Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar, bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Sahurda kalktım ama tekrar hemen yattım. Geçmişi okumadım ama kaynatmışınız sanırım. Bugün gece bende uğrarım inşallah. Sahura kalktığımda tartıldım. Çok kötü çıkmadığı için sonuç öğlen tartılma fikrimden vazgeçtim. Hemen bildireyim kilomu
Geçen haftaki kilom : 63,5 kg

Bu haftaki kilom : 62.9 kg

Giden : 0.6 kg
:nazar:
Anlaşılan o ki ramazanda da kilo vermeye devam edeceğim inşallah.
Kızlar böylelikle yarışmadaki hedefime ulaştım allaha şükür. :46:
tebrikler ablacım :46:
Gunaydın kızlar
Evıme yenı vardım
Hemen uyuyacam
Aksama kadar uyanmam
O yuzden tartıldım sımdı
Buyuk ıhtımal sıskınlgm var 4 gun boyunca trende wc sıkıntısı yuzunden ..
Gecen hafta : 79.2
Bu hafta : 79
+cıkmadgma sevndm ama .. Az verdgme uzuldm..
Opuldunuzz aksama gelırımmm..
gezide olduğun için normal bi durum bence
GÜNAYDIN..
hayırlı RAMAZANLAR..
günaydın hayırlı ramazanlar :16:

herkesciklere günaydın.hayırlı ramazanlar.sahurdaki tartıyı hiç beyenmedim ben perşembe sabahki tartımı yazacağım.hatta bu sabah bile dün sabahla aynı çıktı:53:
açıklıyorum:
geçen hafta:80.8
bu hafta:79.8
fark:1 kg
80.9/79.8/1.0/%1.24
oleyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy:32::32::9::9::9::
:46: :46:
Eeee bakarsın artık sende kendi başının çaresine :60::60::60:

Ayy canım benim kıyamam çok teşekkürler, Ne kadar düşüncelisin. Ama senin daha çok verilecek kilon var, ben yarışmadaki hedefime ulaştım kendi hedefimede çok az kaldı. Ben her şekilde veririm inşallah. Önemli olan sensin. :16:

Dürüm haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.

Hani annen izin vermiyordu biyerlere gitmene, şimdi nasıl izin verdi? Bu saate kadar bi kız çocuğunun gezmede ne işi var bakim:47:

Menün güzel olmuş ama suyu ölçmemişsin. Ve sporun yok Zeliş spor yapmazsan kilo veremezsin. Buna rağmen spor yapmıyorsun. Eğer önümüzdeki hafta yani bugün değil gelecek cuma iyi bir kilo vermezsen bu kez açık açık uyarıyorum seni izinli yazacağım. Ona göre ayarla kendini, menülerinede spor ekle tamam mı?

Hoşgeldin Hatice'm yaaa nerde kaldın biran hiç gelmeyeceksin sandım. Bizde seni özledik ve gelmene çok sevindim. Ben ramazanda daha iyi kilo vereceğimize inanıyorum. Mesela sahurum çok güzel geçti benim. İnşallah iftarımda öyle olacak. Ama iftardan sonra yine yemeyi kesmemiz lazım.

Allah kolaylık versin canım zor işler.

Neslihan'cım yaaa neden bu kadar az gitmiş. Oruç tutuyormusun? Dün tartıldın mı? Benden bile fazla gitti senin menülerde düzenliydi neden böyle oldu ki?
annemin çok yakından tanıdığı bi arkadaım ve çok iyi bildiği bi yerdeydik o yüzden izin verdi spor ramazanda nasıl yapıcam emin değilim daha dikkatli olurum öyleyse
takım kurmak güzel teklif eğer açılabiliyosa neden olmasın ama iki ay sonra benim için çok sağlıklı olur hem ramazan geçer bayram geçer iznim biter o zaman tam anlamıyla verebilirim kendimi ama çok uzun olmaz dersen açmaya gerek yok çünkü yapıyosam tm yapmalıyım dimi

tatlımm tatlımm tatlıımmm hemen nasıda isyan edip sıyrılmaya çalışıyosun varmı öle ben sana baştan dedim gözüm üzerinde tabiki sancılı bi süreç olacak kolay deil ama pes etmek yok demekki biraz daha asılman gerekiyo hepsi o
aslında amacım isyen edip sıyrılmak değildi ama elimden geleni yapıyorum olmuyo gibi hisseidyorum :50:
Teklif ederiz olur mu olmaz mı tam bilmiyorum ama senin verilecek kilon az, böyle giderse yakın zamanda verir kurtulursun ama takımın sorumluluğu biraz daha farklı biliyorsun. Bence sen bize takıl. İstediğin motivasyonu burda bulabilirsin. Zeliş konusunda da haklısın ben kendimi dinletemiyorum ona. Hırslann diyorum hırslıyım diyor. Ama hırslı olsa şimdi daha iyi durumda olurdu.
ben madem hırslı değilim hırsımı nasıl arttırabilirim yada ne yapabilirim

