Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

Sahur

Peynir, Zeytin, közlenmiş kırmızı biber
1 tane haşlanmış yumurta, birazcık reçel
2 dilim kepek ekmek

İftar

1 tane etli biber dolması (yoğurtlu)
1 tane buget (ızgara)
2 tane parmak köfte, azıcık sucuk

Bugün iki tane kaçamağım oldu onları yazmayayım. Şuan onlar yüzünden mide fesatı geçiriyorum.
Bugünden itibaren kaçamak felan yok çünki midem çok kötü oluyor.

ebru,razmazanda iki öğün yediğimiz için çok germiyorum.bide sahurda ,kahvaltıdan fazla yemezsem 17 saat dayanamayacağımı hissediyorum.:26:

21 temmuz mesaj sayilari

bilgen35:14
yasminyaso:2
mersinli42:19
Elmaliturta:15(20temmuz sanirim)/34
Laydline:18
UZAYÎM:7

Turtimi gönderdi bu sayıları sana Yasemin'cim sanırım onlarda bir yanlışlık var. :44:Ben şimdi baktım onun mesaj sayısına 9/17 canım.

ebru,razmazanda iki öğün yediğimiz için çok germiyorum.bide sahurda ,kahvaltıdan fazla yemezsem 17 saat dayanamayacağımı hissediyorum.:26:

Sahuru sağlam yap zaten ama biberli ekmek yiyeceğine tam buğday türü bir ekmek yesen bence daha mantıklı. Önemli olan iftarda abartmayıp, iftar ve sahur arasını çok az tutmak. Bol su içmek lazım. Ramazanın sonuçlarını bu hafta alacağız bakalım. İnsan açken gözü hiç bişey görmüyor zaten. O nedenle ramazanda kilo vermek sanki daha zor olacak, Kaçamak yapmayan ben bile kaçırmaya başladım. Akşama kadar gözümün önünde türlü türlü yiyecekler dolanıyor.

MENÜM

Sahur

2 dilim kepek ekmek

İftar

1 tane buget (ızgara)

Bugün iki tane kaçamağım oldu onları yazmayayım. Şuan onlar yüzünden mide fesatı geçiriyorum.
afiyet olsun.midelerimiz küçüklmüş ,ondandır rahatsızlığın.dün iftarda komşudaydım.yediğim miktara inanamadı.bu akşam ,eşim süreklli yesene tabağındaki dedi.eskiden olsa yediğim tabaktan 3 tane olsa yerdim.

afiyet olsun.midelerimiz küçüklmüş ,ondandır rahatsızlığın.dün iftarda komşudaydım.yediğim miktara inanamadı.bu akşam ,eşim süreklli yesene tabağındaki dedi.eskiden olsa yediğim tabaktan 3 tane olsa yerdim.

İnsan kendine bile inanamıyor canım. Dur bakalım siz daha yolun başındasınız. Yolculuk bittiğinde nasıl olacaksınız çok merak ediyorum. Ben şişmanlığa öyle bir alışmışım ki hala kendimi şişman hissediyorum.

Ya bizde maviyesil1999 nickli bi arkadas vardı. transfer mi oldu? :44:

Ben geldiğimden beri öyle birisi yoktu Melek. Nerden hatırlıyorsun acaba? Genel listede de hiç dikkatimi çekmedi.

İnsan kendine bile inanamıyor canım. Dur bakalım siz daha yolun başındasınız. Yolculuk bittiğinde nasıl olacaksınız çok merak ediyorum. Ben şişmanlığa öyle bir alışmışım ki hala kendimi şişman hissediyorum.

Ben geldiğimden beri öyle birisi yoktu Melek. Nerden hatırlıyorsun acaba? Genel listede de hiç dikkatimi çekmedi.

ebru takımları gezerken 7. takımda gördüm.
o ya izne ayrılmıştı,yada takımdan cıkmıstı. ama izne ayrıldı diye hatırlıyorum.
gözüme takıldı,ondan sordum :44:

Selam kızlar...

