Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yasminyaso:24/2
mersinli42:10/19
UZAYIM:28/7
Kbra23:19/19
gurbet_dmr:5/?
bilgen35:11/?
elmaliturta:15/34
LaydliNe:?/18
akashha:10/7
zaum:?/?

Bana gelen mesaj sayıları bu şekilde kızlar ;)

GÜNAYDINNNNN:54::16::54:

günaydın canım.sana mesaj atmıştım gelmemiş galiba 14 tane

cuma:

sahur: haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, çay, 1/8 pide
iftar: közlenmiş patlıcanlı karnıyarık, yoğurt,1/8 pide
ara: güllaç (küçük bir dilim), çay

cumartesi:

sahur: haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, çay, 1/8 pide
iftar: közlenmiş patlıcanlı karnıyarık, az bulgur pilavı(3 yk), yoğurt, diyet kola
ara: 1şeftali, kahve

Pazar: Oruca 2 gün dayanabildim. Pazar normal menü

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık
ara:kahve
öğlen: meyve demeti(şeftali, erik, az üzüm)
akşam: 2 tane etli dolma, 1 dilim kepek ekmeği, yarım kase yoğurt (17.00)
ara: çay ve meyve(2 dilim karpuz)

181440_334106913335691_134876075_n.jpg

[/QUOTE]Konya'dayım gel canım başımın üstünde yerin var.

Bu arada takımda şuan yer var eğer transfer olmak istersen gelebilirsin. Listeye girmediysende sorun yok, bizim takıma geleceğini ve ordan ayrıldığını söylemen yeterli. :34:

(Gurur yapma ciddiyim çünki.)
[/QUOTE]

konya ramazanda çok güzel oluyodur. tahmin ediyorum ki mevlanada falan güzel etkinlikler kutlamalar oluyodur. aslında takımımı değiştirmek istemiyordum sanki onlara ihanet gibi geldi bi an ama hafta sonu düşündüm ve bu sabah tekrar baktım iki günde bi kaç yazışma bence çok az. yararlı olabileceklerini düşünmüyorum o yüzden teklifini kabul ediyorum evet eveett EVEEETTTT beni zorlada olsa kbul ettiğiniz için teşekkürederim :27::27::27::27: şaka şaka

İftar 8,40 olduğuna göre bana yakın sayılırsın.Sen nerde yaşıyorsun Nurgül? Ayrıca geçmişi okurken güzel dialogların vardı. Grupta olmasanda aramıza katılmana çok sevindim.Bu arada ben hatice

ben istanbul çekmeköydenim sen nerdensin.? memnun oldum bende nurgül alsınlar diye neler yaptım yaaa :1::1::1::1: ama galiba ben kazandım :52::52::52:

evet nurgülcüm , kilo almazsan iyi vallaha kııııııızz :))
tiroidin az çalışması canım , ömür boyu ilaç kullanman gerekiyor :(
doğumdan sonra çıktı bu illet ama 2-3 aydır ilacı kullanıyorum , bakalım nolucak?

bu arada kızımın ateşi düştü canlarım :) inşallh tekrarlamaz !..

inşallah ilaçlarında yan etkisi yoktur tedavisi yokmu ömür boyu ilaç kullanmak sıkıcı ve zor olsa gerek çok geçmiş olsun. bi an önce sağlığına kavuşursun inşallah bide doğum inanı yeniliyo diyolar bak kalıtsal rahatsızlıklarda yapabiliyomuş.

sabah eşim beni işe getirirken "bana güveniyormusun 60 kg olabiliryim" dedim.uzun bir sessizlikten sonra sen en fazla 75 olabilirsin dedi.60 kg olucam sen bana ne alacaksın dedim."sana bir yıl veriyorum 65 ol 2 bilezik alıcam" dedi.sen görürsün dedim.hırs yaptm çünkü bana hiç güvenmiyor ve verebileceğime hiç inanmıyor.onun yüzünü kara çıkartıcam.hedefimi 58 mi yaosam diyorum.:52:

eşin aslında sana farkında olmadan çok büyük bi iyilik yapmış belki burda hepimiz toplansak motive etmeye çalışsak onun verdiği hırs kadar olmaz eminim daha azimli ve isteklisindir. onu utandıracağına ben inanıyorum bide ucunda 2 bilezik var ohhhh :) olimpiyatlardaki madalya gibi mücadelenin sonunda ödül var bence spor yapmayada yediklerinden fedakarlık etmeyede değer.

