Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neyse kızlar ben cıkıyorum...
Yarın yaz kursu,mukabele var.hafta içi cok yoruluyorum ya... :19:
yatayımda,dinleneym accuk...
öptüm hepiciinizi... :54:

Kübracım çok az yemişsin.Baştan bu kadar kısma.

Ben ayda ancak 1,5 veriyorum canım.57 dememi kabul etmedi diye bende kestirip attım.Ben aralıkta 55 olayım yine istediğimi yaptırırım:1:
.Tablet bilgisayar istiyorum

olursun sen olursun.. aralıga kadar 55 ol bakalım :1:

Amanınn bizim kıza da bak.Aşıkta olurmuş:1: Biraz naz yapsaydın olmadı böyle.Baştan süründüreceksin ki kıymetini bilsin:1:

Sonra süründüreym dedm ilkn bnm olsn :P

çok az yemişsin, hemde hiç sebze yok :19:
böyle menü olmaz kardeşim :45:
düzenli beslenmelisin, her öğün güzel ye yemeklerini...

böyle gidersen verdiklerini hızla alırsın... :20:

bu dediklerime kızma sakın olurmu :1:
Yok canımm çok haklısın biliyorm
ortam müsait değildi yiyemedim regl oldm erkek kardeşim hep evde akşam yemeğindede çok yemek istemedm ..

Kübracım çok az yemişsin.Baştan bu kadar kısma.

Ben ayda ancak 1,5 veriyorum canım.57 dememi kabul etmedi diye bende kestirip attım.Ben aralıkta 55 olayım yine istediğimi yaptırırım:1:
.Tablet bilgisayar istiyorum

Evet canım biliyorm düzeltecem...

Neyse kızlar ben cıkıyorum...
Yarın yaz kursu,mukabele var.hafta içi cok yoruluyorum ya... :19:
yatayımda,dinleneym accuk...
öptüm hepiciinizi... :54:

İyi uykular canımm :16:

Menümü bildirip çıkayım.İftardan sonra midem çok ağrıyor.Biraz dinleneyim uğrarım yine.
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Yumurta
Biberli lor peyniri
Domates

İFTAR
Yarım kase yayla çorbası
Yarım tabak kurufasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
afiyet olsun hatice
Selam kızlar...

Menüm:

Sahur:
30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Biraz beyaz peynir
1 dilim kavun

İftar:
30 gr. sütlü müsli
Yarım kase şehriye corbası
3 kasık etli bamya yemeği
Cacık

Bu arada geçen pazar 69.1 idim, bu sabah 68.5 cıktım. 3 gündür dikkat etmeme ragmen iyi bir sonuc benim için :9:
menün güzel olmuş canım
menün
sahur:3/4 biberli ekmek
1.5 yumurta
peynir
domates
salatalık
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:çorba
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık fırında sebze
3 parça döner
salata ayran
3 hurma

şekersiz çayın yanında 1 lokum

ara:
1 erik,1 şeftali
afiyet olsun canım hani spor ve su
Kızlar selam :)

Sabah gittim gelemedim, ev işleri vs.. biraz da kitap okudum, dinlendimm

Menüm :

Sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık,

Öğlen - kepekli makarna (tadı fena değilmiş :)), yoğurt

Ara : vişneli soda, 40 kaloriymiş

Akşam : hindi döner, 1 dilim ekmek, salata
afiyet olsun canım su miktarı
MENÜM

Sahur

Peynir, Zeytin, közlenmiş kırmızı biber
1 tane haşlanmış yumurta, birazcık reçel
2 dilim kepek ekmek

İftar

1 tane etli biber dolması (yoğurtlu)
1 tane buget (ızgara)
2 tane parmak köfte, azıcık sucuk

Bugün iki tane kaçamağım oldu onları yazmayayım. Şuan onlar yüzünden mide fesatı geçiriyorum.
Bugünden itibaren kaçamak felan yok çünki midem çok kötü oluyor.
kaptanım kaçamakları arttırdın,su ve spor?
Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Ara : süt

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

su : 2Ltre

az yemişsin kübra

HAyırlı oldu orti :P

Afiyet olsun canımm

Bende atmıştım canım mesaj sayım 19

Afiyet olsun canım ..
AŞk doğdu :P

Afiyet olsun canımmm

Afiyet olsun orti .. Hurma lokum :P

Afiyet olsun canım

Kaptan maşallah çok kaçamak yapıyorsun artık :P

//////////////////////////////

Kızlar çok güzel geçtii Aradan yıllar geçsede böyle aramızdaki bağ çok başkaydı... Çok tatlııı :17::17: Ve Teklif etti balıklama atladım .. Çok hızlı oldu ama Dayanamadım ki :17::17::17:
amaninnnnn,kız gerçekten az nazlansaydın.diyene bak ya.eşime ben evlenelim demiştim,o da tamam demişti.:1:

Vay vay vay bu ne böyle.Biri altınına birisi parasına giriyor.Kilo vermeye başladığım zaman olsaydı bende iddaya girerdim..Bugün eşime söze ttim güldü.Aralığa kadar 55 ol bende birşeyler düşünürüm dedi:53:Bende 57 olsun dedim yok 55 dedi.Bende senle iddaya falan girmiyorum dedim :1: Aralığa kadar 55 olur muyum acaba.Çok uzak geliyor şuan.Heleki benim için.
ne şanslısınız.benimki kılını kıpırdatmaz.adam kızımın doğumundan sonra sadece çiçek aldı bana.zayıflamama tırnağını oynatmaz.

Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Ara : süt

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

su : 2Ltre
orti evdesin,ne olur çok düşük kalorili olmasın menün.zelişe söylüyoz,sende yemiyon sebze,meyve.

amaninnnnn,kız gerçekten az nazlansaydın.diyene bak ya.eşime ben evlenelim demiştim,o da tamam demişti.:1:

ne şanslısınız.benimki kılını kıpırdatmaz.adam kızımın doğumundan sonra sadece çiçek aldı bana.zayıflamama tırnağını oynatmaz.

orti evdesin,ne olur çok düşük kalorili olmasın menün.zelişe söylüyoz,sende yemiyon sebze,meyve.

hahaha :) bende derim bu cocuğa hemen evlenelm :P çooook tatlııı gerçektennnn :nazar::nazar::nazar::52::52::52::52:

Ortii ortam müsait değildi yokse sebze çok yiyorm bgnlk böyle oldu :44:

sen şanslısın en azından çiçek almış adam 10 yıl sonra gelen ikizlere hiç birşey almadı.çok kırılmıştım.hala sinirlenince söylüyorum.

unutmuşum bilgen.su 2 litrede,spor bugün hiç içimden gelmedi,bugünü tatil ilan ettim.aslında ayak bileğim ve dizimdeki eklemlerim dün gece beni zorladı baya.bugün dinlenip toparlansınlar diye yapmadım.

Ya k.bakmayın misafirler geldi iftardan sonra çay içmeye şimdi de gıcık kardeşim bilgiseyari bırakmıyo mobilim o yüzden geçmişe bakıcam ama alıntılayamiyorum

Ya k.bakmayın misafirler geldi iftardan sonra çay içmeye şimdi de gıcık kardeşim bilgiseyari bırakmıyo mobilim o yüzden geçmişe bakıcam ama alıntılayamiyorum
Hoşgeldin canım

leslie teyze çağırıyor beni kızlar davete icabet edeyim kırılır yoksa
Leslie iyi ya :) maşallahı var... :) bence faydalı birşey ..
Kolay gelsin canım erisin yağlar:9::9::9::8::8::8:

sağolun kızlar,günlük hayatta bir sorun yok şükür.sadece spor yaparken.ben orta okulda sporcuydum,bu sakatlıklar bana o zamanlardan miras.muhtemelen dizimde menüsküs var da sallamıyorum,o da kusur kalsın.nenem gibiyim zaten kırk yerimde kırk mum yanıyor.kocam bazen sen ne kadar çok hasta oluyorsun diye dalga geçiyor.evlendikten sonra vücut koptu.evleninceye kadar dayandı ,sonra bıraktı ipin ucunu:27:

ben 15 dakika kaçıyorum.sonra döncem ben size:54:

sağolun kızlar,günlük hayatta bir sorun yok şükür.sadece spor yaparken.ben orta okulda sporcuydum,bu sakatlıklar bana o zamanlardan miras.muhtemelen dizimde menüsküs var da sallamıyorum,o da kusur kalsın.nenem gibiyim zaten kırk yerimde kırk mum yanıyor.kocam bazen sen ne kadar çok hasta oluyorsun diye dalga geçiyor.evlendikten sonra vücut koptu.evleninceye kadar dayandı ,sonra bıraktı ipin ucunu:27:

ben 15 dakika kaçıyorum.sonra döncem ben size:54:

Geri iaden varmı diye düşünüyordur eşin :33::33::33::33:

Görüşürüz canım ..

Back
X