- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdide seni kaynatıyoruzOzelden konusuyorlarrr vayy :))))))
Az daha akraba oluyorduk.Eskilerden elbet bir akrabalık vardırhoop hoop ne oluyor ordabanuyla,hatice akraba mı çıkıyor.biz dış kapının dış mandalı mı olucaz
![]()
Sende göçmensin biraz zorlarsak senle bile akraba çıkabilirizBiraz daha zorlayin akraba cikacaksiniz hadi sizi goruyum kizlar
Gelelim sporuma
vUcut sekillendirme egzersizleri
5 dakika bel inceltme egzersizi
5*2 merdiven inip cikma
55 dakika yuruyus
bootcamp
shaking waist
Inanmam buna :)Şimdide seni kaynatıyoruz
Biraz daha zorlayin akraba cikacaksiniz hadi sizi goruyum kizlar
Gelelim sporuma
vUcut sekillendirme egzersizleri
5 dakika bel inceltme egzersizi
5*2 merdiven inip cikma
55 dakika yuruyus
bootcamp
shaking waist
ama bak simdi gekde kizma kubracim tam 12 sayfa gevezelik yapmissin...yavas yavas roman okur gibi bakayim bakalim
ama bak simdi gekde kizma kubracim tam 12 sayfa gevezelik yapmissin...yavas yavas roman okur gibi bakayim bakalim
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsıhız
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsıhız
kızlar ben çıkıyorummmm iyi geceler hepinizeee![]()
Süt bana kilo aldırıyor, ne zaman denediysem kilo aldırdı gece sütü. Geçen gün bir yerde okudum yatmadan önce içilen maden suyu metabolizmayı hızlandırıyormuş.
Ferhannnn cıdden zor ya uuyuz oluo ınsan ama naaparsın
Afıyet olsn bende ogle yemegı yedm
Sut konusunda bende bılemıyorm gece kılo aldırır dıye dusunmektym hep..
Olan adaptöre olsun bilgisayara birşey olmasında yenisini alırsın canım.
Hayır en süper benim
ay bu arada aklıma gelmişken söliim canlar. geçen tvde bir doktor: "yemek yedikten sonra 40 dk geçmeden spor yapmayın" dedi. sizle de paylaşıim dedim :)
Kızlar birşey soracağım.Ben eşime doğum günü için uzaktan kumandalı helikopter almayı düşünüyorum.2 yıl önce yine uzaktan kumandalı araba almıştım hala çok seviyor.Çocuklu bir aile gelince kaldırıp saklıyorŞimdide helikopter olsun diyorum ama sanki az kalıyor.Yanına başka ne yapabilirim:44: Değişik fikirleriniz varsa alayım.
Hadi ya
Evet bende sıradan hediyeleri sevmiyorum.Daha önce büyük bir hediye paketi yapmıştım.İçine birsürü küçük hediye vardı ve numaralıydı.1. hediyede emzik vardıBu ilk doğum günü içindi.2. kutuda küçük oyuncak araba,uçak.Sonra 3. kutuda kalem,silgi açacak vb diye devam ediyordu.Çok beğenmişti.Şimdi yine birşeyler hazırlamak istiyorum.Helikopter yanına birde tasarlanmış tişört mü yaptırsam :44:
o değil de uçan helikopter deyince aklıma 3 idiots filmi gelio
izlemeyenler için özet geçiyim üzülme nedenimi: mühendislik fakültesinde geçio konu, çok disiplinli bir dekanı var fakültenin. hata kabul etmio, üni. bitirme projelerini gününde teslim etmeyenleri de anında bırakıo sınıfta. bir öğrenci de projesini özel sebeplerden tamamlayamıo, dekana durumu açıklıo, o da tabi iyi seneye bitirirsin o zaman dio. tabi hayal kırıklığı, ailesi mezun olacağı sevinciyle yaşarken bunu onlara söyleyemeyecek olmanın üzüntüsüyle çocuğun canı yanıo. arkadaşları durumu öğrenio. çocuğun projesi de uçan helikopter. arkadaşları tamamlıolar ve çocuğa sürpriz yapmak için kamera takıp helikoptere arkadaşlarının odasına uçuruolar. kamerayla da görüolar naptığını. bi bakıolar çocuk odada kendini asmışşş![]()
Güzel fikirler teşekkürler hatta resmimiz olan bardak olabilir.Sen söyleyince aklıma geldi
o zaman 80 kiloymuşsun şimdi 6 kg daha azsın.Artık hepsi bol gelir.Yaşasın zayıflıyoruz ve bu yüzden alışveriş yapmak zorundayız.Artık mazeretimiz bu olur.1 ay sonra tekrar ölçülerimizi alırız.İstersen o zaman paylaşırsın
Bencede yenılmez bıle o ıykk onu yersen 5 cm genıslersn kesın :) emınım![]()
Mıde bulandırcı :)))))
rejime başlayalı en büyük imtihanımı vercem bugünannem kek ve dızmana yaptı. tatlarına bile bakmamam lazımmmmmmm
dua edin banaaa
![]()
menümü de yazıim da sonra kaçamak falan olmasın
Kahvaltı: kepek ekmeğine peynirli tost, 1 brdk çay
Ara: kahvaltı geç olduğundan 1 brdk nescafe
Öğle: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm k.ekm. 1 brdk ayran
Ara: 1 şeftali
Akşam: 1 tabak fırında istavrit, salata, 1 dlm k.ekm.
Su: 3.5 lt
SPOR: leslie 2 miles+100 mekik+150 twist
Mutfaktan bildiriyorum şuan keklerim tobbiş tombiş olduSizde gelin yanınada çay yaparım
![]()
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurtalı melemen
4 zeytin
peynir
öğle:2 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği
ara:1 şeftali 6 tane üzüm,1 sütlü neskafe
akşam:1 dilim fırında kabak mücver(komşu imalatı)
2 derisiz but
1 patates
2 kaşık börülce salatası
su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile
Menum:
Kahvaltidan 30 dak once ceyrek nektarin
Kahvalti
3 dilim tahilli ekmekten beyaz peynir ve domatesli tosst
5 siyah zeytin
hindiba
Oglen:
Yarim tabak kabak yemegi
salata
1 simit
Ara
Yarim bardak light sut
Aksam
Cornflakes sut
3 lt s+3 f yc
kızlar ben çıkıyorummmm iyi geceler hepinizeee![]()
iyi GECELer herkesee![]()