nuray geliyor yazmıyor niye acaba.

nurgül :9::9::9::9: bi baktım çıktım sadece ya bide transfer ücretini düşünüyodum ne istesem acaba diye :P

Herkese merhabalar.Geç uyandım,dün başladığım kitabı bitireyim dedim ve eşimden bilgisayarı alıp anca geldim.Kitap okumak güzelde hemen bitmese:1:Bana seri kitapla lazım.Yoksa çabuk bitiyor.

bence dünya klasiklerini oku gerçi okumuş olduğunu tahmin ediyorum ama eğer okumadıysan tavsiye ederim. günümüzde kitap okuma oranı çok düşükken seri okuyucu olman çok güzel sevindim gerçekten.

özendirmek gibi olmasın 5 dakika sonra ezan okunacak.ben mutfağa gidiyorum.:27:

benim bu işe bi çözüm bulmam lazım yaa olmuyo böle :1::1::1:

59-50 kilo arası yarışanlar gurubunda bi arkadaşımız aşağıdaki iletiyi paylaştı bende belki ilginizi çeker diye buraya kopyaladım ramazanda olacak bişey deil ama denemeye değer gibi gerçi sarımsak tansiyonu olumsuz etkilermi bilmem onuda sağlıkçı arkadaşlar sölücek :)))) çok sağlıksız ve zor görünmüyor. gerçi onu içmeden sadece yedikleriyle biz kilo veririz ama belki o karışımın yağ yakıcı etkisi vardır.

Arkadaşlar bende 56 kiloyum bir ayda 47 olmak istiyorum olacağıma da inanıyorum bildiğim bi formül var belki siz de duymuşsunuzdur. Sarımsak ve ceviz tarifi .Bildiğiniz gibi sarımsak bir mucize saça, cilde, kiloya ve bir çok şeye iyi geliyor. Ceviz de aynen çok yararlı kolestrole iyi geldiği gibi zayıflatıyor da bende bunu keşfettim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar karışım şöyle:
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
Arkadaşlar sarımsakları yutabileceğimiz büyüklükte hap kadar bölüyoruz. Bir bardak normal çeşme suyunun içine sarımsakları ve ceviz içini atıyoruz. Bunu akşam yatmadan önce yapıyoruz ve öylece bırakıyoruz. sabah uyandığımızda aç karnına bu suyu içiyoruz sarımsakları yutuyoruz, ceviz içini de yiyoruz. yani bardakta hiç bişey kalmayacak. bunu yaptıktan sonra hemen karışımın yenisi hazırlıyoruz diğer sabah içiyoruz yani her sabah tekrarlıyoruz. ben bu karışımla on günde 5 kilo verdim. Tabi tıka basa yemek yemedim ama aç da kalmadım. sadece ekmek tüketmedim hiç.
Sabahları iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 8-9 zeytin ve bol bol salatalık yedim ama domates yemedim. çünkü pek önerilmiyor.
Öğlenleri bir kase sebze çorbası içtim ve salata yedim.
Akşamsa sadece salata yedim. Akşam yemeği 6yı hiç geçmedim. Sonrada bir saatlik yürüyüş yaptım. yürüyüş yapamazsam da evde egzersiz yaptım.
Arkadaşlar ben bu yöntemle on günde 5 kilo verdim. Sizde enaz bir hafta da 3 kilo verebilirsiniz. Ben bugün tekrar başlıcam, on gün sonra yazarım sonucu. Ben şu an 56 kiloyum.

cuma:

cumartesi:

iftar: közlenmiş patlıcanlı karnıyarık, az bulgur pilavı(3 yk), yoğurt, diyet kola

afiyet olsun yasemin.güllaç var,ama sanırım ramazanda zorlanacağız hepimiz.