Günaydın turticim hoşgeldin canım. Tartıldın mı?

Kizlar merhaba

Ben sahur yapmadim
Aksam yemegini fazla yedik cunku gec saatte misafirlikte
Aksam eve geldigimde 59 kusurdum hemen indim tartidan

İmsaktan sonra namaza kalktigimda 58.7
Bu sabah tartildim 58.1 :1:

Ebrucum girecek miuim takima
Sen karar ver benim icin uygun
Takim icin nasil iyi olcaksa

2 hafta once 58.3 musum

Eeee bakarsın artık sende kendi başının çaresine :60::60::60:

Ayy canım benim kıyamam çok teşekkürler, Ne kadar düşüncelisin. Ama senin daha çok verilecek kilon var, ben yarışmadaki hedefime ulaştım kendi hedefimede çok az kaldı. Ben her şekilde veririm inşallah. Önemli olan sensin. :16:

Dürüm haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.

Hani annen izin vermiyordu biyerlere gitmene, şimdi nasıl izin verdi? Bu saate kadar bi kız çocuğunun gezmede ne işi var bakim:47:

Menün güzel olmuş ama suyu ölçmemişsin. Ve sporun yok Zeliş spor yapmazsan kilo veremezsin. Buna rağmen spor yapmıyorsun. Eğer önümüzdeki hafta yani bugün değil gelecek cuma iyi bir kilo vermezsen bu kez açık açık uyarıyorum seni izinli yazacağım. Ona göre ayarla kendini, menülerinede spor ekle tamam mı?

Hoşgeldin Hatice'm yaaa nerde kaldın biran hiç gelmeyeceksin sandım. Bizde seni özledik ve gelmene çok sevindim. Ben ramazanda daha iyi kilo vereceğimize inanıyorum. Mesela sahurum çok güzel geçti benim. İnşallah iftarımda öyle olacak. Ama iftardan sonra yine yemeyi kesmemiz lazım.

Allah kolaylık versin canım zor işler.

Neslihan'cım yaaa neden bu kadar az gitmiş. Oruç tutuyormusun? Dün tartıldın mı? Benden bile fazla gitti senin menülerde düzenliydi neden böyle oldu ki?

Bilmiyorum canımcım , ben de üzülüyorum ama bu kilo verme sürecinde dönem dönem başıma geliyo ! tabi böyle olunca motivasyonum bozuluyo doğal olarak :((
biraz ara veriyorum diyete sonra yeniden başlıyorum , tekrar kilolar gitmeye başlıyo o zaman !
dedim ya ben alışık değilim böyle gram gram vermeye , normalde haftada 1 kilo verirdim yaani !!..

menü güzel olmuş canım.

desene bu hafta kuş kadar verdin:1:

tebrik edrim ebru ,darısı bizlere olsun.

sen yapmadın gene bu şaşırtmayı,dayanamadın dimiiiiiiiiii:27:

az olanı makbul bacım:34:

iyi uykular bilgen.

Afiyet olsun canım. Uzun zamandır söyleyeceğim aklımda ama şimdi kısmet oldu. Mercimek çorbası masum gibi görünüyor ama kalorisi oldukça yüksek. Tüketirken dikkat etmek lazım yanlışta hatırlıyor olabilirim ama senin menülerde çok görmeye başladım. Bide karpuzun miktarını yazmamışsın.

Tamam canım sakıncası yok izne ayrılmanın ama döndüğün zaman listenin durumu nasıl olur bilmiyorum. O nedenle duruma göre hareket ederiz. Sen keyfini çıkar tatilin ama diyetine dikkat et.

İzinde biraz şaşırtırsın vücudunu. Ama çok şaşırtma :60::60:

Ben süt içtiğim zaman midemde çok kötü yanma oluyor bu nedenle eğer bir süre sonra yatacaksam süt içemiyorum.

