- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 158
- 43
Eki Görüntüle 474462 bu resim çocuğunu suya bastırıp sonra yıkayan arkadaşlara gelsin.görünce ne güldümsadece siz suya yatırmıyormuşsunuz
![]()
bunlar ne kadar tatlı yerim ben onları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 474462 bu resim çocuğunu suya bastırıp sonra yıkayan arkadaşlara gelsin.görünce ne güldümsadece siz suya yatırmıyormuşsunuz
![]()
sanada günaydın zilli zeliş.günaydın zeynep abla![]()
Tarçın Tavsiyesi
Arkadaşlar.. Bir tavsiyede bulunmak istiyorum.. Son zamanlarda tarçının metabolizma hızlandırdığına dair sıklıkla birşeyler duyuyorum.. Günde 1 çay kaşığı tarçın kullanmamız gerektiğine dair bilgiler var..
İşe yarar mı henüz bilemiyorum çünkü sadece 2 gündür kullanıyorum.. ama iştahımda bir azalma ve daha sık tuvalet ihtiyacı belirmeye başladı.. Bunlar tarçının mucizesi mi bilemem tabii..
Kullandığım yerleri yazayım hemen:
1- Vazgeçemediğim sakızlı muhallebili dondurma keyfimi artık bol tarçınla yapıyorum.
2- Türk kahvesini pişirirken içine yine tarçın ekliyorum.
3- Filtre kahve hazırlarken, kağıdın içine yine tarçın ekliyorum.
4- Bitki çaylarının içine de serpiyorum..
5- Nescafede de kullanıyorum..
KIZLAR TOPİKLERİ GEZERKEN BİR TOPİK GÖRDÜM.BELKİ DİKKATİNİZİ ÇEKER.
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...gobekten-kurtulma-garantisi.html#post25718262
Çok güzel bilgiler canım teşekkürler.8 dakika olanı yapmayı düşünüyorum.KIZLAR BELKİ BİLGİNİZ VARDIR AMA EKLEMEK İSTEDİM.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...in-nasil-egzersiz-yapmaliyiz.html#post2897418
Günaydın canım.Evet burası neden bu kadar sessiz.günaydın,gene kimse yok burda...
Günaydın Zeliş.günaydın herkese çok güzel bi gün geçiririz inşallah![]()
![]()
Pilav ve kavurma olmamış.Yiyecek birşey olmadığı için kavurmayı yemişsin ama keşke pilav olmasaydı.evet onu bende çok sık duydum. bir bardak sütün içine tarçın atıp içiyorlar. yine topiklerde gördüm bende.
yediklerimi yazayım.
sahurda
yarım domates
yarım salatalık
4 zeytin
bir haşlnmış yumurta
bolca şekersiz çay
biraz yağsız peynir
ve yarım dilim kepek ekmeğine incecik sürülmüş bal oda tat versin diye
iftarda
bir kase mercimek çorbası
4 kaşık et kavurma
4 kaşık pilav
ekmek YOK
4 kaşık salata
2 küçük ayran
1 hurma
iftarda ve sahurda dışarıdaydık yiyeceklerim kısıtlı olduğu için bunları tercih ettim iftarda pilav yerine tercih edebieceğim başka bişey yoktu patates kızartması, ekmek ve tulumba tatlısı ymediklerimden. sahurdada kaşar peyniri ve menemen yemediklerimden. saat 11 gibi 5 tane badem yedim. kasılmaları engelliyormuş.
spor yok ama bolca yürüdüm.
su 1,5 lt.
Kübraya atılacak.dünkü mesaj sayılarını kime atıyorduk hatırlamıyorum. benim mesaj sayım 8.
öncelikle suyun çok az,bu sıcakta nasıl dayanıyorsun.pilav çok olmuş.tadımlık 1 kaşık neysede,4 çok.evet onu bende çok sık duydum. bir bardak sütün içine tarçın atıp içiyorlar. yine topiklerde gördüm bende.
yediklerimi yazayım.
sahurda
yarım domates
yarım salatalık
4 zeytin
bir haşlnmış yumurta
bolca şekersiz çay
biraz yağsız peynir
ve yarım dilim kepek ekmeğine incecik sürülmüş bal oda tat versin diye
iftarda
bir kase mercimek çorbası
4 kaşık et kavurma
4 kaşık pilav
ekmek YOK
4 kaşık salata
2 küçük ayran
1 hurma
iftarda ve sahurda dışarıdaydık yiyeceklerim kısıtlı olduğu için bunları tercih ettim iftarda pilav yerine tercih edebieceğim başka bişey yoktu patates kızartması, ekmek ve tulumba tatlısı ymediklerimden. sahurdada kaşar peyniri ve menemen yemediklerimden. saat 11 gibi 5 tane badem yedim. kasılmaları engelliyormuş.
spor yok ama bolca yürüdüm.
su 1,5 lt.
Evet ondan sanırım canım ..Bugün kimsecikler gelmemiş pazar diye galiba.iyi akşamlar
[ı]evet ondan sanırım canım ..
Bende giremedim bugün pek..
Yazdıklarını okudum çok güzel bilgiler teşekkürler..
Iyi akşamlar[/ı]