Menüm:

Sahur:
30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Biraz beyaz peynir
1 dilim kavun

İftar:
30 gr. sütlü müsli
Yarım kase şehriye corbası
3 kasık etli bamya yemeği
Cacık

Bu arada geçen pazar 69.1 idim, bu sabah 68.5 cıktım. 3 gündür dikkat etmeme ragmen iyi bir sonuc benim için :9:
Afiyet olsun Melekçim güzel bir menü olmuş.Kilonda çok iyi.Normal öğünlerde aralara falan yapıyorduk şimdi onuda yapmıyoruz.İnşallah ramazan avantajımız olur kilo veririz.

menün
sahur:3/4 biberli ekmek
1.5 yumurta
peynir
domates
salatalık
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:çorba
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık fırında sebze
3 parça döner
salata ayran
3 hurma

şekersiz çayın yanında 1 lokum

ara:
1 erik,1 şeftali
Afiyet olsun Zeynep.Az az herşeyden yenmiş.Güzel olmuş.

Kızlar selam :)

Sabah gittim gelemedim, ev işleri vs.. biraz da kitap okudum, dinlendimm

Menüm :

Sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık,

Öğlen - kepekli makarna (tadı fena değilmiş :)), yoğurt

Ara : vişneli soda, 40 kaloriymiş

Akşam : hindi döner, 1 dilim ekmek, salata
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

MENÜM

Sahur

2 dilim kepek ekmek

İftar

1 tane buget (ızgara)

Afiyet olsun Ebrucum.Bırak kaçamak yapmayı normal yemek yiyince bile midem sancılanıyor.Kaçamak yapmak istesekte yapamayacağız sanırım.

Aynen canım.Sahurda daha çok yeniyor.
Ya bizde maviyesil1999 nickli bi arkadas vardı. transfer mi oldu? :44:
Ben böyle birini hatırlamıyorum Melek :44:

Afiyet olsun Melekçim güzel bir menü olmuş.Kilonda çok iyi.Normal öğünlerde aralara falan yapıyorduk şimdi onuda yapmıyoruz.İnşallah ramazan avantajımız olur kilo veririz.

Ben böyle birini hatırlamıyorum Melek :44:

ben gecen sene ii vermiştim ama bu sene bakalım ne olacak :1:

ya sizden önceydi o,eski yani :1:

ebru takımları gezerken 7. takımda gördüm.
o ya izne ayrılmıştı,yada takımdan cıkmıstı. ama izne ayrıldı diye hatırlıyorum.
gözüme takıldı,ondan sordum :44:

Geçen günde Nur diye birkız yazmış katılmak isteyenler sayfasına. Bize çağırdım kurcaladım biraz. Eskiden bizim takımdaymış. Geriye dönük inceledim. İzne ayrılmış. Bazen öyle oluyor. Senden sonra birisi daha geldi daha önce 1. takımda yarışırken izne ayrılmış sonra sorun çıktı kilosunu hesaplarken, püsküütten bişey kaçmıyor. Arada oluyor öyle. Doğru hatırlıyorsundur belkide.

ben gecen sene ii vermiştim ama bu sene bakalım ne olacak :1:

ya sizden önceydi o,eski yani :1:

Bence bu senede iyi vereceksin Melek. Senin iddia işi ne oldu. Eşim bana netbook alacaktı, çok önceden söylemişti ben unutmuştum bile. Geçen gün aldı :16:

Geçen günde Nur diye birkız yazmış katılmak isteyenler sayfasına. Bize çağırdım kurcaladım biraz. Eskiden bizim takımdaymış. Geriye dönük inceledim. İzne ayrılmış. Bazen öyle oluyor. Senden sonra birisi daha geldi daha önce 1. takımda yarışırken izne ayrılmış sonra sorun çıktı kilosunu hesaplarken, püsküütten bişey kaçmıyor. Arada oluyor öyle. Doğru hatırlıyorsundur belkide.

