- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
yok yemedim ablacım
1 tavuk kanat
yeşillik
1 kase korn flakes
çay böyleydi![]()
Aferin sana yememene sevindim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yemedim ablacım
1 tavuk kanat
yeşillik
1 kase korn flakes
çay böyleydi![]()
Sen zayıfla canım yeter ki bende alırım sana elbise![]()
okuyorum canım merak etme
bu arada çok çok geçmiş olsun umarım sonuçlar iyi gelir
Sen bi zayıfla bakalım eski halinden de güzel olacaksın. Masaüstündeki resimleri taşınabilir harddiske attık. Buraya ekleyince ben size yüzüm açıkken öncesi sonrası yapayım albümde bakın bakalım aradaki farka. Kilo verdikçe gençleşiyorsun.
Tatlım onu geçmişe dönüp neden ben arayayım ki. Hem yazdıklarım önemli olduğu için defalarca söyledim. Şimdi bakıp yazacağım. Umarım bunu okursun.
okuyorum canım merak etme
bu arada çok çok geçmiş olsun umarım sonuçlar iyi gelir
ayy sağol ablacım siz olmazsanız cesaretim bile yoktu zayıflamaya şidi okul açılmadan 10 kg vermek hedefim inş yapabilirim![]()
sağol ebrucum kafamda bitirdim olayı.inşallah azmim kırılmaz.Ben sana çok güveniyorum Bilgen'cim güvenimi boşa çıkartma sakın.![]()
inşşalah tatlım aslında iyi motivasyon olmuş bu sana biz arkandayız 60olacaksın![]()
sağol ebrucum kafamda bitirdim olayı.inşallah azmim kırılmaz.
eşim çok fena gaza getirdi beni çokta sinirlendim açıkçası adamın bana güveni yok diye.
nuray geliyor yazmıyor niye acaba.
Seçil'cim bunu kastediyorum. Demek ki geçmişi güzel okumuyorsun. Daha arada bir kez daha uyarı yaptım sana ama şuan onu bulmak için zaman harcayamam. Geçmişi okumuş olsan bunu kaçırmayacağını tahmin ediyorum. Bundan sonra daha dikkatli okursun artık.
Normaldir canım, benim bile kendime güvenim yoktu. Düşünsene nerden baksan 30 kilo vereceksin sence dışardan bir insana bu kolay gelir mi? Hırslan ama eşine sinirlenme. Çok normal bir durum. Şuan önemli olan bunu başarıp eşine kendini ispatlaman. Sigarayı bırakma döneminde eşimde bana güvenmedi. Hatta ilk bıraktığım dönemde arada bir soruyordu sigara içmedin dimi diye. O kadar çok içiyordum ki normal geldi bana güvenememesi. Anlatabildim mi?
Teşekkürler canım. Alıntı yapmadığın için geçmişi okuyup okumadığın anlaşılmıyor. Genelde herkes okuduklarını alıntılıyor. Bide senin için uyarı yaptım. Mutlaka cevaplaman gerekiyor o yüzden okumadığını düşündüm.![]()
mesaj sayılarını hemen yazayım canım ama tabloya göre mesaj sayısını yazmayan bir sürü kişi var ben neden bu kadar çok uyarılıyorum bunu merak ettim doğrusu menülerimide begenmiyorsunuz az yiyorsun diyorsunuz ne yapmam gerekiyo anlamış değilim :44::44::44::44::44:
10 kilo ne kadar farkedecek sende biliyor musun? Ramazanda dikkat edersen eğer çok güzel kilolar verebilirsin. Çıkarma bunu aklından tamam mı?
anladım canım.kendime güvenim tam benim yapıcam.sonrada sigarayı bırakıcam ama çok seviyorum sigarayı.
eşim çok fena gaza getirdi beni çokta sinirlendim açıkçası adamın bana güveni yok diye.
biliyorum ramazanda çok hızlı verebilirim sonrada 1 ay daha var o zamanda 3 kg versem on eder sanırm :44:
Sen yeni bir üyesin ve deneme aşamasındasın. Ben zaten yeri geldiği zaman herkesi uyarıyorum. Yemek konusuna gelincede az yemekle kilo veremezsin. Bunu ben defalarca ve herkese yazıyorum. Zeliş geleli nerdeyse 2 ay olacak ve ben onun menülerini hala beğenmiyorum. Demek ki düzeltemediki beğenmiyoruz. Bilgen seninle aynı anda başladı onun menüleri yaşam tarzının olumsuzluklarına rağmen düzeldi. Bu kişi sen değil bir başkasıda olsa ben aynı uyarıları yine yapacağım. Sağlıklı ve düzenli menüler lazım sana. Üşenmiyorum geçmişe dönüp senin menüleri sırayla alıntılıyorum buraya bak bakalım sence güzel menüler mi? Güzel menüler olsa zaten şuan sağlıklı kilonda olurdun burda işin olmazdı. Demek ki yanlış yapılan bişeyler var. Sana doğru yolu göstermeye çalışıyoruz sadece. Yanlış mı yapıyoruz?
Sen yeni bir üyesin ve deneme aşamasındasın. Ben zaten yeri geldiği zaman herkesi uyarıyorum. Yemek konusuna gelincede az yemekle kilo veremezsin. Bunu ben defalarca ve herkese yazıyorum. Zeliş geleli nerdeyse 2 ay olacak ve ben onun menülerini hala beğenmiyorum. Demek ki düzeltemediki beğenmiyoruz. Bilgen seninle aynı anda başladı onun menüleri yaşam tarzının olumsuzluklarına rağmen düzeldi. Bu kişi sen değil bir başkasıda olsa ben aynı uyarıları yine yapacağım. Sağlıklı ve düzenli menüler lazım sana. Üşenmiyorum geçmişe dönüp senin menüleri sırayla alıntılıyorum buraya bak bakalım sence güzel menüler mi? Güzel menüler olsa zaten şuan sağlıklı kilonda olurdun burda işin olmazdı. Demek ki yanlış yapılan bişeyler var. Sana doğru yolu göstermeye çalışıyoruz sadece. Yanlış mı yapıyoruz?