiste bazen de müşterilerin ofisinde çalışıyoruz. Bugün müşterideydim mesela, metrobüs kullanarak döndüğüm için eve yürünebilecek mesafede inmiş oldum. Bundan sonra her metrobüs günü yürüyeceğimm.

Bilgen'cim yarın sabah tartıl canım. Bir yere not al. Cuma sabahıda aynı şekilde tartıl. Hangisi daha az ise onu alırız tamam mı canım. Nöbetlerde de bol su içmeye çalış. Sabaha kadar uyumuyor musun? Yoksa arada kestiriyor musun? Nöbette.

İyi geceler Zeynep'cim.

Tamam canım görüşürüz yine bu konuyu ama sen tartılmayı unutma. Hem perşembe sabah hemde (yani perşembe gece) cuma sahurda . İyi geceler. İnşallah yarın senin için güzel bir gün olur. :16:
biz hiç uyumuyoruz canım.sandalye tepesinde akşam altıdan sabah 8e kadar oturuyoruz.sigaraya çıktığımda ve ihtiyaç için kalkıyorum.oda toplasan bi saat etmez.

Canlarım bende kaçıyorum artık. Yarın çok işim var. Herkese iyi geceler , tatlı rüyalar. Öpüldünüz kocaman. :16:
iyi geceler canım
Ben de kaçıyorumm, iyi geceler kızlarrr

iyi geceler canım sanada

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııın bebeklerrrrrr :103: :103: ben geldim iki gündür netim gidikti giremedim gene yaa sabahın körü sahilde bisikletimi sürdüm 1 saat geliverdim şimcüük

Son düzenleme:
Günaydıın kızlar adanadayımm..
günaydınnnn.kız orti,senin bu gezi ne zaman bitecek?çok gezdin yeter.kır dizini otur evinde:27:

günaydıııııııııııııın bebeklerrrrrr :103: :103: ben geldim iki gündür netim gidikti giremedim gene yaa sabahın körü sahilde bisikletimi sürdüm 1 saat geliverdim şimcüük
hoşgeldin turti.oh ne güzel,mis gibi temiz havada bisiklet sürmek:31:

günaydıınnn

561151_342327925846198_1071382135_n.jpg

Tecrube iste
Hic aklima gelmeyem seyler bunlar ama oyle seyler soyleyeck aile degiller
Yine de dusunmek lazim ama tabi, sagol zeynepcim

Ebru sen de sagol
Begenmene sevindim
Yarin cekerim tabi yine, paylasirim sizinle de :16:
senin aklına gelmezde hiç ummadığın hiç beklemediğin anda şap diye birşey söylenir..fazla güvenme ..
Ebrucum derece icin degil de
Diyelim ki bu cuma ayni ciktim, haftaya bir kilo verdim
Listeye haftaya girersem yuzdem 300 gr lik olcak 3e bolunecegi icin

O yuzden dedim.
hesaba bak ya delü..sen kilo verde ne hesabı 1. olacak derece yapmaksa niyetin amenna bebş..
her halini görsünler ki sora ''biz seni böyle bilmezdik''gibilerinden cümleler kuramasınlar.
:13::29:doğru...
Kızlar yaaa bugün alışverişe gittiğimiz yerde birden arabanın biri yanmaya başladı. Resmen araba alev alev yandı. Arabada bir karı koca kadının saçlarını zor söndürdüler. Elleri yanmış kadının. Sonra itfaiye geldi. Ambulans geldi. Çok kötüydü yaaaa allah kimseye vermesin. Allahtan kanıdın yüzüne hiç bişey olmamış. Allah korumuş. Ama resmen şok geçiriyordu.
of çok fena şükür kayıp yok ..rabbim yardımcıları olsun .
merhaba kızlar beni bu saatte görmeye pek alışık değilsiniz biliyorum :)eşim kızım uyudu bende perdenin yıkanması bekliyorum.akşam üzeri alışverişe gittik kızım ekmek yiyecem dedi ay bir sevindim sormayın biraz yedi üstüne birde soluksuz meyve suyu içtiki görmeliydiniz çok şükür atlattık sanırım rahatsızlığını allah kimsenin evladına çekilmez acılar vermesin inşallah...
geçmiş olsun çocuklar iyileşince dünyaya yeniden geliyoruz sanki..
Ebru sikma caninii
İs yerlerinde elimizde olmadan boyle olaylarla karsilasabiliyoruz
Bir suru insanla calisiyoruz, karsilasiyoruz sonucta
Sen takma, yapman gerekenleri yapmaya calis baskalarina aldirma, degmez