Bence bu senede iyi vereceksin Melek. Senin iddia işi ne oldu. Eşim bana netbook alacaktı, çok önceden söylemişti ben unutmuştum bile. Geçen gün aldı :16:

yok eminim bizim takımdydı,neyse.. :1:

biz bir daha iddiaya girdik. seneye ramazanda 55 olmak için 1.5 milyarına.. :21:

önceki iddadan kalan 500 liramıda aldım :1:

vayyyyyyyyyy demek öyle.hadi bakalım orti,haberlerini bekliyoruz:51:
HAyırlı oldu orti :P

menüm

sabah

1 dilim ekmek
peynir
domatem
salatalık
5 zeytin

öğlen

ızgara göğüs

200 gr yoğurt

ara

1 şeftali

akşam

bir kase nesfit
Afiyet olsun canımm

21 temmuz mesaj sayilari

bilgen35:14
yasminyaso:2
mersinli42:19
Elmaliturta:15(20temmuz sanirim)/34
Laydline:18
UZAYÎM:7
Bende atmıştım canım mesaj sayım 19

Oh keyfe bak ne güzel.Eşinin çektiği resimleri yükle bir bakalım boyuna posuna:1:

Yoksa aşk mı doğuyor:16:.Hadi bakalım Kübracım.

Afiyet olsun Bilgen güzel olmuş.

Menümü bildirip çıkayım.İftardan sonra midem çok ağrıyor.Biraz dinleneyim uğrarım yine.
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Yumurta
Biberli lor peyniri
Domates

İFTAR
Yarım kase yayla çorbası
Yarım tabak kurufasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Afiyet olsun canım ..
AŞk doğdu :P

Selam kızlar...

Menüm:

Sahur:
30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Biraz beyaz peynir
1 dilim kavun

İftar:
30 gr. sütlü müsli
Yarım kase şehriye corbası
3 kasık etli bamya yemeği
Cacık

Bu arada geçen pazar 69.1 idim, bu sabah 68.5 cıktım. 3 gündür dikkat etmeme ragmen iyi bir sonuc benim için :9:
Afiyet olsun canımmm

menün
sahur:3/4 biberli ekmek
1.5 yumurta
peynir
domates
salatalık
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:çorba
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık fırında sebze
3 parça döner
salata ayran
3 hurma

şekersiz çayın yanında 1 lokum

ara:
1 erik,1 şeftali
Afiyet olsun orti .. Hurma lokum :P

Kızlar selam :)

Sabah gittim gelemedim, ev işleri vs.. biraz da kitap okudum, dinlendimm

Menüm :

Sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık,

Öğlen - kepekli makarna (tadı fena değilmiş :)), yoğurt

Ara : vişneli soda, 40 kaloriymiş

Akşam : hindi döner, 1 dilim ekmek, salata
Afiyet olsun canım

MENÜM

Sahur

2 dilim kepek ekmek

İftar

1 tane buget (ızgara)

Kaptan maşallah çok kaçamak yapıyorsun artık :P

//////////////////////////////

Kızlar çok güzel geçtii Aradan yıllar geçsede böyle aramızdaki bağ çok başkaydı... Çok tatlııı :17::17: Ve Teklif etti balıklama atladım .. Çok hızlı oldu ama Dayanamadım ki :17::17::17:

Oh keyfe bak ne güzel.Eşinin çektiği resimleri yükle bir bakalım boyuna posuna:1:

Yoksa aşk mı doğuyor:16:.Hadi bakalım Kübracım.

Afiyet olsun Bilgen güzel olmuş.

afiyet olsun,güzel olmuş menün.

Amin canım cümlemizinkini Allah kabul etsin. :16:Bu ramazan daha mı çabuk geçmeye başladı yoksa banamı öyle geldi?

Afiyet olsun Bilgen'cim çok güzel bir menü olmuş. Su ne kadar içtin? Sporda yok sanki?

Geçmiş olsun canım.

Ellerine sağlık canım. Hayırdır inşallah uğramadın bugün hiç? Mesaj sayılarını göndermeyenler var hala, Seda, Kübra, Nermin, Seçil ve Zeliş kızlar neden yok sizin mesaj sayılarınız? Betül'de geleceğim dedi yok ortalıklarda. Umarım bir sorun yoktur.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Yine gayet güzel bir menü. Afiyet olsun canım.

