Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar bir gözlemimi yazmak istiyorum size topiği geldiğimde 3-4 kişi oluyor slm veriyorum yada günaydın diyorum kimse cevap vermiyor sonra bir bakıyorum ki herkes çıkmış.alınganlık yapıyor olabilirim yada acil bir işiniz çıkmış olabilir ama kendi açımdan hoş bulmuyorum.lütfen bu yazdığıma kırılmayın yaklaşık bir haftalık bir gözlemimin sonucu olarak belirtmek istedim.

arkadaşlar bir gözlemimi yazmak istiyorum size topiği geldiğimde 3-4 kişi oluyor slm veriyorum yada günaydın diyorum kimse cevap vermiyor sonra bir bakıyorum ki herkes çıkmış.alınganlık yapıyor olabilirim yada acil bir işiniz çıkmış olabilir ama kendi açımdan hoş bulmuyorum.lütfen bu yazdığıma kırılmayın yaklaşık bir haftalık bir gözlemimin sonucu olarak belirtmek istedim.

aaa bilgencim yaa , hiç alınganlık yapmana gerek yok !
çünkü örneğin ben şuan işteyim ve yoğun bir şekilde çalışıyorum asm' de hemşireyim ; alt kısımda aktif görünebiliriz logon oluyoruz ama işleri yapıp aralarda foruma baktığımız için ( kendi adıma söylüyorum ) , atlamış olabiliriz yada geç görebiliriz ! o yüzden hiç kafana takma böyle şeyleri canım.
burda herkes iyi niyetli ve çok iyi , ben tanıdım artık herkesi inan :34::16::54:

çünkü örneğin ben şuan işteyim ve yoğun bir şekilde çalışıyorum asm' de hemşireyim ; alt kısımda aktif görünebiliriz logon oluyoruz ama işleri yapıp aralarda foruma baktığımız için ( kendi adıma söylüyorum ) , atlamış olabiliriz yada geç görebiliriz ! o yüzden hiç kafana takma böyle şeyleri canım.
burda herkes iyi niyetli ve çok iyi , ben tanıdım artık herkesi inan :34::16::54:

hangi ilde çalışıyorsun canım sen.benim kadromda tsmde ama bakanlıkta çalışıyorum ben kolay gelsin bu arada.

bende öyle düşünüyorum ama dile getirmek istedim sadece.ebru bugün gelmedi inşallah kötü birşey yoktur.

hemşirreeeee tansiyonuma bakarmısınnn kendimi iyi hissetmiyoruummm gel bi bak ya nolur yaaaa :52::52::52::52::52:

kız alınganlık yapıyorsun.birbirimizi tanımıyoruz bile neden tavır yapalım.:1:gerçekten arada bakıyoruz çıkıyoruz.sabah ses verdim sonra kızı uyutup spora başladım 1 saattir tepiniyorum.:8:91.7 olmuşsun tebrikler hadi bakalım.spor yaparsan daha hızlı gider kilocukların.:34:

günaydıııııııııııııın bebeklerrrrrr :103: :103: ben geldim iki gündür netim gidikti giremedim gene yaa sabahın körü sahilde bisikletimi sürdüm 1 saat geliverdim şimcüük
süpersin fundacım yaav , keşke ben de yapabilsem :)
Tecrube iste
Hic aklima gelmeyem seyler bunlar ama oyle seyler soyleyeck aile degiller
Yine de dusunmek lazim ama tabi, sagol zeynepcim

Ebru sen de sagol
Begenmene sevindim
Yarin cekerim tabi yine, paylasirim sizinle de :16:
hoşgeldin betülcüm , kıyafet güzel olmuş , resimleri bekliyoruzz :)

allah korusun bizleri ben yanmaktan ve boğulmuktan çok korkuyorum.

sana katılıyorum nermincim.
evet canım yaa , hayatta ençok korktuğum ölüm şekilleri yanmak ve boğulmak ! allah korusun yaa :((

Menün güzel olmuş ortim ama artık senin menülere biraz spor eklemek lazım. Sıkılaşmadan olmuyor bu iş.

evet bitanem haklısın , tatile gidicez yaa ütü mütü eksikleri tamamla derken saldım biraz farkındayım ! ama tatilde bol bol yüzüp , yürüycem inşallah ! planlarım öyle :))

Kızlar haber veremedim. Bugün hastanede bazı can sıkıcı olaylar yaşadım. Personellerden birisi beni haksız yere şikayet etti. Moralim çok bozuktu. Akşamda ramazan alışverişi için eşimin iş yerine gittim. 20:30 a kadar onu bekledim. Sonra markete gittik. Ayaklarımın altı su topladı resmen. Menümü yazayım hemen.

