Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydinlaaaar :16:

Iyi misi,iz bakiyim, suremin dolmasini bekliyorum ben kahvalti icin 15 dakkam var daha :1:

yaso burdasin dimi msj sayim 7 not alir misiiin :16:

Burdayım canım, not aldım. Sporu yazmamışsın var mı yok mu?
Afiyet olsun

Telden bakıyorum menuler gzl gıbıydı afıyet olsun :)
En gzl nurgulun acması :p
Neslıı dıkkat et ıhmal etme cnm doktora gt :)
Baskada aklımda kalan yok unuttum :)
Ve herkese gunaydınlar :16:

Yanı haklısın cnm kendınde o hakkı bulması ılgınc son derece ..
Onlar benı buluyorr . Dogru duzgun bırı cıkmayacakmıı benım karsıma acaba :1: sendeee cok gzlsn bebek gıbısın :16:

Teşekkür ederim tatlım :54::54::54:
Bu son bahsettiğin çocuğu hiç beğenmedim, abla tavsiyesi uzak dur tatlım:12::12: Daha yaşın küçük daha neler çıkar karşına:54:

Afiyet olsun

Bu son bahsettiğin çocuğu hiç beğenmedim, abla tavsiyesi uzak dur tatlım:12::12: Daha yaşın küçük daha neler çıkar karşına:54:

Sporum 35 dakka yuruyus canim birde 5 Kez merdiven inip cikma dun unutmustum merdiveni :1:

Afiyet olsun

Tamam canım haklısın apptan senın o kullandıgın programı buldmmm sımdı ındırcm benm ıcın ıyı program olacak sankı ..

Haticecim Mesaj Sayıları ve Spor(10-11 EYLÜL) için aşağıdaki gibi;

$1.webp

Ferhancım ne kadar güzel şeyler paylaşmışsın ellerine emeğine sağlık.

bende menümü paylaşayım

sabah
bir ad. açma çikolatalı

öğle
bir kase kfleks

ara
bir limonlu soda

akşam
bir kase ıspanak
bir kase yoğurt

iki üç avuç leblebi kavurup yedim nerden canım istediyse.

su 2 lt
spor yok

off çikolatalı açmaaaaaaaaaaaaaa :52: afiyet olsunnn gözümüz yok :37::37:

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
taze fasulye
1-2 dilim kavun
1 dilim kepek ekmeği

ara
2 erik
1 nektarin

akşam
1-2 kaşık tavuk sote
2 kaşık makarna
salata

2 lt su , spor yapamadım :(

afiyet olsun canım, güzel olmuş. inşallah fıtık vs. yoktur. geçmiş olsun :(
Günaydın Kızlar:3::3::3:

İlk önce dün neler yedim yazalım;

Sabah: Yarım kase nesfit (yarım bardak yarım yağlı sütle)
Ara:3 Badem 2 Kayısı 1 şekersiz sade Nescafe,1şişe maden suyu
Öğle:yarın porsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon sebzeli tavuk sote, 1 kase yoğurt
ara: 5 badem 1 elma 2 kayısı 1 kupa yeşil çay 1 kupa şekersiz kahve(2 kaşık cafemate attım bu sefer)
Akşam: 4 tane en küçüğünden ızgara tavuk but(toplam 4 but ancak 1 but yapardı, o kadar küçüklerdi ki),1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna

Bu yediklerimin hepsi fitness günlüğümde 1200 kalori tuttu.

Spor : Leslie 3 mile
Su : 12 bardak

afiyet bal şeker olsun canım. ay şeker olmasa mı acebaaaa :44: :D neyse aralar baya bi ağır olsa da 1200 kaloriyse iidir :D
BAnuuu uyuyormusun hala kız :1: :1:
Ben senden once uyandm bak ya :1:

valla bugün öyle oldu fıstığım. gece 3te uyudum ama ondan kaynaklı uyanamamam :52:

canım sıkıldı yaaaaaaaaa,pazartesi kıyma almıştım,yarım kilosunu dolabın altına koydum,köfte yapıp dondurucuya koyayım diye.unutmuşum.biraz önce gördüm ,bozulmuş.yazık oldu nimete.hiç sevmem yiyecek atmayı.içime oturdu resmen.:26::14:

canım sıkıldı yaaaaaaaaa,pazartesi kıyma almıştım,yarım kilosunu dolabın altına koydum,köfte yapıp dondurucuya koyayım diye.unutmuşum.biraz önce gördüm ,bozulmuş.yazık oldu nimete.hiç sevmem yiyecek atmayı.içime oturdu resmen.:26::14:

hadi ya kötü olmuş canım :( ama sıkma canını o kadar da. olmuşla ölmüşe çare bulunmaz netiecede.

Kızlar ben öğle yemeğine çıkıyorum ;) öpüldünüz
Afiyet olsun canım :)

Ben dünden beri kullanıyorum, çok iyi oldu. Hem günlük ne kadar kalsiyum vb aldığınıda gösteriyor :)))

bakalım güzele benziyor :)

off çikolatalı açmaaaaaaaaaaaaaa :52: afiyet olsunnn gözümüz yok :37::37:

afiyet olsun canım, güzel olmuş. inşallah fıtık vs. yoktur. geçmiş olsun :(

afiyet bal şeker olsun canım. ay şeker olmasa mı acebaaaa :44: :D neyse aralar baya bi ağır olsa da 1200 kaloriyse iidir :D

valla bugün öyle oldu fıstığım. gece 3te uyudum ama ondan kaynaklı uyanamamam :52:

birşey olmaz bebek uyku iyidir :)

Kötü olmuş canım üzülme :44:

:9: hoşbuldummmmmmmmmmmm naber canım?
iyilik güzellik ne olsun :)))))))

bende sevmem ama olmuş bir kere, üzülme artık. Ben marketten geldiğim gibi artık küçük küçük bölüp saklama poşetlerine bölüyorum, çorbalık olacak şekilde, buzluğa atıyorum.

Back
X