Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese merhabalar.Geç uyandım,dün başladığım kitabı bitireyim dedim ve eşimden bilgisayarı alıp anca geldim.Kitap okumak güzelde hemen bitmese:1:Bana seri kitapla lazım.Yoksa çabuk bitiyor.

hoş geldin hatice abla :16:

bende seri kitapları çok severim ama bulmak biraz zor :44:

bugünkü menüm 11:00 gibi uyandığım için

sabah

domates
maydonoz
tere
1,5 haşlanmış yumurta (buçuk çocuklardan kaldı)
az bişey pide evde ekmek yoktu

ara

1/2 şeftali

akşam

ızgara göğüs

bir kase yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği (aldırdım sonunda)

sporu biraz sonra yapıcam 1 saat leslie,4 lt su
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
sağol hatice inşallah veririm.foto ekledim bugün.2008 yılındakinde 74 kiloyum.diğeri bir ay önce görümcemin düğünde 95 kiloyum şişko halimi gör istersen bir
Baktım canım.İkizlerin çok tatlı Allah bağışlasın.Sende çok güzel görünüyorsun.Ebrunun dediği gibi insan zayıfladıkça gerçekten gençleşip güzelleşiyor.Sende 2 çocuk annesi olarak zayıfla ve çıtır anne ol.
selam kızlar

sahurda:3dilim kızarmış ekmek lor peyniri şekersiz çay

iftarda:çorba salata ve mercimek yemegi( acızık )

sonrasında şeftali ve dondurma
Afiyet olsun Seçil.Ben kilonun kaç olduğunu unuttum.Daha öncede belirttiğim gibi kendine kilo teckere yapar mısın.
Kızlr gıremdm ya :)
cok sancm olyrr olecm sanrm:(
Menum:
Sahur: 1 haslnms yumurta
Kepeklı ekmk 1 dılım .
Saltlk
Peynır

Iftar
Ayran corbsı
Tavuklu sebzlı ymk 1 porsyn
Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Menün güzel olmuş.Afiyet olsun.
göööönaydın bebekleeeeeeeeeer :103: :103: 1,5 saat bisikletimi sürdüm geldimmmmmmmm herkese güzel pazarlar :1:

bu arada dünkü msjlar kimeydi??
Merhaba Fundacım.Ne güzel sporunuda yapmışsın.

sabah eşim beni işe getirirken "bana güveniyormusun 60 kg olabiliryim" dedim.uzun bir sessizlikten sonra sen en fazla 75 olabilirsin dedi.60 kg olucam sen bana ne alacaksın dedim."sana bir yıl veriyorum 65 ol 2 bilezik alıcam" dedi.sen görürsün dedim.hırs yaptm çünkü bana hiç güvenmiyor ve verebileceğime hiç inanmıyor.onun yüzünü kara çıkartıcam.hedefimi 58 mi yaosam diyorum.:52:
Olursun olursun.Şimdilik hedefin 60 olsun,hedefe yaklaşınca istersen biraz daha düşürürsün.Sen burda bizimle kal ve uyarıları dikkate al kısa bir sürede hedefine ulaşırsın.Altınsayısınıda biraz daga yükselt:1:

Herkese merhabalar.Geç uyandım,dün başladığım kitabı bitireyim dedim ve eşimden bilgisayarı alıp anca geldim.Kitap okumak güzelde hemen bitmese:1:Bana seri kitapla lazım.Yoksa çabuk bitiyor.

Hoşgeldin canım. Ben bu aralar kitap okuyamıyorum. Elimde bitane var az kaldı ama sürünüp duruyor. :9:

benim menülerimde hiç bi düzelme yokmu ablacım benim nerde yanlış yaptığımı düşünüyorsan söyle sence neden veremiyorum ben düşünüyorum sebep bulamıyorum ama tabikide kendi hatalarımı görmemem çok doğal sence ne eksik yada ne fazla söylermisin

İlk geldiğin zamanlara göre menülerin harika durumda. Ben eskisinden bahsediyorum. Senin kilo verememenin bence tek nedeni gerektiği kadar spor yapmaman. Bide suyu iyice artırman lazım. Konya ikliminden dolayı kilo vermeyi zorlaştırıyor. Konya'da kolay kolay terleyemiyosun. Terleyebilmen için spor yapman lazım. Vücudun düzenli kilo vermeye bi başlasa gerisi gelecekte sen hala gram gram gidiyosun. Menülerin zamanla daha iyi olacak. Şuan yanlış olan şeyleri iyice öğrendin. Zamanlada tam benim istediğim gibi olacak.