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle (can sıkıntısından hiç bişey yiyemedim)

Çok az yoğurtlu kabak yemeği
2 küçük dilim kepek ekmek
2-3 lokma kavun

Akşam

Çiğköfte + marul + ayran
(Akşamı mecburen yemek zorunda kaldım yiyebileceğim en masum yiyecekti.Bilerek dürüm yemedim.)

3 litre su
menün güzel olmuş orticim , bir de her işyerinde böyle saçma sapan şeyler olabiliyor , takma kafana !..sen haklısın , doktorun da biliyor boşveeeeeeerr:36:

kız alınganlık yapıyorsun.birbirimizi tanımıyoruz bile neden tavır yapalım.:1:gerçekten arada bakıyoruz çıkıyoruz.sabah ses verdim sonra kızı uyutup spora başladım 1 saattir tepiniyorum.:8:91.7 olmuşsun tebrikler hadi bakalım.spor yaparsan daha hızlı gider kilocukların.:34:

teşekkür ederim canım ben verdiğim kiloyu beğenmedim.iki gündür oğlanı kucakta taşıyorum spor sayılmaz dimi.diğer konudada biliyorum canım ama sadece düşüncelerimi belirtmek istedim.

hangi ilde çalışıyorsun canım sen.benim kadromda tsmde ama bakanlıkta çalışıyorum ben kolay gelsin bu arada.
istanbul , avcılar da çalışıyorum canım !.. sen ankaradasın de mi?

bende öyle düşünüyorum ama dile getirmek istedim sadece.ebru bugün gelmedi inşallah kötü birşey yoktur.
evet yaa , ebrunun işyerinde problem mi var acep? belki de yoğundur yaa ???

hemşirreeeee tansiyonuma bakarmısınnn kendimi iyi hissetmiyoruummm gel bi bak ya nolur yaaaa :52::52::52::52::52:

gel nurgülcüm geeel bitanem , sana bi iğne yapiim bişeyciğin kalmaz yavruuuuumm :9::33::52::3:

Bilgen Merhaba, gruptaki üyelerin çoğu şu an çalışıyor, bende dahil olmak üzere, vakit ayırıp arada buraya girmeye çalışıyoruz. Hatta geçmişi okuyup döncem yazılarımızı çok görüyosundur. Üstüne alınacak birşey yok diye düşünüyorum.

gel nurgülcüm geeel bitanem , sana bi iğne yapiim bişeyciğin kalmaz yavruuuuumm :9::33::52::3:

ben ankaradayım canım.bakanlıktan sıkıldım ama tsmye gitme konusunda tereddütüm var.geçici görevlendirmelerden dolayı.aslında asmlerinde maaşı iyi kararsız kaldım yani.

ya birden böle bi iyilik geldi üzerime nasıl sağlıklı bomba gibi hissediyorum kendimi anlatamam bi dahakine inşallah :1::1::1::1:

ben ankaradayım canım.bakanlıktan sıkıldım ama tsmye gitme konusunda tereddütüm var.geçici görevlendirmelerden dolayı.aslında asmlerinde maaşı iyi kararsız kaldım yani.

maaşımız iyi ama sen de biliyosundur ki daha henüz bu sene zam alamadık !..
memurmuyuz sözleşmelimiyiz belli de değil !..
her ay yeni birşey çıkartıyolar , istiyolar , paramızı nereden keseceklerini düşünüyolar !..
her doktorla çalışmak ta kolay değil ! binbir türlü manyak var , para göz , cimri insanlar var vs.. vs..
ama yine de fena değil yaani çalışıyoz işte !..

bilgencim bence çok haklısın canım doğru bi gözlem yapmışsın böle işte bunlarda sen yine şanslısın en azından takıma aldılar beni almadılar bile düşün artık :1::1::1::1::37::37::37::52::52::52::52::9::9::9:

Back
X