Ellerine sağlık canım. Mesaj sayısını bildirmeyenlerde buraya yazarsa ben not alacağım.

günaydın arkadaşlar.regl olmuşum ve inanılmaz baş ağrım var.

Günaydın canım geçmiş olsun.

cuma:

cumartesi:

Pideler, güllaç, diyet kola, ve pazar akşamki karpuz olmamış canım. Ayrıca sen neden bu üçgün boyunca uğramadın bakim? Bi sorun yoktur inşallah.

Bende aynı durumdayım canım, bugün bende regl oldum artı olarak cumartesi grip oldum. İkisi birlikte hiç çekilmiyorr:2:

Ebrucum geçmiş olsun canım, geçmişi ara ara okudum ama alıntılayamadım.

Teşekkürler canım. Bugün görünmem gereken doktoru aradım nerdeyse bir aylık bir izne ayrılmış. Kendime iyi bir genel cerrah bulmam lazım Konya'da. Zeynep senin önerebileceğin birisi var mı? Nede olsa yaşamışın Konya'da.
Günaydııııııııııııııııııııııın bebekleeeeeer :103: :103:

Hoşgeldin turticim. Günaydın
:16:
59-50 kilo arası yarışanlar gurubunda bi arkadaşımız aşağıdaki iletiyi paylaştı bende belki ilginizi çeker diye buraya kopyaladım ramazanda olacak bişey deil ama denemeye değer gibi gerçi sarımsak tansiyonu olumsuz etkilermi bilmem onuda sağlıkçı arkadaşlar sölücek :)))) çok sağlıksız ve zor görünmüyor. gerçi onu içmeden sadece yedikleriyle biz kilo veririz ama belki o karışımın yağ yakıcı etkisi vardır.

Arkadaşlar bende 56 kiloyum bir ayda 47 olmak istiyorum olacağıma da inanıyorum bildiğim bi formül var belki siz de duymuşsunuzdur. Sarımsak ve ceviz tarifi .Bildiğiniz gibi sarımsak bir mucize saça, cilde, kiloya ve bir çok şeye iyi geliyor. Ceviz de aynen çok yararlı kolestrole iyi geldiği gibi zayıflatıyor da bende bunu keşfettim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar karışım şöyle:
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
Arkadaşlar sarımsakları yutabileceğimiz büyüklükte hap kadar bölüyoruz. Bir bardak normal çeşme suyunun içine sarımsakları ve ceviz içini atıyoruz. Bunu akşam yatmadan önce yapıyoruz ve öylece bırakıyoruz. sabah uyandığımızda aç karnına bu suyu içiyoruz sarımsakları yutuyoruz, ceviz içini de yiyoruz. yani bardakta hiç bişey kalmayacak. bunu yaptıktan sonra hemen karışımın yenisi hazırlıyoruz diğer sabah içiyoruz yani her sabah tekrarlıyoruz. ben bu karışımla on günde 5 kilo verdim. Tabi tıka basa yemek yemedim ama aç da kalmadım. sadece ekmek tüketmedim hiç.
Sabahları iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 8-9 zeytin ve bol bol salatalık yedim ama domates yemedim. çünkü pek önerilmiyor.
Öğlenleri bir kase sebze çorbası içtim ve salata yedim.
Akşamsa sadece salata yedim. Akşam yemeği 6yı hiç geçmedim. Sonrada bir saatlik yürüyüş yaptım. yürüyüş yapamazsam da evde egzersiz yaptım.
Arkadaşlar ben bu yöntemle on günde 5 kilo verdim. Sizde enaz bir hafta da 3 kilo verebilirsiniz. Ben bugün tekrar başlıcam, on gün sonra yazarım sonucu. Ben şu an 56 kiloyum.