Biberli ekmek ve lokum olmamış ama ramazanda menülere kızmayada kıyamıyorum. :26:

Seda'cım soda içerken meyveli içmemeye özen gösteriyoruz içindeki şeker miktarından dolayı. Ben hep sade içiyorum mesela. Onun haricinde güzel olmuş menün.

He he yok artık zelişim :9: ama ben şuna gerçekten inanıyorum, zayıflayacağına gerçekten inanman çok yararlı olacaktır. Kendini güzel hissettiğinde ve kötü hissettiğinde çok farkediyor mesela. Bence gerçekten evrene bir enerji yayıyoruz. O yüzden hep olumlu düşünmek ve kendine güvenmek, kendini beğenmek gerek...

Hadi hayırlısı, benim nişanlım ilk sevgilim oluyor. Lisedeylen yaz aşkımdı, 8 yıl sonra tekrar karşılaştık ve sonrası malummm :9:

Afiyet olsun canım güzel olmuş, su da içmişsindir herhalde :34:

Benim msj sayım 7 canım, yukarıya ekledimm

Afiyet olsun canımm, allah kabul etsin

Afiyet olsun, allah kabul etsinn

Afiyet olsun, allah kabul etsin.. Bugün canım tatlı çekmiş anlaşılan :34:

teşekkürler arkadaşlar su 3.5 litre kadar içti.spor yapmadım,nasıl yapıcam bilmiyorum

yok eminim bizim takımdydı,neyse.. :1:

biz bir daha iddiaya girdik. seneye ramazanda 55 olmak için 1.5 milyarına.. :21:

önceki iddadan kalan 500 liramıda aldım :1:

Vay vay vay bu ne böyle.Biri altınına birisi parasına giriyor.Kilo vermeye başladığım zaman olsaydı bende iddaya girerdim..Bugün eşime söze ttim güldü.Aralığa kadar 55 ol bende birşeyler düşünürüm dedi:53:Bende 57 olsun dedim yok 55 dedi.Bende senle iddaya falan girmiyorum dedim :1: Aralığa kadar 55 olur muyum acaba.Çok uzak geliyor şuan.Heleki benim için.

Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Ara : süt

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

su : 2Ltre

Kızlar çok güzel geçtii Aradan yıllar geçsede böyle aramızdaki bağ çok başkaydı... Çok tatlııı :17::17: Ve Teklif etti balıklama atladım .. Çok hızlı oldu ama Dayanamadım ki :17::17::17:
Amanınn bizim kıza da bak.Aşıkta olurmuş:1: Biraz naz yapsaydın olmadı böyle.Baştan süründüreceksin ki kıymetini bilsin:1:

Vay vay vay bu ne böyle.Biri altınına birisi parasına giriyor.Kilo vermeye başladığım zaman olsaydı bende iddaya girerdim..Bugün eşime söze ttim güldü.Aralığa kadar 55 ol bende birşeyler düşünürüm dedi:53:Bende 57 olsun dedim yok 55 dedi.Bende senle iddaya falan girmiyorum dedim :1: Aralığa kadar 55 olur muyum acaba.Çok uzak geliyor şuan.Heleki benim için.

kız aralıga 5 ay var. her aya 2 kilo bile düşmüyor. cok rahat olursun bence hatice... girseydin keşke...

Menüm
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

çok az yemişsin, hemde hiç sebze yok :19:
böyle menü olmaz kardeşim :45:
düzenli beslenmelisin, her öğün güzel ye yemeklerini...

böyle gidersen verdiklerini hızla alırsın... :20:

bu dediklerime kızma sakın olurmu :1:

Menüm
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

Kübracım çok az yemişsin.Baştan bu kadar kısma.

kız aralıga 5 ay var. her aya 2 kilo bile düşmüyor. cok rahat olursun bence hatice... girseydin keşke...
Ben ayda ancak 1,5 veriyorum canım.57 dememi kabul etmedi diye bende kestirip attım.Ben aralıkta 55 olayım yine istediğimi yaptırırım:1:
.Tablet bilgisayar istiyorum

Back
X