Ebru ben en son kactim yaa kafam bulandi iyice :1:

Bu arada albume resim ekledim:))
Yarin giyecegim tunigi koydum
Siyah pantolon, bordo salla giyecegimm
cicin güzelmiş güle güle giy..yakışmışta ..
Kızlar haber veremedim. Bugün hastanede bazı can sıkıcı olaylar yaşadım. Personellerden birisi beni haksız yere şikayet etti. Moralim çok bozuktu. Akşamda ramazan alışverişi için eşimin iş yerine gittim. 20:30 a kadar onu bekledim. Sonra markete gittik. Ayaklarımın altı su topladı resmen. Menümü yazayım hemen.

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle (can sıkıntısından hiç bişey yiyemedim)

Çok az yoğurtlu kabak yemeği
2 küçük dilim kepek ekmek
2-3 lokma kavun

Akşam

Çiğköfte + marul + ayran
(Akşamı mecburen yemek zorunda kaldım yiyebileceğim en masum yiyecekti.Bilerek dürüm yemedim.)

3 litre su
haksılık olunca :47:insanın içi acıyor ..üzme kendini..:38:
Zeynep gercekten guzel gectim
Ama cook yoruldum ve resmen hasta oldum
Sicak,uykusuzluk, sorumlulugun verdigi stres (kizlar kucuktu 11-16 yas arasi 7 kiz), bolca yurumenin yogrunlugu ve en cok da bir suru yemek yemenin verdigi rahatsizlik.

Kendime gelemedim hala
Midemde bi tas var resmen

Ama sasirtici o kadar cok o kadar cok yedim ki yine de arti cikmadim
Bol hareketten dolayi sanirim
Ama cok da eksi cikamayabilirim cuma gunu
Bir de 2 ye boluncek kilo
gezenti seni..:10:çok dolşatığın için düzenli yedinse kilo bile vermişsindir..
Kizlar merhabbaa
Ben geldimm
Gezi programi aslinda pazartesi bitti ama yorgunluktan bir de midem fenaydi sali aksam kendime gelebildim
Yarin da Sevgilimin ailesine iadei ziyarete gidiyoruz

Bugun onun hazirligiyla gecti
Evden bir seyler giyecektim
Pasta almaya gidince tam denk geldi bir sey onu aldim
Pantolon giyicem bu sefer de

Giderken de pasta goturmeye karar verdim
15 kisilik kare pasta siparisi verdim (15 kisiden daha fazla kisi icin rahat cikar sanirim bizim 14-15 kisi rahat yedigimiz pastayi pastanrler 10-12 kisilik diye satiyor cunku)
Pastayi da yarin eve getircekler insallah 5te biz aksam 9-10 gibi gidicez.
Susleyin guzelce dedim ama pasta kutusuna kurdela baglayacaklar buyuk ihtimal
Ben tul fln alip kendim suslerim begenmezsem diye dusundumm

Gecmisi okuyamadim bu sefer kalacak
Ne var ne yok ben yokken neler oldu ozetleyin bakalim
Ben tam anlamiyla cuma sabah donus yapicam
Yarin da anneme fln bir seyler bakmaya cikicaz
Aksam zaten malum giremem

Kilo konusunda yorum yapmiyorum cuma gunu hep birlikte gorcezz:26:
oy oy çok yoğun ve yorucu kolay gelsin..

Ben hala yatağımda uyuklyorum betül abla ortişim dönmüş tekrar ebru abla iş yerinde yaşadıkların moralini bozmuş anlaşılan üzme kendini nermin abla kızının iyileşmesine çok sevindim :)

bunları gördüm şimdilik kalkıym bi kendime geliym sonra yine gelirim :)

Günaydın herkesciklere :)

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarr:21::16::54:

Günaydıın kızlar adanadayımm..

Günaydın Kızlar :16::16::16:

Akşam neler kaynatmışsınız merak ettim, bi bakıp döneceğim :1::1:

günaydın arkadaşlar

Back
X