Kızlar dikkat ederseniz sarmısakla cevizle verilen kilonun bir alakası yok bence. Zaten normal diyet yapmış bu kişi. Sabah sabah hemde bütün şekilde sarmısak mideye zararlı olabilir bence. Ayrıca bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kilo verilmesine karşıyım ben. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Çünki verdiğimiz kiloların kalıcı olması lazım. Buda ancak beslenme alışkanlıklarını ve yaşam tarzını değiştirmekle olur. Buda benim düşüncem.

Son düzenleme:
[/QUOTE]

konya ramazanda çok güzel oluyodur. tahmin ediyorum ki mevlanada falan güzel etkinlikler kutlamalar oluyodur. aslında takımımı değiştirmek istemiyordum sanki onlara ihanet gibi geldi bi an ama hafta sonu düşündüm ve bu sabah tekrar baktım iki günde bi kaç yazışma bence çok az. yararlı olabileceklerini düşünmüyorum o yüzden teklifini kabul ediyorum evet eveett EVEEETTTT beni zorlada olsa kbul ettiğiniz için teşekkürederim :27::27::27::27: şaka şaka

[/QUOTE]

Tamam canım öncelikle eski takımına durumu anlat. Biz artık seni tanıyoruz. Bu hafta listeye girersin. Ben sana kurallarımızıda yazayım. Burda daha aktif olacağına ve daha hızlı kilo vereceğine inanıyorum. Doğru bir karar verdin. Bu kadar inatçı olmanda çok hoşuma gitti. :9::9: Bana buraya geldiğindeki kilonu ve hedef kilonuda yazarsan not alayım canım. Artık az çok takımı tanıyorsun. Buda senin avantajın oldu. :34:

ebru,canım ben hep kadın doğumcularla uğraştım.ameliyatımıda üniversitenin proflarından biri yaptı.düşündüm ,cidden tanıdığım genel cerrah yok.ben genelde hep farabiye giderdim,iyi bir hastane gibi geliyordu bana.

Tamam canım öncelikle eski takımına durumu anlat. Biz artık seni tanıyoruz. Bu hafta listeye girersin. Ben sana kurallarımızıda yazayım. Burda daha aktif olacağına ve daha hızlı kilo vereceğine inanıyorum. Doğru bir karar verdin. Bu kadar inatçı olmanda çok hoşuma gitti. :9::9: Bana buraya geldiğindeki kilonu ve hedef kilonuda yazarsan not alayım canım. Artık az çok takımı tanıyorsun. Buda senin avantajın oldu. :34:[/QUOTE]

tmm birazdan acı haberi veririm kendilerine :))))
başlangıç 59,80
şimdiki 57,70 akşam tatılmıştım :))
hedefim 53
boyum 1,62
yaşım 28
burcum kova
:1::1::1::1::1::52::52::52::52:

Tamam canım öncelikle eski takımına durumu anlat. Biz artık seni tanıyoruz. Bu hafta listeye girersin. Ben sana kurallarımızıda yazayım. Burda daha aktif olacağına ve daha hızlı kilo vereceğine inanıyorum. Doğru bir karar verdin. Bu kadar inatçı olmanda çok hoşuma gitti. :9::9: Bana buraya geldiğindeki kilonu ve hedef kilonuda yazarsan not alayım canım. Artık az çok takımı tanıyorsun. Buda senin avantajın oldu. :34:

başlangıç 59,80
hedefim 53
boyum 1,62
yaşım 28
burcum kova
:1::1::1::1::1::52::52::52::52:[/QUOTE]

Hosgelldıınnn canıııımmm tekrar :)

ebru,canım ben hep kadın doğumcularla uğraştım.ameliyatımıda üniversitenin proflarından biri yaptı.düşündüm ,cidden tanıdığım genel cerrah yok.ben genelde hep farabiye giderdim,iyi bir hastane gibi geliyordu bana.