Teşekkürler Hatice'cim dediğin gibi inşallah sonuç kötü çıkmaz. Yarın muayeneye gideceğim. Hayırllısı olsun.

Keşke akşama kadar uyumasanda kalkıp tartılsan. Bence çok eksi çıkarsın. Neyse bakalım bu kez böyle olsun. Bugün takımın durumu içler acısı. :14:

Günaydın Derya'cım sanada hayırlı ramazanlar :16:

Teşekkürler Bilgen'cim. Sanada hayırlı ramazanlar.

Günaydın Zeynep'cim süper vermişsin tebrik ediyorum. :46:

Bilgen'cim senide tebrik ediyorum canım nöbet çıkışı olduğun için ödem vardır vücutta eminim haftaya daha iyi çıkacaksın.

tamam canım , tatilde dikkat edicem ama çoook da kasmıycam ; haberin olsun :))
ama sporumu aktif bir şekilde yapıcam fazlaca yaani :))
sudan çıkmıycam , bir de yürüyüş eklersem süper olur !
belki daha iyi olur !
bünye tam afallar , kafayı yer :52::52::52:

tamam çok şaşırtıp , delirtmem canım :9::9:
buarada seni tebrik ederim hedefine ulaştın ! :46::46: süpersin orticim darısı başımaaa :34::34:

Son düzenleme:
kilo veren herkesi tebrik ederim , veremeyenler de sıkmayın canınızı ! devamı gelir ya sporu arttırın yada yediklerinize dikkat edin kızlaaar !
bayrama kadar daha bi güzelleşin , görenler çatlasın emii ???:30::52::32::56::16::54:

akashha....... 6 / 11
bilgen35....... 28 / 38
gurbet_dmr... 16 / -
Kbra23......... 3 / 11
LAydLiNe...... 18 / -
mersinli42..... 21 / 22
nesdii28....... 7 / 30
yasminyaso.. 13 / 4
zaum.......... 14 / -

Son düzenleme:
kızlar girdim ama yazamıyorum.çdcuklar durmuyo.daha hiç uyumadım bakacak kimse yok çocuklara.

Sabah

Yarım simit, üçgen peynir, şekersiz çay

ara: süt (yarım bardak)

öğle: 4 tane köfte, az çoban salata, ayran

ara: şekersiz az sütlü kahve

akşam: taze fasulye, ince dilim pide, yoğurt(yarım kase)

Sanırım geçen hafta ekmek tüketmeye başladığım için bu hafta tartıda 0 gördüm. Bugünden itibaren ekmek ve türevi benim için bitmiştir :45::46::1::9:

kızlar girdim ama yazamıyorum.çdcuklar durmuyo.daha hiç uyumadım bakacak kimse yok çocuklara.

Ayy canım sen böyle deyince kendimi hatırladım. Benimde kızım küçükken(1.5 yaşına kadar) gece saat başı kalkardı, uykuya hasret kalmıştım. Şimdi 2 yaşındayız gece 1 defa kalkıyor.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba

Ben sahur yapmadim
Aksam yemegini fazla yedik cunku gec saatte misafirlikte
Aksam eve geldigimde 59 kusurdum hemen indim tartidan

İmsaktan sonra namaza kalktigimda 58.7
Bu sabah tartildim 58.1 :1:

Ebrucum girecek miuim takima
Sen karar ver benim icin uygun
Takim icin nasil iyi olcaksa

2 hafta once 58.3 musum
Gezenti artı çıkmamış vermişsin yine.
Ebrucum ben listeden uzak kaldım biraz.Listeyi paylaşır mısın en azından hesaplamada yardım edeyim.

Ramazan’da kilo vermek mümkün
Ramazan’da sağlıklı kilo vermenin altın kuralları: Sahura kalkmak, posalı besinler tüketmek, iftar yemeğini 2 öğüne yaymak...

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Uzmanları, sağlıklı bir Ramazan için ihtiyaç duyulan ipuçlarını belirtti.

