Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

HAhaha mantıklı ama işte :)
İşyerinde zor olur ya..

Ben regl olduğum zaman sahurada kalkmıyorum. O yüzden mecburen iş yerinde kahvaltı yapacağm. Allahtan yemekhanede yemek çıkıyor öğle yemeği için. Sorun olmuyor.

Herkese merhabalar.Geç uyandım,dün başladığım kitabı bitireyim dedim ve eşimden bilgisayarı alıp anca geldim.Kitap okumak güzelde hemen bitmese:1:Bana seri kitapla lazım.Yoksa çabuk bitiyor.
merhaba hatice.bende klopatra diye bir ktaba başlamıştım,içim şişti,hiç okuyasım yok:31:

benim menülerimde hiç bi düzelme yokmu ablacım benim nerde yanlış yaptığımı düşünüyorsan söyle sence neden veremiyorum ben düşünüyorum sebep bulamıyorum ama tabikide kendi hatalarımı görmemem çok doğal sence ne eksik yada ne fazla söylermisin
zeliş seni en çok zorlayan evde pişen yemekler.çoğumuz kendimiz yapıyoruz yemekleri,dolayısıyla diete göre tarifler uyguluyoruz.ben eminim evde sana uygun yemek pişse,spor yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.

Hava Çok sıcak ya.. :(
soğuk suyla duş aldım,muhteşemdi:8:

Cnım kahvaltı yapamadm erkek kardeşim evde bi çorba içebildim .. Yani evde erkek varken hasta olsan bile oruclu gibi davranıyrm :(
bekarken en uyuz olduğum şeydi,suçlu gibi açak göçek yemek yemek.
Ayy canım yaaaaa ne güzel bir düşünce :16: Kızım şuan antakyada en az senin kadar uzakta. Özledim iyice cadıyı. :14:Ama ramazanda yanımda olmaması çok daha iyi oldu, yoksa daha zordu onunla oruç tutmak. Çünki çenesi hiç durmuyor sürekli ona cevap vermek zorunda kalıyorum. :9:

Babasının yanında sanırım.Bir çenesi düşükte burda var :1: Birde şunu yapalım ,bunu yapalım deyip duruyor:53:.Ben çıkayım başımda duruyor zaten.Gelirim yine.
[/B]

çocuklar muhteşem varlıklar ama bazen cidden yoruyorlar insanı.

Şimdilik alabildiğim menülerin bunlar canım. Yanlış olanlar dondurma, çikolatalı ekmek, haşlanmış mısır, midye dolma yaaaa kaçamak var menülerde yada çok az yiyorsun. İkisinin ortasını bulamadın bir şekilde. Biz sana böyle uyarılar yapacağız ki sende menülerini bi şekilde düzenleyeceksin. Mesela en son menünde sahurun ve iftarın çok az olmuş. Tabii doğal olarak üzerine dondurma yemişsin. Sahurunu sağlam yap ki iftara çok acıkma. Tatlı istediğinide bi şekilde kilo verene kadar düzeltmen lazım. Yoksa kilo veremezsin.

dengelesem iyi olacak canım çok haklısın ilgilendiğin için tesekkür ederim abur cuburdan kurtulmam lazım

gereksiz seylerden çok fazla yiyorum benim en büyük yanlışlığım bu zaten :25::25:

Hoşgeldin canım. Ben bu aralar kitap okuyamıyorum. Elimde bitane var az kaldı ama sürünüp duruyor. :9:

İlk geldiğin zamanlara göre menülerin harika durumda. Ben eskisinden bahsediyorum. Senin kilo verememenin bence tek nedeni gerektiği kadar spor yapmaman. Bide suyu iyice artırman lazım. Konya ikliminden dolayı kilo vermeyi zorlaştırıyor. Konya'da kolay kolay terleyemiyosun. Terleyebilmen için spor yapman lazım. Vücudun düzenli kilo vermeye bi başlasa gerisi gelecekte sen hala gram gram gidiyosun. Menülerin zamanla daha iyi olacak. Şuan yanlış olan şeyleri iyice öğrendin. Zamanlada tam benim istediğim gibi olacak.