Teşekkürler canım. Araştırayım bakalım iyice. Ama benim uzman bir aydan bişey olmaz dedi. Bir ay sonra tekrar bir ultrason baktırırım. Ondan sonra inşallah bi şekilde aldıracağım.

başlangıç 59,80
hedefim 53
boyum 1,62
yaşım 28
burcum kova
:1::1::1::1::1::52::52::52::52:

Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman. Cuma günü inşallah listede olursun. Kuralları yazıyorum onlarada bak bakalım
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Teşekkürler canım. Araştırayım bakalım iyice. Ama benim uzman bir aydan bişey olmaz dedi. Bir ay sonra tekrar bir ultrason baktırırım. Ondan sonra inşallah bi şekilde aldıracağım.

Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman. Cuma günü inşallah listede olursun. Kuralları yazıyorum onlarada bak bakalım
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

okudum anladım sevdim kabul ediyorum evet diyorum. :16::16::16::16::16::16:

meaba kızlar.önce geçmişi okuyayım dedim pazar pazar maşalah iyi yazmışsınız oku babam oku bitmedi:)
güzel hafta geçirmemiz dileğiyle...
:60: bende de az buz hissiyat vardır ben de sallarım bir iki ohoooooo alır basımızı gideriz he yakalanana kadar zaten köşeyi döneriz yakalansak da bu ülkede nasıl olsa 3 ayda cıkcamız için sorun olmaz :60: :60:
önemli olan hissiyat zaten canım o varsa iş tammadır:1:ya ülkede kolay canım uluslararası yakanmadıktan sonra kırmızı bültene düşeyelimde burda yatar çıkarız nolcak:27:

ayyyy işte bu yüzden oluyor bunlar adamlara kıyamıyonuz kıyın alalalla size bakmıcak da kime bakacak :60: :60: yalnız bana bakarmısın bekara koca boşamak kolaydır tabii :60: :60:

he valla kolay sanıyorsun ama öyle olmuyor kuzu.evlende görelim seni :34:
Yaaaaaaaa Bilgen ben şimdi sana kızdım ama, Neresini seviyorsun sigaranın söyleyeyim mi ben sana. Bıramayacağını bildiğin için bilinç altın sana sigarayı sevdiğini söylüyor. Emin ol sadece bırakamayacağını düşündüğün için seviyorsun. Hem cebine, hem sağlığına (en başta cildine), hem ikizlerine herşeye zarar. Bırakmasam ben bırakmazdım. 15 yıl içtim. Lise 2 de bir başladım öyle bir illetmişki Allaha şükür kurtuldum. Darısı sana inşallah.

bu arada diyanete göre sigarada ramazanda içki kdar günahmış.ruç tutmuşsun .biraz saçma gibi ama ben diyanetin yalancısıyım

Vay vay vay bu ne böyle.Biri altınına birisi parasına giriyor.Kilo vermeye başladığım zaman olsaydı bende iddaya girerdim..Bugün eşime söze ttim güldü.Aralığa kadar 55 ol bende birşeyler düşünürüm dedi:53:Bende 57 olsun dedim yok 55 dedi.Bende senle iddaya falan girmiyorum dedim :1: Aralığa kadar 55 olur muyum acaba.Çok uzak geliyor şuan.Heleki benim için.
haticeciğim biraz geç kalmışsın 70 lerdeyken girseydin kesin birşeyler alırdın eşin demiştir zaten zayıflıyor kıvama geliyor riske atmamıştır:)

amaninnnnn,kız gerçekten az nazlansaydın.diyene bak ya.eşime ben evlenelim demiştim,o da tamam demişti.:1:

ne şanslısınız.benimki kılını kıpırdatmaz.adam kızımın doğumundan sonra sadece çiçek aldı bana.zayıflamama tırnağını oynatmaz.

orti evdesin,ne olur çok düşük kalorili olmasın menün.zelişe söylüyoz,sende yemiyon sebze,meyve.

al bendende o kadar benim eşimde sevmez öyle şeyleri ne doğumda ne sonra bişey görmedim yani dereyi geçene kadar herşey nişanlıykende saırsın romantik ötesi çiçekler hediyeler evlenince geçti bitti herşey:52:

ben attığımı sanıyorum ama demekki atmamışım 21 temmuz mesaj sayım 14

Back
X