Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bak sen baaakk sen kesin büyüyünce politikacı olcan Zeliş :60::60::60: İki tarafada söylemiyor bişey :9:

az değilsin zeliş :9: ne şiş yansın ne kebab:33:hatice ,hatalarına kızmasın diye döktürmüşsün:1::9:

bak yaa nasıl da yanlış anlaşılmışım hemen malbuki ne kadarda temiz duygularımla yazmıştım ben onları sırf ebru abla üzülmesin diye :5::20: :19: :43: :1:
kıslar ben çıkıyorum çanta hazırlıycam, VİRÜSyarın denize gitçez bol bol yüzüp spor yapıcam inş bi aksilik olmasaa... gün içinde giremem muhtemelen...
ex ortim kaptanlığını ben yaşayamadan bitti üzüldüm ama burda olmanada sevindim açıkçası... herkese iyi geceler...
ayy ne güzel iyi eğlenceler sana :32:
Menüm
sahur:

1 kase sütlü nesfit

İftar :

1 tavuk snztll
1 kase yogurt

2.5 Litre su olmuştur..
nesfit hiç açıktrmadı bundan sonra sahurda nsfit yapcam :)

afiyet olsun canım bende bi kaç kere yedim nesfiti tok tutuyo :34:

ben gidiyorum hatunlar.uykum geldi.orti mesaj sayım 31 ,yaz deftere:34:

İyi geceler canım. :16:

bak yaa nasıl da yanlış anlaşılmışım hemen malbuki ne kadarda temiz duygularımla yazmıştım ben onları sırf ebru abla üzülmesin diye :5::20: :19: :43: :1:

ayy ne güzel iyi eğlenceler sana :32:

afiyet olsun canım bende bi kaç kere yedim nesfiti tok tutuyo :34:

Naparsın canım yaaa bizim içimiz fesat :27::9:

iyi geceler herkese bende çıkıyorum :54:

Kübra anlat bakalım nasıl geçti bugün ki buluşma? Akşam çıktığına göre aileninde haberi var sanırım. Yoksa Elazığ küçük bir yer çıkman zor olmuyor mu?

Kübra anlat bakalım nasıl geçti bugün ki buluşma? Akşam çıktığına göre aileninde haberi var sanırım. Yoksa Elazığ küçük bir yer çıkman zor olmuyor mu?

Ablamın haberi var.
Ama ailem anlayıslı ..
Yani sevgilimin olduğunu söylesem kızmazlar ..
Elazığ küçük yer ama Birilerinden kaçarsan yakalanırsn yani korkum falan yok rahatım ...
İlerde anneme söylemeyi düşünüyorumda henüz erken ... :)

Günümde güzel geçti Arkadaşları falanda geldi okey falan oynadık.. Eğlendim yani :)

Ablamın haberi var.
Ama ailem anlayıslı ..
Yani sevgilimin olduğunu söylesem kızmazlar ..
Elazığ küçük yer ama Birilerinden kaçarsan yakalanırsn yani korkum falan yok rahatım ...
İlerde anneme söylemeyi düşünüyorumda henüz erken ... :)

Günümde güzel geçti Arkadaşları falanda geldi okey falan oynadık.. Eğlendim yani :)

Ailenin anlayışlı olması güzel. O nedenle hata yapmazsın zaten. Eğlenmene sevindim. Öğrenciyken herşeyin tadı daha bir başka oluyor. Keyfini çıkart :34:

Ailenin anlayışlı olması güzel. O nedenle hata yapmazsın zaten. Eğlenmene sevindim. Öğrenciyken herşeyin tadı daha bir başka oluyor. Keyfini çıkart :34:

Evet bana güvendikleri için anlayışlılar zaten ..
Eğlenmeye çalışıyorum kendi memleketimde ögrencilik daha rahat oluyor masraf açısından :)

gitmekten vazgeçtim ya uyumak istemiyorum :1:

kübracım ailenin anlayışlı olması ne güzel eğer bir gün benimde sevgilim olursa gizli olucak :50:

Back
X