RAMAZAN’DA DİYET YAPILIR MI?
Ramazan öncesi diyete başlayanların oruç tutarken de kilo vermeye devam edebileceklerini belirten Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nden İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Fatih Beşışık, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ramazan’da açlığa karşı vücut yağlarını daha etkin olarak kullanır. Bunun sonucunda da bazal metabolizma yavaşlar. Bu nedenle Ramazan dışındaki diyeti taklit etmeli ve aşırılıklardan kaçınılmalıdır. Ramazan’ın psikolojik, sosyal ve inanç boyutu ile kilo verme için iyi bir başlangıç olabilir. Fazla kilolu kişiler için Ramazan eşsiz bir fırsattır. Hafif fizik aktivite ile zenginleştirilmiş, doktor gözetiminde dengeli bir diyet, Ramazan’da yaşam şeklini değiştirmek için uygun ortamı hazırlar.”

10 SORUDA İDEAL İFTAR SOFRASI
Medical Park Bahçelievler Hastanesi Beslenme Uzmanı Emel Unutmaz, Ramazan’da beslenme ile ilgili sıkça gündeme gelen 10 soruyu yanıtladı:

1- Hangi yiyecekler tercih edilmeli?
Kan şekerinin hızlı yükselmesine neden olmayacak, uzun sürede sindirilecek, tokluk hissini uzun tutacak besinler seçilmeli. Örneğin; kompleks karbonhidratlar, posadan zengin besinler; kepekli ekmek, baklagiller, sebze ve meyveler tercih edilmeli.

2- Sık rastlanan sorunlardan biri halsizlik. Enerjiyi artırmak için ne yapılmalı?
Hurma, lif, potasyum ve magnezyumdan zengin iyi bir karbonhidrat kaynağıdır. Yine fındık, ceviz, badem gibi kuruyemişler sağlıklı protein ve enerji kaynaklarıdır.

3- Hangi besinlerden uzak durmalıyız?
Şeker, beyaz un ve unlu gıdalar gibi rafine karbonhidratlardan, aşırı yağlı gıdalardan, kızartılarak pişirilen, sindirim sistemini yoran ağır yemeklerden kaçınmalı. Kafeinli içecekler, idrar söktürücü olduğu için vücudun susuz kalmasına neden olabilir.

4- Mide yakınmalarını önlemek için ne yapılmalı?
Gastrointestinal sistem alışık olduğu ritmin dışına çıktığı için yanma, ekşime, ağrı, şişkinlik gibi mide-barsak yakınmalarının ortaya çıkışını kolaylaştırabilir. Bunun için sindirimi kolaylaştıracak pişirme yöntemleri (Fırın, ızgara, buharda pişirme/haşlama) tercih edilmeli. Çok salçalı, tuzlu yemeklerden ve salamura besinlerden uzak durmalı. Asitli ve kafeinli içeceklerden kaçınmalı, uzak duramıyorsak miktarını sınırlamalı.

5- İdeal öğün sayısı nasıl planlanır?
İftar yemeğinde hazmı kolay besinler, küçük porsiyonlarda ve az miktarlarda tercih edilmeli. Her besin iftar sofrasında tüketilmeye çalışılmamalı. İftar yemeğinde küçük bir ara verilebilir, bu yapılamadığında ise o süre salata ile geçilebilir. Devamında da ana yemek tüketilebilir. Ana yemekten 1.5-2 saat sonra meyve ve iftar sofrasında yenilmediyse yoğurt veya süt ile birlikte 1-2 porsiyon meyve veya bunların yerine nadiren sütlü tatlı/güllaç yenilebilir. Sahura mutlaka kalkılmalı.

6- Gün boyu açlığa karşı sahurda neden yenmeli?
Sahurdan sonra uzun süre aç kalınacağı için kesinlikle atlanmamalı. Tüm gün sürecek olan açlığın olumsuz etkilerini yaşamamak için sindirimi uzun süren, kana geçiş hızı yavaş ve besleyici değeri yüksek besinler tercih edilmelidir. Sahurda; süt, süt ürünleri, peynir, yumurta, sebze ve meyveler ile kepekli ekmek iyi tercihlerdir.

7- Sahurda uykusuz kalmak istemeyenler, pratik bir şekilde nasıl beslenmeli?
1 kepekli tost yanında bir miktar domates salatalık, 5 adet tuzsuz zeytin ve / veya 10 -15 adet fındık yenebilir.

8- Oruç ne ile bozulmalı?
Orucu açarken sıvı gıda tercihi her zaman için daha uygundur. Orucu 1 bardak su ile açtıktan sonra sindirim sistemini yormayacak 1 kase çorba ile yemeğe başlanabilir.