hayır tabiki yanlış değil benimde yardıma ihtiyacım var o yüzden buradayım fazla olan 10 kilomdan kurtulduktan sonra inşallah ideal kiloma ulaşıcam şuan 65 kilodayım hedef 55 cizelgem yok diye yazmak istedim

Bizim amacımız ve isteğimizde dediğim gibi sana yardımcı olmak. Burda duygu düşüncelerimizi çok fazla ifade edemiyor olabiliriz. Öncelikle hiç bir zaman alınganlık yapma. Çünki burda kimse kimseye kötü niyet beslemez. Bişey söylüyorsa vardır mutlaka bir bildiği. Birde elinden geldiğince burda çok zaman geçirmeye çalış. Daha iyi kaynaşacaksın takımla. :34:

Sana bide kilo çizelgesi yapalım. Motivasyonun artar.

Bizim amacımız ve isteğimizde dediğim gibi sana yardımcı olmak. Burda duygu düşüncelerimizi çok fazla ifade edemiyor olabiliriz. Öncelikle hiç bir zaman alınganlık yapma. Çünki burda kimse kimseye kötü niyet beslemez. Bişey söylüyorsa vardır mutlaka bir bildiği. Birde elinden geldiğince burda çok zaman geçirmeye çalış. Daha iyi kaynaşacaksın takımla. :34:

Sana bide kilo çizelgesi yapalım. Motivasyonun artar.

ben yapmaya çalıştım ama bir türlü olmadı :30::30::30::30: haklısın canım yazdıklarında :17::17:

selam kızlar bugunkü menüm

sabah: 1domates 1 salatalık yagsız peynir ve 1dilim ekmek sekersiz cay

kuşluk:1top dondurma

öğlen :5tane midye dolma

akşam: 5tane köfte
2litre su içtim şimdide sade soda içiyorum

kızlar bugunkü menüm

sabah:1dilim ekmek 1domates 1 salatalık biraz beyaz peynir

öğlen :zeytinyaglı kabak yemeği

akşam :haşlanmış mısır en az 2ltre su

selam kızlar

sahurda:3dilim kızarmış ekmek lor peyniri şekersiz çay

iftarda:çorba salata ve mercimek yemegi( acızık )

sonrasında şeftali ve dondurma

kızlar bugunku menüm

sabah:1dilim ekmek üstünde azıcık çikolata

kuşluk:limonata sekersiz

öğlen:taze fasulye yogurt yarım dilim ekmek

akşam:akdeniz salatası 2 tane yağsız tavada pişmiş köfte

Şimdilik alabildiğim menülerin bunlar canım. Yanlış olanlar dondurma, çikolatalı ekmek, haşlanmış mısır, midye dolma yaaaa kaçamak var menülerde yada çok az yiyorsun. İkisinin ortasını bulamadın bir şekilde. Biz sana böyle uyarılar yapacağız ki sende menülerini bi şekilde düzenleyeceksin. Mesela en son menünde sahurun ve iftarın çok az olmuş. Tabii doğal olarak üzerine dondurma yemişsin. Sahurunu sağlam yap ki iftara çok acıkma. Tatlı istediğinide bi şekilde kilo verene kadar düzeltmen lazım. Yoksa kilo veremezsin.

ben yapmaya çalıştım ama bir türlü olmadı :30::30::30::30: haklısın canım yazdıklarında :17::17:

Yaptıktan sonra ikinci sıradakini alacaksın. HTTP ile başlayıp png ile bitecek. Onu kopyalaman lazım.