Bizim amacımız ve isteğimizde dediğim gibi sana yardımcı olmak. Burda duygu düşüncelerimizi çok fazla ifade edemiyor olabiliriz. Öncelikle hiç bir zaman alınganlık yapma. Çünki burda kimse kimseye kötü niyet beslemez. Bişey söylüyorsa vardır mutlaka bir bildiği. Birde elinden geldiğince burda çok zaman geçirmeye çalış. Daha iyi kaynaşacaksın takımla. :34:

Sana bide kilo çizelgesi yapalım. Motivasyonun artar.

haklısn ablacım sporla suyu arttırırsam olacak bu iş ,

merhaba hatice.bende klopatra diye bir ktaba başlamıştım,içim şişti,hiç okuyasım yok:31:

zeliş seni en çok zorlayan evde pişen yemekler.çoğumuz kendimiz yapıyoruz yemekleri,dolayısıyla diete göre tarifler uyguluyoruz.ben eminim evde sana uygun yemek pişse,spor yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.

evet maalesef öyle ya bazen karşı koyuyorum ama bazende engel olamıyorum kendime bide sanırım kübra paylaşmıştı burgerlerde salata yesen bile aklın burgerde kaldığı için vucut burger gibi düşünüp kaloriyi depoluyomuş bendede böyle olabilirmi ki :44:

Ben regl olduğum zaman sahurada kalkmıyorum. O yüzden mecburen iş yerinde kahvaltı yapacağm. Allahtan yemekhanede yemek çıkıyor öğle yemeği için. Sorun olmuyor.
İyi ozaman canım Sorun olmaz öyleyse..

Soğuk suuu bende en iyisi duş alıp kendime geleyimm :)

evet maalesef öyle ya bazen karşı koyuyorum ama bazende engel olamıyorum kendime bide sanırım kübra paylaşmıştı burgerlerde salata yesen bile aklın burgerde kaldığı için vucut burger gibi düşünüp kaloriyi depoluyomuş bendede böyle olabilirmi ki :44:
Sağlıksız şeyleri canın çekmesin boşver cnmmm ..

Kızlar ben geldim bugün öldüm açlıktan. Mangal yapalım dedik size mis gibi esen bir yerden sesleniyorum. Ben internet keyfi yapıyorum eşim mangal yakıyor. Tam bir saat var iftara. Nedense bugün çok acıktım, susadım:27::37:

Iftardan sonra eskı erkek arkdsmla cay ıceceZ .. 4 yıl once cıkmstk kucuktm sevgılılık degıldı cocukluktu cok heyecnlym :( cunku cok tatlııı :) onu ıstıyorummm .

Mesai bitsede eve gitsem çok sıkıldım.

Pazar pazar hiç çekilmiyor dimi mesai, eminim şimdiye bitmiştir.

Aynen canım katılıyorum sana ama ilk defa ramazanda kendimi daha rahat hissediyorum. Kızım olsaydı evde ona yemek hazırlamak bile işkence olacaktı bana. Kafa dinledim biraz iyi oldu. Oda yüzmeyi öğrendi orda her gün havuza gidiyor rahatı yerinde yani.

ben cıkıyorum kızlar misafir gelecek akşama görüşürüz tekrar :)

Kolay gelsin canım.

Zeliş'cim öyle bir hale gelki önüne enn sevdiğin yiyecekleri koysalar canın istemesin, eminim zamanla böyle olacaktır. Az önce eşim eşyaları taşırken arkamdan geliyor dediki birden yeter artık kilo verme böyle iyi çok zayıfladın. Eskiden bazen yemekte takılırdı az ye aşkım diye. Şimdide durmamı istiyor. Sanırım zamanla zayıflık isteği artıyor. Hatta bikaç fotoğrafımı çekti eşim eve gidince yüklerim. Gerçekten incecik kalmışım yeni yeni farkediyorum. Oturunca bile göbeğim çok az çıkıyor :9:

Iftardan sonra eskı erkek arkdsmla cay ıceceZ .. 4 yıl once cıkmstk kucuktm sevgılılık degıldı cocukluktu cok heyecnlym :( cunku cok tatlııı :) onu ıstıyorummm .

Ayy çok heyecanlı. Haklısın canım çocuklukmuş sizinkisi. Hadi bakalım yeni bir ilişkimi doğuyor neee, az daha zayıflamış olsan süper olacaktı ama çıkmaya başlarsanız 3-5 aya kalmaz sen çıptırır olacaksın oda şaşacak iyice:9:

Back
X