9- Ara öğün nasıl olmalı?
İftar yemeği ile sahur arasına hem 2 öğünde fazla yemek yemeyi engellemek hem de sağlıklı beslenmek için 2-3 ara öğün yerleştirmek gerekir.

10- Ara öğünde neler tavsiye edersiniz?
Süt veya yoğurt, meyve, 10 adet fındık, kepekli ekmek veya grisini, nadiren sütlü tatlılar veya meyve tatlıları olabilir.

==ALINTIDIR==

Son düzenleme:
arkadaşlar eşim oruçlu ben tutmuyorum iftar sofrasınla onunla yemek yesem olurmu.ona göre liste yapsam.nasıl yapacağımı bilemedim.

arkadaşlar eşim oruçlu ben tutmuyorum iftar sofrasınla onunla yemek yesem olurmu.ona göre liste yapsam.nasıl yapacağımı bilemedim.
Bilgencim oruç tutmuyorsan bence akşam yemeğini erken yemelisin.Benim ramazan için en çok endişelendiğim şey akşam geç vakitte yemek yiyeceğimiz için kilo veremeyip alabileceğimiz.İnşallah almayız ve verebiliriz ama sen zaten oruçlu değilsin normalde öğünlerini ne zaman yiyorsan öyle ye.Eşinden ayrı yemek yemek kötü ama bir süre böyle yapmak daha iyi olur.

Günaydın kızlar, bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Sahurda kalktım ama tekrar hemen yattım. Geçmişi okumadım ama kaynatmışınız sanırım. Bugün gece bende uğrarım inşallah. Sahura kalktığımda tartıldım. Çok kötü çıkmadığı için sonuç öğlen tartılma fikrimden vazgeçtim. Hemen bildireyim kilomu
Geçen haftaki kilom : 63,5 kg

Bu haftaki kilom : 62.9 kg

Giden : 0.6 kg
:nazar:
Anlaşılan o ki ramazanda da kilo vermeye devam edeceğim inşallah.
Kızlar böylelikle yarışmadaki hedefime ulaştım allaha şükür. :46:

Tebrikler canım maşallah ... :nazar:

günaydın kızlaaar !..
geçen haftaki kilom : 69,2
bu haftaki kilom : 69 :))
giden az ama neyse ki artı değil ; buna da şükür :)))
Benim gibisin canım tebrikler :nazar:

herkesciklere günaydın.hayırlı ramazanlar.sahurdaki tartıyı hiç beyenmedim ben perşembe sabahki tartımı yazacağım.hatta bu sabah bile dün sabahla aynı çıktı:53:
açıklıyorum:
geçen hafta:80.8
bu hafta:79.8
fark:1 kg
80.9/79.8/1.0/%1.24
oleyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy:32::32::9::9::9::
Maşallah ortiii maşallah :)):nazar:

Afiyet olsun canım. Uzun zamandır söyleyeceğim aklımda ama şimdi kısmet oldu. Mercimek çorbası masum gibi görünüyor ama kalorisi oldukça yüksek. Tüketirken dikkat etmek lazım yanlışta hatırlıyor olabilirim ama senin menülerde çok görmeye başladım. Bide karpuzun miktarını yazmamışsın.

Tamam canım sakıncası yok izne ayrılmanın ama döndüğün zaman listenin durumu nasıl olur bilmiyorum. O nedenle duruma göre hareket ederiz. Sen keyfini çıkar tatilin ama diyetine dikkat et.

İzinde biraz şaşırtırsın vücudunu. Ama çok şaşırtma :60::60:

Ben süt içtiğim zaman midemde çok kötü yanma oluyor bu nedenle eğer bir süre sonra yatacaksam süt içemiyorum.

Teşekkürler Hatice'cim dediğin gibi inşallah sonuç kötü çıkmaz. Yarın muayeneye gideceğim. Hayırllısı olsun.

Keşke akşama kadar uyumasanda kalkıp tartılsan. Bence çok eksi çıkarsın. Neyse bakalım bu kez böyle olsun. Bugün takımın durumu içler acısı. :14:

Günaydın Derya'cım sanada hayırlı ramazanlar :16:

Teşekkürler Bilgen'cim. Sanada hayırlı ramazanlar.