Hoşbuldum canım.Senin zamanın yoktur.Biliyorsun ben boş gezenin boş kalfası gibi bir durumdayım şuan :1:

Yok canım yine okuyabiliyorum da Kanuni diye bir kitap okuyorum sonunu becerememiş yazar akmıyor kitap. O yüzden yoksa biliyorsun kitap okumak benim için çok önemlidir. Mutlaka vakit bulurum bi şekilde :9:

Hava Çok sıcak ya.. :(

Aynen yaaaa sen yine rahatsın şöyle buz gibi su iç bizim yerimize :9:

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum.Ablam İzmirde ve cadısı bizde:1:Biraz oyun oynayıp etkinlik yapalım gelirim.Ablam gelsin özel ders ücreti isteyeceğim :1::1:

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum.Ablam İzmirde ve cadısı bizde:1:Biraz oyun oynayıp etkinlik yapalım gelirim.Ablam gelsin özel ders ücreti isteyeceğim :1::1:

Hadi bakalım kolay gelsin ama daha sık uğra lütfen. Yoksa senide fırçalayacağım haaa haberin olsun :9:Ayy ne güzel yaaa benim kızımın teyzesi yok. Keşke olsaydı şimdi o bakıyor olurdu. :16:

Hadi bakalım kolay gelsin ama daha sık uğra lütfen. Yoksa senide fırçalayacağım haaa haberin olsun :9:Ayy ne güzel yaaa benim kızımın teyzesi yok. Keşke olsaydı şimdi o bakıyor olurdu. :16:
Ebrucum kızını gönder bana.Zaten bizim cadı ile aynı yaştalar.

Cnım kahvaltı yapamadm erkek kardeşim evde bi çorba içebildim .. Yani evde erkek varken hasta olsan bile oruclu gibi davranıyrm :(

Gizli gizli iç o zaman :9: Bende sanırım bir hafta sonra felan yemek zorunda kalacağım. Bakalım iş yerinde nasıl yapacağım. :44:

Yaptıktan sonra ikinci sıradakini alacaksın. HTTP ile başlayıp png ile bitecek. Onu kopyalaman lazım.

Yok canım yine okuyabiliyorum da Kanuni diye bir kitap okuyorum sonunu becerememiş yazar akmıyor kitap. O yüzden yoksa biliyorsun kitap okumak benim için çok önemlidir. Mutlaka vakit bulurum bi şekilde :9:

Aynen yaaaa sen yine rahatsın şöyle buz gibi su iç bizim yerimize :9:

Cnım kahvaltı yapamadm erkek kardeşim evde bi çorba içebildim .. Yani evde erkek varken hasta olsan bile oruclu gibi davranıyrm :(

Ebrucum kızını gönder bana.Zaten bizim cadı ile aynı yaştalar.

Ayy canım yaaaaa ne güzel bir düşünce :16: Kızım şuan antakyada en az senin kadar uzakta. Özledim iyice cadıyı. :14:Ama ramazanda yanımda olmaması çok daha iyi oldu, yoksa daha zordu onunla oruç tutmak. Çünki çenesi hiç durmuyor sürekli ona cevap vermek zorunda kalıyorum. :9:

Ayy canım yaaaaa ne güzel bir düşünce :16: Kızım şuan antakyada en az senin kadar uzakta. Özledim iyice cadıyı. :14:Ama ramazanda yanımda olmaması çok daha iyi oldu, yoksa daha zordu onunla oruç tutmak. Çünki çenesi hiç durmuyor sürekli ona cevap vermek zorunda kalıyorum. :9:

Babasının yanında sanırım.Bir çenesi düşükte burda var :1: Birde şunu yapalım ,bunu yapalım deyip duruyor:53:.Ben çıkayım başımda duruyor zaten.Gelirim yine.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Baktım canım.İkizlerin çok tatlı Allah bağışlasın.Sende çok güzel görünüyorsun.Ebrunun dediği gibi insan zayıfladıkça gerçekten gençleşip güzelleşiyor.Sende 2 çocuk annesi olarak zayıfla ve çıtır anne ol.

Afiyet olsun Seçil.Ben kilonun kaç olduğunu unuttum.Daha öncede belirttiğim gibi kendine kilo teckere yapar mısın.

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Menün güzel olmuş.Afiyet olsun.

Merhaba Fundacım.Ne güzel sporunuda yapmışsın.

Olursun olursun.Şimdilik hedefin 60 olsun,hedefe yaklaşınca istersen biraz daha düşürürsün.Sen burda bizimle kal ve uyarıları dikkate al kısa bir sürede hedefine ulaşırsın.Altınsayısınıda biraz daga yükselt:1:

hoşgeldin haticecim.inşallah zyıflayıp onlara çıtır bir anne olucam.altın sayısıns bende yükseltmeyi düşünüyorum canım iki bilezikten sonra ik tane daha isteyim bari.

Back
X