Günaydın Zeynep'cim süper vermişsin tebrik ediyorum. :46:

Bilgen'cim senide tebrik ediyorum canım nöbet çıkışı olduğun için ödem vardır vücutta eminim haftaya daha iyi çıkacaksın.
Tartıldımm ama değişiklik olmadı
:43:
Günaydın aslında akşam tartildım ama şimdi yazıyorum geçen hafta 99.90
bu hafta 99.2
ğdn 700
Tebrikler canımm:nazar:

Bende giden çok az... regl olmamında etkisi vardır umarımm..

Geçen Hafta - 69,6

Bu Hafta - 69,3

Giden 0,3 :44:
tebrikler canımmm:nazar:

Afiyet olsun canım,bence güzel olmuş menün

Hoşgeldinnn canımmm :)

Evler yakın zaten canım, sabah hem üstümü değiştirmek hem de duş almak için eve uğrayıp geldim işe

Afiyet olsun canım, dürüm yine en zararsız seçenekti herhaldee
öyleydi canım evet..

Yolculuktaymışsın büyük ihtimal vücudunda da ödem vardır.Ebrunun dediği gibi uyanınca tartılınca daha fazla vermiş çıkacağına eminim.

Maşallah Ebrucum sana.Kendi hedefinede lütfen burda devam et.Ben kendi evime gidene kadar hep bir sorun çıkacak diye endişeliyim.Giremezsem ne olur,internet giderse falan diye :44:Kübrada gelmiş bu hafta listeyi herşeyi güzelce bir öğretelim.Olurda giremezsem Kübra veya betül listeyi hazırlayabilsin.Betül zaten biliyor.

Günaydın Neslihan.Az olsada gitmiş :46:

Tebrikler Zeynep çok güzel vermişsin.

Sanırım geçen hafta ile aynı.Sahurdan kaynaklanmış olabilir.

Umarım haftaya daha çok verirsin.

Günaydın Fundacım.İyi ramazanlar.

Tebrikler Zeliş.

Malasef hiç değişiklik olmadı ilerleyen saatlerde bakacam:43:

çok az olsada biliyorum canım
Kübracım Ebru seni yardımcı olarak bildirdi mi?Canım inşallah Ebru gitmez.Ben kendi evime geçene kadar kaptanlığın bana kalması konusunda biraz endişeliyim:44:.Sende yardımcı olarak hesaplamayı iyi birşekilde yapabilirsen ve olurda bir aksilik çıkarsa listeyi sorunsuz paylaşmanı isterim.Ebrucum koruma aşamasında da burda olur ama yinede iyi bilirsen rahatlaım canım.

hayırlı ramazanlar kızlar.nasılsınız bu sıcaklarda allah yardımcımız olsun sabahtan beri başım çok fena ağrıyor ve aradada dönüyyor.
tartıldım sabah 89 dum biraz önce 88.8 çıktım açlıktan :32: geçen hafta 88.7 olmuştum ama sanırım kabızlık sorunundan dolayı bu şekil çıkıyor gerçi doğru düzgün sporda yapamadım izinden beri her neyse bahamne üreytmeyeyim kilom 88.8

Herkese Merhabalar:16:Sonunda gelebildim.Yavaş yavaş eski yazılanları okumaya başlarım ama yarından itibaren menülerimle ve yorumlarımla sizinleyim:16:Ramazanda kilo vermeyi nasıl başaracağız onu da bilmiyorum :44:Sizlerle beraber inşallah başarırız.ÖZLEDİM SİZLERİ:16:
hoşgeldin canım tatil iyi geçmiştir inşallah.ramazanda az yemesini becerirsek veririrzde mesele orda işte:)

selam kızlar evde büyük bir yenileme çabasına girdik badana kartonpiyer ve alçıpan yapılacak onunla ilgili ugrastık bugun halı ve bazada alcaz bayrama kadar ugraş devam edecek bakalım
kolay gelsin bu sıcklarda çekilir iş değil canım ya..
bugunkü menümü yazcam ama korkuyorum ipin ucu biraz kaçtı ramazan geliyo diye:18::18::18::18::18:

sabah:1domates 1dilim ekmek 1 salatalık lor peyniri

öğlen:1tane dolma( küçüçük:34:)

ikindi:5tane midye dolma

akşam: biraz karpuz ve 1 dilim kıymalı börek :17::17::17::17::17::17::17:

maşlalah maşallah götürmüşüz afiyet olsun:9:

Back
X